2014 Kasım Anneleri

aynı bende de senin gibi oldu, çekindim bu belirtileri söylemeye. geçenlerde ayaktayken içimde bir şey kaydı gibi hissettim de pek kimseye söylemedim inanmazlar diye
Bende söylemeye çekiniyorum ama 2-3 gündür daha önce hiç olmayan bişey yaşıyorum. İçimde, tamda rahim kısmında bişey kayıyo bazen, özellikle yatarken. İçimden bir ses bu bebeğin diyor. Eğer bu durum artarak devam ederse, bence bu bebeğimiz olduğuna işaret😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar slm nasilsiniz...cuma günü baya kanamam geldi hemen hastaneye gittik..kese arkasında kanamam varmis...2 gün hastanede yattim doktorunddüşük tehliken var ama ciddi durumda değil yatip dinlenceksin tuvalet harici kalkmayacaksin dedi..dun taburcu etti..15 Gin rapoluyum..progestan iğne vurunuyorum...Allahim çok kotu bir iğne kalcalarim kalkmiyor acidan artik.

Çok tedirginim biraz önce ufak bir kanamam oldu SAT gore 9+2 yim bebeğim biraz geriden geliyor haftasina gore korkuyorum randevumu sabaha aldim. Boyle birşey yasayan var mi

Çok tedirginim biraz önce ufak bir kanamam oldu SAT gore 9+2 yim bebeğim biraz geriden geliyor haftasina gore korkuyorum randevumu sabaha aldim. Boyle birşey yasayan var mi

korkma canmm..bende 9+1dim cuma günü lekelenme şeklinde kanamam oldu..hastanede çalışıyorum zaten,ağlayarak gittim doktora..baktı usg de kalp atımı kese normal görünüyor dedi..progestan verdi (iğne ve kapsül) aynı gün geçti kanama..bi de 1hafta istirahat..olabiliyo bazen..umarım iyidir bebeğin..çok tedirginsen acile git..kadındoğumcu vardır mutlaka..kalp sesini dinler rahatlarsın..stres yok...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok tesekkur ederim :) 2 saat önce olmuştu tekrarlamadi daha. Doktorum endiselenmememi söyledi sabaha cagirdi. Şuan yatiyorum sagolun içimi rahatlattiniz

Çok tesekkur ederim :) 2 saat önce olmuştu tekrarlamadi daha. Doktorum endiselenmememi söyledi sabaha cagirdi. Şuan yatiyorum sagolun içimi rahatlattiniz

rica ederimm..bazı gebeliklerde oluyo malesef..rahmin büyümesine bağlı muhtemelen..sağsalim atlatırız inşallah şu süreci..ii akşamlar:)

Kimse yok mu cevaplayacak çok tedirginim ben

Yat dinlen tatlım benimde olmuştu dr yorucu şeyler mi yaptın diye sormuştu halbuki hep dinleniyordum 2 defa fılan geldi 24 saat arayla sonra bir daha gelmedi cok geçmiş olsun bol bol dinlen Rabbim bebeğini ve seni korusun 👼👼👼👼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok gecmis olsun

doktor ismi için çok sagol

Ebe bana decavit kullan dedi ama bilemedimmm

içerik olarak tamamen aynı ilaçlarmış.bir arkadaşımda doktoruna elevit kullanmak istemediğini söyledi bu sebepten ötürü, ona da decavit vermiş. Eğer böyle konularda hassasiyetiniz varsa değiştirebilirsiniz. Sonuçta ciddi bir hastalığı tedavi edici alternatifi olmayan bir ilaç değil. Ama tabi yine de size kalmış bir mesele.

günaydınnn tatlı kasım anneleriii, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir yeni gün diliyorum

rica ederimm..bazı gebeliklerde oluyo malesef..rahmin büyümesine bağlı muhtemelen..sağsalim atlatırız inşallah şu süreci..ii akşamlar:)

Burada aksam tedirginlikten geçmiş olsun demeyi unutmusum size dikkatli olun lütfen sizde

sana da çok gecmis olsun canim birazdan doktora gidecegim güzel haberlerle gelirim inşallah :)

Nasılsınız???? İsyan canım çok geçmiş olsun şükür bebeğin iyiymiş çok dikkat et kendine olur mu? Diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun meleklerimizi hep korusunnn...

Ben de 5 gündür iyiydim diyordum mide bulantısından 2 gündür yine başladı... Tamamen ne zaman geçecek çok merak ediyorum... Bişi de yiyemiyorum yavrum aç aç kalıyor öyle karnımda... Sizlerde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…