Ewet canım oluyor morluklar ilaç yakıyorda biraz bazende kanıyor ama kısa minik damla geliyor. Seninkide mi göbekden Sende de oluyormu morluk ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ciltaktu bu iğneler..istediğin yerden yapabilirsin canım ama ben göbekten tercih ediyorum..kolumu çok acıttı..morluk oluyo evet..ama kanamadı hiç..kevgire döncez valla :)
Evin içinde yürüyüş yap bağırsakları güzel çalıştırıyor hastanede de hastaları yürütüyoruz gaz problemi için en iyi o geliyor ayaklarını ve sırtını sıcak tut muhakkakKızlar mide ağrısı mıdır karın ağrısı mıdır ayırt edemediğim şiddetli bir ağrı başladı yine geçen dr a sorduğumda gaz demişti bu sefer daha şiddetli geldi :44:
ikili testte freebetahcg 50 nin üstündeyse kız altındaysa erkek deyolarrr
☺️☺️ bebişler için katlanıcaz. Ben kendi kendime wuramıyorum eşim yada annem wuruyor panik oluyorum ☺️
benim free b-hcg değeri 50 nin üzerinde erkek dedi doktor ama
Valla yaa bende sonucuma tekrar baktım 83 :)) doktor erkek dedi cinsiyeti ayy simdi bende bi merak ettim kesin bisey mi buFreebhcg de mi yalan oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla yaa bende sonucuma tekrar baktım 83 :)) doktor erkek dedi cinsiyeti ayy simdi bende bi merak ettim kesin bisey mi bu
seveseve katlancaz canm..ben kendim yapıyorum..sağlıkçıyım zaten elim yatkın..başkası yapınca daha çok acıtcakmış gibi geliyo
Freebhcg de mi yalan oldu
Allah nasip etsin insallah sen ne istiyodunBi umuttu işte. .. hahaha
çok sağolasınnnBende torba bulamadığım bir yerde aynen ütüyle havlu ısıtıp belime sarmıştım. Faydası olur inş. Canım. Hamilelikte gaz problemi çok oluyor. Allah şifa versin😊
Carputi gerçekten evde kalktım dolaştım ve azaldı şimdi yok denecek kadar az gazmış demekkiEvin içinde yürüyüş yap bağırsakları güzel çalıştırıyor hastanede de hastaları yürütüyoruz gaz problemi için en iyi o geliyor ayaklarını ve sırtını sıcak tut muhakkak
Rica ederim ne demek kendimden ve hastalardan cok tecrübe ettim en iyisi yürüyüşCarputi gerçekten evde kalktım dolaştım ve azaldı şimdi yok denecek kadar az gazmış demekkiçoook sağolasınnn
Sen şanslısın tatlım sağlıkçı olman hem doktorları hemde mesleğinin tecrubelerınden yararlanırsın. 😊😊
Allah nasip etsin insallah sen ne istiyodun
doktor ismi için çok sagol
İnsallah saglikli sihatli gonlunden gecen olurBen daha yaptirmadim ikili testi. Gönülden kız geciyo ama nasip sağlıklı olsunda :)
İnsallah saglikli sihatli gonlunden gecen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?