2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaarrr
bugün üç ayların ilk günü hayırlı uğurlu olsun Allah'ım bu senede Ramazan'ı görmeyi nasip etsin...
gerçi göbişler dolu oruç tutamayız ama olsun iftar sofraları hazırlarız bizde öyle sevaba gireriz inşallah
naptınız bakalım var mı yeni haberler???
benim ctsi randevum var çok heyecanlıyım

Gunaydin bayanlar 3 aylar mubarek olsun hepimize allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Isteyipte olmayanlarada inşallah . Benim ağzımda sürekli bi acılık var ne yapsam gecmiyor bende sürekli biseyler atiyorum ağzıma böyle giderse cok kilo alicam böyle bisey yasayan varmi aranizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

var canım var aynen..
mide yanması da çok fena...

Kızlar bişey socam...dün benim kahve alıntım oldu çok az hastnye gittim bebeğin eşinin altında kanama varmışyı ama durmuş kapanmış dedi.sonra özel prof dktrum vardı oba gittim o öyle bi lanama göremiyrum dedi..neden olanilir acaba...bazıları kahve akıntı tehlikeli diyo.13+4 hf gebelğim..1 gebelğimide kahve akıntıyla 7 hflıkken kaybetmiştim

hiç bilgim yok canım inanki..ama uzan dinlen mutlaka çalışıyosan rapor iste...
ne olur ne olmaz...

Arkadaslar gebeliğin 9-10. Haftalarında kahverengi leke yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır kahverengi akıntım var. Bunun sebebi ne olabilir?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebek yerleşti diyolar cnm benimdw önce hafif cok az kırmızı kan geldi 24 saat arayla sonra 1 weya 2 gun cok hafif kahwerengi geldi, panik olma dicem ben hemen dr aramıştım normal dinlen dedi. Dr aradın mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merak etme canm bende oyleyim ben soyle yapiyrm evden 2 domats 2saltlk 1elma 1portakal erik kaysi sut yada ayran yarim lt aksama kadar ttektek atistryrm oglende ya simit yada gozleme yiyeblyrm aksmyyemiyrm zaten suana kadar 1kg aldm insllh almamda

Kızlar günaydıınnn, akıntılardan korkmayın ama istirahat öneririm. Uzanıp dinlenince geçiyo. Benim 13+4 te oldu plasenta altında kanama gördü doktor ultrasonda, 3 gün sonra baktığında kanama görünmüyo dedi merak etmeyin ama dinlenin.

Ben 2 kilo aldim. Hosgeldin aramiza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldinnn hoşgeldinnnn

vallahi benim ağzım hep dolu sağolsun sigara hayatımı o kadar dolduruyorumuş ki yemek yemiomuşum resmen
4 kiloyuda hopp aldım gitti daha şimdiden ama bence 2 kilosu göğüslerimde kızımda da 26 kg almıştım 7 ayda hepsi gitti valalhi hiç takmıcam sende takılma bu güzel dokuz ayın tadını çıkar bence

arkadaşlar burun kanaması yaşayan var mı?? benim ufak ufak kanamam oluyodu az önce bir anda burnum kanamaya başladı :44:

arkadaşlar burun kanaması yaşayan var mı?? benim ufak ufak kanamam oluyodu az önce bir anda burnum kanamaya başladı :44:
Bazen benimde kanıyo, hamilelik takviminde burun kanaması olabilir diyodu, benim kalbim 90 atıyo bunarada haftalardır. Onla alakalıymış

Bazen benimde kanıyo, hamilelik takviminde burun kanaması olabilir diyodu, benim kalbim 90 atıyo bunarada haftalardır. Onla alakalıymış

hoşgeldin canım daha iyimisin nasıl oldun??

kan basıncı arttığından normalmiş canım kafana takma..

Benimde nabzım çok hızlı yıllardır öyle idare ediyorum burun kılcallarımda çok yüzeyde sanırım ondan oluyor

hoşgeldin canım daha iyimisin nasıl oldun??

kan basıncı arttığından normalmiş canım kafana takma..

Daha iyiyim 1 haftadır yatıyorum bugün öğlen hafif bi yürüyüse çıkıcam. Dr harici ilk kes çıkıcam evden :) sıkıldım biraz da.. Kanamam durdu, son dinlenmeler yaşıyorum pazartesi iş başı :) burun kanamasını sallamıyom. Yalnız dün içimde sütyen yoktu tişörtlüyken annem göğüslerin dimdik olmuş dedi :) bende memiklere kilo alanlardanım. Karnımda sadece gaz var kilo yok !! :))

hehe aynen benimde dikleşti
ben de henüz kilo almadım ama göbiş pörtledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…