2014 Kasım Anneleri

Çok teşekkür ederim. Size de büyük geçmiş olsun, inşallah ilerleyen haftalarda rahata ereriz.

Harika haber, tebrik ediyorum. Gözünüz aydın, analı babalı büyüsün, hayırlı uğurlu evlat olsun oğlunuz :) Cinsiyeti öğrenince insan daha bir coşku hisseder sanırım hamileliğiyle ilgili.

Bana bile moral oldu :) Çok sevindim. Cinsiyetler yavaş yavaş belli oldukça heyecanımız artar sanırım. Tekrar gözünüz aydın.

kızlarrrr bizde cinsiyetleri öğrenmeye başladığımıza göre sayfaya anket koysak ya herkes öğrendikçe tıklar kimin ne cinsiyette bebek beklediğini görmüş oluruz oradan böylece

Slm kizlar bizde bugun doktordaydik daha yeni eve gelebildim. Resmen oldum yorgunluktan. Bebisimi sukurler olsun saglikli bi sekilde gordum. Artik baya baya eli ayagi secilebiyor. Sirt ustu uzanmis sekildeydi. Keyfi yerinde sanirim. Cinsiyet icin 15. Haftadan once belli olmaz bi sonraki kontrole dedi bende acikcasi cok israr etmedim. Cunku bu haftada belli olmayacagini tahmin ediyodum. İkili tarama icin kan verdim idrar ornegi aldilar en az 10 gun sonra diyorlar testin cikmasi icin. Baya uzun suruyomus. Folic asiti kesebilirsin dedi. Test sonucuna gore vitaminle demir baslariz dedi.

Ben resmen adım gibi emindim erkek olacağından, anneler hissedebilir dedi doktorcum. Birde çin takvimini sordum, ilginç ama % 80 tutuyo dedi, benim de erkek yazıyodu
Bepanten iyi zaten ama özellikle çatlak kremi olarak yazdı bunları, şimdiden badem cart curt alabilirsin 4. aydan sonra bunlara bak didi. bende Pregnacare alırım o zaman. Saol kuzucuk

Hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah hangi hastanede takip oluyosun
Hastane değil muayenehane, İstanbul Acıbadem'de Lalehan Kutlay.
Genetik kısa olduğu için çocuğu uzatmak istedim hihihih bana da doktor ayda 1 kilo dedi ama baktı ben 1,5 alıyorum onu geçme o zaman dedi :)
Benim annem bende birçok hata yapmış.her hatayı yapta, çocuk doğmadan ve doğduktan sonra yüksek ses sbağırış çağırış, kavga gürülti yapma eşinle, o yeter çocuk için. asıl zedeleyen bunlar çünkü

kızlar iki gündür kasığımda baskı hissediyorum ve aynı yerde kalp atar gibi bi his...oturduğum zaman kasıklarım sıkışıyo gibi oluyo sizde de varmı böyle bişi...bebeği hissetmek için çok erken daha ama bu nedir anlam veremedimm

benimde oğlum var eşim kız istiyor benim için fark etmez ama içime yine oğlan doğuyor:)

Benimde bir oğlum var, annem kayınvalidem filan kız istiyorlardı, ama erkekmiş, evladın cinsiyeti farketmez hayırlısı olsun inşallah, ama ben sevindim sanki erkek olduğu için...

evet canım haklısın...bizimde babanne büyükbababa vardı aynı evde düşün artık gerisini...

Canım gözün aydın erkekmis kaç haftalıksın hayatım sen ikili test yaptırdığını göre 12 olmalı kendi doktorunmu baktı bende haftaya 12 oluyorum ikili test yaptıracağım öncelikle sağlıklı güzel sonuçlar almayı diliyorum Allahtan ama cinsiyetide merak ediyorum ama benim doktor söylemez gibime geliyor ve kimileri söylemiyor ikili test için gittiğimizde özel bir ultrason cihazinami giriliyor da belli oluyor bir uzmanmi bakıyor yoksa doktorunmu bakıyor sonuçları ne zaman alacaksın

Benimde bir oğlum var, annem kayınvalidem filan kız istiyorlardı, ama erkekmiş, evladın cinsiyeti farketmez hayırlısı olsun inşallah, ama ben sevindim sanki erkek olduğu için...

aaa öğrendinmi 13. haftada cinsiyeti. şanslısın. hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah. iki erkek güzel? yaş farkı ne kadar olacak ?

evet canım haklısın...bizimde babanne büyükbababa vardı aynı evde düşün artık gerisini...

