2014 Kasım Anneleri

Amin cnm Günaydın. Allahim hepimixin yavrularini korusun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de kamuda calisiorum. Ogretmenim. 30 gundur raporluyum. Napacak benim de yaz tatilimi mi bana kullandirmayacak??? Aptal mudurler var personele eziyet eder akilli mudur cozum bulur. Benim mudur benim yerime birini gorevlendirmis. Zaten onnun gorevi isi aksatmamak her seyi yonetmelige gore duzenlemek. Senin mudurun senle ugrasacagina dua etsin de sen bi heyet raporu alma. Ben de ikiz hamileyim . Bizim heyet raporu almamiz cok kolay. Allah saglik versin tabiki yanlis anlama ama bu durumda stres yaratan bir mudur bile risk sebebi. Her zaman haklarini bil. Madde madde goster mudurune. Sen hamilesin yasa seni korur asla unutma.

Canım öyle şey mi olur o zaman aldığımız raporları da yıllık iznimizden düşsünler; ben de kamuda çalışıyorum, tek günlük hastaneye gidişimizde hastaneye giriş yapmamız yetiyor; hamile olmaya da gerek yok... İznimizden düşmeye hakkı yok kimsenin hele ki özel bi durum bu yani rutin kontrole gitmen gerekiyor hamilesin sen..

Aminnn... Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize;

Günaydın arkadaşlar. Benim son iki üç gündür alt karnıma bıçak batar gibi sızı giriyor bunun normal olduğunu biliyorum ama bu sızı girince birden akıntım geliyor ve resmen çamaşırım ıslanıyor bu normal midir? Yoksa doktora gitmeli miyim? Daha doktor randevuma 2 hafta var. Ben öncesinde gideyim mi sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar 12. Haftanın içindeyim 4-5 gündür baş ağrısı çekiyorum arada çok şiddetli oluyor Dayanmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi an oluyor ki dayanamıyorum bi kaç kere minoset içmek zorunda kaldım. Önce çok nadir ağrıdı hiç böyle agridigini bilmem sizce normal mi 8 mayısta doktor kontrolum var nasıl geçecek bu ağrı :-(

Çok geçmiş olsun.. Bende baş ağrısı çekiyorum. Doktoruma ilaç vermesini söylediğimde ilaç kesinlikle almıyorsun uyuyarak geçmesini sağla dedi. Bende bol bol uyuyorum o yüzden. Sizde uykuyu deneyebilirsiniz bi tavsiye 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm benimde agriyo bu aralar olurmus normalmis ama ben ilac icmyrm icmemeye calisy ayrica bildigmkadar minoset plus icilmezmis en ideali parolmus yinededr dans mutlaka gecms olsn canm

Elimden geldiği kadar Dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor çok şiddetli oluyor. Minoset içiyorum plus değil. Ben uyumayi deniyorum ama olmuyor başımı yastığa koyunca daha siddetleniyor Boynum dan giriyor resmen inşallah geçer ya :-(

bence de :) biz erken hissedenlerdeniz heralde

öncelikle geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsın. benim tavsiyem uyku düzenine dikkat et çok geç uyuma ve sabahları da geç kalkmamaya çalış. beslenme ve su da çok önemli. özellikle bol su iç. belki biraz faydası olur

herkese günaydın ve slmlar kızlar. ben Gaziantep' te ikamet ediyorum, burada yogaya başlıyacağım. ancak kurstaki anneler yeni doğum yapmış. kurs için en az 3 kişi gerekmiş. eğer Gaziantep'te olan ve düşünen varsa bana ulaşabilirsiniz. hamilelik süresince çok faydası oluyormuş tavsiye ederim

sağolun kızlar bunları aynen bende biliyorum ama anlayışsız müdür olunca insan aptallaşıyor...zaten izin defterine koca harflerle Doktor Muayenesi (Riskli gebelik) yazıcam sonra sıkıyosa düşsünler izinden...gidişimde doktordan ikiz gebelik raporuda istiycem bişey derlerse gözlerine sokucam o anda çok sinirim bozuldu mantıklı düşünemedim...fevri olmıycam müdürün davranışına göre davranıcam..

canım bugünde ben yaptım aynı işi benide çok rahatsız etti temizlerken cok uzun süre kalmamya dikkat et benim hala ellerim kokuyoo elin kokusundanbisi olmaz ama dikkatli olalım yinede

benim doktorumun ilk söyledği şey çamaşır suyundan uzak dur demişti. bence hamileleiğin boyunca çamaşır suyunu unut, bir sıkıntı olmasın cnm

Canım bi sıkıntı olursa her şekilde sen haklısın zaten; doktorundan imzalı bir rapor ya da belge de al kimse bişey yapamaz.. İşte anlayışsız amirler olunca insanın morali bozuluyor tabi ama takma kafana gebeliğin tadını çıkar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 kasım tarihindeki akrep burcunu merak ediyorum ben de nasıl olcak , bebişim de erkek :) sizle aynıysa biraz bilgi alabilir miyim

2 kasım tarihli akrep burcu bir kocişim var...
herşeyden önce burçtan falan önce sen nasıl yetiştirirsen bebeğin öyle büyür canım..
ama şunu belirtiyim bebekken çok usluymuş

canım normal bunlar rahim büyümeye başlıyor...
akıntı içinde ben günlük ped kullanıyorum günde 3-4 kere değiştiriyorum o kadar akıntım oluyor yani...

canım bim'de ameliyat eldiveni gibi eldivenler var hemde çok ucuz bi kutuda 50 çift mi ne var galiba...ben onlardan kullanıyorum hatta ellerini hafif kremleyip öyle giyerse temizlik yaparken aynı zamanda ellerinde nemlenmiş olur hamile olmasan bile çıplak elle çamaşır suyu veya kimyasal ürünlerle çok haşır neşir olmamak lazım..
kokusu içinde kafamı yana çevirip hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…