2014 Kasım Anneleri

Kızlar herkese günaydınnnn :) Yarın doktor randevum var çokk heyecanlıyım .. Bu sabah yüzümde küçücük küçücük beyaz sivilceler çıkmış yaa neden olur ki?

günaydın kızlarrrrrrrr

hayırlı sabahlar anne adaylarıbenim bulantım falan yok çok acıkıyorum bulantıya daha erken herhalde olmazda inşallah

benimde akşam saat 4ten sonra iştahım baya kapanıyo yemek yemek istemiyorum ve midem ekşiyo...

canım o siyah benekler 1-2 kere banada oldu ama anlıktı geçti hemen bence tansiyonla ilgili olabilir diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun mutlaka beni haberdar et güzelim...

günaydın canım dün doktora (dünya göz hastanesi) gittim bir ton para bayıldım gözün arkasının filmini falan çekti (radyasyon yokmuş bebeği etkilemezmiş)..
sonuç olarak bir şey yok dedi verdiğim 170 tl parayla kaldım..
bi damla verdi bunu kullan haftaya gel dedi..
dedimki bir şey yokta neden böyle oluyo ozaman..
gözün jel yapısında biraz bozulma olmuş dedi
verdiği damlanın prospektüsünü bi okudum ki şok oldum katarakt ameliyatından önce kullanılan bir damlaymış ve hamilelerde ve hamilelik şüphesi taşıyanlarda kullanılmaması gerekiyormuş
damlayı kullanmıyorum..
lenslerimi çıkardım bir süre gözlük takıcam...
bugün biraz azaldı gibi ama devam ediyor yinede...

kızlar benımde bulantım cok kusma olmuyor ama aksam artık erkenden uyuyorum bulantı gecsın dıye dr premesıs verdı bulantıya ılk almADIM SONRA GITIGIMDE AL DEDI bunda ılac degıl sadece vıtamın varmış b6 folıc calsıyum fln var ıcınde b6 vitamını eksıklıgı gebelıkte bulantılara neden oluyomus bu ılacla takvıye edınce bulantı gecıyormus günde 1-2 adet ıcebılırsın dedı dr dün denedım kahvaltıdan sonra 10 gıbı ıctım aksam 16 ya kadar cok rahattım sonr atekrara başladı aksam 19 gibi tavan yaptı bulantılar 21 de yattım artık bulantım gecsın dıye zorla uyudum buugn 2 adet ıcıcem baaklım tüm gün rahat olucakmıyım

çıkmıyor bunu nerden kopyalıcaz facebooktan arama kısmındanmı olmuyor öyleyse

bence hepimiz toplaşana kadar açık bir grup olsun toplaşınca araya kaçak girenler varsa silinir ve grubu gizli yaparız.grubu nihlee görünür yapsın ekleyen arkadaşlar kadınlar kulübü kullanıcı adlarını yazsın ki bilelim herkese topiğimizden mi

gunaydın

evet arama yerine yazınız cıkmaması cok ılgınc. dırekt kopyalayıp yapıstırıyorsunuz degılmı

konya mı ıl olarak buldum galıba senı

evet canım eşşimle resmimiz var profil fotosuekleyebiliyorsan ekle beni eve gidince kabul ederim

canım grup gızlı degıl sadece kapalı yanı yazılanlar gorunmez bulunuyor bı kac arkadas buldu cunku.

nıhleecım grubu nasıl bulucaz sana faceden msj atayım olmazsa ordan sen ekle benı

canım grup gızlı degıl sadece kapalı yanı yazılanlar gorunmez bulunuyor bı kac arkadas buldu cunku.

anladım hayatım valla okuldayım ya deneyemedim ben g,hiç o yüzden b ilmiyorum hiç durumu.bulanlar biribirine lik atsın o zaman ya da birbirini eklesin ordan gruba çağırsın yapcak bişi yok

Selam, idrardaki o tehlikeli madde nedir??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,

Çok aç ve susuz kalınan durumlarda idrarda okunuşu "kitin" olan bir madde oluyormuş (yazılışını bilmiyorum), o kötüye işaretmiş - anne açısından. Konuyu çok bilmiyorum ama kas kaybı başlamış demek oluyor gibi bişeyler duymuştum, vücut kendini tüketmeye başlıyor sanırım açlıktan.

İnşallah o durumlara düşmem

merhaba arkadaşlar;eskiler tanır.yeni arkadaslara da kısaca kendimi tanıtmam gerekirse öyküm'ün annesiyim.yani 5.yıl bitti onu doktor ihmaliyle kaybedeli.40 günlükken vefat etmişti.sonra burdaki arkadaslardan oluşturduğumuz grupla çok iyi bir paylaşımımız oldu.arkadaslarımın çoğunun bebeği oldu tekrar ama ben çeşitli bahanelerle hep erteledim istemedim.haziranda düşünüyorum demeye başladım soranlara.
ve bulantılarım başlayınca şüphe ettim.son adet tarihimi de hatırlamıyordum.test yaptım çift çizgi ikincisi silik çıktı.hemen hamile bir arkadasımı çagırdım.hamilesin kesin dedi.sonra hatırladıklarımdan yola çıkarak son adet tarihimin 18 şubat olduğunu buldum.
az önce kan testi verdim sonuçlar cuma çıkacak.aşırı bulantım var.ve kasıklarımda acı bir sancı oluşuyor.
duygusal anlamda büyük bir boşluk içinde ve kaygılıyım.cuma günü sonuçları aldığımda sizinle birlikte uzun bir sürecin içine girmiş bulunacağım.burda ki dostluk bambaska.haziran anneleri(2008) ile de uzun süre arkadas kalmıştık.yazılarınızı okudum.
benim de sonucum kesinleştiğinde sizi yakından tanımak isterim.desteklerinizi bekliyorum.çünkü gerçekten çok zor bir süreç yaşamaktan korkuyorum.

Evet canım dün duydum kalp atısların vajinal ultrasonla 6+3 biri 6+1 diğeri doktorum.Gayet sağlıklılar ,nşallah seninkilerde ikizdir :)

Canım geçecek zor ama geçecek inşallah. Benim daha başlamadı ama gerçekten 2 ve 3. aylar çok zorluyor. sonrasında devam etmez umarım.

Çok teşekkür ederim. İnşallah geçecek evet. Umudum önümüzdeki haftalarda, 3 ay dolunca azalır, belki biter bile diye bekliyorum.

uzucu bı durum ama cennette bı kuzun var oylr dusun ve hıc korkma. sureklı dua et ayetel kursı oku raBbım koruyacaktır.
ben sımdıden aramıza hosgeldın dıyorum umarım guzel beraberlıklerımız olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…