Düşünmeyeyim hiç Benim annem babam çok kırıcı kavgalar ederlerdi doğumum ile başlamış, 30 yaşındayım hala devam eder.
Çocukken öyle bir travmalar yaşamışım ki, evlenene kadar pek bir gariptim. Evlendim eşim ile değiştim daha sakinim. Ama sevmediğim özelliklerim kaldı ebeveynlerim sayesinde. Artık tahammül etmeye çalışmak yerine gülümseyip eve gitmeyi tercih ediyorum bu şekilde mutluyum.. Evladın sana nasıl davransın istiyorsan, sende ona şimdiden öyle davranacaksın. Eminim annem babam bizde kalıcı olarak kalmak zorunda kalsalar ve ben onların önünde eşimle avaz avaz kavga etsem, çokk kırılıp kötü hissederler. Hoş nedense istemeden de olsa oluyo ve bana kırılıyolar. Yapıcak bişiy yok

hmmm anladım canım 4. aydan sonra iyi bir marka kullan dedi yani...
canım bebişin boyu uzun olsun istiyosan mutlaka doğar doğmaz suya alıştır ve kıvama gelincede yüzmeye gönder...
benim kuzenim ailedeki en uzun boylu kız 1.85 boyu var annesi 1.55 babası 1.78 kız doğduğundan beri yüzüyo...
erkek kardeşi hiç yüzmeye gitmedi onun boyu 1.70lerde...
evet kavga gürültülü ortamda büyüyen çocuk kinci ve agresif oluyor malesef...

aaa öğrendinmi 13. haftada cinsiyeti. şanslısın. hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah. iki erkek güzel? yaş farkı ne kadar olacak ?

Çok teşekkür ederim canım, darısı başına. İlk oğlum 3.5 yaşında. Ben erkek bebeğe alıştım sanırım, o yüzden gönlümden de erkek geçiyordu...

kızlarrrr bizde cinsiyetleri öğrenmeye başladığımıza göre sayfaya anket koysak ya herkes öğrendikçe tıklar kimin ne cinsiyette bebek beklediğini görmüş oluruz oradan böylece

Tatlım o zaman liste cinsiyeti bölümüne ilk senin bebeğinle başlıyorum

13+2 haftalığım,kan verdim bugün, yarın sonucu alırız dediler. 150 tl ödedim, ultrason ile ense kalınlığına baktılar, karnımdan baktık. İdrar tahlili vermedim. Kadın doğum doktorum uzman zaten, direkt o baktı. iyi dileklerin için teşekkürler.

Valla zeyy feci agresifim, hele evlenmeden son zamanlarda öyle öfke patlaması yaşıyordum ki, anneme de babama da saldırmışlığım var. Sağolsunlar benle bu halimden ötürü dalga bile geçtiler. Beni leylekler yetiştirdi çünkü, hiç kendilerine bakmak akıllarına gelmedi :) ama dediğim gibi doğru eş ile bende iyileşiyorum :)
su çok mantıklı, zaten suda doğum düşünüyorum ilk dk dan başlar işte bıcı bıcıya :)) bizde o kuzenin ana babalarla aynı boydayız

ohooo daha ne istiyon uzun olur bebiş merak etme..
ya ben bişeyler yazdım ama sonradan alınabileceğin geldi aklıma kusura bakma...
aslında kendimi düşünerek yazdım bende evlenene kadar öyleydim..
aynen eşimle biraz daha açıldım stres ve sinir küpüydüm..
şimdi daha az takmaya çalışıyorum herşeyi...
inşallah bebişlerimiz neşeli olur

Biz doğruyu öğrendik o hataları yapmayız, hırslarımızın kurbanı olmayız zeyy merak etme, canım sıkıldıkça takarım kulaklığı çalışırken bile doğan cüceloğlu falan dinlerim ben, çocuğa nasıl davranılmalı öğrenmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…