2014 Kasım Anneleri

Biz biraz sıkıcı seyler konuşuyoruz sanirim.ama herkesin kendi tercihi nasıl kutladigi.mesela ben fazla yorum yazmasamda dogumgunu fikirlerinizi takip ediyorumm.
keceden t-shirt
Bir rakamiyla pastam
Ve figurlu tabaklarim suslerim olucakk

Ne kadar klişe seyler yapiyorummm yaa!
Dogumgunu paylasimlarinizida bekliyorum kizlarr

Yarın doğum günümüz bizim

Boş ver hasılat nasıldı bayramda onu deyiver
1 sene oldu bak zmn nasıl geçicek derken rabbim size bağışlasın nice birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inş. Onların da okullara üniversitelere gttiği günleri görmek nasip olsun

niye sıkıcı olsun ki cnmm alakasız şeyler yazmıoruz ki
doğum günü hazırlıkları isteyen detaylı yapar isteyen normal yapar ben eşimle
ve çöocuğumla kutlıycam diyenlere aa olurmu cnm öle şey ilk doğum günü
falan dedik mi hakmız mı var böle bişeye ben yazarım yada sen içinden uygun olan şeyleri diğeri yapar
istemeyen de yapmaz ama bende yapmıcam paylaşımla işime gelmiosa sıkıcı diyemem ki.
diğer kişiler her anımızı her dakkamızı paylaşmıoz ya hadi ona tepki verilioda.

Burası ortak her şeyimizi paylaştığımız tek yer canım... Aynı ayın anneleriyiz, aynı günlerden olumsuzluklardan geçtik.. Bazen sıkıcı ağladığımız zamanlarımızı bile paylaştık hala da paylaşıyoruz.. Sıkılanlar muhabbete katılmaz kafi... Ben sadece Fineas arkadaşımızın dediği "davetiye itici geliyor" lafına kırıldım.. Sonradan saygı duyuyorum demiş.. Saygı duyuyorsa böyle katı eleştirmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.. Sabahtan vaktim olmadı yoğundum yazamadım canım...

Canım Allah nasip etsin gönlüne göre yap her şeyi.. Ama burda biz herşeyimizi ortak paylaştık.. En başından beri bu topikteyim ben... Kimlerin ne dertlerini okudum ben ne dertlerimi paylaştım.. Muhakkak ki sıkılanlar sıkıcı bulanlar olmuştur ama kimse eleştirmedi.. Sen de saygı duyuyorum derken keşke kırıcı olarak eleştirmeseydin.. Herkes öyle zaten, bakıyor sarmadığı konuya ya da gereksiz bulduğu şeylere cevap vermiyor. O kadar.. Bu böyledir.. Ama kendim için söyleyeyim dünyadaki en güzel duygu olan anneliği bana yaşatan Umut Aras'ım için her şey müthiş heyecan benim için... Ve bunu arkadaşlarımla paylaşmaktan hoşnut oluyorum.. Hoşuna giden benle aynı fikirde olan arkadaşlarım da fikir söylüyor paylaşımlarda bulunuyoruz.. Olmayanlar zatn yorum yapmıyor..
Özenti gibi algılamışsın çoğu şeyi ama öyle değil.. Oğlum büyüyünce ilk yaş gününde çok özel güzel anıların kalmasını istiyorum.. Bunun için de bütçem yettiği kadar güzel bişiler yapmak istiyorum.. Ülkemize gelen adet diye bişi yok bence.. Herkes gönlünün yettiğince linden gelenin en güzeli olmasını istiyor.. Ve belli özel günlerde yapılan şeyler genelde ortaktır.. Örneğin doğumgününde lahmacun söyleyip mum yakıp doğumgünü kutlanmaz değil mi? Herkes doğumgünü pastası yapacak.. Kimi alır kimi yaptırır bu isteğe bağlıdır.. Bunun gibi düşünmeni isterim..
Doğumda da herkes bir çok şey yapmak için bişiler paylaştı kimse böyle tepki vermemişti.. Bu heyecan da bana göre az değil.. Benim için çok kıymetli bir gün için çabalıyorum hepsi bu...

Yarın doğum günümüz bizim

Boş ver hasılat nasıldı bayramda onu deyiver

Günaydın doğum günü çocuğu
doğum gününüz kutlu olsun ve canım seninde anneliğinin yıl dönümü kutlu olsun
burada sizden önce doğanlar olsada sizin ki yinede ilk heyecandı her anı burada yaşamak seninle birlikte heyecanlanmak ilk resmini görmek kendi doğumunu hayal etmek hepsi bir arada yaşanmıştı
çok şükür bugünleride gördük Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Ztn birsürü paylaşım oldu sdce baktım geçtim kendme göre bi arkadşa katıldım neden katıldgımı söyledim buda bnm şahsi düşüncem belki bnm daha kendi halinde bişeler yapma düşüncem de size itici geleblr.bazen direk söylediğim için tepki oluyo işte ne diyim.

