2014 Kasım Anneleri

anladım canım..benim öyle bir şansımda yok şuan için kendi işyerimiz ve bırakmam zor (allah korusun çok önemli bişey olmazsa tabii).umarım sağ salim görürüz biran önce..

tatlımm selamlarrr ben varım kadıköyde oturuyorumm
göztepe medical parka gidiyorum çok memnunum.kızımıda orda doğurmuştum zaten herşeyiyle süperr kesinlikle tavsiye ederim.

peki canim muayene ucretleri ve dogum ucreti nedir?

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

bende yasıyorum aynı durumu;rahim genişliyor diyorlar.

bende de gaz sancısı olmuştu burkulmuştu resmen karnım...2-3 gece üst üste oldu...doktore gitmiştim herşey iyi..kanama olursa o zaman kork demiştir..

aynen canım öyle buran bi ağrı..içimi rahatlattın valla kanamam yok çok şükürr..teşekkür ederim

Yaa bi de ben dosyalarla uğraşıyorumm öyle şiddetli hapşuruyorum ki )) tozdan ....hemşire de öksürme çok dedi . Ooo dedim onu yapma bunu yapma onlar değilmi biz sonraa her şeyden tedirgin oluyoruz

kıyamam canım yaa allah yardımcın olsun..evet yaa çok evham yapmamak lazım allah korusun sakınan göze de çöp batar derler ( Allah ne derse o olucak zaten umarım herşey yolunda gider hepimiz için :))

aynen canım öyle buran bi ağrı..içimi rahatlattın valla kanamam yok çok şükürr..teşekkür ederim

merak etme canım bir sorun varsa zaten ağrı şiddetli oluyormuş va lekelenme getiriyormuş arkasından..
biz çok kafamızda takıyoruz..
bak ben bugün mide bulantım kesildi diye gittimmm... kaşınıyorum işteee

peki canim muayene ucretleri ve dogum ucreti nedir?

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

ayy bak onu bilmiyorum tatlımm çünkü benim özel sigortam %100 karşılıyor ödemiyorum hiç ücrett
ama gittiğimde sorıym kuruma göre değişiyor ssklı ayrı diğer özel sigortalara göre ayrı fiyat veriyolarlar

adet gününü 10-15 gün geçtiğinde kese görünmesi lazım canım yani 5 haftalık hamileyken...
sen güzel beslen folik asitini ihmal etme..yumurta ceviz fındık falan ye meyve ye...güzel beslen..

bende yasıyorum aynı durumu;rahim genişliyor diyorlar.

olabilirr canım bebek yerleşiyolar filan diyolarr :))

evet sanırım fazla takıyoruzz :))alemsin vallahii dediğin gibi bulatı olur tedirginiz olmaz daha beter tedirgin oluruz hamilelik annelik böyle birşey sanırım sırf evhamm

bende ani hareket edince yada dönünce oluyor

bende durduk yere ara ara giriyor özellikle gece uykundan uyandırınca daha fena oluyorr

hepinize teşekkürler kızlar iyi kii varsınızz

canım doktor bana dediki eğer önemli bir şey olursa kanaman olur veya seni hastaneye getirticek kadar kasık ağrın olur iki büklüm olursun doğrulamazsın ve hiç bir şekilde azalmaz geçmez ağrı dedi..
bunlar yoksa sorun yoktur kafanı çok takmamaya ve ağır iş yapmamaya çalış...

hahahaha valla enteresanız yaa
ne güzel bulantın kesildiyse yiyebildiğin kadar faydalı şeylerden ye azar azar..

cevız yeme zamanı gelıyor yavastan beyın gelısımlerı ıcın artık ıcımız dısımız cevız olur

çok sağoll canım içim rahatladı biraz sizlerin sayesindee :)) demekki normalmiş..insan takmamaya çalışıyor aslında ama aklının hep bir köşesindee :)

kizlar aynen belirtiler oldumu ay bu ne simdi diyip sikayet ediyoruz olmadimi niye gecti bunlar simdi bebegim iyi degilmi diye panik yapiyoruz . Hamilelik psikolojimizi iyiden etkiledi yani

hahahaha valla enteresanız yaa
ne güzel bulantın kesildiyse yiyebildiğin kadar faydalı şeylerden ye azar azar..

hahaha yaa napatım biranda kesilince korktummmm....
2 gündür cevizimi yiyemiyoerdum onu yedim..
sabah simitimide yedimm ohh beeee

cevız yeme zamanı gelıyor yavastan beyın gelısımlerı ıcın artık ıcımız dısımız cevız olur

canım ben öğrendiğim günden beri sabah 2 tane yiyorummmm

kizlar aynen belirtiler oldumu ay bu ne simdi diyip sikayet ediyoruz olmadimi niye gecti bunlar simdi bebegim iyi degilmi diye panik yapiyoruz . Hamilelik psikolojimizi iyiden etkiledi yani

alllah'ım sen bızım aklımızı koru

Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda

bence onemsenmelı.. drla bırebır gorus derım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…