Amin teşekkür ederiz hepimizin kuzularina insallah
doğum günü kutlu olsun Eren'in nice sağlıklı huzurlu bereketli seneleri olsun inşallah canımYarın doğum günümüz bizim
Boş ver hasılat nasıldı bayramda onu deyiver
Biz biraz sıkıcı seyler konuşuyoruz sanirim.ama herkesin kendi tercihi nasıl kutladigi.mesela ben fazla yorum yazmasamda dogumgunu fikirlerinizi takip ediyorumm.günaydınn cnmm
bizim doğum günü muhabbetimizden sıkılanlar olmuş
bişey paylaşmayalım bence herkes ne isterse onu yapıo dioruz
ama anladım ki ben burda birinin işine gelmezse konu sıkıcı oluo
özleden yazışırız cnmm...
1 sene oldu bak zmn nasıl geçicek derken rabbim size bağışlasın nice birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inş. Onların da okullara üniversitelere gttiği günleri görmek nasip olsunYarın doğum günümüz bizim
Biz biraz sıkıcı seyler konuşuyoruz sanirim.ama herkesin kendi tercihi nasıl kutladigi.mesela ben fazla yorum yazmasamda dogumgunu fikirlerinizi takip ediyorumm.
keceden t-shirt
Bir rakamiyla pastam
Ve figurlu tabaklarim suslerim olucakk
Ne kadar klişe seyler yapiyorummm yaa!
Dogumgunu paylasimlarinizida bekliyorum kizlarr
günaydınn cnmm
bizim doğum günü muhabbetimizden sıkılanlar olmuş
bişey paylaşmayalım bence herkes ne isterse onu yapıo dioruz
ama anladım ki ben burda birinin işine gelmezse konu sıkıcı oluo
özleden yazışırız cnmm...
Arkadaş sarmıyo muhabbet demiş bende kendmce neden sarmadgını yazdım belki tuhaf olan benim ama niyeyse bu sonradan ülkemze gelen adetleri abartılı şeyleri ve herkesin aynı yaptıgı şeyleri pek benimseyemedim niye bilmiyorum ama ilgimi çekmiyo allah izin verirse ben de kendi çapımda bişeler yapmak istiyorum tabi annelermz gbi pastasını fln kendm yaparım inş,ama davetye fln itici geliyo şahsi fikrim saygı duyarım yapana.belki de bnm içim geçmiştr
Doğum gününüz kutlu olsun.Yarın doğum günümüz bizim
Yarın doğum günümüz bizim
Ztn birsürü paylaşım oldu sdce baktım geçtim kendme göre bi arkadşa katıldım neden katıldgımı söyledim buda bnm şahsi düşüncem belki bnm daha kendi halinde bişeler yapma düşüncem de size itici geleblr.bazen direk söylediğim için tepki oluyo işte ne diyim.
nice nice mutlu sağlıklı guzel gunler gorun ailecek İnşallah iyiki dogmuss horozun:)Yarın doğum günümüz bizim
canım fikirlerine ihtiyacım var benim pek görsel zekam yoktur:) bana önerebileceğin süslemeler ve yapımları hakkında fikkir verebilir msiin?Anladim canim umarim gonlunce hazirlanirsin dogum gunu partinize bende dusunuyorum kutlamayi ama hicbir fikrim yok
Burası ortak her şeyimizi paylaştığımız tek yer canım... Aynı ayın anneleriyiz, aynı günlerden olumsuzluklardan geçtik.. Bazen sıkıcı ağladığımız zamanlarımızı bile paylaştık hala da paylaşıyoruz.. Sıkılanlar muhabbete katılmaz kafi... Ben sadece Fineas arkadaşımızın dediği "davetiye itici geliyor" lafına kırıldım.. Sonradan saygı duyuyorum demiş.. Saygı duyuyorsa böyle katı eleştirmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.. Sabahtan vaktim olmadı yoğundum yazamadım canım...
