2014 Kasım Anneleri

ne desem bilemedim öncelikle hakkınızda hayırlısı buymuş. demekki sağlıklı bir bebek değilmiş diye avutmak en doğrusu. rabbim neylerse güzel eyler eminim en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olacaktır. korkunun ecele faydası yok malesef ben hiç dinlemedim kalp atışlarını ama rabbim ne derse o olucak 27 martta kısmetse bizimde dinlenecek kalp atışları. ama kalp atışlarının dinlenmesi gebeliğin sağlıklı olucağı anlamına gelmiyor demekki.

allah inşallah daha fazla burada bu gibi yazılar yazdırmaz kimseye. çok acı bir durum seni en iyi anlayanlardan biride benimdir. yolun ve bahtın açık olsun. en kısa sürede tekrar sağlıklı bir hamilelik ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.

canım bu beta hcg her bünyede farklı artıyor. düşük olsaydı seni doktor uyarırdı sanki. benim adetimden 4 gün sonra 451 çıktı. ama ultrasonda kese gayet normal çıkmıştı. 27 martta kalp atışı için gidicem hayırlısıyla . yani benden doktor bir daha hiç istemedi beta. gönlünü ferah tut sınırda bile olsa sağlıklı bir gebelik geçiren çok var.

Sağol canm İnan nasılda mutlu olmuştum oysa ,kalbi nasılda hızlı atıyordu,herşey çok normaldi,gelişimi ,boyu ,kese vs.noldu bilmiyorum hiçbirşeye anlam veremiyorum.daha bu gece 8.haftaya girdik .şu yandaki resimdeki gibi görünecek bebeğim diye 4 gündür heyecanla 8. Haftayı bekliyordum.kader buki tamda 8.haftasında kaybettm bebeğimi.doktorlar bile bir açıklama yapamıyor o kadar tuhaf bir durumki.kötü bir olay yaşıyorsunuz ve ortada bir neden bile yok...inş hepiniz çok sağlıklı gebelik geçirirsiniz Allah kimseye yaşatmasın,Allah o minikleri rahme düşürdükten itibaren annelere öyle bir duygu veriyorki..millet diyor daha küçük bir kan pıhtısıydı vs.hayır öyle değildi o benm için 2 yaşında bir bebekten farksızdı inş Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu

amin canım ama bu duygu ile kendini üzmekten başka birşey yapmassın evet çok kötü bir durum acısı tarif edilemez 2 kere yaşadım çünkü. 2 ay arayla. peki ilk kaybınmıydı bu.

ben 2 kayıp sonrası kan sulandırıcı iğneye başladım daha doğrusu doktor başlattı. eğer bir daha hamile kalmak istiyorsan şu 3 ay kanın normal değerlere dönsün bekle. sonra gidip bir üniversite hastanesine genetik testlerini yaptırmanı öneririm. çünkü genelde pıhtılaşma sorunu olan insanlarda bebeğin kalbi atıyor,ama belli bir süre sonra duruyor. veya kanamalı düşük oluyor araştırmalarıma göre. benim genetik testim mayıs ayında çıkıcak ben testi beklemeden hamile kaldım. o yüzden tamamen önlem amaçlı iğne kullanıyorum ama sana tavsiyem ilk kaybın ise allah yaşatmasın başka .hastanede 2 veya 3 demen ile araştırılıyor malesef. ilk gebelik kayıplarını önemsemiyorlar. yada özelde yaptıracaksın.

şimdilik sabrın ile bu günleri atlatmayı beklemekten başka yapacağın bir şey yok.ben hala hamile olduğumu sır gibi saklıyorum. yine aynı şeyler olacak diye. allah yardımcın olsun inşallah.

6 aylık evliyim başından beri çocuk istiyorduk 6. Ayın sonunda hamile kalabilmiştim. İlk gebeliğimdi ve sonuç böyle oldu. Dktor kürtajdan sonra hemen ilk adet olduğun ay hamile kalabilirsin vs dedi bugün. Nefret ediyorum özel hastane doktorlarından. Adam resmen bugün kürtaj yaptı ve diyor bazı parçaları alamadım çok zorlarsam rahim delinebilirdi eğer bir haftada düşmezse tekrar kürtaja alırım falan diyor. İşleri güçleri para olmuş. Kendimemi çocuğumamı üzüleyim bilemedim.

