2014 Kasım Anneleri

Kızlar günaydınn☺️ bugün ense kalınlığı testim var çok heyecanlıyım sizce cinsiyet öğrenebilirmiyimm???

Eileithyia (azimle yazdım:)) ) senin fB-HCG değerin kaç forumda 50 nin altı erkek üstü kız muhabbeti olduda benim 83 çıktı doktor bebişime erkek dedi merak ettim

Eileithyia (azimle yazdım:)) ) senin fB-HCG değerin kaç forumda 50 nin altı erkek üstü kız muhabbeti olduda benim 83 çıktı doktor bebişime erkek dedi merak ettim

Azmine gurban carputi :) bu değer fb olmak zorunda mı? Bende bi kan değeri var yeni, t-hCG 52.3 diyor. 50 üstü ama erkek yani pipisini gördük valla ayan beyan :)) östeojeni yüksek oğlan mı olcak bakim benim bebişim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende free bhcg yazıyor... bizde pipisini gördük hatta eşim videoya kaydetti zoomluyor habire

Bende free bhcg yazıyor... bizde pipisini gördük hatta eşim videoya kaydetti zoomluyor habire
Ahahha eminim iş arkadaşlarına gösterip erkek adamın erkek evladı olur diye hava atmıştır :) ehhehe biraz araştırdım erkek çocuk annelerini fln, her oğlan annesine ufakken 'anne senin miye pipin yok' diyomuş, hazırlıklı olalım hihiihihi

Şimdiki çocuklar çok fena zaten büyümüşte küçülmüş zor sorular bizi bekliyor

Zeyyyy kız seninkiler bi kız bi oğlan çıksa ne güzel olur yaa çifte tat çifte mutluyk ayyy

hehe güzel olurdu canım ama tek kesedeler..büyük ihtimal tek yumurta ikizi

hehe güzel olurdu canım ama tek kesedeler..büyük ihtimal tek yumurta ikizi

Aa evet doğru söylemiştin. Peki tek yumurtaya iki sperm gelince farklı cinsiyet olma ihtimali olmuyo mu

Arkadaşlar işe giderken araba kullanan var mı? ben arabayla gidip geliyorum belirli bi aydan sonra yasak oluyor mu ki

Aa evet doğru söylemiştin. Peki tek yumurtaya iki sperm gelince farklı cinsiyet olma ihtimali olmuyo mu

hayır canım şu şekilde oluyor; tek yumurta tek spermle dölleniyor daha sonra ikiye bölünüyor yani genetik yapıları aynı iki döllenmiş yumurta oluşuyor...o yüzden birbirlerine çok benzeyen ikizler oluyor
tek yumurtayı 2 sperm dölleyemez..içeri bir sperm girdikten sonra başka sperm giremez yani..
çift yumurta ikizinde de kadının iki yumurtası iki farklı sperm tarafından döllendiği için farklı zamanda doğmuş iki kardeş kadar benziyolar cinsiyetleri de farklı olabiliyor...

Olay sadece döllenen yumurtanın bölünmesi yani? Acaba ne oluyoda bölün emri geliyo beyinden. Çok ilginç yahu

Olay sadece döllenen yumurtanın bölünmesi yani? Acaba ne oluyoda bölün emri geliyo beyinden. Çok ilginç yahu

evet canım aynen öyle genetik yapıdan dolayı bölünüyor işte...eşimin ailesinde de tek yumurta ikizleri varmış 2 tane spermin genetiğinden kaynaklanan bir bölünme
Allah ol dedikten sonra her şey mümkün...
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ikisini de...

Arkadaşlar işe giderken araba kullanan var mı? ben arabayla gidip geliyorum belirli bi aydan sonra yasak oluyor mu ki

Ben dr sitesinde okmuştum araba sarsmıyormuş düşük yada erken doğuma neden olmuyormuş yürürken arabadan daha çok sallanıyormuş bebek rahim we rahim ağzı basit sarsıntılarla erken doğuma gitmiyormuş . Emniyet kemerini taktığın sürece kurallarda uydugun zaman bişeycikler olmaz çünkü bende kullanıyorum oyüzden araştırmıştım ☺️☺️☺️

Ben dr sitesinde okmuştum araba sarsmıyormuş düşük yada erken doğuma neden olmuyormuş yürürken arabadan daha çok sallanıyormuş bebek rahim we rahim ağzı basit sarsıntılarla erken doğuma gitmiyormuş . Emniyet kemerini taktığın sürece kurallarda uydugun zaman bişeycikler olmaz çünkü bende kullanıyorum oyüzden araştırmıştım ☺️☺️☺️

kızlar merhaba,doktorumun aramasını bekliyorum ikili testin sonucu için:) heyecandan hiç iş çıkmıyor elimden ...hayırlısı ile temiz çıksaydıda rahatlasaydım

kızlar ben de gaz problemi yaşıyorum sade soda içemiyorum meyveli soda içsem bi sakıncası olur mu bilen var mı?

bir de bana doktorum bepanten losyon yazmış onu kullanmaya başladım.. siz hamileler için olanını diyorsunuz ya o bepantenin farklı bi adı var mı benimkiyle aynı mı bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…