Merhaba canım, son adet tarihin senin de mi 15 şubat?
Oo hoşgeldiiin hangi gruptaydın tatlımSelaaam kızlar!
Diğer gruptan buraya transfer oldum.
Bi Merhabanızı alırım.
tahmini doğum tarihini 22 kasım olarak görünce, o yüzden sordum cnm. ben de cumartesi gideceğim dr a inşallah güzel haberler alırız hepimizTeşekkürler canım.
SAT bilmiyorum açıkcası, hatırlamıyorum yani. Doktor bu cuma söyleyecek tam ne zaman olduğunu.
Bende de ne bulantı var ne kusma. Bi yandan diyorum galiba güzel geçicek hamilelik ama bi yandan da bi eksiklik var gibi tuhaf oluyorum. 8+0ım.
merhaba güzel bayanlar ,
size bir sorum olucak. Dün karnımın şişmesi sebebiyle yakınımdaki bir hastaneye gittim. Dr karından kalp atışını duyamadı. Vajinal baktı ve duydu. Bu arada tüp bebek tedavisi hamile kaldım. 6+2 de kalp atışlarını duymuştuk.7+3 de karından kalp atışlarının duyulmaması normal mi ?
Ben ilk kalp atışlarını duyduğumda, benim kalbim zannetmiştim, küçücük embriyodan o kadar ses çıkabileceğine inanamamıştım :)
en son cuma gecesi acile gittik kanamam olduğu için. bugün de normal kontrole gidiyim diyorum lekelenme durmadı. içim hiç rahat değil.
Aayy rabbimin hikmeti işteee... Orda minik bir insan oluşuyoor...ben de cuma günü gidicem nasipse...birkaç gündür hamile modundan çıktım, orda mı acaba diyorum...hala inanamıyorum...pıtpıtları inşallah duyarsam inanacağım)
Bende de ne bulantı var ne kusma. Bi yandan diyorum galiba güzel geçicek hamilelik ama bi yandan da bi eksiklik var gibi tuhaf oluyorum. 8+0ım.
selam canım, sen clexanı ne için kullanıyorsun? hangi mutasyonlar var? ben de kullanıyorum da, aspirinle birlikte...
canımcım hayırdır bir problem mi var? sayfalar çok hızlı ilerliyor takip eemedim de:26: umarım iyisindir.
Merhaba canım, son adet tarihin senin de mi 15 şubat?
Progesteron kaç çıkmıştı peki cnm? Benim ilk hamileliğimde sınırın baya altında çıkmıştı, düşük riskin var deyip progestan yazmıştı.
Gerçi o hamileliğimin sonu pek iyi olmadı ama, herkesin öyle olacak diye bir şey yok. Progesteronu düşük olup da sonradan düzelenler ve sağlıkla doğuranlar da var. Sen kendini yorma, mümkünse bol bol dinlen cnmçok geçmiş olsun
Evet canım bende de öyle oldu. 5-6 haftalıksın, keseyi gördüm ama bebek henüz görünmüyor 2 hafta sonra gel yeniden bakalım hem kalp atışlarını da duyarız dedi. Ben de senin gibi panik olmuştum ama sonra araştırıp sorunca rahatladım. Keseyi görmeleri bile güzel bir şeymiş halbuki. Ben de cuma günü gideceğim. İkimiz için de güzel haberler diliyorum.
selam canım, sen clexanı ne için kullanıyorsun? hangi mutasyonlar var? ben de kullanıyorum da, aspirinle birlikte...
arkadaşlar dün doktora gittim kese var bebeği göremiyorum dedi progesteron ve beta baktı. progesteron sınırda çıktı. cuma günü tekrar gel dedi .bu durumu yaşayanınız oldu mu birde 6 haftalık daha 7-8 kalp atışı duyan varmış
slm kızlar.
dün yine doktordayım herşey çok şükür iyi 1 ay sonra 2li testimiz var dedi napım sizce yaptırım mı yaptıran varmıı.
Oo hoşgeldiiin hangi gruptaydın tatlım
tahmini doğum tarihini 22 kasım olarak görünce, o yüzden sordum cnm. ben de cumartesi gideceğim dr a inşallah güzel haberler alırız hepimiz
progesteron hormonuda sınırda çıkınca tedirgin oldum ınsallah kalp atışını duyarız hepimiz hayırlısı ile. birazda lekelenmem var doktorda birşey vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?