Canim duyma ihtimalin var ama belli olmaz. Çünkü herkesin çok farklı oluyor. Bizde erken döllenme olmuştu sanirim 4+5 te keseyi çok rahat gördük karindan. Hem de 6.5 mm olmuştu. Bildiğim kadarıyla 6. Haftada kalp atisi duyuluyor ama geç döllenme olduysa biraz daha zaman alabilir. İnş. İnşallah her şey gönlünce olur :)6 haftalıkken yani.bende hamileyim ama kontrole 6 haftayı doldurunca gitmeyi düşünüyorum. belki ilk kontrolde duyarım yani öyle mi :)
Tatli annişler bende kısmetse Kasım annesi olacağım bugün kesemi gördüm 5mm di ultrasona göre 5+2 günlük hamileyim fakat son adet tarihime göre hesapladigimda 5+4 oluyorum fakat doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi bakalım 10gün sonra tekrar kontrol by defa kalp atışlarıni duyacağım :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı duygulardaydım cnm. Sanki daha oluşmamış kücücük bir sabiyin hakkını kucağımdaki yavruma yediriyormuş gibi.
İlk adım cok zor en zoru hatta, daha sonra bir iki hafta sıkıntı cekiyorsunuz ama alışıyorlar.
Ben geceleri her iki saatte bir kalkıp sanki yeni doğmus bebekmiş gibi emziriyodum sürekli meme derdindeydi nadıl ki biraktim geceleri kesintisiz uyumaya başladı. O kadar rahatladım ki anlatamam. Dünya varmış dedim tabi Allah kısmet ederse deliksiz sadece 6 ay daha uyuyacağım sonra kaldığım yerden dvm...
Bu arada benim karın ağrılarım oluyodu emzirmeyi bırakınca gecti bilmiyorum bağlantısı var mı.
Sende karın ağrısı var mı? Özellikle sabahları.
Eslaa üzülme,dirayetli olmak lazım bana da bugüne kadar iyi bir şey demediler bakalım pazartesi gideceğim dediğin gibi hakkımızda hayırlısı.
ozel saglik sigortalari hamile kalmadan en az alti ay ya da bir yil once yapilmasi gerekir. yani ozel saglik sigortasi yaptirdiysan sigorta sirketine gore alti ay veya bir yil hamile kalmayacaksin. yani burada kriter hamile kalmamak dogum yapmak degil. ama ben de dogumdan sonra bebegime sigorta yaptirmayi dusunuyorum kendimle birlikte.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam, bu özel sağlık sigortası değil. özel doğum paketi. arkadaşım daha çok yeni 3 aylık hamileyken yaptırdı. ve şimdi medicanada muayene oluyor. internetten özel doğum paketi olarak araştırabilirsin.
canım hayırlı olsun bebeğin:) lekelerden korkma bende hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım kahverengi lekelenme,iğne verdi doktorum şimdi şükür olmuyor.bebeğimde gayet iyi ,doktorum muayenede rahimde veya kesede kanama alanı yoksa sorun değil demişti.sende danış doktoruna mutlaka stres yapıp üzme bebeğini.
çok teşekkür ederim. inşallah bi sorun olmaz
canım benim önceki sayfalarda benim panik halimi görmüş olabilirsin..endişe etmeni çok iyi anlıyorum.dr a mutlaka gitmelisin, bilmiyorum gittin mi de..ama lekeler önemli değil dedi.ancak kan gelirse ve daimi olursa bundan korkmak lazımmış..bana da iğne verdi...dün de yine dedi ki iğnee :)) ama gelirse dedi. yani çok dr lar ilgilenmiyorlar lekelerle...inşallah olmaz ve hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...
gittim doktora ama devam eden bi kanama görmedi zaten daha keseyide görmediği için şu anda bişey yapamam yerleşme kanaması olabilir dedi.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=508504&page=462
merhabalar
hayırlı olsun bebeğin. ben de ankaradayım. yukarıdaki linke bak istersen canım o linkte ankaradaki doktor hastaen tavsiyeleri var.
