2014 Kasım Anneleri

ben çatlak için bepanthen hamileler için çatlak losyonunu kullanıyorum, onun dışında da yaşam şeklimi değiştirecek hiçbir şey yapmadım, bu kadar detaylı tedbirleri görünce acaba fazla mı rahat davrandım diye düşndüm:18::18:

ben hamile olunca değiştirmedim zaten organik ürünler kullanıyodum organik ürünler bitkisel olduğundan hayvanlar üzerinde test edilmiyor hassasiyetim olduğundan birazda ondan tercih ediyorum yoksa doktorun tavsiyesi değil ama yinede kimyasal içerikli ürün kullanmak zararlı bence

Ewet canım oluyor morluklar ilaç yakıyorda biraz bazende kanıyor ama kısa minik damla geliyor. Seninkide mi göbekden Sende de oluyormu morluk ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ciltaktu bu iğneler..istediğin yerden yapabilirsin canım ama ben göbekten tercih ediyorum..kolumu çok acıttı..morluk oluyo evet..ama kanamadı hiç..kevgire döncez valla :)

☺️☺️ bebişler için katlanıcaz. Ben kendi kendime wuramıyorum eşim yada annem wuruyor panik oluyorum ☺️

Kızlar mide ağrısı mıdır karın ağrısı mıdır ayırt edemediğim şiddetli bir ağrı başladı yine geçen dr a sorduğumda gaz demişti bu sefer daha şiddetli geldi :44:
Evin içinde yürüyüş yap bağırsakları güzel çalıştırıyor hastanede de hastaları yürütüyoruz gaz problemi için en iyi o geliyor ayaklarını ve sırtını sıcak tut muhakkak

☺️☺️ bebişler için katlanıcaz. Ben kendi kendime wuramıyorum eşim yada annem wuruyor panik oluyorum ☺️

seveseve katlancaz canm..ben kendim yapıyorum..sağlıkçıyım zaten elim yatkın..başkası yapınca daha çok acıtcakmış gibi geliyo

seveseve katlancaz canm..ben kendim yapıyorum..sağlıkçıyım zaten elim yatkın..başkası yapınca daha çok acıtcakmış gibi geliyo

Sen şanslısın tatlım sağlıkçı olman hem doktorları hemde mesleğinin tecrubelerınden yararlanırsın. 😊😊

çok sağolasınnn

Evin içinde yürüyüş yap bağırsakları güzel çalıştırıyor hastanede de hastaları yürütüyoruz gaz problemi için en iyi o geliyor ayaklarını ve sırtını sıcak tut muhakkak
Carputi gerçekten evde kalktım dolaştım ve azaldı şimdi yok denecek kadar az gazmış demekki çoook sağolasınnn

Sen şanslısın tatlım sağlıkçı olman hem doktorları hemde mesleğinin tecrubelerınden yararlanırsın. 😊😊

öyle canmm..aklına bişey takılırsa sorabilirsin..elimden geldiğince yardımcı olurum..

slm herkese...kısmetse kasım annesiyim.. :) her sayfayı okumadım henüz acaba kilo alan var mı?Sanırım ben biraz takıntı yaptım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…