2014 Kasım Anneleri

yok canım değil adet günüm 15'iydi ama gelmedi zaten..çok sevindim senin adına ,geçmesine eğer devam ederse olmazsa doktora giderim.sağol tatlım

Bende hem işyeri hekimiyle hem de doktorun hemşiresiyle görüştüm doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi senin de dediğin gibi kırmızı yada pembe olursa tehlikeli diyor endişe etme dedi ama bakalım bugün de bekleyeyim.

canım bende gidilmeli benim doktorum en küçük lekelenmede beni bul dedi..

hadii yaa bu doktorların biri başka diğeri başka söylüyor neden acabaa :44: benim kide önemli değil demişti hatta arkadaşa da öyle yazdım demin :26:

Beeeeen ............

Gunaydin hanimlar ozelde psikolojim altusttu devlete korktugumdan gitmiyordum ama dun gittim ve ozelden daha iyi alakadar oldu ozelde doktorum keseler bos bebek olmaz kurtaj dedi cikti suan superim insallah bebeklerim olusur 3ude :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadii yaa bu doktorların biri başka diğeri başka söylüyor neden acabaa :44: benim kide önemli değil demişti hatta arkadaşa da öyle yazdım demin :26:

Canım bilmiyorumki hepsi farklı söylüyor..
ame benim kuzeniminde 3 ay kahve akıntısı oldu hiç kırmızı olmadı ama 3 ay düşük tehlikesi ile yattı hep..
bence kanamanın cinside rengide durumuına göre değişiyor..
çok değişik şeyler yaa..
Allah hepimizi korusunnnn :26::26::26:

Beeeeen ............

demin arkadaşlar fikirlerini yazdı canım rahim büyümesi,bebeğin yerleşmesi,ani hareketlerde vs.bu gibi durumlarda olabiiyomuş
ama merak edilecek bişi değilmiş geçmeyen ağrı yada kanama olursa allah korusun riskliymiş

hayirli olsun, ben de gorurum insallah. yogun bakim uniteleri yoksa ne yapiyorlar bilemiyorum buyuk ihtimalle baska hastaneye gonderiyorlardir ama tabi oyle bir durumda da bilincli olmak gerekir. o yuzden isimi.hic sansa birakmak istemiyorum. medipol kosuyolunda. aslinda sen benden daha yakinsin.

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

Medipol hastanesi istanbul avrp yakasindami acaba :)

amin canım amiin..demekki doktora gitmekte fayda var , bu bikaç gün içinde gelirse tekrar bende gideyim o zamann :26:

Aynen doktorlarin bi dediginbi dedigini tutmuyor ozeldeji doktoruma uysam 3kesemide alacakti salak kadin

aaaaaaaa bu kadar olmaz artık bu kaçıncı duyduğumuz vaka ((( nasılolur böyle birşey yaa bu işin özeli devleti mi olur doktor doktordur..nasıl bu kadar duyarsız bilinçsiz doktorlar var aklım almıyorr şuan nasılsın peki,kaç haftalıksın canım ??

Son düzenleme:

canım başka dr a git ne demek kahverengi lekeyi önemsemiyor ben gittim bana serum ve düşük önleyici iğne yaptılar bence sen dr nu değiş progestan kullanıyorum ben

aaaaaaaa bu kadar olmaz artık bu kaçıncı duyduğumuz vaka ((( nasılolur böyle birşey yaa bu işin özeli devleti mi olur doktor doktordur..nasıl bu kadar duyarsız bilinçsiz doktorlar var aklım almıyorr [/QUOTE]

Evet ozeli devleti yok ama ozelde bazi doktorlar paragoz galiba bana hic tahlil yapmadan 3kez gittim 3hafta cagirdi ve bebekler olusmaz kurtaj dedi direkt beklesek dedik sen bilirsin ama gerek yok olusmaz bebek keseler bombos dedi kurtaj nekadar dedik 1500dedi. Ben beklicem dedim sen bilirsin dedi.
dun devlete gittim doktor yolk saci olusmus kanaman yok agrin sizin yok ben budurumda keseleri almam sacma olur bekleyelim dedi zaten kese bos olsa vucudun onu atar kanaman olur dedi henuz ne kanamam ne sizi yok hamd olsun. :) ins. Bebeklerim olusur

canım başka dr a git ne demek kahverengi lekeyi önemsemiyor ben gittim bana serum ve düşük önleyici iğne yaptılar bence sen dr nu değiş progestan kullanıyorum ben

Canim basladinmi progestona bende rahim icinde bi kese etrafind akanama var diye vermistim dun doktor birakabilirsin ama zarari yok kullanabilirsin biri etrafinda kanama var dedi kullaniyorum bakalim :)

ettım gıtti
bende hamileliğimi öğrendiğim günden beri günde 3 tane yiyorumm :))
ohh yarasın

aaaaaaaa bu kadar olmaz artık bu kaçıncı duyduğumuz vaka ((( nasılolur böyle birşey yaa bu işin özeli devleti mi olur doktor doktordur..nasıl bu kadar duyarsız bilinçsiz doktorlar var aklım almıyorr

Evet ozeli devleti yok ama ozelde bazi doktorlar paragoz galiba bana hic tahlil yapmadan 3kez gittim 3hafta cagirdi ve bebekler olusmaz kurtaj dedi direkt beklesek dedik sen bilirsin ama gerek yok olusmaz bebek keseler bombos dedi kurtaj nekadar dedik 1500dedi. Ben beklicem dedim sen bilirsin dedi.
dun devlete gittim doktor yolk saci olusmus kanaman yok agrin sizin yok ben budurumda keseleri almam sacma olur bekleyelim dedi zaten kese bos olsa vucudun onu atar kanaman olur dedi henuz ne kanamam ne sizi yok hamd olsun. :) ins. Bebeklerim olusur[/QUOTE]

cok sevındım tek drla kalmak hıc ıyı degıl zaten az kalsın ucude gıdecektı

şaka gibi ya 1500 ne demek 1275 e doğum var işleri iyi gitmiyor demekki hemen kürtaja yöneltmişler sen yemene içmene bak facede dediğim gibi 9. haftaya kadar yolu var canım allaha şükür için rahatladı pazartesi yada çarşamba sıra bende

Canim basladinmi progestona bende rahim icinde bi kese etrafind akanama var diye vermistim dun doktor birakabilirsin ama zarari yok kullanabilirsin biri etrafinda kanama var dedi kullaniyorum bakalim :)

Canim insallah sende iyi sonuclar alirsin benim icim oyle rahatladiki sorma canim yaa artik karamsarlastim direkt kurtaj diye duyunca dunku doktor ilk gebeligin hemen kurtaja yonlendirilirmi yaa diye sasirdi asistan kizda sorma ozeldekinin parasi kalmamis dogum yapar gibi para istedi yaa

cok sevındım tek drla kalmak hıc ıyı degıl zaten az kalsın ucude gıdecektı [/QUOTE]

Aynen tek doktorla kalmamak lazim bazen bazi doktorlar insani durduk yere uzuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…