2014 Kasım Anneleri

Teşekkürler canım.
SAT bilmiyorum açıkcası, hatırlamıyorum yani. Doktor bu cuma söyleyecek tam ne zaman olduğunu.
tahmini doğum tarihini 22 kasım olarak görünce, o yüzden sordum cnm. ben de cumartesi gideceğim dr a inşallah güzel haberler alırız hepimiz

günaydınn güzell enne adayları...
benim mide bulantısı ve baş dönmesi ile başım dertte...resmen günlük hayatım zehir olmuş durumda..
mide bulantısı olmayanlar haline şükretsinlerrrrrr...
benim mide bulantım 6.hafta sonunda başladı...7.haftada kalp atışını duydummm...

merhaba güzel bayanlar ,

size bir sorum olucak. Dün karnımın şişmesi sebebiyle yakınımdaki bir hastaneye gittim. Dr karından kalp atışını duyamadı. Vajinal baktı ve duydu. Bu arada tüp bebek tedavisi hamile kaldım. 6+2 de kalp atışlarını duymuştuk. 7+3 de karından kalp atışlarının duyulmaması normal mi ?

Bende de ne bulantı var ne kusma. Bi yandan diyorum galiba güzel geçicek hamilelik ama bi yandan da bi eksiklik var gibi tuhaf oluyorum. 8+0ım.

Günaydın herkese, 10+5 ve yorgunluk - uykusuzluklarım azaldı. artık akşam 21:00 de yatağa girmiyorum :)

Bende de ne bulantı var ne kusma. Bi yandan diyorum galiba güzel geçicek hamilelik ama bi yandan da bi eksiklik var gibi tuhaf oluyorum. 8+0ım.

ayy ne güzell hiççç canınını sıkma..mide bulantısı ile başı dertte olan biri olarak kıymetini bil hamileliğinin tadını çıkar diyorummm..

canım makinadan makinaya bile fark edebiliyor bu durum..vajinal duyulmuş korkma hiççç

Beni de yazın
nick:Esir27 yaş :29 Hamilelik:3. beklenen doğum tarihi:27 kasım yer: gaziantep

Ben ilk kalp atışlarını duyduğumda, benim kalbim zannetmiştim, küçücük embriyodan o kadar ses çıkabileceğine inanamamıştım :)

Ben ilk kalp atışlarını duyduğumda, benim kalbim zannetmiştim, küçücük embriyodan o kadar ses çıkabileceğine inanamamıştım :)

Aayy rabbimin hikmeti işteee... Orda minik bir insan oluşuyoor...ben de cuma günü gidicem nasipse...birkaç gündür hamile modundan çıktım, orda mı acaba diyorum...hala inanamıyorum...pıtpıtları inşallah duyarsam inanacağım )

en son cuma gecesi acile gittik kanamam olduğu için. bugün de normal kontrole gidiyim diyorum lekelenme durmadı. içim hiç rahat değil.

İnşallah her şey yolundadırrr...benimmm hala lekelenmem oluyor. Sanırım üç ay da sürebilirmiş...

Hemen inanırsın garip bi heyecan oluyo :) ama içinde hissetme durumu 15. haftada falan oluyomuş. artık hissetsek yaw, bende hissetmediğim için bazen işe dalıp unutuyorum hamile olduğumu.

seninle aramızda çok az var canım benimde düzeltilmiş doğum tarihi 11.11.2014 dedi doktorum:) bende de senin gibi ne kusma ne mide bulantısı hiç bir şey yok sadece balık görmek istemiyorum o kadar ama uyku halim bile azaldı sanki.bende bir şeyler ters mi gidiyor acaba diye düşünmeden edemiyorum ya

slm kızlar.

dün yine doktordayım herşey çok şükür iyi 1 ay sonra 2li testimiz var dedi napım sizce yaptırım mı yaptıran varmıı.

10 çıktı canım sınırda cuma gel bir daha bakalım dedi ve az lekelenmem var.

progesteron hormonuda sınırda çıkınca tedirgin oldum ınsallah kalp atışını duyarız hepimiz hayırlısı ile. birazda lekelenmem var doktorda birşey vermedi.

selam canım, sen clexanı ne için kullanıyorsun? hangi mutasyonlar var? ben de kullanıyorum da, aspirinle birlikte...

Selam canımi evet cleaxane kullanıyorum.
Mthfr ve faktor V'de heterozigotum. Ben aspirin falan kullanmıyorum. Sadece günde iki kere iğne...

Canım normal, endişeye kapılma bence...7.8 hatta 9da duyanlar bile oluyor. Progesteron sınırda demişsin, progestan vermedi mi sana?

slm kızlar.

dün yine doktordayım herşey çok şükür iyi 1 ay sonra 2li testimiz var dedi napım sizce yaptırım mı yaptıran varmıı.

Canım bu konuyu biz dün facede ki grupta da konuştuk, çoğu arkadasımız yaptırmayacak yada kararsız. Mesela bende kararsızım.

Oo hoşgeldiiin hangi gruptaydın tatlım

Martta hamile olduğunu öğrenenlerdeydim canım. Hoşbuldum!

tahmini doğum tarihini 22 kasım olarak görünce, o yüzden sordum cnm. ben de cumartesi gideceğim dr a inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Amin canım inşallah! Kendi tahminlerime göre yazdım onu, tam öğrenince düzelteceğim. Hep o takvimi eklemek istemişimdir.

progesteron hormonuda sınırda çıkınca tedirgin oldum ınsallah kalp atışını duyarız hepimiz hayırlısı ile. birazda lekelenmem var doktorda birşey vermedi.

Kalbini ferah tut. Bol bol dinlen, dua et. Ben çok pimpirikli bir insanım o yüzden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Çünkü kendimde sürekli belirti arıyorum her an bir şey mi olacak acaba diye. Sen de doktoruna her şeyi sor çekinmeden. İlk aylar lekelenmelerin olabileceğini duymuştum ama doktorun dediği daha rahatlatıcı olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…