- 4 Eylül 2013
- 129
- 32
- 43
Merhaba canım nasılsın merak ediyorum sizleri topiğe hic ugrayan yok nasil gidiyor hamislik
Bebek yerleşti diyolar cnm benimdw önce hafif cok az kırmızı kan geldi 24 saat arayla sonra 1 weya 2 gun cok hafif kahwerengi geldi, panik olma dicem ben hemen dr aramıştım normal dinlen dedi. Dr aradın mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar doktorum aradı ,allah şükür ikili testimiz iyi çıkmış:) darısı sizlerin başına inşallah:)
Merhaba kizlar yanlislikla daldim sayfaniza karsima cikan ilk msjda bu dedim yazsamm mii yazmasammm mi :)) sonra dedimki bnde kalmasin.
sanirim 3 aylik falan hamilesiniz 5. Aya kadar kilo almayin arkadaslar kalsiyum ve vitamine dikkat edin su an zayiflasaniz bile onemi yok bebege hic bir gr kilo almiyorsunuz ben 6. Aya kadar 2 kilo aldim emin olun ondan sonra cok hizli aliniyor kilolar vucut herseyi depo yapiyor suan 8 kilo 34. Haftadayiz ve 10 kilo ile bitirebilirmiyim diye dusunuyorum 20 kilo alaninda bebegi ayni doguyor 10 kilo alaninda inanin 6. Aya kadar 6 kilo alirsaniz 15 kiloyu bulursunuz dogumda 5-7 kilo gidiyor 10 kiloda 40 iniz cikana kadar tabi istisnalar ayri yani gerisi size hediyee..kendinize iyi bakin umarim bir faydasi olur size bu yazim siz 2 canlisiniz evet!! Ozaman ona gore saglikli beslenmenizi tavsiye ediyorum 10 - 12 kilo alimi idealdir..
arkadaşlar burun kanaması yaşayan var mı?? benim ufak ufak kanamam oluyodu az önce bir anda burnum kanamaya başladı :44:
kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum..
özellikle kamuda çalışan hamile annelere..
şimdi ben cuma öğleden sonra ikili test için doktora gideceğimi söyledim şube müdürüme..
o da bana artık izin defterine yazdığımızı ve bu aldığımız doktor izinlerinin toplanıp yıllık izinden düşüleceğini söyledi..
böyle bir şey var mı yaa??
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...
Böyle birşey DMK (657)de yok kafalarına göre iş yapıyorlar itiraz et personel müdürlüğü/Daire başkanlığı ile görüş bence
merhaba arkadaşlar benimde Allah nasip ederse kasım 24....
Gecmis olsun muz ve kullandiginiz ilaclarda yapabilir
Ben hamile kalmadan önce deli gibi sorun yaşıyordum canım hamile kalınca da kötü olucak diye çok korktum ama şuan tam tersi m.allahım war.
bide şunu dene sabahları aç karnına ılk suyun içine 1 weya 2 tatllı kaşığı bal koy bende işe yaradı ama tabii herkesin bünyesi we yapısı farklı. inş. atlatırsın en kısa xamanda
Gebelerde olur genelde. Burda pek yok galiba bu sıkıntıdan muzdarip olan. Bende de varEkmeği azalttım. Limonlu ılık su içiyorum. sabahları açken. Sonra hurma, incir ve kuru kayısı özellikle tavsiye ediliyor. Denedim faydası oluyor. Doktorum az, sık ve iyice çiğneyerek ye demişti bana. Bol yeşillik.. Ve su. Aklıma gelenler bunlar.
benim önerim de suyu daha fazla içmen olur.Kuru kayısı ve incir de iyi gelir diye düşünüyorum.
bende yaşadım canm çok yoğun..yeni yeni düzelmeye başladı..muz yeme kesinlikle..bana siyah zeytin çok ii geldi..10tane felan yiyorum..çok kötü gerçekten unarım düzelir bian önce..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende de aynı şey oldu hatta basura kadar gidiyordu. duphalac diye bir şurup kullandım hala var evde kabız olacak gibi hissedersem içiyorum.
yemeklerde salata yemeye dikkat et. sabahları aç karnına kuru kayısı ye. ben kayısı yemekten tiksinmiştim zaten fayda etmiyordu. elma yedim öyle geçti.
