2014 Kasım Anneleri

Merhaba canım nasılsın merak ediyorum sizleri topiğe hic ugrayan yok nasil gidiyor hamislik

Slm canim benim tskler iyi gidiyo masllh sen nasilsn nasl gidiyo arada ugruydm topige kimseckler olmynca yazmydm bizde sikinti yok sukur sizler bana iyi geldnz

Aradım önceden olan bi kanamadır dedi normal dedi. Bi kaç gün devam edince tekrar arafım progestam fitil verdi. Bi kaç gün kullandıktan sonra kontrole gidicem. İnsan endişeleniyor

kızlar doktorum aradı ,allah şükür ikili testimiz iyi çıkmış:) darısı sizlerin başına inşallah:)

Teşekkürler güzel bilgileriniz için ,ben de öyle planlıyorum ilk 3 ayı dolduracağız aynı kilodayım

Böyle birşey DMK (657)de yok kafalarına göre iş yapıyorlar itiraz et personel müdürlüğü/Daire başkanlığı ile görüş bence

Böyle birşey DMK (657)de yok kafalarına göre iş yapıyorlar itiraz et personel müdürlüğü/Daire başkanlığı ile görüş bence

cuma günüde aynı şeyi söylerse bakanlığı arıycam zaten..
sinir herif..

Gecmis olsun muz ve kullandiginiz ilaclarda yapabilir

benim önerim de suyu daha fazla içmen olur.Kuru kayısı ve incir de iyi gelir diye düşünüyorum.

çok sağ olun arkadaşlar, hepsini dikkate alıcam, şimdi kendime kuru incir, kuru üzüm ve kayısıları karıştırıp kaynattım, günde bir bardak içmeyi deneyeceğim. lezzetli de birşey oldu aşure gibi

sabah ılık suya bal ile zencefil koyup içtim. her yemeğin yanına da bol yeşil salata yapacağım. muz hiç yemem zaten, sevmem. süt içemediğimden her gün bir kase yoğurt yemeğe çalışıyorum sanırım kabızlık yapan da o, ama kalsiyum için ne yapayım

haklısın canım teşekkürler..

aminn canım, seneye ramazna sofralarımızda bebişlerimiz de olur inşallah, onlar yuvalarımıza bereketleriyle gelsinler

Gunaydn kizlar hepimizn 3aylari mubarek olsn tum guzel ve hayirli isler bizleri bulsn bugunler hurmetini evladi olmayanlara evlat nasip eylesin mevlam aminn

aminn canım..

bunları duymak güzell, çünkü her kasiste içim gidiyor

kızlar merhaba,doktorumun aramasını bekliyorum ikili testin sonucu için:) heyecandan hiç iş çıkmıyor elimden ...hayırlısı ile temiz çıksaydıda rahatlasaydım
kızlar doktorum aradı ,allah şükür ikili testimiz iyi çıkmış:) darısı sizlerin başına inşallah:)

maşallah canım gözün aydın, inan kendim gibi heyecanlandım ve sevindim, doğum tarihlerimiz aynı senle, önce haber beklediğin sonra hayırlı haber aldığın mesajı ard arda okumak çok güzeldi, hep hayırlı heberlere inşallah, artık darısı başımıza, bol dua edin bize de ben cuma gideceğim:18::18:

kapağında hamile resmi var canım

Selam kızlar,
Bugün cinsiyetini öğrendim ben.
Oğlum oluyormuş
Allah herkesin kalbine göre versin inşallahh

hayırlı olsun canım, amin

Kızlar cok endiseliyim annem koltugun altina bisey koyuyordu bende kiyamadim tuttum biranda sonra hafif agir geldi hissettim. Simdide korkuyorum bebegime bisey olmustur diye ilk bebegim düşük oldu nedenini bilmiyorum bundada korkuyorum kaybetmekden belki suan kuruntu yapiyorum off rabbim korusun onu bagislasin bize 😔😞😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 🙏 arkadaşlar bende reflü var ve mide ağrısı çekiyorum sürekli. Yiyorum yiyorum hiç geçmiyo Ağrım. Sanırsınız iki Gündür ağzıma bişi sürmüyorum. Hiç doymuyo hissi oluyo sürekli yemek zorunda kalıyorum kilo almaktan korkuyorum. Lütfen akıl verin ne yapmalıyım 😢😢🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O müdürler zaten..yok öyle bir şey sonuçta sen sağlık için gidiyorsun, hastane girişin var..
Millet uyduruktan izin alıyor biz alamıyoruz..
Benim müdür de bana geçen gün nasıl bağırıyor ağlattı beni, kanamam vardı ve rapor aldım üç gün, olay bu...
Allahım kimseyi anlayışsızlarla karşılaştırmasın...

Hamile çalışanlar günde 7,5 saat çalışacakmış bu kesinleşti miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…