Ay bugun bendede ilk defa basladi kasik agrim cok korktum ama kizlar sana cvp yazinca onlari okudum ve biraz rahatladim is yerinde hic biaey yapmasam bile oturmak bile yoruyo beni arada uzanmak lazim ama ne yapacan eve gelince heme uzandim simdi ayagimin altinada 1 yastik koydum yatiyorum su an
Canim benim 18 subatta benim birbirimize yazalim nolur ben 2 nisanda gidicem bakalim
Ya is yerinde olunca kotu benim isim ozel zaten duruma gore ayrilabilirim bakalim bebegimin kesesini ve kendisini goreyim kalp atimini duyayim sagsaglim zorlanirsam ayrilcam
Edelim tatlim 18 subat benimde ilk muanemde 2 nisanda ben 19 martta 231 21 martttada 638 cikti sizinkiler nasil degerleriniz
tatlımm selamlarrrben varım kadıköyde oturuyorumm
göztepe medical parka gidiyorum çok memnunum.kızımıda orda doğurmuştum zaten herşeyiyle süperr kesinlikle tavsiye ederim.
Günaydıınn güzell annelerr :)) nasılsınızz ??
dün gece kasık ağrısı beni uykumdan uyandırdı 10 dk.kadar ince ince ağrıdı sonra birden geçti uyuyabildim.aynısı 2 gece üst üste geçen haftada olmuştu.Normal mi sizcee,böyle bi sıkıntı yaşayan var mıı aranız daa??
bende de gaz sancısı olmuştu burkulmuştu resmen karnım...2-3 gece üst üste oldu...doktore gitmiştim herşey iyi..kanama olursa o zaman kork demiştir..
Yaa bi de ben dosyalarla uğraşıyorumm öyle şiddetli hapşuruyorum ki)) tozdan ....hemşire de öksürme çok dedi . Ooo dedim onu yapma bunu yapma onlar değilmi biz sonraa her şeyden tedirgin oluyoruz
aynen canım öyle buran bi ağrı..içimi rahatlattın valla kanamam yok çok şükürr..teşekkür ederim
aynen canım öyle buran bi ağrı..içimi rahatlattın valla kanamam yok çok şükürr..teşekkür ederim
peki canim muayene ucretleri ve dogum ucreti nedir?
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app
doğru diyorsun canım. genelde pozitifimdir ama bir an oyel geldi geçti olumsuz bir şey olurmu diye bir korku. ctesi kan vericem bakalım değerim nasıl. doktor ne zaman çağıracak keseye bakmak için. hepimizin hakkında hayılrısı olsun inşallah
bende yasıyorum aynı durumu;rahim genişliyor diyorlar.
merak etme canım bir sorun varsa zaten ağrı şiddetli oluyormuş va lekelenme getiriyormuş arkasından..
biz çok kafamızda takıyoruz..
bak ben bugün mide bulantım kesildi diye gittimmm...kaşınıyorum işteee
bende ani hareket edince yada dönünce oluyor
Günaydıınn güzell annelerr :)) nasılsınızz ??
dün gece kasık ağrısı beni uykumdan uyandırdı 10 dk.kadar ince ince ağrıdı sonra birden geçti uyuyabildim.aynısı 2 gece üst üste geçen haftada olmuştu.Normal mi sizcee,böyle bi sıkıntı yaşayan var mıı aranız daa??
merak etme canım bir sorun varsa zaten ağrı şiddetli oluyormuş va lekelenme getiriyormuş arkasından..
biz çok kafamızda takıyoruz..
bak ben bugün mide bulantım kesildi diye gittimmm...kaşınıyorum işteee
canım doktor bana dediki eğer önemli bir şey olursa kanaman olur veya seni hastaneye getirticek kadar kasık ağrın olur iki büklüm olursun doğrulamazsın ve hiç bir şekilde azalmaz geçmez ağrı dedi..
bunlar yoksa sorun yoktur kafanı çok takmamaya ve ağır iş yapmamaya çalış...
hahahaha valla enteresanız yaa
ne güzel bulantın kesildiyse yiyebildiğin kadar faydalı şeylerden ye azar azar..
cevız yeme zamanı gelıyor yavastan beyın gelısımlerı ıcın artık ıcımız dısımız cevız olur
kizlar aynen belirtiler oldumu ay bu ne simdi diyip sikayet ediyoruz olmadimi niye gecti bunlar simdi bebegim iyi degilmi diye panik yapiyoruz . Hamilelik psikolojimizi iyiden etkiledi yani
Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda
cevız yeme zamanı gelıyor yavastan beyın gelısımlerı ıcın artık ıcımız dısımız cevız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?