2014 Kasım Anneleri

Meraba arkadaslar ben yeni üye oldum ben3 yıllık ewliyim hiç korunmadık ama bir türlü hamile kalamadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrrr kahverengiiii leke geldi kullandığım jelle...
Geçen hafta da gelmişti dr önlem için progeston iğne vermişti,
Ayyyyy dün de karnım ağrıdı şimdi de lekeeee,
Normal mi yaaaa, işe de gidecem (

Gunaydin arkadaslar
Cnm sikkin bu mide sorunlariyla bas edemiyrm, dayanamiyrm, bugun 4 gun oldu hic gecmiyrda, esim abarttigimi dusunuyr, is yaptirmiyr her isi o yapio ama canim cok tatliiymis dayaniksiizmisim, halimi anlamiyr bu cnmi sikiyor

Bu mide ne zaman duzelecek ben nasil ise gidip calisacagim, cok feci bi hiss ya

Doktorunu ara bence

Öyleymiş. Dün de görünmedi değer 1200 çıktı

Öyleymiş. Dün de görünmedi değer 1200 çıktı

Benim 12 gun once 1034 tu dun karindan keseyi gorduk 0,9 cm

İki hafta sonra bebegi gormeye gidicem

Alttan bakilinca erken goruluyorda, karindan gec

Meraba arkadaslar ben yeni üye oldum ben3 yıllık ewliyim hiç korunmadık ama bir türlü hamile kalamadım.

Mutlaka doktora gitmelisiniz uzun sure, tabi gitmediyseniz

gunaydın herkese mıde bulantılı hallerımle herkese merhaba

drunu ara veya gıt. lekelenmeye dıkkat edın cnm

Erkeklere cok basit geliyo bazı seyler. Bende bazen esime sinir oluyorum. Cubuk kraker fln iyi geliyo diye biliyorum. Bende bulanti yok bas donmesi oluyo cok sık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim hem bel ağrı hem de ara ara aniden giren şiddetli adet sancim var ama kısa sürüyo çok şükür
saol canım seni takip diyorum canım her doktorun ultrasonu farklı gösteriyor bebeğin seninle
Bel ağrısı olmaz mı, bugün robot gibi hareketlerle çalıştım gene. Her hafta değişiyo ağrı sızı. Aşermem bitti ona üzülüyorum, kocamı gece gece manava yollamak vardı planlarımda hep
sen aşermek iste canım aşerirsin
Bıçak saplanır gibi ağrı ise rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş, ben ani sancı ile yerimde zıplayıp, sevinçten salak salak sırıtıyorum mesela ☺️
aa ondanmıymış akşam bendede bikaç defa oldu sevineyim o zaman
ben 2 defa denedım tüp bebekolmayınca olmuyor kısmet..demekkı zamanı var dıyorum...allahım saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsın inş..
canım ümidini kaybetme ben 4 defa tüp denedim ama Rabbim mucizemi kendiliğinden yolladı
5 gundur belimde batma gibi agri var yurudugumde oluyor aslinda bel agrisi icin cok erken ama bazilarinda oluyormus. Ben bugun 10. Haftaya basladim ya sen

ben 6+5im daha ama pıtpıtlarımı gördüm şükür ama bel ağrısı kasık ağrısı gaz sancısı bulantım ara ara oluyor bunlarda beni hep tedirgin ediyor

Bende bulamadım ekim kasim anneleri diye aradim. Yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı sabahlar anne adaylarıbenim bulantım falan yok çok acıkıyorum bulantıya daha erken herhalde olmazda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…