Canim benim inek sütü alerjimiz vardi ben inek sütü derken inek sütü ürünlerini kastettimCanm bende sut konusunda kararsizm versemmi acaba die benide emiyo acaba biraz dahami bekletsem bende yumurtayi tam veriyrum ayirmiyrum artik
hadi ya ince mi yaptırmıştın peki sen
bide kalın falan var ya ondan soruorum
ince güzel mi yani.bende yaptırıcam ordan
hediye paketide almıştın dimi
sen magnetleri ona koyup vericen bende orda poşet gibi paket gördüm
ondan düşünüorumm..
Kizlar selam nasilsiniz :) artik tatil bitti burada takılacamkizlar bebisler nasil??
Eki Görüntüle 1642861 Eki Görüntüle 1642863 bizden bayram fotoları
Emmktn kesmicem zaten arada vermk istiydum ama kararsizdim
evet canm balon felan banner d.gunu susleri iste tabk almm heralde ikram fazla yapcm o tabklara sigmaz zaten renkli bardk alcm 3 katli kek servisligindn alacm seker hamurundn alcm kurabiye yapcm ugur bocekli
Canim süt derken bizim inek sutu alerjimiz vardi inek sutunden olan hicbrseyi tüketemiyorduk. Şimdi yogurt tereyağı gibi şeyleri tuketmeye basladik manasinda.
Ben kalın seçmiştim canım.. İncesi nasıl olur hiç bilmiyorum... O yüzden bişi diyemicem.. Evet magnet hediye paketi de yaptırdım takım olsun diye magnetle aynı temalı oldu..
Merhabaa... Ohh ya yavaş yavaş geliyor hatunlar.. Nerelerdesiniz siz? Biz buralarda böyle kimsesiz kimsesiz takıldık...
Benim bebişim iyi şükür.. Sen nasılsn bebiş nasıl?
Maşallah suphanallah... Çok güzel bir bebek.. Allah esirgesin..
bende mi kalın seçsem acaba
kağıt gibi değil cam görünümlü gibi
peki.banada poşet gibi olan şeyler daha sevimli geldi
magnet içinde görünüo ya oındna galiba içine koyunca güzel olur.
Gunaydin kizlar cok kotuyum oglum yanimda yatagimdan dustu
Gece bile dedik esim dedi yanina al rahat raht uyusun bende dedim duser bak die almadim sabaha karsi emmesi icin yanima koydum emdi uyudu bende uyumusum nasil uyumussam patt die bi ses elim ayagim bosaldi bende bayilmisim
Cok kotu hissediyrum kendimi nasil uyurum ya ben sebep oldum
Cok sukur ki bise olmadi cok aglamdi keyfi hemen geldi yerine
Canim yaa. Valla okul tatilinde köye gittik orda takıldık azcikBen kalın seçmiştim canım.. İncesi nasıl olur hiç bilmiyorum... O yüzden bişi diyemicem.. Evet magnet hediye paketi de yaptırdım takım olsun diye magnetle aynı temalı oldu..
Merhabaa... Ohh ya yavaş yavaş geliyor hatunlar.. Nerelerdesiniz siz? Biz buralarda böyle kimsesiz kimsesiz takıldık...
Benim bebişim iyi şükür.. Sen nasılsn bebiş nasıl?
Maşallah suphanallah... Çok güzel bir bebek.. Allah esirgesin..
Canim yaa. Valla okul tatilinde köye gittik orda takıldık azcikşimdi geri geldik izmir'e.. :)
Çok geçmiş olsun ben de benzeri bişey yaşadım hatta burda paylasmistim. Korkma hareketlerini gozlemle oğlunun kusma vs gibi. Ben bayilmadim ama bayilmaya yakın olmuştum. Biraz daha sakin olmaya çalış. Allah korusun sen bayildiginda ya esin yanında olmasaydı? Ben tek basimaydim mesela ve oğlum 6 aylik falandi. Düşe kalka büyüyorlar Rabbim beterinden korusun.Gunaydin kizlar cok kotuyum oglum yanimda yatagimdan dustu
Gece bile dedik esim dedi yanina al rahat raht uyusun bende dedim duser bak die almadim sabaha karsi emmesi icin yanima koydum emdi uyudu bende uyumusum nasil uyumussam patt die bi ses elim ayagim bosaldi bende bayilmisim
Azcık mı : )))) İyi bakalım... Baya arkadaşlar kayboldu gitti çok sessizleşti topiğimiz..
farkettim bende ciddi bi azalma olmuş buralarda...
Ewet cnm. Esimle ayni yerdeniz annemle kayinvalide ayni yerdeler yani :)kendi memleketine mi gittin sen cnm
ohh ne güzel valla annen ayrı yerde kv ler ayrı yerdemi seninde
evet baya azalma oldu geçen yıl ki zevki yok valla topiğimizin..
Çok dağınık herkes en iyisi esinle oğlunla Kutla.Kizlar doğum günün de oğluma ne yapsam bilemedim size bi danisayim.Durum şöyle biz şuan Izmirdeyiz aileler burda degil. Manisa da esimin kardeşi var esi ile birlikte. Benim kardesim Aydin da üniversite okuyor. Esimin kiz kardeside Denizli de Üniversite okuyor. Şimdi ben doğum günü yapsam nasil birsey yapiyim sizce? Ya da sadece ben eşim ve oglum mu kutlasak ?
Ewet cnm. Esimle ayni yerdeniz annemle kayinvalide ayni yerdeler yani :)
Kizlar doğum günün de oğluma ne yapsam bilemedim size bi danisayim.Durum şöyle biz şuan Izmirdeyiz aileler burda degil. Manisa da esimin kardeşi var esi ile birlikte. Benim kardesim Aydin da üniversite okuyor. Esimin kiz kardeside Denizli de Üniversite okuyor. Şimdi ben doğum günü yapsam nasil birsey yapiyim sizce? Ya da sadece ben eşim ve oglum mu kutlasak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?