2014 Kasım Anneleri

Kızlar merhaba, kadınlar klübünde başka sosyal paylaşım siteleri ile ilgili yorum yapmak yasak,konu direk kapatılıyor dikkat edelim ,bizim diğer başlığımızda olmuştu sonra affedildik Allah'tan,konumuz kapatılmasın dikkatli olalım😊bu arada bende biraz önce geldim doktorumdan bebeğim iyi Allah şükür kalp atışlarına baktık tekrar😊bu doktorum 7+2dedi diğer doktorum 6+4😊 b

Gözün aydın canım Darısı başımıza inşallah, karından mı göründü?

amin canım inşallah.. şimdiden sulugözüz dimi :)) MUTLULUKTAN ama bizimkisi..şükür yarabbim
kızlar bilmediğimden soruyorum kalp atışını da karından dinleyebiliyor değil mi???
üstten yaparlar artık. alttan yapılmaz sanırım büyük oldukça.. düşük riski artar diye duymuştum..hatta ben de bugün keseyi gördüm alltan baktı dr . annem de tembihlemişti alltan baktırma diye :))) onlar daha iyi bilir..

Canım kurtköyde Emsey ve kurtköy Ersoy hastaneleri var ikisi de temiz düzgün hastaneler bi şansını dene istersen. Sancaktepe çok uzak değil 20 dk max. yarım saate gelirsin bu dediğim hastanelere

Herkese merhaba arkadaşlar;
Dün akşam işten eve gittiğimde 2-3 damla kahverengi lekelenme olmuş, zaten duygusalım görür görmez ağlamaktan şiştim, kendi doktorumu aramadan önce eltim aile hekimi onu aradım ağla ağla zor anlattım dedi ki: gayet normal 4. aya kadar, sonuçta adet görmüyorsun ve vücudun dengesi değişiyor o yüzden sakın stres yapma hiç bir zararı yok dedi. Sabahta 2-3 damla geldi ama işte insan ilk olunca nedense tedirgin oluyor. benim gibi birkaç arkadaş daha yaşamış bugünlerde paylaşmak istedim.

canım okurken ben de çok duygulandım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin

Gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah :) kese kac milimmis? Bi de progeston hormonuna bakti mi dr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazmıştım cevap sana canım ancak silindi anlamadım gitmedi.tekrar yazayım
ben o kadar stresle gittim ki inan soracaklarımın hiç birini soramadım..
kese kaç mm vs...bunlar hiç aklıma gelmedi..tek duyduğum dr dan iyi mi..düşük riski var mı..lekeler neden..
ve rapor :))
zaten elevit verdi, iğne verdi, jel kullanıyorum onu da ekledi..resimde cm diyor ancak mm olması gerekiyor sanırım.zaten kaç haftalık olduğumu da bilmiyorum.sata göre hesapla dedi hemşire..satım 17 şubat .. :) ama benim tüp bebiş daha farklı bir uygulaması oluyor onu da inşallah haftaya kalp atışından sonra.. şu anda tek odaklandığım kalp atışı..onu duyayım hepsini not alıp tek tek sorucam.. :))

ay canım evet ben sabah bi kalktım şokkk saat 6 mıydı neydi, zaten akşamda ağrım vardı. ee hemen moda girdim tabi...şükür ki dr da pek ilgilenmedi..hatta kibarca gelme demeye getirdi :)))
canım okurken ben de çok duygulandım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin

Aminnn arkadaşım aminnn...

insan tedirgin oluyor işte,benim de ilk bebeğim tecrübesizlikte var tabii..benim doktorum da öyle demişti canım yazdım önceki sayfalarda zaten ama her doktorun demesi farklı ne yazık ki..

Dinleniyor canım benim bugün karından dinledi doktorum😊

Sata göre 6+4 dü değil mi canım, benim de 6+3 olacak yarın, inşallah ben de duyabilirim sorunsuz, çok heyecan yapıyorum..:26:

Lekenin sebebini soyledi mi canim,benim de oluyor ilac vermedi dusuk onleyici falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sata göre 6+4 dü değil mi canım, benim de 6+3 olacak yarın, inşallah ben de duyabilirim sorunsuz, çok heyecan yapıyorum..:26:

Canım benim tüp bebek olduğundan sat a göre hesaplanmıyor😊ama doktorumun dediğine göre 6+4bugün.duyarsın canım merak etme,ben ilk 5+6 duymuştum ama herkeste farklı oluyor tabi benim ablam 7.haftada duymuştu.benim vajinalde duyuldu ilk.

keseyi gördüysen sıkıntı yok dış gebelik için yani nie beklicen ki zamanınız varsa gidin içiniz rahat etsinn ben olmaması gerekio die biliorum valla

Ayy maşallah canım benim gözünüzaydin ne güzel önde gidiyormuş. Değiştir tabi kuşun kocaman olmuş çünkü. Benim de Sata göre 2 hafta geride(((

Üzülme canım benim inşallah hemencecik toparlaniverir. Benim 10 gun once kese 10 mm di. Dün 36 mm olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…