- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
günaydın tüm tatlı kasım anneleri, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün diliyorum
ve arkadaşlar, hepinize hayırlı kandiller, bu mübarek günlerin hatrına tüm hayırlı dualarımız kabul olsun..
kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum..
özellikle kamuda çalışan hamile annelere..
şimdi ben cuma öğleden sonra ikili test için doktora gideceğimi söyledim şube müdürüme..
o da bana artık izin defterine yazdığımızı ve bu aldığımız doktor izinlerinin toplanıp yıllık izinden düşüleceğini söyledi..
böyle bir şey var mı yaa??
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...
kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum..
özellikle kamuda çalışan hamile annelere..
şimdi ben cuma öğleden sonra ikili test için doktora gideceğimi söyledim şube müdürüme..
o da bana artık izin defterine yazdığımızı ve bu aldığımız doktor izinlerinin toplanıp yıllık izinden düşüleceğini söyledi..
böyle bir şey var mı yaa??
GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK'in 11. maddesinde "MADDE 11 (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir." yazıyor ama oda arkadaşım da "yıllık izinde ücretli izin oradan düşücek işte" dedi...çok kafam karıştı ya...
günaydın tüm tatlı kasım anneleri, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün diliyorum
ve arkadaşlar, hepinize hayırlı kandiller, bu mübarek günlerin hatrına tüm hayırlı dualarımız kabul olsun..
Merhaba kızlar 12. Haftanın içindeyim 4-5 gündür baş ağrısı çekiyorum arada çok şiddetli oluyor Dayanmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi an oluyor ki dayanamıyorum bi kaç kere minoset içmek zorunda kaldım. Önce çok nadir ağrıdı hiç böyle agridigini bilmem sizce normal mi 8 mayısta doktor kontrolum var nasıl geçecek bu ağrı :-(
Merhaba kızlar 12. Haftanın içindeyim 4-5 gündür baş ağrısı çekiyorum arada çok şiddetli oluyor Dayanmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi an oluyor ki dayanamıyorum bi kaç kere minoset içmek zorunda kaldım. Önce çok nadir ağrıdı hiç böyle agridigini bilmem sizce normal mi 8 mayısta doktor kontrolum var nasıl geçecek bu ağrı :-(
bebeğinizin doğum tarihi benimle aynı :) bende 01/11/1990
Bende söylemeye çekiniyorum ama 2-3 gündür daha önce hiç olmayan bişey yaşıyorum. İçimde, tamda rahim kısmında bişey kayıyo bazen, özellikle yatarken. İçimden bir ses bu bebeğin diyor. Eğer bu durum artarak devam ederse, bence bu bebeğimiz olduğuna işaret😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elimden geldiği kadar Dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor çok şiddetli oluyor. Minoset içiyorum plus değil. Ben uyumayi deniyorum ama olmuyor başımı yastığa koyunca daha siddetleniyor Boynum dan giriyor resmen inşallah geçer ya :-(
Hamile çalışanlar günde 7,5 saat çalışacakmış bu kesinleşti miii
Ben de kamuda calisiorum. Ogretmenim. 30 gundur raporluyum. Napacak benim de yaz tatilimi mi bana kullandirmayacak??? Aptal mudurler var personele eziyet eder akilli mudur cozum bulur. Benim mudur benim yerime birini gorevlendirmis. Zaten onnun gorevi isi aksatmamak her seyi yonetmelige gore duzenlemek. Senin mudurun senle ugrasacagina dua etsin de sen bi heyet raporu alma. Ben de ikiz hamileyim . Bizim heyet raporu almamiz cok kolay. Allah saglik versin tabiki yanlis anlama ama bu durumda stres yaratan bir mudur bile risk sebebi. Her zaman haklarini bil. Madde madde goster mudurune. Sen hamilesin yasa seni korur asla unutma.
Canım öyle şey mi olur o zaman aldığımız raporları da yıllık iznimizden düşsünler; ben de kamuda çalışıyorum, tek günlük hastaneye gidişimizde hastaneye giriş yapmamız yetiyor; hamile olmaya da gerek yok... İznimizden düşmeye hakkı yok kimsenin hele ki özel bi durum bu yani rutin kontrole gitmen gerekiyor hamilesin sen..
canım bugünde ben yaptım aynı işi benide çok rahatsız etti temizlerken cok uzun süre kalmamya dikkat et benim hala ellerim kokuyooelin kokusundanbisi olmaz ama dikkatli olalım yinede
sağolun kızlar bunları aynen bende biliyorum ama anlayışsız müdür olunca insan aptallaşıyor...zaten izin defterine koca harflerle Doktor Muayenesi (Riskli gebelik) yazıcam sonra sıkıyosa düşsünler izinden...gidişimde doktordan ikiz gebelik raporuda istiycem bişey derlerse gözlerine sokucam o anda çok sinirim bozuldu mantıklı düşünemedim...fevri olmıycam müdürün davranışına göre davranıcam..
1 kasım tarihindeki akrep burcunu merak ediyorum ben de nasıl olcak , bebişim de erkek :) sizle aynıysa biraz bilgi alabilir miyim
Günaydın arkadaşlar. Benim son iki üç gündür alt karnıma bıçak batar gibi sızı giriyor bunun normal olduğunu biliyorum ama bu sızı girince birden akıntım geliyor ve resmen çamaşırım ıslanıyor bu normal midir? Yoksa doktora gitmeli miyim? Daha doktor randevuma 2 hafta var. Ben öncesinde gideyim mi sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar evde kendiniz temizlik yapıyor musunuz? az önce çamaşır suyuyla lavaboları sileyim dedim, sonra da kokusu rahatsız etti, üzerine ellerimi defalarca yıkadım ama koku gitmiyor bir türlü, fazla mı pimpirikli davranıyorum, yoksa çamaşı suyuna dikkat etmek gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?