Cok ama cok üzüldüm adina rabbim hayırlı zamanda hayirli evlat versin sana insallah 💟

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana yardımcı olun 7. Haftadaym gebeliğimde kahverengi lekem oldu ne yapmalıyım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gec kalmadan dr danisin kahverengi kan eski kandir onun icin hemen endiselenmeyin ama yinede garantiye alip dr gidin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım tüp bebiş benimki 3. Cü denemem...her olumsuz denemem beni manevi olarak yıprattı, hala şoktayızz zaten...rüya mı bu.allahımm tüm isteyenlere Nasip etsin heleki tüpten başka çaresi yoksa (

Cok uzuldum (( Acinizi tum ictenligimle paylasiyorum.
Kesinlikle cok yipratici bir durum, sizi teselli etmek icin cok kucuktu, suydu buydu demek bir anlam ifade etmeyecek eminim. Bence uzuntunuzu yasayin, tuketin ve sonrasinda insallah yeni ve cok saglikli bir gebelige adim atin.
Benim de kotu bir tecrubem oldu, sonrasinda yikildim, agir bir depresif nobet gecirdim, hayatim, isim, evliligim alt ust oldu. Siz oyle olmayin ne olur. Uzuntunuzu yasayin, ama gececegini bilin. Saglikli gebelikleriniz, hayirli, mutlu evlatlariniz kesinlikle olacaktir. Sadece cok zorlu bir donemec cikti karsiniza. Atlatacaksiniz, emin olun.

Tekrar cok gecmis olsun demek istiyorum.
Insallah bizimle iyi haberlerinizi paylasacaksiniz en kisa surede.

Sizi tanimiyorum ama su an simsiki sarilip destegimi hissetmenizi isterdim.

Gorusmek umuduyla.

çok gecmis olsun, üzme kendini, biz hep saglikli evlat olsun diye dua etmiyormuyuz, eger bir sorun ciktiysa sagliksiz gelişme olacagi için çikmistir. Mutlaka bir hayır vardir. Bende kürtaj olmak zorunda kaldim cok uzdum kendimi ve anksiyete durumu basladi bende , şuan tekrar hamileyim şukurler olsun ama anksiyete sorunumla yaşamaktan hamileligimin guzelligini yasayamiyorum Uzulme ve kendini hazir hissedersen ilk reglini gordukten sonra tekrar bebis denemesi yapin.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun 6 ay önce aynı acıyı bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı böyleymiş...lütfen kendini çok üzme...

canım çok üzüldüm. her şerde bir hayır vardır biz bilemeyiz. hayırlısı böyle imiş demekki. inşallah en hayırlı zamanda yeniden gebe olursun.

Canım öncelikle geçmiş olsun, insan böyle durumlarda ne diyeceğini hiç bilmiyor ama burada ki herkesin senin üzüntünü paylaştığına eminim
İnsan bazen kötüsünü düşünmeden yapamıyor ama bu hayatta herşey bizler için. Önümüzde ki süreçte güzel hamileliklerin, güzel bebişlerin olur inş. Moralini yüksek tutmaya çalış bu hem sana iyi gelecek hemde hamile kalma sürecini kolaylaştıracaktır.

Benim de karnım şiş,tüp bebek sırasında iğneler zaten şişirdi, herkes soruyoor yok mok diyorum ama üç ayı bekliyorumm herkese dicem millet rahatlasın ) meraklı çok iş yerimde ;/
canım senle aynı gidiyoruz benimde adetim 18 subat birbirimizi takip edelim keseyi görmeye ne zaman gidiceksin canım

canım benim bence gayet iyi degerin önemli olan degerinin 2 ye katlaması ve seninki gayet güzel katlamıs senllede aynı gibiyiz 18 subat son adetim dr keseyi görmeye ne zaman dedi

Kızlar bişey sorucam ikiz bebek bekleyenler ilk kan değerleriniz neydi yazarsanız sevinirim cünkü 19 martta 231 olan değerim 21 martta 638 olmus ve dr belki cogul gebelik olabilir dedi olma ihtimalı yuksekmi merak ettim

Canım değerler yanıltabilir ben de tüp bebekle hamile kaldım 5.gün değerim 14,7 6.gün 30 9.gün 231 ve 12.gün 850 çıkmıştı ben de ikiz zannediyodum ama tekmiş

Canim ya çok geçmiş olsun((Allah yardimcin olsun inşallah. Burda çok talihsiz deneyimler yaşayanlar da var çok güzel devam edenler de.yalniz değilsin. Dua Et sabret Rabbim mukafatini verecektir inşallah.
Ben de tetikte bekliyorum bskalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…