Arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. Ben 10+3 günlük hamileyim ve mide bulantisi vs hic bir belirti yok sadece goguslerim buyudu . bundan midir bilmem ama sürekli içimde bir korku bebeğe bir şey mi oldu sag mi değil mi falan. Bir de birkaç kez anne karninda kalpi duran bebekleri okudum sanirum bu beynime saplandi( içimdeki bu korkuyu nazil atacagim ben perşembe Dr a girmiştim 2. Gundurde kabus görüyordum sabah yine gittim şükür iyiymis bebeğim.sirf bu yüzden 2 Dr um var 1 hafta birine 1 hafta diğerine.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 🙏 arkadaşlar bende reflü var ve mide ağrısı çekiyorum sürekli. Yiyorum yiyorum hiç geçmiyo Ağrım. Sanırsınız iki Gündür ağzıma bişi sürmüyorum. Hiç doymuyo hissi oluyo sürekli yemek zorunda kalıyorum kilo almaktan korkuyorum. Lütfen akıl verin ne yapmalıyım 😢😢🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum bende de ülser var ve domates peynir dışında bişey yesem midem felaket yanıyor. Bende hiç bir şey yemeyerek ve her acıktığımda gazı ve yagı olmayan çok hafif besinler tüketiyorum kuru meyve, cok az ceviz ve kahvaltilik yiyecekler..
arkadaşlar burun kanaması yaşayan var mı?? benim ufak ufak kanamam oluyodu az önce bir anda burnum kanamaya başladı :44:
Kızlar cok endiseliyim annem koltugun altina bisey koyuyordu bende kiyamadim tuttum biranda sonra hafif agir geldi hissettim. Simdide korkuyorum bebegime bisey olmustur diye ilk bebegim düşük oldu nedenini bilmiyorum bundada korkuyorum kaybetmekden belki suan kuruntu yapiyorum off rabbim korusun onu bagislasin bize 😔😞😔
Slm canim benim tskler iyi gidiyo masllh sen nasilsn nasl gidiyo arada ugruydm topige kimseckler olmynca yazmydm bizde sikinti yok sukur sizler bana iyi geldnz
Kızlar cok endiseliyim annem koltugun altina bisey koyuyordu bende kiyamadim tuttum biranda sonra hafif agir geldi hissettim. Simdide korkuyorum bebegime bisey olmustur diye ilk bebegim düşük oldu nedenini bilmiyorum bundada korkuyorum kaybetmekden belki suan kuruntu yapiyorum off rabbim korusun onu bagislasin bize 😔😞😔
Canım ben konyadayım
kızlar evde kendiniz temizlik yapıyor musunuz? az önce çamaşır suyuyla lavaboları sileyim dedim, sonra da kokusu rahatsız etti, üzerine ellerimi defalarca yıkadım ama koku gitmiyor bir türlü, fazla mı pimpirikli davranıyorum, yoksa çamaşı suyuna dikkat etmek gerekir mi?
korkma canmm.. sanmıyorum bişey olsun..ne kadar ağır olabilirki..pamuk ipliğine bağlı değil heralde bu bebişler...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadasim cok endiselenme. Tabi kendimize dikat etmeliyiz ama cok pimpiriklenmemeye calismaliyiz. Benim de 16kilo bi kizim var. Gunde bikac kez mutlaka kucagima aliyorum.yerden kaldiriyorum. Allah bebislerimizi korusun insallah...
kızlar evde kendiniz temizlik yapıyor musunuz? az önce çamaşır suyuyla lavaboları sileyim dedim, sonra da kokusu rahatsız etti, üzerine ellerimi defalarca yıkadım ama koku gitmiyor bir türlü, fazla mı pimpirikli davranıyorum, yoksa çamaşı suyuna dikkat etmek gerekir mi?
arkadaşlar ben yeniyim aranızda kasım annesi olucam inşallah
Ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum bende de ülser var ve domates peynir dışında bişey yesem midem felaket yanıyor. Bende hiç bir şey yemeyerek ve her acıktığımda gazı ve yagı olmayan çok hafif besinler tüketiyorum kuru meyve, cok az ceviz ve kahvaltilik yiyecekler..
Sen beni bizim evde gorsen neler yaptim neler koltuklari cektim temizledim 3 hafta once komsunun kizi var 16 17 kilo onu kaldirdim o kadar sakinmak iyi degil vallahi ankaradayim bi tane akrabam yok işimi gucumu yapacak dusun hamile degil gibi devam ediyorum allahim yasamam gerekeni yasatir eger olacgi varsa oluyor bu arada 1 yil once dusuk yaptim yinede allaha emanet ettim ne demisler sakinilan çöp goze cok batarmis. Rahat olKızlar cok endiseliyim annem koltugun altina bisey koyuyordu bende kiyamadim tuttum biranda sonra hafif agir geldi hissettim. Simdide korkuyorum bebegime bisey olmustur diye ilk bebegim düşük oldu nedenini bilmiyorum bundada korkuyorum kaybetmekden belki suan kuruntu yapiyorum off rabbim korusun onu bagislasin bize 😔😞😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?