- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum..
özellikle kamuda çalışan hamile annelere..
şimdi ben cuma öğleden sonra ikili test için doktora gideceğimi söyledim şube müdürüme..
o da bana artık izin defterine yazdığımızı ve bu aldığımız doktor izinlerinin toplanıp yıllık izinden düşüleceğini söyledi..
böyle bir şey var mı yaa??
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 – (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...
kızlar bişey sorcam..önlem amaçlı progestan kullanıyorum..kafa yapıyo bende..içtikten 1-2saatsonra sarhoş gibi oluyorum normalmi..kullanıpta aynı sprunu yaşayan varmı ki..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu müdür yiyo seni yok öyle bişi, Allah korusun gebeliğin tehlikeye girdi 4 ay yatacan, onda bile rapor alıyon devlet ödüyo sana maaşını, 4 aylık izni senelik izinden de düşürür amca, gelecekte çalışacağın yıllar için seninle anlaşma yapar. Tirbiyesis adam. Hemde kamu ya nası ilginç. Her zaman doktor raporunu al kuzucum kopya et kendine, öyle teslim et.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi ben cuma öğleden sonra ikili test için doktora gideceğimi söyledim şube müdürüme..
o da bana artık izin defterine yazdığımızı ve bu aldığımız doktor izinlerinin toplanıp yıllık izinden düşüleceğini söyledi..
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...
Sen ne diyosun dostum yhaa ben günde 3 tane alıyorum progestan, dünyam karıştı gecem gündüzüm hangisi çözemez oldum. Başım dönmeye başlıyosa anlıyorum ki yastık lazım bana. Kesintisiz 2,5 saat uyuyorum, odaya giren çıkan hiç bişe duymuyom üstelik. İşe gidince ne mok yicem hiç bilmiyom :)
merhaba
ben de kamu da çalışıyorum. Büyükşehir Belediyesindeyim. biz doktora gıttıgımız gunlerde yarım gün idari izinli sayılıyoruz. hastaneden yazı alıyoruz onu personele veriyoruz. böyle bişey yapmaları cok ılgınc. nerde çalıştıgınızı bılmıyorum ama kurumunuzda insan kaynakları müdürlüğü ne bağlı izin bürosu ya da personel işlerine bakan bir birim varsa bence onlarla görüşün en net bilgiyi onlar verir. umarım yardımcı olabılmışımdır.
canım öyle yaptığı için akşam içmek gerekiyo yazmışlardı bu sayfada...
sabah akşam dedi doktor canm günde 2defa..akşam etkilemiyo uykuda geçiyo ama sabahları mala bağlıyorum resmen..
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 – (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...
ozaman şöyle yapsan olur mu? gece 4.30-5.00 gibi kalkıp içsen geri uyusan?
yani saat aralıklarına göre ayarlasan...
ozaman şöyle yapsan olur mu? gece 4.30-5.00 gibi kalkıp içsen geri uyusan?
yani saat aralıklarına göre ayarlasan...
bende kamudayım canmm..yok öle bişey..bütün kontrollerinde üçretli izin vermek zorundalar..yönetmeliğin maddesini göster istersen müdürüne..
evet ya ii fikir..işe başlıyınca öyle yapıyım en iyisi..teşekkürler..aklıma gelmemişti
yok canım bizim personel şubesi ayakta uyuyor 7 günlük evlilik iznini bile verdirmiyolardı neredeyse aday memur kullanamaz diye..çok komikler...bir bakanlığın il müdürlüğündeyim..bende bundan sonra hastaneden yazı istiycem her gittiğimde...
buna katlanırım aslında ama..dha çok bu durumun bebeğe zararı olurmu ondan korkuyorum canmm
doktoruna sor canım böyle yapsam olur mu diye?
buna katlanırım aslında ama..dha çok bu durumun bebeğe zararı olurmu ondan korkuyorum canmm
Bebeğe zarar neden olsun canım, bence biz uyudukça bebişlerimiz büyüyooo. Ah şimdi progestan içme vaktim, bi süre sonra arkadaşınız baygın kızlar :) not: ben bunu içmeye başladıktan 4-5 gün sonra bebişin hareketlenmelerini hissetmeye başladım. İçerden içerden bişi oluyo sanki balık var içimde gibi hihihi
haklısın canmm..ben 11de alıyorum şu an sersemliğim had safhada:))ben daha hissedenemki 10 haftalık oldum bugün..hepimize geçmiş olsunnn
Geçmiş olsun hepimize evet. Ben uyuyoruumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?