2014 Kasım Anneleri

merhabalar..Hepimiz hayırlısıyla alırız ınsallah bebeklerımızı kucagımıza.ben de 6+0 da vajınal ultrasonda duydum bebegımızın kalp atıslarını.şu anda 7+5 ız çok şükür .yanı 8.haftam bıtıyor.bır hafta sonra randevum var heyecanla beklıyorum.ınsallah ıyıdır ama bulantılarım kusmalarım çok fazla bu ıyıye ısarettır dıye dusunuyorum:)Hepimizin Allah yardımcısı olsun ...

6 haftalıkken yani.bende hamileyim ama kontrole 6 haftayı doldurunca gitmeyi düşünüyorum. belki ilk kontrolde duyarım yani öyle mi :)
Canim duyma ihtimalin var ama belli olmaz. Çünkü herkesin çok farklı oluyor. Bizde erken döllenme olmuştu sanirim 4+5 te keseyi çok rahat gördük karindan. Hem de 6.5 mm olmuştu. Bildiğim kadarıyla 6. Haftada kalp atisi duyuluyor ama geç döllenme olduysa biraz daha zaman alabilir. İnş. İnşallah her şey gönlünce olur :)

Tatli annişler bende kısmetse Kasım annesi olacağım bugün kesemi gördüm 5mm di ultrasona göre 5+2 günlük hamileyim fakat son adet tarihime göre hesapladigimda 5+4 oluyorum fakat doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi bakalım 10gün sonra tekrar kontrol by defa kalp atışlarıni duyacağım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin canim ayni benimde 5+1de 6mm kese vardi ben 5+4 oldugumu zannediyordum doktor azcik daha gec yumurtlamissin dedi. Rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsi hepimize insallah.

bende annemi bekliyorum kesmek için o biraz olsun oyalar. bi de göğüsler felan da şişiyormuş sanırım. benim oğlumda cok düşkün gerçi gece 2 ya da 3 kez emiyor ama gündüz evde basbasa olunca ne zaman sıkıldı gelir iki fırt çeker gider. yine de razıydım 3-4 ay daha emzirmekti niyetim ama kısmet olmadı. yine buna binlerce sükür bu zamana kadar emdi..
benimde hamile olduğumu öğrenmeden 3-4 önce sürekli karnım ağrıdı. hatta göbeğim mi düştü acaba diye gezip duruyordum . sonra dayanamadım test yaptım hamile çıktım. aklıma emzirmek degilde sürekli oğlumu kucağıma alıp indirmek zorunda kalıyorum o gelmişti. sen deyince şaşırdım bende..

Eslaa üzülme,dirayetli olmak lazım bana da bugüne kadar iyi bir şey demediler bakalım pazartesi gideceğim dediğin gibi hakkımızda hayırlısı.

aslında girmemek istiyorum buraya ama kopamadım illa arkadaşların yazılarını okuyorum. onların iyi olması yetiyor. bana gelince cuma günü gittim doktor tabiki hemen hastane yatışı verdi düşürmek için ben istemiyorum dedim. direttim çünkü ilk gebeliğimde de 5 gün boş yere ben yattım hastanede çok psikolojim bozuldu. 2. evde düşürdüm bunu da evde düşürmek istiyorum dedim ama malesef çabuk düşen birşey değil. (ne ironi değil mi) düşmemesi için yataktan kalkmazdım ama gelgör ki düşsün diye evi bile süpürdüm. bu hafta düşmez ise doktora gidicem ilaçla düşürüp kalan parçayıda vakum kürtaj ile alacak. benim doktor pek kürtaj yanlısı değil çabuk iyileşmem için. kanamalarım başladı ama tabiki çok değil.kırmızıya dönmeye başladı yani.

sende üzme kendini hakkında her şeyin hayırlısı rabbim elbet yüzümüzü bir gün güldürür. her şeyin hakkımızda hayırlısı rabbim sabrını veriyor. mutlaka buraya yaz sonucun ne olursa olsun. ben yazmasam bile okuyorum.

Bütün güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar Tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın, zor yazabiliyorum, inşallah bugün çıkabiliriz hayırlısıyla

kizlar gunaydin. . bende sürekli bi esneme durumu var cenem tutuldu resmen esnemekten. bide zor nefes aliyorum sanki sürekli böyle derinden nefes aliyorum bazen esnemeye dönüsüyo ama o da yarin kalio esneyemiyorum.. normalmi du durum ya

Günaydın kızlar😊nasılınız? Ben bütün gece kabuslarda uğraşıyorum ya çok canım şıkkın uyanıyorum😔hep bir endişe içindeyim ya nasıl geçecek böyle 9ay hiç bilmiyorum.sürekli doktora gidip bebeğin kalp atışlarını kontrol edesim var😊

merhaba kızlar dün öğlen lekelenmem olduğu için dr a gıttık bebeğimin kalp atışlarını gördüm duydum o heyecanla eve geldik akşam 18:30 gibi lekelenmem olduğunu gördüm 5 dk sonra kanama başladı oğlum olduğu için hemen gdemedim hastaneye eşimde 1.5 saatlık yola gitmişti annemi aradım geldi beraber gıttık ben kürtaj olurum düşüncesiyle içeri girdim muayene olurken oda neeeeee kuzum hala benimlee inanamadımm dr da şaşırdı çünkü kan geldi yani sonrası siyah kahverengi lekelerr sata göre 7+3 bebeğe göre 6+4 idik dun bugun 6+5 olduk ama kesemiz ufak o canımı sıktı riskli bir gebelik dedi iğne vurdular eve geldim ama suanda k. rengi ve siyah lekelenme hala devam ediyor kesemizin ufak olması canımı sıkıyor çünkü bebeğin alanı daralıyor kese büyümezse muhtemelen kuzumu kaybedicem ama dr bu şeklide başlayıp sağlıklı olan gebelikler var suanda bişey diyemem dedi buda kuzummm

Eklentiler

• $10013962_10152290368289281_740450188_n.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 45

sen içini ferah tut. herşey yolunda gider merak etme cnm

Size de cok gecmis olsun. Umarim soylediginiz gibi olur, bebegim saglikla gelir ve ilac olur problemlerime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…