- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Canim...Allah acil sifalar versin. BEN ILK HAMILELIGIMDE ölümden döndüm resmen. Tansiyonum 4 e düşüyor ve bayiliyodum bulantidan. DOKTOR bebegin hayati tehlikeye giriyor senin kusmalarindan dolayi bir hafta susuz ac nasil duruyosun dedi. Sukur bunda bir parca daha iyiyim. Zofran fayda etti...her an bulantim var ama kusmalarim az şükür. ..seni cok iyi anliyorum...
Hieyyytt foruma bir erkek sokuyorum bayanlarrrr,
Bebek kıpır kıpırdı dans ediyodu devamlı doktor zor ölçtü enseyi burnuÇok güzeldi kızlar, o kadar oynadı ki ne ağlaması, beni bi gülme krizi tuttuki görün. Bide eller başta açmış bacakları pipisini gösteriyo bize, erkek hemde edepsiz bi erkek dedi doktor ben gene koptum tabi ayyyy darısı başınıza hadi bakalım. kan verdim ikili test için.doğum tarihim devamlı değişiyo :) 3 gün ileri sarktı şimdide. birsürü soru sordum cevaplarını az sonra paylaşiciym sizlerle
Ben resmen adım gibi emindim erkek olacağından, anneler hissedebilir dedi doktorcum. Birde çin takvimini sordum, ilginç ama % 80 tutuyo dedi, benim de erkek yazıyoduHarika haber, tebrik ediyorum. Gözünüz aydın, analı babalı büyüsün, hayırlı uğurlu evlat olsun oğlunuz :) Cinsiyeti öğrenince insan daha bir coşku hisseder sanırım hamileliğiyle ilgili.
Bana bile moral oldu :) Çok sevindim. Cinsiyetler yavaş yavaş belli oldukça heyecanımız artar sanırım. Tekrar gözünüz aydın.
Bepanten iyi zaten ama özellikle çatlak kremi olarak yazdı bunları, şimdiden badem cart curt alabilirsin 4. aydan sonra bunlara bak didi. bende Pregnacare alırım o zaman. Saol kuzucuk
evet bak o kakao yağı yaramamış sana...
göz attım kremlere de Pregnacare Çatlak Kreminde iyi yorumlar vardı..
içinde badem yağı falan varmış..
ama kişiden kişiye değişiyor bence..
ben bitene kadar bepantene devam edicem sonra lireac (Phytolastye) a geçebilirim..
ya bide benim doktor 4. aya kalmadan başlaman lazım çatlak kremini 4. aydan sonra işe yaramaz dedi eczacıda öyle dedi okuduğum yorumlar da öyleydi..
Hastane değil muayenehane, İstanbul Acıbadem'de Lalehan Kutlay.Hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallahhangi hastanede takip oluyosun
Genetik kısa olduğu için çocuğu uzatmak istedim hihihih bana da doktor ayda 1 kilo dedi ama baktı ben 1,5 alıyorum onu geçme o zaman dedi :)bende bugün arkadaşın önerdiği vaselin alıcaktım ama 4.ayda başla demiş yaa demekki daha erken..bende bekleyim o zaman biraz daha..
açlık deyince mide bulantım geçti iştahım açıld..2 saate birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum ama ben zaten 3 haftada 5 kilo verdim kusmaktannn
arkadaşımın doktoruda ayda 1 kilo demiş sana 1,5 demiş bakalım benimki kaç diyecekkk
ne kadar doğru bilmiyorum ama 50 cm üzerinde doğan çocuklar uzun oluyormuş...
anamız bize nasıl baktı önemsedimi o kadar...vbak benim 170...sanırım azıcık genetik bu durum....aman sağlıklı olsunlarda boyunu posunu severimm onun bennn
şişme olayına gelince şu anda şiş değilim ama evet oturmak gerçekten kötü bizim için..
bende yarım saatte bir kalkıp hastanede bahçede geziyorum..Allahtan yaz ayına denk geldik..
acıktıkca su içersem daha çok acıkırım ben...onun yerine meyve yesek olmazmııı
benimde oğlum var eşim kız istiyor benim için fark etmez ama içime yine oğlan doğuyor:)
Ben resmen adım gibi emindim erkek olacağından, anneler hissedebilir dedi doktorcum. Birde çin takvimini sordum, ilginç ama % 80 tutuyo dedi, benim de erkek yazıyodu
Bepanten iyi zaten ama özellikle çatlak kremi olarak yazdı bunları, şimdiden badem cart curt alabilirsin 4. aydan sonra bunlara bak didi. bende Pregnacare alırım o zaman. Saol kuzucuk
Hastane değil muayenehane, İstanbul Acıbadem'de Lalehan Kutlay.
