Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Selam herkese. Sat ım 20 şubat, tahmini doğum tarihim de 27 kasım çıkıyor.
Öte yandan 21 martta b hcg 25, bugün de (24 mart) 221 çıktı. Bu değerler biraz düşük değil mi, hiç benim gibi olan var mı? Desteğinizi bekliyorum..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne desem bilemedim öncelikle hakkınızda hayırlısı buymuş. demekki sağlıklı bir bebek değilmiş diye avutmak en doğrusu. rabbim neylerse güzel eyler eminim en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olacaktır. korkunun ecele faydası yok malesef ben hiç dinlemedim kalp atışlarını ama rabbim ne derse o olucak 27 martta kısmetse bizimde dinlenecek kalp atışları. ama kalp atışlarının dinlenmesi gebeliğin sağlıklı olucağı anlamına gelmiyor demekki.
allah inşallah daha fazla burada bu gibi yazılar yazdırmaz kimseye. çok acı bir durum seni en iyi anlayanlardan biride benimdir. yolun ve bahtın açık olsun. en kısa sürede tekrar sağlıklı bir hamilelik ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Sağol canm İnan nasılda mutlu olmuştum oysa ,kalbi nasılda hızlı atıyordu,herşey çok normaldi,gelişimi ,boyu ,kese vs.noldu bilmiyorum hiçbirşeye anlam veremiyorum.daha bu gece 8.haftaya girdik .şu yandaki resimdeki gibi görünecek bebeğim diye 4 gündür heyecanla 8. Haftayı bekliyordum.kader buki tamda 8.haftasında kaybettm bebeğimi.doktorlar bile bir açıklama yapamıyor o kadar tuhaf bir durumki.kötü bir olay yaşıyorsunuz ve ortada bir neden bile yok...inş hepiniz çok sağlıklı gebelik geçirirsiniz Allah kimseye yaşatmasın,Allah o minikleri rahme düşürdükten itibaren annelere öyle bir duygu veriyorki..millet diyor daha küçük bir kan pıhtısıydı vs.hayır öyle değildi o benm için 2 yaşında bir bebekten farksızdı inş Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
6 aylık evliyim başından beri çocuk istiyorduk 6. Ayın sonunda hamile kalabilmiştim. İlk gebeliğimdi ve sonuç böyle oldu. Dktor kürtajdan sonra hemen ilk adet olduğun ay hamile kalabilirsin vs dedi bugün. Nefret ediyorum özel hastane doktorlarından. Adam resmen bugün kürtaj yaptı ve diyor bazı parçaları alamadım çok zorlarsam rahim delinebilirdi eğer bir haftada düşmezse tekrar kürtaja alırım falan diyor. İşleri güçleri para olmuş. Kendimemi çocuğumamı üzüleyim bilemedim.amin canım ama bu duygu ile kendini üzmekten başka birşey yapmassın evet çok kötü bir durum acısı tarif edilemez 2 kere yaşadım çünkü. 2 ay arayla. peki ilk kaybınmıydı bu.
ben 2 kayıp sonrası kan sulandırıcı iğneye başladım daha doğrusu doktor başlattı. eğer bir daha hamile kalmak istiyorsan şu 3 ay kanın normal değerlere dönsün bekle. sonra gidip bir üniversite hastanesine genetik testlerini yaptırmanı öneririm. çünkü genelde pıhtılaşma sorunu olan insanlarda bebeğin kalbi atıyor,ama belli bir süre sonra duruyor. veya kanamalı düşük oluyor araştırmalarıma göre. benim genetik testim mayıs ayında çıkıcak ben testi beklemeden hamile kaldım. o yüzden tamamen önlem amaçlı iğne kullanıyorum ama sana tavsiyem ilk kaybın ise allah yaşatmasın başka .hastanede 2 veya 3 demen ile araştırılıyor malesef. ilk gebelik kayıplarını önemsemiyorlar. yada özelde yaptıracaksın.
şimdilik sabrın ile bu günleri atlatmayı beklemekten başka yapacağın bir şey yok.ben hala hamile olduğumu sır gibi saklıyorum. yine aynı şeyler olacak diye. allah yardımcın olsun inşallah.
Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Bana yardımcı olun 7. Haftadaym gebeliğimde kahverengi lekem oldune yapmalıyım
Millete sakin ol diyorum ama kendim panikliyorum :) son bir hafta gecsede dr randevuma gitsem cok rahatlicam ya. Rabbim bebeklerimizi bağışlasın. Tedaviylemi hamile kaldin? Bende hapi bırakınca 8 ay sürdü yani tam adetim duzene girdi bu ay dedim ertesi ay hamileydim. Hormonlarin üstümüzde kötü etkisi
çok gecmis olsun, üzme kendini, biz hep saglikli evlat olsun diye dua etmiyormuyuz, eger bir sorun ciktiysa sagliksiz gelişme olacagi için çikmistir. Mutlaka bir hayır vardir. Bende kürtaj olmak zorunda kaldim cok uzdum kendimi ve anksiyete durumu basladi bende , şuan tekrar hamileyim şukurler olsun ama anksiyete sorunumla yaşamaktan hamileligimin guzelligini yasayamiyorumMerhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Sağol canm İnan nasılda mutlu olmuştum oysa ,kalbi nasılda hızlı atıyordu,herşey çok normaldi,gelişimi ,boyu ,kese vs.noldu bilmiyorum hiçbirşeye anlam veremiyorum.daha bu gece 8.haftaya girdik .şu yandaki resimdeki gibi görünecek bebeğim diye 4 gündür heyecanla 8. Haftayı bekliyordum.kader buki tamda 8.haftasında kaybettm bebeğimi.doktorlar bile bir açıklama yapamıyor o kadar tuhaf bir durumki.kötü bir olay yaşıyorsunuz ve ortada bir neden bile yok...inş hepiniz çok sağlıklı gebelik geçirirsiniz Allah kimseye yaşatmasın,Allah o minikleri rahme düşürdükten itibaren annelere öyle bir duygu veriyorki..millet diyor daha küçük bir kan pıhtısıydı vs.hayır öyle değildi o benm için 2 yaşında bir bebekten farksızdı inş Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
canım senle aynı gidiyoruz benimde adetim 18 subat birbirimizi takip edelim keseyi görmeye ne zaman gidiceksin canımBenim de karnım şiş,tüp bebek sırasında iğneler zaten şişirdi, herkes soruyoor yok mok diyorum ama üç ayı bekliyorumm herkese dicem millet rahatlasın) meraklı çok iş yerimde ;/
Selam herkese. Sat ım 20 şubat, tahmini doğum tarihim de 27 kasım çıkıyor.
Öte yandan 21 martta b hcg 25, bugün de (24 mart) 221 çıktı. Bu değerler biraz düşük değil mi, hiç benim gibi olan var mı? Desteğinizi bekliyorum..
Kizlar bende varim :)
Herkese günaydın arkadaşlar
Sağlıklı,mutlu, bulantısız günler diliyorum herkese
Hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin
Kızlar bişey sorucam ikiz bebek bekleyenler ilk kan değerleriniz neydi yazarsanız sevinirim cünkü 19 martta 231 olan değerim 21 martta 638 olmus ve dr belki cogul gebelik olabilir dedi olma ihtimalı yuksekmi merak ettim
slm verdim ama kimse almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?