hıc sevmıyorum cevız mecbur arada yıyorum bende bulantılarlada olmuyor cevız
bende senden farksızım canım bugün çok ağrıdı hatta 1 saat önce baya kötüydü aynen adet ağrısına benziyor benim kide((
işyerindeyim evde olsaydım uzanırdım hafiflerdi belki..doktora sorduğumda olabilir dedi gerçii ama bende korktum biraz(
hıc sevmıyorum cevız mecbur arada yıyorum bende bulantılarlada olmuyor cevız
ayy bak onu bilmiyorum tatlımm çünkü benim özel sigortam %100 karşılıyor ödemiyorum hiç ücrett
ama gittiğimde sorıym kuruma göre değişiyor ssklı ayrı diğer özel sigortalara göre ayrı fiyat veriyolarlar
bana drum ceviz yiyemiyenlerin bebeklerinin beyni gelişmiyor mu zeki olmuyor mu dedi bu kadar aman yemeliyim aman beyni gelişecek diye evhamlanmamam gerektiğini söyledi ve ben şartlayıp yediğim zaman hep çıkardım şimdi canım isteyince yiyorum çok şükür problem yok
bana drum ceviz yiyemiyenlerin bebeklerinin beyni gelişmiyor mu zeki olmuyor mu dedi bu kadar aman yemeliyim aman beyni gelişecek diye evhamlanmamam gerektiğini söyledi ve ben şartlayıp yediğim zaman hep çıkardım şimdi canım isteyince yiyorum çok şükür problem yok
Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda
hıcbırsey sart degılkı yemede fayda var sadece o yuzden dıle getırdım cnm
canım ankaradasın snaırım. hangi hastaneye gidiyorsun? bende ankaradayım. henüz doktor karar vermedim.
Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda
Yanlış bir şey söylemiyorsun sadece biz biraz evhamlıyız aman o da olsun aman şunu da yiyeyim falan diye ve her kafadan bir ses çıkıyor.Drun başka der annen başka
anladim canim, cok gecmis olsun, insallah simdikini saglikla kucagina alirsin. Hastaneyi henuz degistirmedim. Yarin kontrolume gidicem ama degistirmeyi dusunuyorum. Medipole giden arkadasim hem cok memnundu hem de ben diyetisyene de gidiyorum Erdem'de ama c.tesi gunleri calismiyor. Ben de istiyorum ki diyetisyen.ile.dr.um paralel gitsin. Erdem bana da yakin yakin olmasina ama medipolde dogum yapan arkadasim orada yogun bakim unitesi olmadigini soylemisti. Ne.bileyim simdilik.medipole daha sicak bakiyorum. zaten c.tesi.gunleri randevu alirim.
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app
Evet canım ankaradayım.Benim drum Prof.Dr.Murat Sönmezer Ankara Tıpta hoca tahlillerimi orda yaptırıyor ama usg için muayenesi var çukurambarda oraya gidiyorum.Ben çok memnunum.Ben tüp bebekle hamile kaldım senin doğal yolla mı?
normal canım evet. ikinci gebeliğim benim. doğumu ankara tıptamı düşünüyorsun?
canım bende kahverengi leke önemli die biliorum keseyi falan gördün mü bilmiorum ama ben geçen yıl bu lekeyi gördüğümde dış gebelikten ameliyat olmuştum lekelenme onun belirtisiydi yani korkutmak gibi olmasın bi doktoruna görün derim en ufak lekede gidilmeli ve bakılmalı bence.
cevız yeme zamanı gelıyor yavastan beyın gelısımlerı ıcın artık ıcımız dısımız cevız olur
Canim sakin pes etme. Benimde ikizler 5. haftada kese gözükmedi. 6. haftada bir tane kese ama cok cok kucuk dedi. BIr tanede nokta vardi. Kanamam oldugu icin kann pihtisi dedi. Aslinda bizi ümitlendirmek istememis oyle dedi. 7. haftanin sonunda 2 kese ve Embryo gözuktu. DOktor gelisimleri 1 hafta geri ama cogul gebeliklerde normal dedi. 12. haftaya Kadar yakalarlarmis. Sende ucuzler eminim kendilerini daha gec gösterirler. INsallah bir dahaki kontrolde Allahin izniyle ucunude görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?