Merhaba kizlar yanlislikla daldim sayfaniza karsima cikan ilk msjda bu dedim yazsamm mii yazmasammm mi :)) sonra dedimki bnde kalmasin.
sanirim 3 aylik falan hamilesiniz 5. Aya kadar kilo almayin arkadaslar kalsiyum ve vitamine dikkat edin su an zayiflasaniz bile onemi yok bebege hic bir gr kilo almiyorsunuz ben 6. Aya kadar 2 kilo aldim emin olun ondan sonra cok hizli aliniyor kilolar vucut herseyi depo yapiyor suan 8 kilo 34. Haftadayiz ve 10 kilo ile bitirebilirmiyim diye dusunuyorum 20 kilo alaninda bebegi ayni doguyor 10 kilo alaninda inanin 6. Aya kadar 6 kilo alirsaniz 15 kiloyu bulursunuz dogumda 5-7 kilo gidiyor 10 kiloda 40 iniz cikana kadar tabi istisnalar ayri yani gerisi size hediyee..kendinize iyi bakin umarim bir faydasi olur size bu yazim siz 2 canlisiniz evet!! Ozaman ona gore saglikli beslenmenizi tavsiye ediyorum 10 - 12 kilo alimi idealdir..
günaydın kızlaaarrr
bugün üç ayların ilk günü hayırlı uğurlu olsun Allah'ım bu senede Ramazan'ı görmeyi nasip etsin...
gerçi göbişler dolu oruç tutamayız ama olsun iftar sofraları hazırlarız bizde öyle sevaba gireriz inşallah
naptınız bakalım var mı yeni haberler???
benim ctsi randevum var çok heyecanlıyım
Gunaydn kizlar hepimizn 3aylari mubarek olsn tum guzel ve hayirli isler bizleri bulsn bugunler hurmetini evladi olmayanlara evlat nasip eylesin mevlam aminn
hayır canım şu şekilde oluyor; tek yumurta tek spermle dölleniyor daha sonra ikiye bölünüyor yani genetik yapıları aynı iki döllenmiş yumurta oluşuyor...o yüzden birbirlerine çok benzeyen ikizler oluyor
tek yumurtayı 2 sperm dölleyemez..içeri bir sperm girdikten sonra başka sperm giremez yani..
çift yumurta ikizinde de kadının iki yumurtası iki farklı sperm tarafından döllendiği için farklı zamanda doğmuş iki kardeş kadar benziyolar cinsiyetleri de farklı olabiliyor...
Ben dr sitesinde okmuştum araba sarsmıyormuş düşük yada erken doğuma neden olmuyormuş yürürken arabadan daha çok sallanıyormuş bebek rahim we rahim ağzı basit sarsıntılarla erken doğuma gitmiyormuş . Emniyet kemerini taktığın sürece kurallarda uydugun zaman bişeycikler olmaz çünkü bende kullanıyorum oyüzden araştırmıştım ☺️☺️☺️
yok kızlar böyle kafanızı bulandırmayın..
kaç kat doku koruyor bebişleri..
her şeyden önce Allah koruyor..
mecburen kullanmak zorunda olduğumuz şeyler bunlar otobüs tramvay araba...
yapıcak bir şey yok...
Bizim servisi kullanan hıyar rallici gibi sürüp, kasislere hızlı dalıp ani gaz fren yaptığı için korkuyodum ben. Kanama olunca doktora dedim araba kasis zart zurttan olmuş olabilir mi diye, zıplamakla da bebeğe bişi olmaz tonton dedi sustuk hemen :)
kızlar merhaba,doktorumun aramasını bekliyorum ikili testin sonucu için:) heyecandan hiç iş çıkmıyor elimden ...hayırlısı ile temiz çıksaydıda rahatlasaydım
kızlar doktorum aradı ,allah şükür ikili testimiz iyi çıkmış:) darısı sizlerin başına inşallah:)
kızlar ben de gaz problemi yaşıyorum sade soda içemiyorum meyveli soda içsem bi sakıncası olur mu bilen var mı?
bir de bana doktorum bepanten losyon yazmış onu kullanmaya başladım.. siz hamileler için olanını diyorsunuz ya o bepantenin farklı bi adı var mı benimkiyle aynı mı bilemedim?
Selam kızlar,
Bugün cinsiyetini öğrendim ben.
Oğlum oluyormuş
Allah herkesin kalbine göre versin inşallahh
Selam kızlar,
Bugün cinsiyetini öğrendim ben.
Oğlum oluyormuş
Allah herkesin kalbine göre versin inşallahh
Sevgili anneler merhaba:) ümraniyede tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru var mı?
kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum..
özellikle kamuda çalışan hamile annelere..
şimdi ben cuma öğleden sonra ikili test için doktora gideceğimi söyledim şube müdürüme..
o da bana artık izin defterine yazdığımızı ve bu aldığımız doktor izinlerinin toplanıp yıllık izinden düşüleceğini söyledi..
böyle bir şey var mı yaa??
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 – (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?