attım linki canım geldimi ? istek gönder nıhllee kabul eder
Kızlarrrrr kahverengiiii leke geldi kullandığım jelle...
Geçen hafta da gelmişti dr önlem için progeston iğne vermişti,
Ayyyyy dün de karnım ağrıdı şimdi de lekeeee,
Normal mi yaaaa, işe de gidecem(
Doktorunu ara bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adet günümde 49 çıktı canım
benimde betam cumartesi gunu 4096.9 çıktı kese boyu 5.23 ile 7.23 çıktı hangisi doğru bilmiyorum karından degilde vajinal baksaydı net çıkardı canım
ben yapıyorum canım sakıncası yok
canım 1500 olmadan kese görünmüyor 1 hafta bekle istersen
Dr a gidicem...
İnşallah bir sıkıntı yoktur, bildiğiniz panik oldum :/
Öyleymiş. Dün de görünmedi değer 1200 çıktı
Meraba arkadaslar ben yeni üye oldum ben3 yıllık ewliyim hiç korunmadık ama bir türlü hamile kalamadım.
Kızlarrrrr kahverengiiii leke geldi kullandığım jelle...
Geçen hafta da gelmişti dr önlem için progeston iğne vermişti,
Ayyyyy dün de karnım ağrıdı şimdi de lekeeee,
Normal mi yaaaa, işe de gidecem(
Gunaydin arkadaslar
Cnm sikkin bu mide sorunlariyla bas edemiyrm, dayanamiyrm, bugun 4 gun oldu hic gecmiyrda, esim abarttigimi dusunuyr, is yaptirmiyr her isi o yapio ama canim cok tatliiymis dayaniksiizmisim, halimi anlamiyr bu cnmi sikiyor
Bu mide ne zaman duzelecekben nasil ise gidip calisacagim, cok feci bi hiss ya
saol canım seni takip diyorum canım her doktorun ultrasonu farklı gösteriyor bebeğin seninleBenim hem bel ağrı hem de ara ara aniden giren şiddetli adet sancim var ama kısa sürüyo çok şükür
sen aşermek iste canım aşerirsinBel ağrısı olmaz mı, bugün robot gibi hareketlerle çalıştım gene. Her hafta değişiyo ağrı sızı. Aşermem bitti ona üzülüyorum, kocamı gece gece manava yollamak vardı planlarımda hep
aa ondanmıymış akşam bendede bikaç defa oldu sevineyim o zamanBıçak saplanır gibi ağrı ise rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş, ben ani sancı ile yerimde zıplayıp, sevinçten salak salak sırıtıyorum mesela ☺️
canım ümidini kaybetme ben 4 defa tüp denedim ama Rabbim mucizemi kendiliğinden yolladıben 2 defa denedım tüp bebekolmayınca olmuyor kısmet..demekkı zamanı var dıyorum...allahım saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsın inş..
5 gundur belimde batma gibi agri var yurudugumde oluyor aslinda bel agrisi icin cok erken ama bazilarinda oluyormus. Ben bugun 10. Haftaya basladim ya sen
Sağolun kızlar, birazdan dr a gidicem...dua edın :/
Bende bulamadım ekim kasim anneleri diye aradim. Yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?