Genetik kısa olduğu için çocuğu uzatmak istedim hihihih bana da doktor ayda 1 kilo dedi ama baktı ben 1,5 alıyorum onu geçme o zaman dedi :)
Benim annem bende birçok hata yapmış.her hatayı yapta, çocuk doğmadan ve doğduktan sonra yüksek ses sbağırış çağırış, kavga gürülti yapma eşinle, o yeter çocuk için. asıl zedeleyen bunlar çünkü
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim sıralarda bir kız bebek gördüm anne diyordu..hemde 6-7 alık falannn...bir dahada bebek mebek görmedimm rüyamda..hayırlara gelsin inşş canımm
Canım gözün aydın erkekmis kaç haftalıksın hayatım sen ikili test yaptırdığını göre 12 olmalı kendi doktorunmu baktı bende haftaya 12 oluyorum ikili test yaptıracağım öncelikle sağlıklı güzel sonuçlar almayı diliyorum Allahtan ama cinsiyetide merak ediyorum ama benim doktor söylemez gibime geliyor ve kimileri söylemiyor ikili test için gittiğimizde özel bir ultrason cihazinami giriliyor da belli oluyor bir uzmanmi bakıyor yoksa doktorunmu bakıyor sonuçları ne zaman alacaksınHieyyytt foruma bir erkek sokuyorum bayanlarrrr,
Bebek kıpır kıpırdı dans ediyodu devamlı doktor zor ölçtü enseyi burnuÇok güzeldi kızlar, o kadar oynadı ki ne ağlaması, beni bi gülme krizi tuttuki görün. Bide eller başta açmış bacakları pipisini gösteriyo bize, erkek hemde edepsiz bi erkek dedi doktor ben gene koptum tabi ayyyy darısı başınıza hadi bakalım. kan verdim ikili test için.doğum tarihim devamlı değişiyo :) 3 gün ileri sarktı şimdide. birsürü soru sordum cevaplarını az sonra paylaşiciym sizlerle
Benimde bir oğlum var, annem kayınvalidem filan kız istiyorlardı, ama erkekmiş, evladın cinsiyeti farketmez hayırlısı olsun inşallah, ama ben sevindim sanki erkek olduğu için...
evet canım haklısın...bizimde babanne büyükbababa vardı aynı evde düşün artık gerisini...
Ben resmen adım gibi emindim erkek olacağından, anneler hissedebilir dedi doktorcum. Birde çin takvimini sordum, ilginç ama % 80 tutuyo dedi, benim de erkek yazıyodu
Hastane değil muayenehane, İstanbul Acıbadem'de Lalehan Kutlay.
Genetik kısa olduğu için çocuğu uzatmak istedim hihihih bana da doktor ayda 1 kilo dedi ama baktı ben 1,5 alıyorum onu geçme o zaman dedi :)
Benim annem bende birçok hata yapmış.her hatayı yapta, çocuk doğmadan ve doğduktan sonra yüksek ses sbağırış çağırış, kavga gürülti yapma eşinle, o yeter çocuk için. asıl zedeleyen bunlar çünkü
aaa öğrendinmi 13. haftada cinsiyeti. şanslısın. hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah. iki erkek güzel? yaş farkı ne kadar olacak ?
kızlarrrr bizde cinsiyetleri öğrenmeye başladığımıza göre sayfaya anket koysak ya herkes öğrendikçe tıklar kimin ne cinsiyette bebek beklediğini görmüş oluruz oradan böylece
Çokk tatlısınız teşekkür ederim, çok mutlu oldum, en kısa zamanda aynı neşe sizede nasip olsun. popodan popodan zıplatıyo kendisini kerata
sorduğum sorulara gelince;
Çatlak kremine 4. ayda başla dedi, öncesinde bademdi kakaoydu sürebilirsin dedi, kakao alerji yaptı bana kızlar, sürmüyorum 2 gündür, kaşıntım durdu. Önerdiği çatlak kremleri; Mustela, Pregnecare, Striacare, Sebamed, Phytolastye Bu kremleri araştırma görevini Zeyy88 ciğime veriyorum kuzucum müsait olunca bakarsın dimi :)
Folik asiti kesti yerine vitamin ve demir hapı verdi
Nefes nefese kalıyorum yoruluyorum dedim, 16 haftada geçmesi lazım bi dinle kendini geçmezse sorun olabiler dedi.
