2014 Kasım Anneleri

merhaba canım ben de tüp bebekle hamileyim dün 7+1 deyken karından kalp atışlarını duyduk hamdolsun :) bence herşey normal dert etme şükret
Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebişlerimze:)

slm anneler..
bu gün öğrendim hamiş olduğumu..kasım 27 doğum olacak ..
33 yaşındayım..ikinci bebek..
eksik bilgi olursa bana söleyin..listeye benide ekleyin ulaaa..
bhcg sonucum 371.6 çıktı..sat 19 şubat sizce nasıl düşükmü..
pazartesi tekrar test yapacam..

Son düzenleme:
Kızlar Herkese merhaba,Nasıl gidiyor hamilelikleriniz?
Ben her zaman ki gibi bulantı,kusma ,iştahsızlık devam:18:
dün miniğimi görmeye gittik,çok şükür ki kalp atışlarını duyduk 1.5 cm olmuş gelişimi iyi dedi doktor.
Mide bulantıma hap,yanmalarada şurup verdi tabi ben gene içemiyorum,hobi oldu artık eczaneden alıyorum içmiyorum

kızlar sata göre 7+5 bebeğe göre 7+0 haftalık hamileyim dün kesemiz 10.67 mm oldu aynı durumda olan varmı kiii kesemiz azcık yavaş buyuyorda :26::26:

al benden de o kadar canım ev kokuyor,herşey herkes kokuyor:18:
yemek yesem ayrı dert yemesem ayrı dert...benmde 6.haftada başladı.dün duyduk bizde kalbini

Hemen inanırsın garip bi heyecan oluyo :) ama içinde hissetme durumu 15. haftada falan oluyomuş. artık hissetsek yaw, bende hissetmediğim için bazen işe dalıp unutuyorum hamile olduğumu.

Aynen canım yaa inşallah o günleri de görürüz...cinsiyetleri de belli olurr

merhaba canım ben de tüp bebekle hamileyim dün 7+1 deyken karından kalp atışlarını duyduk hamdolsun :) bence herşey normal dert etme şükret
Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebişlerimze:)

Arzu, benim de tüp bebiş. Hesaplamanı dr un neye göre yaptı. Sata göre mi transfere göre mi. Kaçıncı gün embriyosu senin..

selam kızlar, epeydir yoktum memleketten annemler geldi o yüzden giremedim pek. durumlar nasıl sizde? bebişler iyi inşallah

benim bulantılar geçti çok şükür ya da annemler sayesinde oldu bilemiyorum iştahım açılmıştı. bi de bi şey sorcam aranızda sivilce problemi yaşayan var mı?
normalde benim ne yüzümde ne de vücudumda sivilce vardır yaklaşık iki haftadır göğsümde özellikle sivilceler pörtlüyo normal mi?

10 çıktı canım sınırda cuma gel bir daha bakalım dedi ve az lekelenmem var.
evet biraz düşük çıkmış, gebelikte 25 civarı olması lazım. Benim 16 çıkmıştı. Kanaman olduğu halde doktor seni nasıl bekletir canım, bence bugün hemen başka bir doktora gitmelisin, progesteron başlanması lazım sana, yoksa Allah korusun kanamaların artabilir. Progesteron hormonunun düşüklüğü sağlıksız gebeliğin ve düşüğün işaretidir. Korkutmamak adına söylemedim ama. Kanamam da var deyince... Bence hemen bir doktora git canım, ama başka doktora.

geçmiş olsun canım, benim de mthfr 1298 heterozigot ve pai 4g/4g homozigot, ben günde 1 kez iğne, 1 kez aspirin kullanıyorum. Rabbim sağsalim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
selam cnm

şimdilik düşük gibi ama önemli olan artışın düzenli olması inşallah değerin güzel artar cnm, gözün aydın hayırlı olsun

merhaba canım, gözün aydın bana da şurup verdi ama hiç içmedim daha
kızlar sata göre 7+5 bebeğe göre 7+0 haftalık hamileyim dün kesemiz 10.67 mm oldu aynı durumda olan varmı kiii kesemiz azcık yavaş buyuyorda :26::26:
selam cnm, keseniz neden geç biyiyormuş peki, dr birşey söylemedi mi? herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

Nasil hesaplatiosunuz bna doktor 5hafta yaklasik dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canın sağolsun Özgül geçmiş olsun arkadaşım.

Herkes faceye geçmiş sanırım ama bende kullanmıyorum umarım cevap yazan olur bana bir haftadır kabızlık çekiyorum bol su içmeme ve sabahları kayısı yememe rağmen geçmedi. Ve gece agriyla uyandım basur olmuşum bugün okula gitmedim çok şiddetli ağrım. Sıcak su banyosu tehlikeli ne yapabilirim yardım edebilecek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…