Daha iyiyim 1 haftadır yatıyorum bugün öğlen hafif bi yürüyüse çıkıcam. Dr harici ilk kes çıkıcam evden :) sıkıldım biraz da.. Kanamam durdu, son dinlenmeler yaşıyorum pazartesi iş başı :) burun kanamasını sallamıyom. Yalnız dün içimde sütyen yoktu tişörtlüyken annem göğüslerin dimdik olmuş dedi :) bende memiklere kilo alanlardanım. Karnımda sadece gaz var kilo yok !! :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eileithyia (azimle yazdım:)) ) senin fB-HCG değerin kaç forumda 50 nin altı erkek üstü kız muhabbeti olduda benim 83 çıktı doktor bebişime erkek dedi merak ettim
Azmine gurban carputi :) bu değer fb olmak zorunda mı? Bende bi kan değeri var yeni, t-hCG 52.3 diyor. 50 üstü ama erkek yani pipisini gördük valla ayan beyan :)) östeojeni yüksek oğlan mı olcak bakim benim bebişim :)
Ahahha eminim iş arkadaşlarına gösterip erkek adamın erkek evladı olur diye hava atmıştır :) ehhehe biraz araştırdım erkek çocuk annelerini fln, her oğlan annesine ufakken 'anne senin miye pipin yok' diyomuş, hazırlıklı olalım hihiihihiBende free bhcg yazıyor... bizde pipisini gördükhatta eşim videoya kaydetti zoomluyor habire
Ahahha eminim iş arkadaşlarına gösterip erkek adamın erkek evladı olur diye hava atmıştır :) ehhehe biraz araştırdım erkek çocuk annelerini fln, her oğlan annesine ufakken 'anne senin miye pipin yok' diyomuş, hazırlıklı olalım hihiihihi
Şimdiki çocuklar çok fena zaten büyümüşte küçülmüş zor sorular bizi bekliyor
Bende free bhcg yazıyor... bizde pipisini gördükhatta eşim videoya kaydetti zoomluyor habire
hahahahahah ne güldüm yaaa
Zeyyyy kız seninkiler bi kız bi oğlan çıksa ne güzel olur yaa çifte tat çifte mutluyk ayyy
hehe güzel olurdu canım ama tek kesedeler..büyük ihtimal tek yumurta ikizi
Arkadaşlar işe giderken araba kullanan var mı? ben arabayla gidip geliyorum belirli bi aydan sonra yasak oluyor mu ki
Aa evet doğru söylemiştin. Peki tek yumurtaya iki sperm gelince farklı cinsiyet olma ihtimali olmuyo mu
hayır canım şu şekilde oluyor; tek yumurta tek spermle dölleniyor daha sonra ikiye bölünüyor yani genetik yapıları aynı iki döllenmiş yumurta oluşuyor...o yüzden birbirlerine çok benzeyen ikizler oluyor
tek yumurtayı 2 sperm dölleyemez..içeri bir sperm girdikten sonra başka sperm giremez yani..
çift yumurta ikizinde de kadının iki yumurtası iki farklı sperm tarafından döllendiği için farklı zamanda doğmuş iki kardeş kadar benziyolar cinsiyetleri de farklı olabiliyor...
Olay sadece döllenen yumurtanın bölünmesi yani? Acaba ne oluyoda bölün emri geliyo beyinden. Çok ilginç yahu
Arkadaşlar işe giderken araba kullanan var mı? ben arabayla gidip geliyorum belirli bi aydan sonra yasak oluyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?