Ödem: (ayaklarım davul gibi) oturarak çalışan tüm anne adayları erken gebelikte bile şişiyo dedi, ayakları ara sıra kaldır yukarı dedi.
Kaşıntı : normalde hamilelikte extradan olmaz, alerjin vardır dedi, ondan önce ssk ya gittim alerji testi için sıra bekledim, gebelikte yapmıyoruz diye geri gönderdiler, gıcık oldum
Ana baba kısa ama bebe uzun olsun istiyos dediğimde, şu anki beslenmenin işe yaramayacağını, bebek doğduktan sonraki beslenmenin önemini söyledi.
5 haftada 1,5 kilo almışım, ben az diye sevinçten havalara uçarken, daha da iyi olabilirdi didi hıh, bu ay da 1,5 ay kotası koydu, acıktıkça su iç didi
Durum budur
Canım gözün aydın erkekmis kaç haftalıksın hayatım sen ikili test yaptırdığını göre 12 olmalı kendi doktorunmu baktı bende haftaya 12 oluyorum ikili test yaptıracağım öncelikle sağlıklı güzel sonuçlar almayı diliyorum Allahtan ama cinsiyetide merak ediyorum ama benim doktor söylemez gibime geliyor ve kimileri söylemiyor ikili test için gittiğimizde özel bir ultrason cihazinami giriliyor da belli oluyor bir uzmanmi bakıyor yoksa doktorunmu bakıyor sonuçları ne zaman alacaksın
hmmm anladım canım 4. aydan sonra iyi bir marka kullan dedi yani...
canım bebişin boyu uzun olsun istiyosan mutlaka doğar doğmaz suya alıştır ve kıvama gelincede yüzmeye gönder...
benim kuzenim ailedeki en uzun boylu kız 1.85 boyu var annesi 1.55 babası 1.78 kız doğduğundan beri yüzüyo...
erkek kardeşi hiç yüzmeye gitmedi onun boyu 1.70lerde...
evet kavga gürültülü ortamda büyüyen çocuk kinci ve agresif oluyor malesef...
Tatlım o zaman liste cinsiyeti bölümüne ilk senin bebeğinle başlıyorum
Tatlım o zaman liste cinsiyeti bölümüne ilk senin bebeğinle başlıyorum
13+2 haftalığım,kan verdim bugün, yarın sonucu alırız dediler. 150 tl ödedim, ultrason ile ense kalınlığına baktılar, karnımdan baktık. İdrar tahlili vermedim. Kadın doğum doktorum uzman zaten, direkt o baktı. iyi dileklerin için teşekkürler.
Valla zeyy feci agresifim, hele evlenmeden son zamanlarda öyle öfke patlaması yaşıyordum ki, anneme de babama da saldırmışlığım var. Sağolsunlar benle bu halimden ötürü dalga bile geçtiler. Beni leylekler yetiştirdi çünkü, hiç kendilerine bakmak akıllarına gelmedi :) ama dediğim gibi doğru eş ile bende iyileşiyorum :)
su çok mantıklı, zaten suda doğum düşünüyorum ilk dk dan başlar işte bıcı bıcıya :)) bizde o kuzenin ana babalarla aynı boydayız
ohooo daha ne istiyon uzun olur bebiş merak etme..
ya ben bişeyler yazdım ama sonradan alınabileceğin geldi aklıma kusura bakma...
aslında kendimi düşünerek yazdım bende evlenene kadar öyleydim..
aynen eşimle biraz daha açıldım stres ve sinir küpüydüm..
şimdi daha az takmaya çalışıyorum herşeyi...
inşallah bebişlerimiz neşeli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?