Kızlar biz dün kalp atışlarını duyduk. Eşimde bende cook mutlu olduk :)) tuf tuf tuf tuf diyoruz birbirimize :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Burdaki takvime göre6+5 teyim ama dün doktor büyüklüğü 7+5 dedi. Simdi doğum tarihini 14 Kasım yerine 7 Kasım diye mi hesaplayacağım.
amin canım inşallah.. şimdiden sulugözüz dimi :)) MUTLULUKTAN ama bizimkisi..şükür yarabbimCanıımm beniim çook sevindimm :)) ağlattın beni de zateen duygusala bağlamış durumdayıım :))
kesenin görünmesine çok sevindim ,inşallah hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız tatlım) dualarım seninle,tüm hamile arkadaşlarımla zaten hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah
üstten yaparlar artık. alttan yapılmaz sanırım büyük oldukça.. düşük riski artar diye duymuştum..hatta ben de bugün keseyi gördüm alltan baktı dr . annem de tembihlemişti alltan baktırma diye :))) onlar daha iyi bilir..kızlar bilmediğimden soruyorum kalp atışını da karından dinleyebiliyor değil mi???
kızlar bilmediğimden soruyorum kalp atışını da karından dinleyebiliyor değil mi???
Hadi ya, yoğun da olsa oraya gideyim diyorum. Ben Sancaktepe'deyim bizim buralarda doğru düzgün hastane yok. En yakını Ümraniye'de Erdem Hastanesi, Hisar hastanesi de var ama orası da pahalı. Medipol'de bir arkadaşım doğum yaptı, bir arkadaşım da yine oraya gidiyor. Biraz da bize yakın olsun istiyorum ama nasıl olsa arabamız var, cumartesi günleri randevu alabilirsem eşimle rahat rahat giderim diye düşünüyorum. Zaten Sancaktepe her türlü her yere uzak
Kızlarrrrr kahverengiiii leke geldi kullandığım jelle...
Geçen hafta da gelmişti dr önlem için progeston iğne vermişti,
Ayyyyy dün de karnım ağrıdı şimdi de lekeeee,
Normal mi yaaaa, işe de gidecem(
Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda
kızçeler ben geldimmmmmmmmmmmmm
malum yorumlarınız tek tek okudum herkese teşekkür ederim rahatlasam da dr da buldum kendimi..o kahverengi leke için iğne verdi..yatacaksın dedi dinleneceksin dedi.tabi ben bayan stress rapor istedim..bu hafta evdeyim nasipse
bu arada altın kesemiiiiiiii gördüm.hcg ise 12 bin küsürdü..en baştan beri değerim yüksekti, dr ikiz olabilir vs dedi ama tek göründü bebeğim.
Amanın nasıl ağladım valaha gözlerim şişti, gören ağlama dese de dedim ben bunun için tam 6 yıl bekledim nasıl ağlamayım((
Rabbim tümm isteyenlere de nasip etsin, haftaya da kalp atışı var inşalah olmazları olduran Rabbim can verir emanetine..çok şükür..darısı tüm isteyenlere..
Herkesi öptüm..
Gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah :) kese kac milimmis? Bi de progeston hormonuna bakti mi dr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım evet ben sabah bi kalktım şokkk saat 6 mıydı neydi, zaten akşamda ağrım vardı. ee hemen moda girdim tabi...şükür ki dr da pek ilgilenmedi..hatta kibarca gelme demeye getirdi :)))Herkese merhaba arkadaşlar;
Dün akşam işten eve gittiğimde 2-3 damla kahverengi lekelenme olmuş, zaten duygusalım görür görmez ağlamaktan şiştim, kendi doktorumu aramadan önce eltim aile hekimi onu aradım ağla ağla zor anlattım dedi ki: gayet normal 4. aya kadar, sonuçta adet görmüyorsun ve vücudun dengesi değişiyor o yüzden sakın stres yapma hiç bir zararı yok dedi. Sabahta 2-3 damla geldi ama işte insan ilk olunca nedense tedirgin oluyor. benim gibi birkaç arkadaş daha yaşamış bugünlerde paylaşmak istedim.
canım okurken ben de çok duygulandım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
canım bu son adet tarihine göre değil demi bebeginin usg de cıkan haftası 5+3 demi
hic bilmiyorumki canim SAT 12 subatdi.
Herkese merhaba arkadaşlar;
Dün akşam işten eve gittiğimde 2-3 damla kahverengi lekelenme olmuş, zaten duygusalım görür görmez ağlamaktan şiştim, kendi doktorumu aramadan önce eltim aile hekimi onu aradım ağla ağla zor anlattım dedi ki: gayet normal 4. aya kadar, sonuçta adet görmüyorsun ve vücudun dengesi değişiyor o yüzden sakın stres yapma hiç bir zararı yok dedi. Sabahta 2-3 damla geldi ama işte insan ilk olunca nedense tedirgin oluyor. benim gibi birkaç arkadaş daha yaşamış bugünlerde paylaşmak istedim.
hosgeldin, seninle ayni gundeyiz, ayni sehirdeyiz, ayni yastayiz :) ist.un neresinde oturuyorsun?
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app
Dinleniyor canım benim bugün karından dinledi doktorum😊
yazmıştım cevap sana canım ancak silindi anlamadım gitmedi.tekrar yazayım
ben o kadar stresle gittim ki inan soracaklarımın hiç birini soramadım..
kese kaç mm vs...bunlar hiç aklıma gelmedi..tek duyduğum dr dan iyi mi..düşük riski var mı..lekeler neden..
ve rapor :))
zaten elevit verdi, iğne verdi, jel kullanıyorum onu da ekledi..resimde cm diyor ancak mm olması gerekiyor sanırım.zaten kaç haftalık olduğumu da bilmiyorum.sata göre hesapla dedi hemşire..satım 17 şubat .. :) ama benim tüp bebiş daha farklı bir uygulaması oluyor onu da inşallah haftaya kalp atışından sonra.. şu anda tek odaklandığım kalp atışı..onu duyayım hepsini not alıp tek tek sorucam.. :))
Sata göre 6+4 dü değil mi canım, benim de 6+3 olacak yarın, inşallah ben de duyabilirim sorunsuz, çok heyecan yapıyorum..:26:
Sata göre 6+4 dü değil mi canım, benim de 6+3 olacak yarın, inşallah ben de duyabilirim sorunsuz, çok heyecan yapıyorum..:26:
anladim. bende oss yok, ssk'dan sorarsan sevinirim. muayene ve dogum ucretini
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app
ay inşallah sorunsuz gelirsin canım benim...hadi bakalımm bekliyoruzz
Çok şükür maşalahh canım.
geçen hafta gitmiştim doktora keseyi falan gördüm kalp atışlarını daha erken duyamayız dedi tahlil için kan falan aldılar 20 gün sonra gel dedi problem yok dedi ama akşamdan beri uyku girmedi gözüme endişeden eşimde bir gün daha bekleyelim diyor bende şaşırdım ne yapacağımı
Ayy maşallah canım benim gözünüzaydin ne güzel önde gidiyormuş. Değiştir tabi kuşun kocaman olmuş çünkü. Benim de Sata göre 2 hafta geride(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?