2014 Kasım Anneleri

Sıcak suyla duş almak yada banyo yapmak tehlikeli canım... Mercimek çorbası iç etkili oluyor baya

Gecmis olsun canm . Lifli sebzeler yemeye calis digerlerini yapiyorsun zaten .bende cok cektim bilirim. Ilik balli su da iyi geliyor ama zarari olur mu bilemiyorum. Ya da doktoruna danis canm.

Sıcak suyla duş almak yada banyo yapmak tehlikeli canım... Mercimek çorbası iç etkili oluyor baya
Teşekkür ederim annem var yaptirayim.
Gecmis olsun canm . Lifli sebzeler yemeye calis digerlerini yapiyorsun zaten .bende cok cektim bilirim. Ilik balli su da iyi geliyor ama zarari olur mu bilemiyorum. Ya da doktoruna danis canm.
Bugün hafiflemezse giderim artık. Ballı su nasıl olcak canım onu bilmiyorum.

Canım demir hapı kullanıyo musun

selam cnm, keseniz neden geç biyiyormuş peki, dr birşey söylemedi mi? herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

bende anlamadım dr farklı bır gebelik dedi ne ılaç ne bişey 8.18 mm di 2 günde 10.67 mm oldu bebeğimin kalp atışı başladı sukur cumartesiden beri 3. aya kadar riskli dedi o kadarcık

Kizlar bir sey soracagm .kese nasil buyuyor? Kalp atislari kacinci haftada basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kizlar bir sey soracagim. Kese buyumesi nasil oluyor. Kalp atislarini duyan arkadaslar ne zaman ogrendiniz? Bilgilendirirseniz beni memnun olurum

Mrb kizlar bir sey soracagim. Kese buyumesi nasil oluyor. Kalp atislarini duyan arkadaslar ne zaman ogrendiniz? Bilgilendirirseniz beni memnun olurum

ben 6. haftada keseyi gördüm 7 haftada kalp atışını duydum canım. ama değişiyo kişiden kişiye kimi 8. haftada duyuyo kalp atışını.

bende anlamadım dr farklı bır gebelik dedi ne ılaç ne bişey 8.18 mm di 2 günde 10.67 mm oldu bebeğimin kalp atışı başladı sukur cumartesiden beri 3. aya kadar riskli dedi o kadarcık
hımm geçmiş olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bir sey soracagm .kese nasil buyuyor? Kalp atislari kacinci haftada basladi

Tatlım kalp atışları 6 da yada 5 in sonr
Larında başlıyor ama dr un duyması için 7 8 haftalık olması gerekiyor bazılarında 9 dada duyulaniliyor telaş yapma zaten ultrasonda pıt pıt inip kalkan kalbi sen bile görüyorsun sağlıklı gebelikler

Merhaba canım, 5 ya da 6. Haftalarda kese vajinaldan görülebiliyor kese..
7. Ve 8. Haftalarda kalp atışları duyulabiliyor...
İnşallah duyarız canım ben de bu hafta gidicemmm..

ben 6. haftada keseyi gördüm 7 haftada kalp atışını duydum canım. ama değişiyo kişiden kişiye kimi 8. haftada duyuyo kalp atışını.

Tsk ederim canm . Ben kesiyi 4 + 5te gordum ama kalp atisi baslamadi henuz bugun 5 + 5 . Acaba kese yavas mi buyuyor diye korkmaya basladm. 22 sinde cagirdi dr belki o zaman goruruz

Tskler canm korkuyorum iste ilk gebelik ve zor oldu. O yuzden biraz stres yapiyorum sanirim. Sabir sanirim. Hakkimizda hayirlisi olsun

Tsk ederim canm . Ben kesiyi 4 + 5te gordum ama kalp atisi baslamadi henuz bugun 5 + 5 . Acaba kese yavas mi buyuyor diye korkmaya basladm. 22 sinde cagirdi dr belki o zaman goruruz

stres yapma daha çok erken inşallah duyarsın kalp atışlarını da hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu

Canım ben 4+4 de keseyi, 5+5 de de kalp atışını duydum(vajinal) 6+2 de de karında duydum... Ama 8-9 a kadar yolu var...

Aynı durumu yaşadım önce hiçbir şey görünmedi hatta doktor düşükle de sonuçlanabilir dedi ama iyiyiz şu an 6+4üm , normalde 8 haftalık olması gerekiyordu bu gecikmeden dolayı görünmedi benimki.

geçmiş olsun canım bende de aynı durum var sıcak banyodan kaçın bence
bana kayısılı yoğrt iyi geliyor ılık su içmeye çalış aslında kayısı da yiyormşsun ama Allah'ım yardım etsin

Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar su içemediğinizi biliyorum sanırım geçici bir çözüm buldum meyve kompostosu bende işe yaradı umarım sizlere de iyi gelir.Kompostonun içine elma,kayısı,ayva koydum isteyen çeşitlendirebilir tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…