2014 Kasım Anneleri

Canım bende hiç bulantı falan çekmiyorum tek derdim kalp rahatsızlığımdan dolayı nefesim tıkanıyor. Ama bu psikolojiyi atlatmalisin yoksa bebeğin şuan o korkulu enerjini alıyor ve inan hamilelikte annenin ruh hali nasılsa bebek o kişisel özelliği alır. Ayrıca her hafta ultrasona girerek bebeğine çok büyük zarar veriyorsun. Sen farkında değilsin ama o ultrason her göbeğine tutulduğunda bebeğine yüksek bir ses dalgası gidiyor dr. bu yüzden çok sık çağırmıyorlar. Eğer her hafta bebeğini ultrasona sokarsan Allah korusun tam gelişme aşamasında kulaklarını duyma özelliğini yitirmesine sebep olursun. Burda okuduğun faydalı olumlu şeyleri hayatında kullan olumsuz şeyleri kafana takma. Beni dr iki haftada bir çağırdı ama ben ayda bir gidiyorum. Bebeğimin sağlığı için. Rabbim meleklerimizi koruyor :)

arkadaşlar ben yeniyim aranızda kasım annesi olucam inşallah

Ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum bende de ülser var ve domates peynir dışında bişey yesem midem felaket yanıyor. Bende hiç bir şey yemeyerek ve her acıktığımda gazı ve yagı olmayan çok hafif besinler tüketiyorum kuru meyve, cok az ceviz ve kahvaltilik yiyecekler..

Kesinlikle aynı durumdayız. Domates kuru ekmek yemekten bitap düştüm. Rennie aldım ağzıma ( ki istemeye istemeye) o bile fayda göstermiyor. Rabbim yardımcımız olsun 😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korkma canmm.. sanmıyorum bişey olsun..ne kadar ağır olabilirki..pamuk ipliğine bağlı değil heralde bu bebişler...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm canim benim tskler iyi gidiyo masllh sen nasilsn nasl gidiyo arada ugruydm topige kimseckler olmynca yazmydm bizde sikinti yok sukur sizler bana iyi geldnz

iyiyim çok şükür klomen kullandım 2. ayimdi ama adet oldum daha da denemiycem oyle bat yum gidiyor hayat.
evet kızları cok merak ediyorum ama uğrayan yok canim.

Arkadasim cok endiselenme. Tabi kendimize dikat etmeliyiz ama cok pimpiriklenmemeye calismaliyiz. Benim de 16kilo bi kizim var. Gunde bikac kez mutlaka kucagima aliyorum.yerden kaldiriyorum. Allah bebislerimizi korusun insallah...

kızlar evde kendiniz temizlik yapıyor musunuz? az önce çamaşır suyuyla lavaboları sileyim dedim, sonra da kokusu rahatsız etti, üzerine ellerimi defalarca yıkadım ama koku gitmiyor bir türlü, fazla mı pimpirikli davranıyorum, yoksa çamaşı suyuna dikkat etmek gerekir mi?

canım bugünde ben yaptım aynı işi benide çok rahatsız etti temizlerken cok uzun süre kalmamya dikkat et benim hala ellerim kokuyoo elin kokusundanbisi olmaz ama dikkatli olalım yinede

korkma canmm.. sanmıyorum bişey olsun..ne kadar ağır olabilirki..pamuk ipliğine bağlı değil heralde bu bebişler...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın tatlım işde benimki ewham napıyım korkuyorum panik oluyorum :18::18:

Arkadasim cok endiselenme. Tabi kendimize dikat etmeliyiz ama cok pimpiriklenmemeye calismaliyiz. Benim de 16kilo bi kizim var. Gunde bikac kez mutlaka kucagima aliyorum.yerden kaldiriyorum. Allah bebislerimizi korusun insallah...

amin canım tüm annelerin bebişlerini ve tüm anneleri korusun Rabbim . insan bazen elinde olmadan yersiz bir şekilde endişeleiyor:18::18:

canım bende gelemiyorum kokusuna oyuzden eldiwen we maske aldım yoksa mide bulantısından ölüyorum. lavabolarda we wcde takıyorum yoksa baska çarem yok

ben doktora sordum çünkü bi gece reflüden kusma noktasına geldim . Gaviscon şurubunu söyledi direk yemek borusunda mideye gittiği için bebeğe hiç bir zararı yokmuş ikinci alternatifde Rennie hamileler ilaç kullanımı sırasında B de kızlar bilginiz olsun

Eldiven kullanmalısın bence ben de hafta da bir tuvslet bsnyo temizlerken kullanıyorum biraz okafardan bişey olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben her türlü kimyasaldan özellikle de çamaşır suyundan uzak duruyorum..En ufak riski bile göze alamıyorum...

Sen beni bizim evde gorsen neler yaptim neler koltuklari cektim temizledim 3 hafta once komsunun kizi var 16 17 kilo onu kaldirdim o kadar sakinmak iyi degil vallahi ankaradayim bi tane akrabam yok işimi gucumu yapacak dusun hamile degil gibi devam ediyorum allahim yasamam gerekeni yasatir eger olacgi varsa oluyor bu arada 1 yil once dusuk yaptim yinede allaha emanet ettim ne demisler sakinilan çöp goze cok batarmis. Rahat ol

günaydın tüm tatlı kasım anneleri, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün diliyorum
ve arkadaşlar, hepinize hayırlı kandiller, bu mübarek günlerin hatrına tüm hayırlı dualarımız kabul olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…