2014 Kasım Anneleri

ikizlerinin olması ne kadar güzel çok heyecanlı olmalısın

ikizlerinin olması ne kadar güzel çok heyecanlı olmalısın

İlk öğrendiğimde çok korkmuştum ama bakabilir miyim diye tabi ki, şu an çok heyecanlıyım ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum, Allah'ım sağlıkla tamamına erdirirse inşallah.. Hep ömrüm boyunca maksimum tek çocuk isterken, hazır kardeşiyle gelmesinin ne güzel olduğunu anladım.. Tek dileğim ikisinin de sağ salim dünyaya gelmesi, sıkıntı değil ikisine de bakarım inşallah..

Ne zamandır istanbuldasın canım? birde ne taraftasın?

Normal doğum istiyorsun sanırım sende

benim takip ettiğim bir grup var, orda ebelerin verdiği ücretsiz seminerler falan oluyor doğal doğum ile ilgili. Ben sana bilgi iletebilirim istersen.

peki ortalama fiyatları nasıl oluyor bilgin var mı

http://hamileyogasi.gen.tr/dersler-ve-iletisim

2013-2014 KIŞ HAMİLELER İÇİN GÜNCEL DERS FİYATLARI

TEK DERS 80 TL.

AYDA DÖRT DERS HAFTADA BİR DERS 200 TL.

AYDA SEKİZ DERS HAFTADA İKİ DERS 290TL

AYDA12 DERS HAFTADA ÜÇ DERS 410TL

AYDA 16 DERS HAFTADA DÖRT DERS 510TL

ÜÇ AY; HAFTDA İKİ DERS TOPLAM 24 DERS ÜÇ AYLIK TOPLU PAKET 820 TL

ÜÇ AY ;HAFTADA ÜÇ DERS TOPLAM 36 DERS ÜÇ AYLIK TOPLU PAKET

1180 TL.

ÜÇ AYA HAFTADA DÖRT DERS, TOPLAM 48 DERS ÜÇ AYLAIK TOPLU PAKET

1490 TL

ben bu siteden araştırmıştım birebir görüşmedim canım belki fiyatda da anlaşırsam buraya gitmek istiyorum tamamen hamileler için.

bence çok güzel iki kere annesin annenin hası sın şööyle bi pozitif enerji vereyim sana :) insan olumlu düşündüğünde herşey güzel geliyor. bi anne olmak var birde bilinçli anne olmak var o çok önemli. b planı diye bi film var Jennifer López oynuyor izlemediysen mutlaka izle ikiz bebek beklemenin nekadar güzel olduğunu anlatıyor

bir senedir istanbuldayım. taşındığım gibi tinerci haberlerini okudum hala ödüm kopuyo :18: avrupa yakasındayım. evet normal doğumu çok istiyorum. yardımcı olmanı isterim çok güzel

çok teşekkür ederim

ikili test sonuçları olumlu olumlu geliyor, cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor, bu haberlerinizi okumak ne güzel arkadaşlar, maşallah hepinize gözünüz aydın, allahım nazarlardan korusun, inşallah biz de olumlu, hayırlı sonuçlarla döneriz, bize dua edin arkadaşlar, benim kontrolüm cuma günü , o gün 12+0 olucam, heyecanlı ve tedirginim, inşallah güzel olur herşey:18::18:

bende adım olsun istiyorum istanbul 27/11/2014 1. bebiş :)

maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah bende çok istedim ikiz ama rabbim bir tane verdi bunada çok şükür diğerini bebek bekleyen annelere versin inşallah.

bende adım olsun isterim istanbuldayım 22 yaşımdayım ilk bebeğimi bekliyorum doğum tarihi 25 kasım 2014

Bende ismim olsun istiyorum 09/11/2014
yaşım 26

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı bende de senin gibi oldu, çekindim bu belirtileri söylemeye. geçenlerde ayaktayken içimde bir şey kaydı gibi hissettim de pek kimseye söylemedim inanmazlar diye

Ebe bana decavit kullan dedi ama bilemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…