2014 Kasım Anneleri

Emniyet kemerim hep takılı ama İstanbul trafiği biraz stres yapıyor bende otobüsler çok dolu ayakta da gidemem zaten arabaya devam

kızlar merhaba,doktorumun aramasını bekliyorum ikili testin sonucu için:) heyecandan hiç iş çıkmıyor elimden ...hayırlısı ile temiz çıksaydıda rahatlasaydım

pozitif düşün tatlım hayırlı haber bu mübarek günlerde gelicektir inş.

Emniyet kemerim hep takılı ama İstanbul trafiği biraz stres yapıyor bende otobüsler çok dolu ayakta da gidemem zaten arabaya devam

ben sürekli otobüslerdeyim oturarak gidiyorum ama sıkıntı olur mu acaba sarsıyor sonuçta..

ben sürekli otobüslerdeyim oturarak gidiyorum ama sıkıntı olur mu acaba sarsıyor sonuçta..

yok kızlar böyle kafanızı bulandırmayın..
kaç kat doku koruyor bebişleri..
her şeyden önce Allah koruyor..
mecburen kullanmak zorunda olduğumuz şeyler bunlar otobüs tramvay araba...
yapıcak bir şey yok...

istanbulda yaşıyorsak o stresi yaşamazsak olmaz bende geriliyorum.hatta korkuyorumda ama toplu taşımadan daha ıyıdır dıye düşünüyorum

Arkadaslar gebeliğin 9-10. Haftalarında kahverengi leke yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır kahverengi akıntım var. Bunun sebebi ne olabilir?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr unu aradın mı,..benim de ara ara olmuştu...

kızlar merhaba,doktorumun aramasını bekliyorum ikili testin sonucu için:) heyecandan hiç iş çıkmıyor elimden ...hayırlısı ile temiz çıksaydıda rahatlasaydım

İnşallah güzel haberler alırsın canım, tüm anneler güzel haberler alalım, Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.

Selam kızlar,
Bugün cinsiyetini öğrendim ben.
Oğlum oluyormuş
Allah herkesin kalbine göre versin inşallahh

İnşallah güzel haberler alırsın canım, tüm anneler güzel haberler alalım, Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.

amin canım inşallah:) dün verdim kanı bugün çıkar dediler bir gün olunca arada arayıp soramıyorumda:) normalde 5 günde çıktığı için ayıp olacak gibi hissediyorum

Yok canım oturuyorsan sıkıntı olmaz bazı otobüsler çok dolu oluyor ayakta bile zor gidiliyor bende o yüzden stres yapsamda biraz arabayla gidiyorum.

Hayır mübarek günlerde güzel haberi alırsın inşallah içini ferah tut

Selam kızlar,
Bugün cinsiyetini öğrendim ben.
Oğlum oluyormuş
Allah herkesin kalbine göre versin inşallahh

hayırlı olsun canım.. doğum tarihlerimiz yakınmış ben de yarın gideceğim doktora çook heyecanlıyım bir ay oldu görmeyeli.. umarım ben de öğrenirimm..

hayırlı olsun canım.. doğum tarihlerimiz yakınmış ben de yarın gideceğim doktora çook heyecanlıyım bir ay oldu görmeyeli.. umarım ben de öğrenirimm..

İnşallah gösterir öğrenirsin canım.Benımki ilk göstermedi doktor meyve suyu iç,çikolata ye gel dedi.Gittim geldim ve gördük :) Sende gitmeden önce öyle yap..İnsallah hayırlısıyla öğrenirsin :13:

inşallahh.. tavsiye için teşekkürler çikolata aklımdaydı.. hayırlısı bakalım

kızlar bişey sorcam..önlem amaçlı progestan kullanıyorum..kafa yapıyo bende..içtikten 1-2saatsonra sarhoş gibi oluyorum normalmi..kullanıpta aynı sprunu yaşayan varmı ki..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum..
özellikle kamuda çalışan hamile annelere..
şimdi ben cuma öğleden sonra ikili test için doktora gideceğimi söyledim şube müdürüme..
o da bana artık izin defterine yazdığımızı ve bu aldığımız doktor izinlerinin toplanıp yıllık izinden düşüleceğini söyledi..
böyle bir şey var mı yaa??
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 – (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...

Son düzenleme:

canım öyle yaptığı için akşam içmek gerekiyo yazmışlardı bu sayfada...

Merak etme canm bende oyleyim ben soyle yapiyrm evden 2 domats 2saltlk 1elma 1portakal erik kaysi sut yada ayran yarim lt aksama kadar ttektek atistryrm oglende ya simit yada gozleme yiyeblyrm aksmyyemiyrm zaten suana kadar 1kg aldm insllh almamda

Merhaba canım nasılsın merak ediyorum sizleri topiğe hic ugrayan yok nasil gidiyor hamislik

Bizim servisi kullanan hıyar rallici gibi sürüp, kasislere hızlı dalıp ani gaz fren yaptığı için korkuyodum ben. Kanama olunca doktora dedim araba kasis zart zurttan olmuş olabilir mi diye, zıplamakla da bebeğe bişi olmaz tonton dedi sustuk hemen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…