2014 Kasım Anneleri

Kıyamammm ya ....

Eslaa üzülme,dirayetli olmak lazım bana da bugüne kadar iyi bir şey demediler bakalım pazartesi gideceğim dediğin gibi hakkımızda hayırlısı.

Teşekkürler canım...

zor bir süreç, Allah'tan ben de şu an iştah açılması yok, mide bulantısı da yemek yememi çok engellemiyor. Umarım herkesin böyle devam eder

ben zaten hamilelik öncesi 3 ay folik asit kullanıyordum, keseyi görünce kan testlerini yapmamıştık. bebeği görmek için gittiğimde test yaptı. o zaman demir eksik olunca 4 ayda başlıyoruz ama çok düşük şimdi başlıyalım dedi. Ama benim de kafa takılan içinde hem demir hem folik asit takviyesi var. zaten folik asitte ayrıca alıyorum fazlası bi şey yapmaz heralde

çok geçmiş olsun, umarım bundan sonra hiçbir sorun yaşamazsın, her iki bebeğini de kucağına alırsın.

Benimki de gülüyor canını sıkma ,biz ne kadar anlatsak anlamazlar.Erkeklere inandırıcı gelmiyor mide bulantısı vs.

gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha korku yaşatmasın. Senin hesap ben de şükrediyodum kanama lekelenme olmuyor diye dün ve önceki gün kandan biraz açık lekekenme oldu. korktum bayağı. p tesi randevumuz var dr a soracağım. normal diyolar ama insan evhamlanıyo işte...
tekrar geçmiş olsun

tahmini doğum günü 20.11.2014
yaşım 26
şehir muğla
ilk çocuğumm

Ben 2010 yılı 10 kasımda kızımı kucağıma aldım...ve şimdi 2014 kasım annesi olacağım inşallah... muhtemel doğum tarihim 22 kasım ama sezeryen olacağım için iki hafta erken alırlar sanırım. SAT 15 şubat...

Trabzonda yaşıyorum. Öğretmenim 3,5 yaşında tatlı bir kızım var...30 yaşındayım...İlk hamileliğim tam bir felaketti 22. haftaya kadar kolumda serum şişesi hastahanede yatarak ve gece gündüz kusarak geçti...şimdi 6. haftamızı bitirdik bulantım sürekli var ama dramamine diye bir hap kullanıyorum ve henüz istifra etmedim şükür ama çok korkuyorum...yani kızım perişan olur ben hastaneye yatarsam en çok bundan endişe ediyorum...

16 mart sabahı hiç beklemediğim bir anda gebelik testinde öğrendim minik bebişimi a8 martta doktora gittim beta hcg 700 dü ve kese görünmedi...24 martta tekrar gittim 7mm lik bir kesecik gördüm...15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi doktorum...7 nisana randevu aldım bakalım pıt pıt ları duyabilecek miyiz :)

Hepinize sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum ve tatlı minik yavrular diliyorum....

Bu arada akrep burcu bebekleri çok zeki oluyor ve harika bir hafızaya sahipler :) kızımdan biliyorum :)

Kalp kapakcıklarımın ikisinde yetersizlik olduğu için biraz zorlanacağım hamilelikte...Çarşamba günü kardiyolog randevum var hem kadın doğum hem kardiyolog birlikte yürüteceğiz hamileliği...Dua edelim birbirimiz için hamile duası kabul olurmuş....

Rabbim hiçkimseyi korktuğuna uğratmasın sağlık dolu bebekler nasip etsin inşallah...Az önce kuzenimin doğum haberini aldım ikiz oğulları oldu ama henüz 33. haftanın başındaydılar o nedenle bebişler kuvözdeymiş ....

keseyi karından mı gördüler kaç haftalıktı o zaman ?ve sonraki kontrolde kalbini duyarsanız inşallah kaç haftalık olacak gebeliğiniz?

Bugün kalp atışlarını duymak için randevum vardı. Bebeğim 7+1'de. Çok şükür duyduk ve bir sorun yok, sat ile olması gereken gebelik haftası da aynı çıktı. ama ben hiçbir şey hissetmedim. bu yüzden kendimi suçlu hissediyorum. Son 10 günümün yoğun bulantılı ve kabus gibi geçmesine bağladım ama bilmiyorum, inşallah bu durumu atlatırım. sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar?

öncelikle hayırlı olsun.karından mı duyuldu 7+1 de.

Sağol canım teşekkür ederim, evet karından duyuldu. muhtemelen daha önce de duyuluyor çünkü önceki randevumuz 17 gün önceydi, doktor 10 gün sonra duyulur demişti.

6 haftalıkken yani.bende hamileyim ama kontrole 6 haftayı doldurunca gitmeyi düşünüyorum. belki ilk kontrolde duyarım yani öyle mi :)

6 haftalıkken yani.bende hamileyim ama kontrole 6 haftayı doldurunca gitmeyi düşünüyorum. belki ilk kontrolde duyarım yani öyle mi :)

kişiden kişiye değişiyor sanırım, 7 hatta 8. haftalarda kalp atışını duyanları duymuştum. Benim de 6+4 te vajinal yoldan duyulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…