2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar üç ayı doldurunca yoga nefes egzersizi gibi çeşitli aktiviteleri yapmayı düşünen veya başlayan var mı önerilerinizi merak ediyorum

kızlar merhaba.

bugün doktordan geldik bebişimi gördüm kıpır kıpırdı kollarını kaldırıyodu falan 11+6 dayız doktor çok iyi dedi 1 günde önden gidiyomuş hatta ense ölçümü de çok güzel çıktı kalp atışlarını ilk defada sesli olarak duydum çok güzel birşeydi 2li test için kan verdik bkalım sonuç ne olacak allahın izni ile oda iyi çıkınca çok şükür önemli sıkıntıları atlatmış olıcaz.yalnız ben 3 kilo daha vermişim toplam 7 kilo doktor ciddi kilo kaybı dedi am bu aydan sonra alırsın dedi bakaım nolcak darısı bekleyenlerin başına.

hayırlı olsun canım gözünaydın
darısı başımıza...
benim bi arkadaşımda ilk 3 ay 6 kilo verdi sonra almaya başladı merak etme alırsın...

arkadaşlar üç ayı doldurunca yoga nefes egzersizi gibi çeşitli aktiviteleri yapmayı düşünen veya başlayan var mı önerilerinizi merak ediyorum

Ben yapmayı düşünenlerdenim canım, ama 14 haftanın dolmasını bekliyorum.

Günlük yürüyüşler, pilates egzersizleri yapacağım inşallah..

Nefes egzersizleri ve diğer şeyler için kurs araştırıyorum..

Maşallah canım hayırlısıyla oda güzel gelir inş.benımde kan tahlilim yarın açıklanıcak pozitif düşünmeye çalışıyorum. Kilonuda inş.en kısa zamanda toparlarsın sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bende yapmak istiyorum hepsini kursların fiyatı sanırım çok yüksek (bana göre) oyüzden netten biyerlerden bulup yaparım diye düşünüyorum doğal doğum akademisinden kurs fiyatı almıştım normaldir belki ama bana yüksek geldi. 29-30 Mart 2014 / 12-13 Nisan 2014

Gün ve Saatler: Cumartesi-Pazar günleri (her iki gün) 10:00 / 19:00 saatlerinde anne ve/veya baba adaylarının katılımı ile yapılacaktır.

Kurs ücreti: Tek kişi 520 TL + %18 KDV

Bende düşünüyorum kuzenimin eşi pilates yaptı çok memnun kaldı.galiba pilates yapıcam bende hamileler için kurslarda war

Bende düşünüyorum kuzenimin eşi pilates yaptı çok memnun kaldı.galiba pilates yapıcam bende hamileler için kurslarda war

peki ortalama fiyatları nasıl oluyor bilgin var mı

hayırlı olsun canım gözünaydın
darısı başımıza...
benim bi arkadaşımda ilk 3 ay 6 kilo verdi sonra almaya başladı merak etme alırsın...

inş.canım bkalım insan hiç mi bişey yemez ya sonrada belki alıcağım kilolardan şikayet edicem dimii.

inşşşş.canımm bakalım bu aydan sonra geçer kilo almaya başlarsın dedi ama inş.dedimmm rabbim herkese inş.sağlıklı bebekler dünyaya getiririzzz.

Kızlar ben de elevit kullanıyorum, geçenlerde ebe bana onda domuz yağı var dedi, dr a soramadım daha ama kullanmaya devam ediyorum...

Selam kızlar, biz geldik doktordan Sincaplarım çok iyi, gelişimde arayı biraz daha açmışlar, normal 2-3 gün önden gidiyorlarlardı ama bugün 11+0 olmama rağmen ultrason 11+6 çıktı, boyları 5,05 ve 5,23.. Ense kalınlığı ve burun kökü bakıldı, ikisi de iyi maşşallah, ikizlerde ikili yapmıyoruz dedi doktorum.. Göbek tüylerine normal, kendisi dökülecek dedi, organik saç boyası serbest, yolculuk serbest, rahim ağzı ölçümüne daha var dedi.. 3 hafta sonra yine görüş yapacağız inşallah.. Birisi hiç rahat durmuyordu yine, arada da göbek bağı olunca cinsiyet tahmini yapamadık, diğer sincabımda hıçkırarak daha sakin oynuyordu.. Yine çok heyecanla giderek, çok mutlu bir şekilde döndük.. Darısı başınıza

hey maşallahhhh annesi
darısı başımıza inşallahhh
benim son gittiğimde 1 gün geride çıkmışlardı...
canım bu rahim ağzı ölçümü ne acaba ikizlerde mi yapılıyor??

Evet canım kurs ücreti çok yüksek ama doğal doğum akademisinin staj grupları varmış. Ücretsiz oluyormuş ama takip etmek lazım. Daha erken olduğu için şimdilik başvuru yapmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ama 30 haftadan itibaren bir staj grubu tuturabilirsek süper olur..

evet çok istiyorum. sanırım o haftada birkere ouyormuş sanırım ama bana semt olarak çok uzak zaten istanbula hiç alışamadım tinercilerinden çok korkuyorum saha hiç toplu taşıma aracına binip biryere gidemedim. doğal doğum akademisi suda doğum yaptırıyor onun fiyatını merak ediyorum

Kızlar ben de elevit kullanıyorum, geçenlerde ebe bana onda domuz yağı var dedi, dr a soramadım daha ama kullanmaya devam ediyorum...

evet elevit ile ilgili öyle bir durum varmış, hatta ilaç firmasıda kabul etmiş. Bana decavit verdi aynı işlevi görüyor, ama acaba onda da öyle bir katkı var mıki diye biraz araştırdım ilaç firması kendi sitesinde kesinlikle yoktur diye açıklama yapmış. Umarım gerçekten öyledir.

hey maşallahhhh annesi
darısı başımıza inşallahhh
benim son gittiğimde 1 gün geride çıkmışlardı...
canım bu rahim ağzı ölçümü ne acaba ikizlerde mi yapılıyor??

İkizlerde erken doğum riskine karşı bu ölçüm yapılıyor ve gerekiyorsa 12-14 haftalarda serklaj dedikleri yani rahim ağzını dikme işlemi yapılıyormuş. Ben okuduklarıma dayanarak sordum doktoruma, henüz erken dedi o ölçüm için..

tamam canım sağol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…