2014 Kasım Anneleri

Bu müdür yiyo seni yok öyle bişi, Allah korusun gebeliğin tehlikeye girdi 4 ay yatacan, onda bile rapor alıyon devlet ödüyo sana maaşını, 4 aylık izni senelik izinden de düşürür amca, gelecekte çalışacağın yıllar için seninle anlaşma yapar. Tirbiyesis adam. Hemde kamu ya nası ilginç. Her zaman doktor raporunu al kuzucum kopya et kendine, öyle teslim et.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen ne diyosun dostum yhaa ben günde 3 tane alıyorum progestan, dünyam karıştı gecem gündüzüm hangisi çözemez oldum. Başım dönmeye başlıyosa anlıyorum ki yastık lazım bana. Kesintisiz 2,5 saat uyuyorum, odaya giren çıkan hiç bişe duymuyom üstelik. İşe gidince ne mok yicem hiç bilmiyom :)

bizde böyle canım kısa eteğini topuklunu giyip pür makyaj izin istersen hiç sıkıntı çıkmıyor...dur bakalım cumayı bekliyorum...
raporda sıkıntı yok da işte doktor muayenesine her gittiğimde usg fotosu mu göstericem adama...

merhaba
ben de kamu da çalışıyorum. Büyükşehir Belediyesindeyim. biz doktora gıttıgımız gunlerde yarım gün idari izinli sayılıyoruz. hastaneden yazı alıyoruz onu personele veriyoruz. böyle bişey yapmaları cok ılgınc. nerde çalıştıgınızı bılmıyorum ama kurumunuzda insan kaynakları müdürlüğü ne bağlı izin bürosu ya da personel işlerine bakan bir birim varsa bence onlarla görüşün en net bilgiyi onlar verir. umarım yardımcı olabılmışımdır.

aynen canmm ptesi bende iş başı..bebeğe bi zararı yoktur demi bu yan etkinin..onlarda sarhoş olmasın anneleri gibi:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım bizim personel şubesi ayakta uyuyor 7 günlük evlilik iznini bile verdirmiyolardı neredeyse aday memur kullanamaz diye..çok komikler...bir bakanlığın il müdürlüğündeyim..bende bundan sonra hastaneden yazı istiycem her gittiğimde...

canım öyle yaptığı için akşam içmek gerekiyo yazmışlardı bu sayfada...

sabah akşam dedi doktor canm günde 2defa..akşam etkilemiyo uykuda geçiyo ama sabahları mala bağlıyorum resmen..

sabah akşam dedi doktor canm günde 2defa..akşam etkilemiyo uykuda geçiyo ama sabahları mala bağlıyorum resmen..

ozaman şöyle yapsan olur mu? gece 4.30-5.00 gibi kalkıp içsen geri uyusan?
yani saat aralıklarına göre ayarlasan...

bende kamudayım canmm..yok öle bişey..bütün kontrollerinde üçretli izin vermek zorundalar..yönetmeliğin maddesini göster istersen müdürüne..

evet ya ii fikir..işe başlıyınca öyle yapıyım en iyisi..teşekkürler..aklıma gelmemişti

buna katlanırım aslında ama..dha çok bu durumun bebeğe zararı olurmu ondan korkuyorum canmm

cuma günü aynı şeyleri derse yine göstericem canım

evet ya ii fikir..işe başlıyınca öyle yapıyım en iyisi..teşekkürler..aklıma gelmemişti

il müdürlükleri kendıne gore bır duzen tutturuyor malesef sanırım. muayene oldugumuza dair yazı almazsak imza atmadığımız için mazeret yazmak zorunda kalıyoruz biz. mazeret hakkımız kaç gun bılmıyorum ama onda da sorun cıkartabılıyorlar en iyi çözüm yazı almak oluyor.

herkese sağlıklı günler :))

buna katlanırım aslında ama..dha çok bu durumun bebeğe zararı olurmu ondan korkuyorum canmm

Bebeğe zarar neden olsun canım, bence biz uyudukça bebişlerimiz büyüyooo. Ah şimdi progestan içme vaktim, bi süre sonra arkadaşınız baygın kızlar :) not: ben bunu içmeye başladıktan 4-5 gün sonra bebişin hareketlenmelerini hissetmeye başladım. İçerden içerden bişi oluyo sanki balık var içimde gibi hihihi

haklısın canmm..ben 11de alıyorum şu an sersemliğim had safhada:))ben daha hissedenemki 10 haftalık oldum bugün..hepimize geçmiş olsunnn

haklısın canmm..ben 11de alıyorum şu an sersemliğim had safhada:))ben daha hissedenemki 10 haftalık oldum bugün..hepimize geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun hepimize evet. Ben uyuyoruumm :)

Geçmiş olsun hepimize evet. Ben uyuyoruumm :)

iyi uykular ozamnn..sanırım bende gittim gidiyom valla:)

bizim konu çok sakin farkında mısnız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…