Emniyet kemerim hep takılı ama İstanbul trafiği biraz stres yapıyor bende otobüsler çok dolu ayakta da gidemem zaten arabaya devamBen dr sitesinde okmuştum araba sarsmıyormuş düşük yada erken doğuma neden olmuyormuş yürürken arabadan daha çok sallanıyormuş bebek rahim we rahim ağzı basit sarsıntılarla erken doğuma gitmiyormuş . Emniyet kemerini taktığın sürece kurallarda uydugun zaman bişeycikler olmaz çünkü bende kullanıyorum oyüzden araştırmıştım ☺️☺️☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba,doktorumun aramasını bekliyorum ikili testin sonucu için:) heyecandan hiç iş çıkmıyor elimden ...hayırlısı ile temiz çıksaydıda rahatlasaydım
Emniyet kemerim hep takılı ama İstanbul trafiği biraz stres yapıyor bende otobüsler çok dolu ayakta da gidemem zaten arabaya devam
ben sürekli otobüslerdeyim oturarak gidiyorum ama sıkıntı olur mu acabasarsıyor sonuçta..
Emniyet kemerim hep takılı ama İstanbul trafiği biraz stres yapıyor bende otobüsler çok dolu ayakta da gidemem zaten arabaya devam
Arkadaslar gebeliğin 9-10. Haftalarında kahverengi leke yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır kahverengi akıntım var. Bunun sebebi ne olabilir?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba,doktorumun aramasını bekliyorum ikili testin sonucu için:) heyecandan hiç iş çıkmıyor elimden ...hayırlısı ile temiz çıksaydıda rahatlasaydım
İnşallah güzel haberler alırsın canım, tüm anneler güzel haberler alalım, Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.
pozitif düşün tatlım hayırlı haber bu mübarek günlerde gelicektir inş.
ben sürekli otobüslerdeyim oturarak gidiyorum ama sıkıntı olur mu acabasarsıyor sonuçta..
Selam kızlar,
Bugün cinsiyetini öğrendim ben.
Oğlum oluyormuş
Allah herkesin kalbine göre versin inşallahh
hayırlı olsun canım.. doğum tarihlerimiz yakınmış ben de yarın gideceğim doktora çook heyecanlıyım bir ay oldu görmeyeli.. umarım ben de öğrenirimm..
İnşallah gösterir öğrenirsin canım.Benımki ilk göstermedi doktor meyve suyu iç,çikolata ye gel dedi.Gittim geldim ve gördük :) Sende gitmeden önce öyle yap..İnsallah hayırlısıyla öğrenirsin :13:
kızlar bişey sorcam..önlem amaçlı progestan kullanıyorum..kafa yapıyo bende..içtikten 1-2saatsonra sarhoş gibi oluyorum normalmi..kullanıpta aynı sprunu yaşayan varmı ki..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merak etme canm bende oyleyim ben soyle yapiyrm evden 2 domats 2saltlk 1elma 1portakal erik kaysi sut yada ayran yarim lt aksama kadar ttektek atistryrm oglende ya simit yada gozleme yiyeblyrm aksmyyemiyrm zaten suana kadar 1kg aldm insllh almamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?