Selam canımi evet cleaxane kullanıyorum.
Mthfr ve faktor V'de heterozigotum. Ben aspirin falan kullanmıyorum. Sadece günde iki kere iğne...
Canım normal, endişeye kapılma bence...7.8 hatta 9da duyanlar bile oluyor. Progesteron sınırda demişsin, progestan vermedi mi sana?
canım az önce doktoru aradım kanamam var geliyimi yada ilaç verecekmisiniz diye cumaya kadar bekliyceğiz pregestan hormonu yükselecekmi diye bakalım kendiliğinden yükselmesi lazım mış ilaç vermedi.sağlıklı bir gebelik mi diye bakacak hayırlısı olsun insallah
merhaba güzel bayanlar ,
size bir sorum olucak. Dün karnımın şişmesi sebebiyle yakınımdaki bir hastaneye gittim. Dr karından kalp atışını duyamadı. Vajinal baktı ve duydu. Bu arada tüp bebek tedavisi hamile kaldım. 6+2 de kalp atışlarını duymuştuk.7+3 de karından kalp atışlarının duyulmaması normal mi ?
günaydınn güzell enne adayları...
benim mide bulantısı ve baş dönmesi ile başım dertte...resmen günlük hayatım zehir olmuş durumda..
mide bulantısı olmayanlar haline şükretsinlerrrrrr...
benim mide bulantım 6.hafta sonunda başladı...7.haftada kalp atışını duydummm...
Selam canımi evet cleaxane kullanıyorum.
Mthfr ve faktor V'de heterozigotum. Ben aspirin falan kullanmıyorum. Sadece günde iki kere iğne...
Canım normal, endişeye kapılma bence...7.8 hatta 9da duyanlar bile oluyor. Progesteron sınırda demişsin, progestan vermedi mi sana?
canım az önce doktoru aradım kanamam var geliyimi yada ilaç verecekmisiniz diye cumaya kadar bekliyceğiz pregestan hormonu yükselecekmi diye bakalım kendiliğinden yükselmesi lazım mış ilaç vermedi.sağlıklı bir gebelik mi diye bakacak hayırlısı olsun insallah
O nasıl oluyor, kanaman olduğu halde bekletiyor..?
Bence baska doktora görün bi an önce, çünkü burda bende dahil bi çok arkadasın başına geldi, ve bizlere progestan hap veya iğnesi verildi...
Hemen inanırsın garip bi heyecan oluyo :) ama içinde hissetme durumu 15. haftada falan oluyomuş. artık hissetsek yaw, bende hissetmediğim için bazen işe dalıp unutuyorum hamile olduğumu.
merhaba canım ben de tüp bebekle hamileyim dün 7+1 deyken karından kalp atışlarını duyduk hamdolsun :) bence herşey normal dert etme şükret
Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebişlerimze:)
merhaba güzel bayanlar ,
size bir sorum olucak. Dün karnımın şişmesi sebebiyle yakınımdaki bir hastaneye gittim. Dr karından kalp atışını duyamadı. Vajinal baktı ve duydu. Bu arada tüp bebek tedavisi hamile kaldım. 6+2 de kalp atışlarını duymuştuk.7+3 de karından kalp atışlarının duyulmaması normal mi ?[/QU
Normal canım benim sat 28 ocak normalde 8 haftalık gebelik olması gerekiyordu şu an 6 haftalık gebeyim kalp atışını duyduk, bu kişiden kişiye değişiyormuş sayılara takılma bence
evet biraz düşük çıkmış, gebelikte 25 civarı olması lazım. Benim 16 çıkmıştı. Kanaman olduğu halde doktor seni nasıl bekletir canım, bence bugün hemen başka bir doktora gitmelisin, progesteron başlanması lazım sana, yoksa Allah korusun kanamaların artabilir. Progesteron hormonunun düşüklüğü sağlıksız gebeliğin ve düşüğün işaretidir. Korkutmamak adına söylemedim ama. Kanamam da var deyince... Bence hemen bir doktora git canım, ama başka doktora.10 çıktı canım sınırda cuma gel bir daha bakalım dedi ve az lekelenmem var.
geçmiş olsun canım, benim de mthfr 1298 heterozigot ve pai 4g/4g homozigot, ben günde 1 kez iğne, 1 kez aspirin kullanıyorum. Rabbim sağsalim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelam canımi evet cleaxane kullanıyorum.
Canım bu konuyu biz dün facede ki grupta da konuştuk, çoğu arkadasımız yaptırmayacak yada kararsız. Mesela bende kararsızım.
selam cnmyenı gelen arkadaslar hosgeldınız
şimdilik düşük gibi ama önemli olan artışın düzenli olmasıslm anneler..
bu gün öğrendim hamiş olduğumu..kasım 27 doğum olacak ..
33 yaşındayım..ikinci bebek..
eksik bilgi olursa bana söleyin..listeye benide ekleyin ulaaa..
bhcg sonucum 371.6 çıktı..sat 19 şubat sizce nasıl düşükmü..
pazartesi tekrar test yapacam..
merhaba canım, gözün aydınKızlar Herkese merhaba,Nasıl gidiyor hamilelikleriniz?
Ben her zaman ki gibi bulantı,kusma ,iştahsızlık devam:18:
dün miniğimi görmeye gittik,çok şükür ki kalp atışlarını duyduk 1.5 cm olmuş gelişimi iyi dedi doktor.
Mide bulantıma hap,yanmalarada şurup verdi tabi ben gene içemiyorum,hobi oldu artık eczaneden alıyorum içmiyorum
selam cnm, keseniz neden geç biyiyormuş peki, dr birşey söylemedi mi? herhangi bir ilaç kullanıyor musun?kızlar sata göre 7+5 bebeğe göre 7+0 haftalık hamileyim dün kesemiz 10.67 mm oldu aynı durumda olan varmı kiii kesemiz azcık yavaş buyuyorda :26::26:
ayy canımm çok geçmiş olsunnn,bende olacak gibi oldum biraz çektim sonra geçti çok şükür...ahaaa facemii hemen gelimm
adı ne grubunnn
Kızlar Merhaba herkese.facete olanlarla paylaştım size de yazayım istedim.benim geçen hafta embriyo var ama çok küçük net göremiyorum diyen Dr um bugün kese yi hem alttan hem karindan boş gördü. Sizlerin güzel haberlerinizi tebrik ediyorum.ama benim için yolun sonu yakın görünüyor hayırlısı bakalım. Yarın başka bir Dr a gidicem ama ondan hiç ümidim yokRabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kendinize iyi bakın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?