Son adet tarihim 21 Şubat
2 gün önceki beta hcg sonucum 755,28
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar dün öğlen lekelenmem olduğu için dr a gıttık bebeğimin kalp atışlarını gördüm duydum o heyecanla eve geldik akşam 18:30 gibi lekelenmem olduğunu gördüm 5 dk sonra kanama başladı oğlum olduğu için hemen gdemedim hastaneye eşimde 1.5 saatlık yola gitmişti annemi aradım geldi beraber gıttık ben kürtaj olurum düşüncesiyle içeri girdim muayene olurken oda neeeeee kuzum hala benimlee inanamadımm dr da şaşırdı çünkü kan geldi yani sonrası siyah kahverengi lekelerr sata göre 7+3 bebeğe göre 6+4 idik dun bugun 6+5 olduk ama kesemiz ufak o canımı sıktı riskli bir gebelik dedi iğne vurdular eve geldim ama suanda k. rengi ve siyah lekelenme hala devam ediyor kesemizin ufak olması canımı sıkıyor çünkü bebeğin alanı daralıyor kese büyümezse muhtemelen kuzumu kaybedicem ama dr bu şeklide başlayıp sağlıklı olan gebelikler var suanda bişey diyemem dedi buda kuzummm
Günaydın kızlar😊nasılınız? Ben bütün gece kabuslarda uğraşıyorum ya çok canım şıkkın uyanıyorum😔hep bir endişe içindeyim ya nasıl geçecek böyle 9ay hiç bilmiyorum.sürekli doktora gidip bebeğin kalp atışlarını kontrol edesim var😊[/QUOT
günaydın.gebelikte olurmuş kabuslar dikkate almayın derler hep.sen yine duymuşsun kalp atışını ben daha yarın inşallah ilk muayenemi olucam.
kızlar bende ankaradayım irtibatı koparmayalımm
Anladım canım, çok geçmiş olsun, ben de lustralı üniversitedeyken almıştım. 6 ay kullandıktan sonra kendiliğimden bıraktım ve bir daha ihtiyaç duymamıştım. Tabii ki depresyonun şiddetine göre değişiyor. Ama 2012 senesinde kas romatizması tanısı konulunca laroxyl verdiler. ilkin 25 mg'dı, yanlış hatırlamıyorsam sonra 50'ye çıktım ve son bir kaç ay da 25 mg'a düşürerek toplamda 1 sene kullanmış oldum ve geçen sene şubatta bıraktım. Aslında bu 1 sene de bana yeterli oldu, gerçekten çok fazla ağrılarım oluyordu ve ciddi anlamda azaldı. Aslına bakarsan biraz da bakış açımı değiştirdim. Bu hastalığı tetikleyen stres, her şeyi dert etme ve sporsuz, hareketsiz bir yaşam oluyor ki halim tamamen böyleydi. Ama şunu söyleyeyim. Hamilelikte salgılanan hormonlar sayesinde vücut hamilelik boyunca önceki hastalıklarını bastırıyor. O yüzden çok canını sıkma, zaten bebeğin için bırakmışsın, inan bana bu hormonlar iyi gelecek sana. Sadece bebeğine odaklan, insanlar her türlü sıkıntıyı çözer hiç üzülme. Ayrıca lustral da benim çok midemi bulandırıp iştahımı keserdi. Onu bırakınca daha iyi hissettim kendimi. Zaten doktorların bazıları veriyorlarsa hamile hastalarına zorunlu olarak çok da dert etme. Nasıl olsa sen hamileliğin süresince içmek zorunda değilsin. Buna da şükür. Allah şifalar versin, sağlıklı beslen, bol suyunu iç, açık havada yürüyüş yap zaten bebeğin sana antidepresan olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?