2014 Kasım Anneleri

benden başka kabızlık problemi olan yok mu arkadaşlar
siz nasıl besleniyorsunuz ki bu sıkıntı bir tek benim başımda

öyle canmm..aklına bişey takılırsa sorabilirsin..elimden geldiğince yardımcı olurum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkürler tatlım emin ol sorarım :)

Gebelerde olur genelde. Burda pek yok galiba bu sıkıntıdan muzdarip olan. Bende de var Ekmeği azalttım. Limonlu ılık su içiyorum. sabahları açken. Sonra hurma, incir ve kuru kayısı özellikle tavsiye ediliyor. Denedim faydası oluyor. Doktorum az, sık ve iyice çiğneyerek ye demişti bana. Bol yeşillik.. Ve su. Aklıma gelenler bunlar.

slm herkese...kısmetse kasım annesiyim.. :) her sayfayı okumadım henüz acaba kilo alan var mı?Sanırım ben biraz takıntı yaptım :18:

hiç takıntı yapma şekerim ben şimdiden 4 kilo aldım
ilk hamileliğimde doğuma girdiğim gün tam 19 kilo almıştım
ama korkma yani bebek bakmak öle kolay deil sen hiç fark etmeden veriyosun kiloları

slm herkese...kısmetse kasım annesiyim.. :) her sayfayı okumadım henüz acaba kilo alan var mı?Sanırım ben biraz takıntı yaptım :18:

Hoşgeldin. Ben yaklaşık iki kilo aldım. Kiloya dikkat etmeli tabi ama şimdiden takıntı haline getirme bence. Daha çoook zaman var inşaallah.

Ben hamile kalmadan önce deli gibi sorun yaşıyordum canım hamile kalınca da kötü olucak diye çok korktum ama şuan tam tersi m.allahım war.
bide şunu dene sabahları aç karnına ılk suyun içine 1 weya 2 tatllı kaşığı bal koy bende işe yaradı ama tabii herkesin bünyesi we yapısı farklı. inş. atlatırsın en kısa xamanda

hiç takıntı yapma şekerim ben şimdiden 4 kilo aldım
ilk hamileliğimde doğuma girdiğim gün tam 19 kilo almıştım
ama korkma yani bebek bakmak öle kolay deil sen hiç fark etmeden veriyosun kiloları

Hoşgeldin. Ben yaklaşık iki kilo aldım. Kiloya dikkat etmeli tabi ama şimdiden takıntı haline getirme bence. Daha çoook zaman var inşaallah.

sağolun kızlar.. :) sanırım sigarayı bırakıp sağlıklı yemek yemeye başlayınca vücut dengesini iyice sapıttı.. dikkat etmeye çalışıyorum elbette...Bakalım zaman nereye götürecek.. :)

bende yaşadım canm çok yoğun..yeni yeni düzelmeye başladı..muz yeme kesinlikle..bana siyah zeytin çok ii geldi..10tane felan yiyorum..çok kötü gerçekten unarım düzelir bian önce..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende de aynı şey oldu hatta basura kadar gidiyordu. duphalac diye bir şurup kullandım hala var evde kabız olacak gibi hissedersem içiyorum.

yemeklerde salata yemeye dikkat et. sabahları aç karnına kuru kayısı ye. ben kayısı yemekten tiksinmiştim zaten fayda etmiyordu. elma yedim öyle geçti.

Kızlar bende iki üç gündür, fenalıklar basıyor, göğsüme öküz oturuyor sanki :) maden suyu içiyorum rahatlıyorum ama biri boğazlıyor sanki beni..neden acaba

Hoşgeldin canım ben 2 kilo aldım dert etme bebişini kucağına alınca hepsi gidicek 👼👼👼

keşke 2 kilo olsaydı.. hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştım kilo almaya..öğrendiğimden beri de 3-4 kilo aldım... İlerisi için korkuyorum..

Merhaba kizlar yanlislikla daldim sayfaniza karsima cikan ilk msjda bu dedim yazsamm mii yazmasammm mi :)) sonra dedimki bnde kalmasin.
sanirim 3 aylik falan hamilesiniz 5. Aya kadar kilo almayin arkadaslar kalsiyum ve vitamine dikkat edin su an zayiflasaniz bile onemi yok bebege hic bir gr kilo almiyorsunuz ben 6. Aya kadar 2 kilo aldim emin olun ondan sonra cok hizli aliniyor kilolar vucut herseyi depo yapiyor suan 8 kilo 34. Haftadayiz ve 10 kilo ile bitirebilirmiyim diye dusunuyorum 20 kilo alaninda bebegi ayni doguyor 10 kilo alaninda inanin 6. Aya kadar 6 kilo alirsaniz 15 kiloyu bulursunuz dogumda 5-7 kilo gidiyor 10 kiloda 40 iniz cikana kadar tabi istisnalar ayri yani gerisi size hediyee..kendinize iyi bakin umarim bir faydasi olur size bu yazim siz 2 canlisiniz evet!! Ozaman ona gore saglikli beslenmenizi tavsiye ediyorum 10 - 12 kilo alimi idealdir..

Arkadaslar gebeliğin 9-10. Haftalarında kahverengi leke yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır kahverengi akıntım var. Bunun sebebi ne olabilir?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınn herkese, mesajları okuyamadım, akşam gelince dönücem
herkese sağlıklı, hayırlı, bereketli yeni bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…