Canım Allah nasip etsin gönlüne göre yap her şeyi.. Ama burda biz herşeyimizi ortak paylaştık.. En başından beri bu topikteyim ben... Kimlerin ne dertlerini okudum ben ne dertlerimi paylaştım.. Muhakkak ki sıkılanlar sıkıcı bulanlar olmuştur ama kimse eleştirmedi.. Sen de saygı duyuyorum derken keşke kırıcı olarak eleştirmeseydin.. Herkes öyle zaten, bakıyor sarmadığı konuya ya da gereksiz bulduğu şeylere cevap vermiyor. O kadar.. Bu böyledir.. Ama kendim için söyleyeyim dünyadaki en güzel duygu olan anneliği bana yaşatan Umut Aras'ım için her şey müthiş heyecan benim için... Ve bunu arkadaşlarımla paylaşmaktan hoşnut oluyorum.. Hoşuna giden benle aynı fikirde olan arkadaşlarım da fikir söylüyor paylaşımlarda bulunuyoruz.. Olmayanlar zatn yorum yapmıyor..
Özenti gibi algılamışsın çoğu şeyi ama öyle değil.. Oğlum büyüyünce ilk yaş gününde çok özel güzel anıların kalmasını istiyorum.. Bunun için de bütçem yettiği kadar güzel bişiler yapmak istiyorum.. Ülkemize gelen adet diye bişi yok bence.. Herkes gönlünün yettiğince linden gelenin en güzeli olmasını istiyor.. Ve belli özel günlerde yapılan şeyler genelde ortaktır.. Örneğin doğumgününde lahmacun söyleyip mum yakıp doğumgünü kutlanmaz değil mi? Herkes doğumgünü pastası yapacak.. Kimi alır kimi yaptırır bu isteğe bağlıdır.. Bunun gibi düşünmeni isterim..
Doğumda da herkes bir çok şey yapmak için bişiler paylaştı kimse böyle tepki vermemişti.. Bu heyecan da bana göre az değil.. Benim için çok kıymetli bir gün için çabalıyorum hepsi bu...
Ztn birsürü paylaşım oldu sdce baktım geçtim kendme göre bi arkadşa katıldım neden katıldgımı söyledim buda bnm şahsi düşüncem belki bnm daha kendi halinde bişeler yapma düşüncem de size itici geleblr.bazen direk söylediğim için tepki oluyo işte ne diyim.
Iyi ki dogdun küçük horooozRabbim hayirli saglikli ömürler versin sana..
Bugünü de gördük ya masallah bize koca bir sene gecti.. Foruma koydugun o fotoğraf dün gibi gozumde @demekoyle_19
Bir annenin bebeği için yapacağı her türlü fedakarlık çaba kutsaldır ona duyduğu sevgi merhamet mucize eseridir doğum anından itibaren hepimiz yaşadık bu konuda asla bişe diyemem iliklerime kdr bende yaşıyorum çünkü.işin özüne inecek olursak asıl nokta toplum olarak aslında baskalarına göre baskaları için bişeylerin yapılıyo olması bana uymayan nokta bu.davetye somut olarak sundgum bi örnekti bebek için diil etraf için yapılan şeyler bazıları bu yer yer hepimizde var insanız tabiki,benm hassasiyetm bu noktada başlıyo bebeğimle ilgli,o yüzden abartıya kaçmaktan imtina ediyorum.çocugum üzerinden böyle şeylere girmek istemiyorum belkide.bu da biraz fazla şahsi oldu gerçi amacım kimseyi kırmak diil.bi anne olarak kim nasıl mutlu oluyosa öyle yapıcak elbette.
aynen öyle çok düşüncesizce konuşma davetiye olupta süslü püslü birşey değil
kartvizit gibi birşey içine ufak bi yazı okadar adı davetiye hem bu kimi ilgilendirirki
herkesin çevresi olur yapmak ister çöpe atılıcakşeyler yapmıoruz ya ikramlık birazda süs okadar
ben okadar şeyi gerek görmüorum ufaksonuçta anlamıcak falan denilebilirde çok itici demek çok
yanlış bizede itici gelen çok şey var burda ama öle yorumlar yapmıoruz.ben şatafat severim
yaparım sen sevmezsin eşinle çocuğunla kutlamak istersin olabilir.doğumunda birçok şey
yaptım hediyelik bi kaç çeşit mesela pişman değilim iyiki de yapmışım diorum kimini ben yaptım
kimi arkadaşlarımdan hediye geldi çok da güzel oldu mesela lütfen konuşurken kelimelerimize dikkat edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?