Herkes faceye geçmiş sanırım ama bende kullanmıyorum umarım cevap yazan olur banabir haftadır kabızlık çekiyorum bol su içmeme ve sabahları kayısı yememe rağmen geçmedi. Ve gece agriyla uyandım basur olmuşum bugün okula gitmedim çok şiddetli ağrım. Sıcak su banyosu tehlikeli ne yapabilirim yardım edebilecek olan var mı?
Herkes faceye geçmiş sanırım ama bende kullanmıyorum umarım cevap yazan olur banabir haftadır kabızlık çekiyorum bol su içmeme ve sabahları kayısı yememe rağmen geçmedi. Ve gece agriyla uyandım basur olmuşum bugün okula gitmedim çok şiddetli ağrım. Sıcak su banyosu tehlikeli ne yapabilirim yardım edebilecek olan var mı?
Teşekkür ederim annem var yaptirayim.Sıcak suyla duş almak yada banyo yapmak tehlikeli canım... Mercimek çorbası iç etkili oluyor baya
Bugün hafiflemezse giderim artık. Ballı su nasıl olcak canım onu bilmiyorum.Gecmis olsun canm . Lifli sebzeler yemeye calis digerlerini yapiyorsun zaten .bende cok cektim bilirim. Ilik balli su da iyi geliyor ama zarari olur mu bilemiyorum. Ya da doktoruna danis canm.
selam cnm, keseniz neden geç biyiyormuş peki, dr birşey söylemedi mi? herhangi bir ilaç kullanıyor musun?
Canım demir hapı kullanıyo musun
Mrb kizlar bir sey soracagim. Kese buyumesi nasil oluyor. Kalp atislarini duyan arkadaslar ne zaman ogrendiniz? Bilgilendirirseniz beni memnun olurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımm geçmiş olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbende anlamadım dr farklı bır gebelik dedi ne ılaç ne bişey 8.18 mm di 2 günde 10.67 mm oldu bebeğimin kalp atışı başladı sukur cumartesiden beri 3. aya kadar riskli dedi o kadarcık
Kizlar bir sey soracagm .kese nasil buyuyor? Kalp atislari kacinci haftada basladi
Kizlar bir sey soracagm .kese nasil buyuyor? Kalp atislari kacinci haftada basladi
ben 6. haftada keseyi gördüm 7 haftada kalp atışını duydum canım. ama değişiyo kişiden kişiye kimi 8. haftada duyuyo kalp atışını.
Merhaba canım, 5 ya da 6. Haftalarda kese vajinaldan görülebiliyor kese..
7. Ve 8. Haftalarda kalp atışları duyulabiliyor...
İnşallah duyarız canım ben de bu hafta gidicemmm..
Tatlım kalp atışları 6 da yada 5 in sonr
Larında başlıyor ama dr un duyması için 7 8 haftalık olması gerekiyor bazılarında 9 dada duyulaniliyor telaş yapma zaten ultrasonda pıt pıt inip kalkan kalbi sen bile görüyorsun sağlıklı gebelikler
Tsk ederim canm . Ben kesiyi 4 + 5te gordum ama kalp atisi baslamadi henuz bugun 5 + 5 . Acaba kese yavas mi buyuyor diye korkmaya basladm. 22 sinde cagirdi dr belki o zaman goruruz
Mrb kizlar bir sey soracagim. Kese buyumesi nasil oluyor. Kalp atislarini duyan arkadaslar ne zaman ogrendiniz? Bilgilendirirseniz beni memnun olurum
Tsk ederim canm . Ben kesiyi 4 + 5te gordum ama kalp atisi baslamadi henuz bugun 5 + 5 . Acaba kese yavas mi buyuyor diye korkmaya basladm. 22 sinde cagirdi dr belki o zaman goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?