2014 Kasım Anneleri

kızçeler ben geldimmmmmmmmmmmmm
malum yorumlarınız tek tek okudum herkese teşekkür ederim rahatlasam da dr da buldum kendimi..o kahverengi leke için iğne verdi..yatacaksın dedi dinleneceksin dedi.tabi ben bayan stress rapor istedim..bu hafta evdeyim nasipse

bu arada altın kesemiiiiiiii gördüm.hcg ise 12 bin küsürdü..en baştan beri değerim yüksekti, dr ikiz olabilir vs dedi ama tek göründü bebeğim.
Amanın nasıl ağladım valaha gözlerim şişti, gören ağlama dese de dedim ben bunun için tam 6 yıl bekledim nasıl ağlamayım ((
Rabbim tümm isteyenlere de nasip etsin, haftaya da kalp atışı var inşalah olmazları olduran Rabbim can verir emanetine..çok şükür..darısı tüm isteyenlere..

Herkesi öptüm..

ıyıkı gıtmıssın cnm.. ıyı olmana sevındım..

çok sevindim canımmm sağlıkla al kucağına inşallah bol bol yatıyorsun iş güç yasakk cısss

Ay balim link onceki sayfalarda varda dur simdi yemege ciktim yerime gecince atarim sana yada kullanan kizlar bi link ativerin bacilar opuyorum ayyyy hadi cok sevindim darisi bana balimmm insss
okey dur ben bulayım geri sayfalarda.afiyet olsun bıdığına...

çok sevindim canımmm sağlıkla al kucağına inşallah bol bol yatıyorsun iş güç yasakk cısss

tamam canım benim, anacıım zaten yapıyor her işimi..ayy hala gözlerim doluyor,kucağımıza alsak kimbilir naparım ağlamaktan bıdığımı da alamam ben kucağıma..bu arada hastanedeyken yani merkezde bir tane tüp bebek geldi, ayyy dr da yaa dedi bu tüpler ne kadar tatlı oluyor dedi, hakket böyle maşallah tombiş yanaklı bir çocuktu..ayy inşallah tümmmm arkadaşlarıma bana nasip eder amin..

Hayırlı uğurlu olsun canım, peki haftana göre karından ultrasonla görünmüyormuş ki? Ben de yarın 6+3 olarak kalp atışı için gideceğim ama benim doktorum pek vajinal ultrasonu tercih etmiyor..

saol canım ben kendi tüp bebek doktorum olduğu için gayet rahattım yani vajinal bakmasından çünkü ona çok güveniyorum..Ama her doktor kabul etmeyebiliyor.Belki karından belli olmayabilir suan benimde.Çünkü ben bebeklerimide gördüm yakından çok güzel bi duyguydu.İyi ki vajinal bakmış

Saol balim sende dinlen iyice lekelenmen bitsin ins kuzuuuu

aaaaaaaa bu kadar olmaz artık bu kaçıncı duyduğumuz vaka ((( nasılolur böyle birşey yaa bu işin özeli devleti mi olur doktor doktordur..nasıl bu kadar duyarsız bilinçsiz doktorlar var aklım almıyorr

Evet ozeli devleti yok ama ozelde bazi doktorlar paragoz galiba bana hic tahlil yapmadan 3kez gittim 3hafta cagirdi ve bebekler olusmaz kurtaj dedi direkt beklesek dedik sen bilirsin ama gerek yok olusmaz bebek keseler bombos dedi kurtaj nekadar dedik 1500dedi. Ben beklicem dedim sen bilirsin dedi.
dun devlete gittim doktor yolk saci olusmus kanaman yok agrin sizin yok ben budurumda keseleri almam sacma olur bekleyelim dedi zaten kese bos olsa vucudun onu atar kanaman olur dedi henuz ne kanamam ne sizi yok hamd olsun. :) ins. Bebeklerim olusur[/QUOTE]

inşallah canım bebeklerin oluşur ve sen hayırlısıyla alırsın kucağınaa
dikkatli olmakta fayda var ve en az 2 doktorla devam etmek şart galiba :44:

Cok sevindim cnm. Gozun aydın. Bende yoldayım ikide randevum.bskalim banada igne mi vericek :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biz dün kalp atışlarını duyduk. Eşimde bende cook mutlu olduk :)) tuf tuf tuf tuf diyoruz birbirimize :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Burdaki takvime göre6+5 teyim ama dün doktor büyüklüğü 7+5 dedi. Simdi doğum tarihini 14 Kasım yerine 7 Kasım diye mi hesaplayacağım.

Gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah :) kese kac milimmis? Bi de progeston hormonuna bakti mi dr

Cok sevindim cnm. Gozun aydın. Bende yoldayım ikide randevum.bskalim banada igne mi vericek :s

ay inşallah sorunsuz gelirsin canım benim...hadi bakalımm bekliyoruzz

Çok şükür maşalahh canım.

Ayy maşallah canım benim gözünüzaydin ne güzel önde gidiyormuş. Değiştir tabi kuşun kocaman olmuş çünkü. Benim de Sata göre 2 hafta geride(((

Kızlar kalp atışlarını duyanlar kesenin büyüklüğünü ya da beta hcgnizi biliyor musunuz? Kaçkar duydunuz

ayyyy çok sevindimmm biz de yarın duyucaz allahın izniyle

kızlar bilmediğimden soruyorum kalp atışını da karından dinleyebiliyor değil mi???

Canıımm beniim çook sevindimm :)) ağlattın beni de zateen duygusala bağlamış durumdayıım :))
kesenin görünmesine çok sevindim ,inşallah hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız tatlım ) dualarım seninle,tüm hamile arkadaşlarımla zaten hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…