2014 Kasım Anneleri

Kasık ağrılarınız şiddetli ise adet olamadığımız için adet dönemine denk gelen günlerde karında ve kasıkta ağrı oluşabiliyor.Bu cumartesi benimde adet günümdü tabiiki adet olmadığım için o gün şiddetli karın ve kasık ağrısı çektim sonra geçti.Ama çok uzun sürüyorsa dra gitmekte fayda var..

kafam iyice karıştı dr.dan da kötü şeyler duyarım diye endişeleniyorum. bugünde bekleyeceğim devam ederse giderim artık.

hıc sevmıyorum cevız mecbur arada yıyorum bende bulantılarlada olmuyor cevız

bana drum ceviz yiyemiyenlerin bebeklerinin beyni gelişmiyor mu zeki olmuyor mu dedi bu kadar aman yemeliyim aman beyni gelişecek diye evhamlanmamam gerektiğini söyledi ve ben şartlayıp yediğim zaman hep çıkardım şimdi canım isteyince yiyorum çok şükür problem yok

anladim. bende oss yok, ssk'dan sorarsan sevinirim. muayene ve dogum ucretini

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

hıcbırsey sart degılkı yemede fayda var sadece o yuzden dıle getırdım cnm

canım ankaradasın snaırım. hangi hastaneye gidiyorsun? bende ankaradayım. henüz doktor karar vermedim.

canım bende gidilmeli benim doktorum en küçük lekelenmede beni bul dedi..

hıcbırsey sart degılkı yemede fayda var sadece o yuzden dıle getırdım cnm

Yanlış bir şey söylemiyorsun sadece biz biraz evhamlıyız aman o da olsun aman şunu da yiyeyim falan diye ve her kafadan bir ses çıkıyor.Drun başka der annen başka

canım ankaradasın snaırım. hangi hastaneye gidiyorsun? bende ankaradayım. henüz doktor karar vermedim.

Evet canım ankaradayım.Benim drum Prof.Dr.Murat Sönmezer Ankara Tıpta hoca tahlillerimi orda yaptırıyor ama usg için muayenesi var çukurambarda oraya gidiyorum.Ben çok memnunum.Ben tüp bebekle hamile kaldım senin doğal yolla mı?

Gunaydin benmde var ben alistim artik gelince dinleniyorum geciyo gecen hafta 2 gun geldi bu haftada dun geldi bnm dr umda onemsemiyor kirmiziya donerse ve cok agrin olursa hemen ara dedi oyle degil cok sukur ...stres yapmamaya calis cunku yapinca cogaliyo ben dun hic takmadim simdi yok..

sağol canım inş.bunda keseyi ve kalp atışlarını gördük allahın izni ile bakalım medipolde doğum yapan arkadaşın falan varmı yani doktor önerebilecek.erdem de yeşim hanımı çok övüolardı kontrole gittiğinde doktora sor bence yoğun bakım ünitesini rabbim inş.gerek duymaz da dediğin gibi her önlemi almak lazım.ama şuda var bu tarz şeylerde napıo peki doktorlar anlaşmalı yerleri falan vardır riski göze alabilirlermi sence.bende medicana ya sıcak bakıodum ama akşam doktor deyince vazgeçtim bide eşim erkek istemio bende aynı şekilde bakalım artık nolcak medipol nerde demiştin.

normal canım evet. ikinci gebeliğim benim. doğumu ankara tıptamı düşünüyorsun?

canım bende kahverengi leke önemli die biliorum keseyi falan gördün mü bilmiorum ama ben geçen yıl bu lekeyi gördüğümde dış gebelikten ameliyat olmuştum lekelenme onun belirtisiydi yani korkutmak gibi olmasın bi doktoruna görün derim en ufak lekede gidilmeli ve bakılmalı bence.

normal canım evet. ikinci gebeliğim benim. doğumu ankara tıptamı düşünüyorsun?

Doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum büyük olasılıkla özelde olacak hrs de transferi orda yapmıştı ama bilmiyorum ozamana çok var maddi imkanlar şartlar ne getirecek bilmiyorum.İlk gebelik olunca bide tedaviyle falan oldu ...neye karara vericem bilemedim :18:

geçen hafta gitmiştim doktora keseyi falan gördüm kalp atışlarını daha erken duyamayız dedi tahlil için kan falan aldılar 20 gün sonra gel dedi problem yok dedi ama akşamdan beri uyku girmedi gözüme endişeden eşimde bir gün daha bekleyelim diyor bende şaşırdım ne yapacağımı

canım bende de oluyor ara ara ama çok yoğun değil açık kahve rengi akıntı ama önemli değil demişti doktorum.Eğer taze kırmızı kan gelirse sıkıntı olurmuş hemen gitmemiz gerekirmiş allah korusun..
ama tabi yine de bi doktoruna gözük istersen için rahat etsin bencee

Sagolasin canim hamd olsun devlete gittim acele etme yolk saci gorunuyor ama 3z degil belki 2zdir dedi bakalim 2hafta sonra kontrole gidicem ozeldeki doktor psikolojimi altust etti tahlil bile yapmadan kurtaj dedi manyak insan bi hcg takibi bile yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…