hayırlı sabahlar anne adaylarıbenim bulantım falan yok çok acıkıyorum bulantıya daha erken herhalde olmazda inşallah
Kızlar herkese günaydınnnn :) Yarın doktor randevum var çokk heyecanlıyım .. Bu sabah yüzümde küçücük küçücük beyaz sivilceler çıkmış yaa neden olur ki?
hayırlı sabahlar anne adaylarıbenim bulantım falan yok çok acıkıyorum bulantıya daha erken herhalde olmazda inşallah
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))
bunu kopyalayıp deneyın cıkıyor olmalı
canım o siyah benekler 1-2 kere banada oldu ama anlıktı geçti hemen bence tansiyonla ilgili olabilir diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun mutlaka beni haberdar et güzelim...
çıkmıyor bunu nerden kopyalıcaz facebooktan arama kısmındanmı olmuyor öyleyse
gunaydın
evet arama yerine yazınız cıkmaması cok ılgınc. dırekt kopyalayıp yapıstırıyorsunuz degılmı
konya mı ıl olarak buldum galıba senı
bence hepimiz toplaşana kadar açık bir grup olsun toplaşınca araya kaçak girenler varsa silinir ve grubu gizli yaparız.grubu nihlee görünür yapsın ekleyen arkadaşlar kadınlar kulübü kullanıcı adlarını yazsın ki bilelim herkese topiğimizden mi
evet canım eşşimle resmimiz var profil fotosuekleyebiliyorsan ekle beni eve gidince kabul ederim
canım grup gızlı degıl sadece kapalı yanı yazılanlar gorunmez bulunuyor bı kac arkadas buldu cunku.
eklenmıyor kapamıssın eklemeyi :))
Selam, idrardaki o tehlikeli madde nedir??
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamamtahmin ettim ya.sen bana mesaj at ben eve gidince ekleyim seni.seni ekleme açık mı peki?
canım benim de tüp bebek 11.gün değerim 757 çıktı 13.değerim 1800 çıktı sen kalp atışlarını duydun mu duyduysan kaçıncı haftanda duydun
benimde ikiz olma ihtimali yüksek o yüzden sordum inşallah sen de sağlıcakla miniklerini kucağına alırsın
Canım geçecek zor ama geçecek inşallah. Benim daha başlamadı ama gerçekten 2 ve 3. aylar çok zorluyor. sonrasında devam etmez umarım.
merhaba arkadaşlar;eskiler tanır.yeni arkadaslara da kısaca kendimi tanıtmam gerekirse öyküm'ün annesiyim.yani 5.yıl bitti onu doktor ihmaliyle kaybedeli.40 günlükken vefat etmişti.sonra burdaki arkadaslardan oluşturduğumuz grupla çok iyi bir paylaşımımız oldu.arkadaslarımın çoğunun bebeği oldu tekrar ama ben çeşitli bahanelerle hep erteledim istemedim.haziranda düşünüyorum demeye başladım soranlara.
ve bulantılarım başlayınca şüphe ettim.son adet tarihimi de hatırlamıyordum.test yaptım çift çizgi ikincisi silik çıktı.hemen hamile bir arkadasımı çagırdım.hamilesin kesin dedi.sonra hatırladıklarımdan yola çıkarak son adet tarihimin 18 şubat olduğunu buldum.
az önce kan testi verdim sonuçlar cuma çıkacak.aşırı bulantım var.ve kasıklarımda acı bir sancı oluşuyor.
duygusal anlamda büyük bir boşluk içinde ve kaygılıyım.cuma günü sonuçları aldığımda sizinle birlikte uzun bir sürecin içine girmiş bulunacağım.burda ki dostluk bambaska.haziran anneleri(2008) ile de uzun süre arkadas kalmıştık.yazılarınızı okudum.
benim de sonucum kesinleştiğinde sizi yakından tanımak isterim.desteklerinizi bekliyorum.çünkü gerçekten çok zor bir süreç yaşamaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?