Kizlar bugün doktora gittik kesemizi gördük :) 5+3 haftalığız..
hayırlı olsun:)Kizlar bugün doktora gittik kesemizi gördük :) 5+3 haftalığız..
Arkadaşlar birşey merak ediyorum bu progesteron hangi durumlarda veriliyor? Bir de kan pıhtılaşması diye birşey görüyorum aralarda o nedir?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen açılmıyor açılsa boş görünüyo
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))
adı
bence sen grubuda görünmez yap yani kapalı değilde gizli grup yapbi çoğumuz kimse bilsin istemiyo çünkü...gruba girmek isteyen sana başvuru yapsın
Arkadaşlar birşey merak ediyorum bu progesteron hangi durumlarda veriliyor? Bir de kan pıhtılaşması diye birşey görüyorum aralarda o nedir?
canim progestan aslinda vucudumuzun her zaman urettigi bir hormon. Hamilelikte bu hormonun gorevi rahim duvarini kalinlastirmak. Her kadinda yeteri kadar uretilmeyince lekelenme gibi belirtiler progestan eksikligini gosteriyor ve doktorlarda bunu onlemek icin ek progestan tedavisi tavsiye ediyorlar, cunku eger yeterince kalinlasmazsa rahim duvari o zaman bebek buyudukce kaldiramayabilir ve haliyle dusuk olur. Kan pihtilasmasi apayri bi konu. Ondada plasentaya kan dolasimi yeterince olmadigi icin ya gunluk aspirin tedavisi yada duruma gore kan sulandirici ignelerle hamilelik destekleniyor. Ama bebegin zaten kromosom sorunu yada baska bi sorun varsa bunlarin hangisi kullanilirsa kullanilsin dusuk yinede olabilir.
eger gızlı yaparsam bulamaz kımse sadece yonetıcıler ekler oda zor olur cnm:)
ılerleyen zmnlarda artık
acaba bizim bu gruba üye olduğumuzu falan görüyomu kimse ???? benimde eşimin tarafı bilmiyor çünkü
canim progestan aslinda vucudumuzun her zaman urettigi bir hormon. Hamilelikte bu hormonun gorevi rahim duvarini kalinlastirmak. Her kadinda yeteri kadar uretilmeyince lekelenme gibi belirtiler progestan eksikligini gosteriyor ve doktorlarda bunu onlemek icin ek progestan tedavisi tavsiye ediyorlar, cunku eger yeterince kalinlasmazsa rahim duvari o zaman bebek buyudukce kaldiramayabilir ve haliyle dusuk olur. Kan pihtilasmasi apayri bi konu. Ondada plasentaya kan dolasimi yeterince olmadigi icin ya gunluk aspirin tedavisi yada duruma gore kan sulandirici ignelerle hamilelik destekleniyor. Ama bebegin zaten kromosom sorunu yada baska bi sorun varsa bunlarin hangisi kullanilirsa kullanilsin dusuk yinede olabilir.
Banada yollayin linki canim katilirim bende
Çok teşekkürler, tam öğrenmek istediğim şekilde açıklamışsınız.
Geçen hamileliğimde benim de kanamam olmuştu ancak doktor ne dinlen demişti ne de progestan vermişti. Gerçi sonra mol gebelik çıktı ama, doktor öncesinde kese yer yapıyor normal kanama demişti.. Oyüzden benim doktor neden o zaman vermedi merak ettim..
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))
isimli grup.
ben 12 hafta bitiminde ikili test yaptırırken öğrendim oğluö olacağını % 99 demişti işinin ehli doktorlar biliyorlarCinsiyeti kaçıncı haftada belli olur arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?