Gunaydn kizlar hepimizn 3aylari mubarek olsn tum guzel ve hayirli isler bizleri bulsn bugunler hurmetini evladi olmayanlara evlat nasip eylesin mevlam aminn
Gunaydin bayanlar 3 aylar mubarek olsun hepimize allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Isteyipte olmayanlarada inşallah . Benim ağzımda sürekli bi acılık var ne yapsam gecmiyor bende sürekli biseyler atiyorum ağzıma böyle giderse cok kilo alicam böyle bisey yasayan varmi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bişey socam...dün benim kahve alıntım oldu çok az hastnye gittim bebeğin eşinin altında kanama varmışyı ama durmuş kapanmış dedi.sonra özel prof dktrum vardı oba gittim o öyle bi lanama göremiyrum dedi..neden olanilir acaba...bazıları kahve akıntı tehlikeli diyo.13+4 hf gebelğim..1 gebelğimide kahve akıntıyla 7 hflıkken kaybetmiştim
Arkadaslar gebeliğin 9-10. Haftalarında kahverengi leke yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır kahverengi akıntım var. Bunun sebebi ne olabilir?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç bilgim yok canım inanki..ama uzan dinlen mutlaka çalışıyosan rapor iste...
ne olur ne olmaz...
Gunaydin bayanlar 3 aylar mubarek olsun hepimize allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Isteyipte olmayanlarada inşallah . Benim ağzımda sürekli bi acılık var ne yapsam gecmiyor bende sürekli biseyler atiyorum ağzıma böyle giderse cok kilo alicam böyle bisey yasayan varmi aranizda
Ben 2 kilo aldim. Hosgeldin aramiza :)
Bazen benimde kanıyo, hamilelik takviminde burun kanaması olabilir diyodu, benim kalbim 90 atıyo bunarada haftalardır. Onla alakalıymışarkadaşlar burun kanaması yaşayan var mı?? benim ufak ufak kanamam oluyodu az önce bir anda burnum kanamaya başladı :44:
Bazen benimde kanıyo, hamilelik takviminde burun kanaması olabilir diyodu, benim kalbim 90 atıyo bunarada haftalardır. Onla alakalıymışarkadaşlar burun kanaması yaşayan var mı?? benim ufak ufak kanamam oluyodu az önce bir anda burnum kanamaya başladı :44:
Kızlar günaydıınnn, akıntılardan korkmayın ama istirahat öneririm. Uzanıp dinlenince geçiyo. Benim 13+4 te oldu plasenta altında kanama gördü doktor ultrasonda, 3 gün sonra baktığında kanama görünmüyo dedi merak etmeyin ama dinlenin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar burun kanaması yaşayan var mı?? benim ufak ufak kanamam oluyodu az önce bir anda burnum kanamaya başladı :44:
Bazen benimde kanıyo, hamilelik takviminde burun kanaması olabilir diyodu, benim kalbim 90 atıyo bunarada haftalardır. Onla alakalıymış
hoşgeldin canım daha iyimisin nasıl oldun??
kan basıncı arttığından normalmiş canım kafana takma..
Daha iyiyim 1 haftadır yatıyorum bugün öğlen hafif bi yürüyüse çıkıcam. Dr harici ilk kes çıkıcam evden :) sıkıldım biraz da.. Kanamam durdu, son dinlenmeler yaşıyorum pazartesi iş başı :) burun kanamasını sallamıyom. Yalnız dün içimde sütyen yoktu tişörtlüyken annem göğüslerin dimdik olmuş dedi :) bende memiklere kilo alanlardanım. Karnımda sadece gaz var kilo yok !! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?