Kimsenin hayatında yapacağı güzel şeyler bana "itici" gelmez asla.. "Ben öyle yapmam ya" diye düşünürüm ama asla hele ki kendi bebeği için sevdikleri için güzel şeyler yapacaksa bu ne olursa olsun böyle düşünmem.. Fikrini muhakkak söyleyeceksin burda biz eleştiri de yapıyoruz ama eleştirimiz doğruyu göstermek için oluyor.. Burda fikir ayrılığı olabilir bunu da "saygı duyuyorum ama ben böyle böyle yapıcam vs" diye geçersin.. "itici" diye göstermek hoş olmadı sadece o kadar..

Bir annenin bebeği için yapacağı her türlü fedakarlık çaba kutsaldır ona duyduğu sevgi merhamet mucize eseridir doğum anından itibaren hepimiz yaşadık bu konuda asla bişe diyemem iliklerime kdr bende yaşıyorum çünkü.işin özüne inecek olursak asıl nokta toplum olarak aslında baskalarına göre baskaları için bişeylerin yapılıyo olması bana uymayan nokta bu.davetye somut olarak sundgum bi örnekti bebek için diil etraf için yapılan şeyler bazıları bu yer yer hepimizde var insanız tabiki,benm hassasiyetm bu noktada başlıyo bebeğimle ilgli,o yüzden abartıya kaçmaktan imtina ediyorum.çocugum üzerinden böyle şeylere girmek istemiyorum belkide.bu da biraz fazla şahsi oldu gerçi amacım kimseyi kırmak diil.bi anne olarak kim nasıl mutlu oluyosa öyle yapıcak elbette.

Iyi ki dogdun küçük horoooz Rabbim hayirli saglikli ömürler versin sana..
Bugünü de gördük ya masallah bize koca bir sene gecti.. Foruma koydugun o fotoğraf dün gibi gozumde @demekoyle_19

Anladim canim umarim gonlunce hazirlanirsin dogum gunu partinize bende dusunuyorum kutlamayi ama hicbir fikrim yok
canım fikirlerine ihtiyacım var benim pek görsel zekam yoktur:) bana önerebileceğin süslemeler ve yapımları hakkında fikkir verebilir msiin?

aynen öyle çok düşüncesizce konuşma davetiye olupta süslü püslü birşey değil
kartvizit gibi birşey içine ufak bi yazı okadar adı davetiye hem bu kimi ilgilendirirki
herkesin çevresi olur yapmak ister çöpe atılıcakşeyler yapmıoruz ya ikramlık birazda süs okadar
ben okadar şeyi gerek görmüorum ufaksonuçta anlamıcak falan denilebilirde çok itici demek çok
yanlış bizede itici gelen çok şey var burda ama öle yorumlar yapmıoruz.ben şatafat severim
yaparım sen sevmezsin eşinle çocuğunla kutlamak istersin olabilir.doğumunda birçok şey
yaptım hediyelik bi kaç çeşit mesela pişman değilim iyiki de yapmışım diorum kimini ben yaptım
kimi arkadaşlarımdan hediye geldi çok da güzel oldu mesela lütfen konuşurken kelimelerimize dikkat edelim.

@demekoyle_19 kuzucuk bugün mü doğduuuu yerim ben onuuu o bizim ilk heyecanımız ilk hayalimizin gerçek hali:)
öp benim için seni de tebrik ediyorum anneliğinin yıldönümü
neler yaptın anlat bakalım ve fotoğrafta istiyorummm

itici gelmez cnm sadece bize uymaz belki yada yok ya ben öle değil
şöle yaparım deriz itici çok yanlış kelime davewtiye dediğimizi de
ilerisi için bi anı öle düğün davetiyesi gibi olmıcak ya adı davetiye işte akrabalara
vericez falan sana uymaz yaptırmazsın senin belki eşinle ve çocuğunla kutlamak hoşuna gider
benimse kalabalık şatafatlı.sana juymayan bişeyi yada sana yanlış gelen birşeyi itici diye nitelendiremezsin.
şuan bile amacım tartışma çıkarmak değil yanlış olan birşeyi sölemek kimsede yanlış anlamasın.

Iyi ki dogdun küçük horoooz Rabbim hayirli saglikli ömürler versin sana..
Bugünü de gördük ya masallah bize koca bir sene gecti.. Foruma koydugun o fotoğraf dün gibi gozumde @demekoyle_19

sizinde az kaldı cnm dimi
varmı planın neler yapıcağına dair..

Çocuğum üzerinden böyle şeylere girmek istemiyorum derken? Ben çocuğumun üzerinden çevreme hava mı atmaya çalışıyorum yani... Ben en başta da dedim ki zaten kimsemiz yok burda toplasan 10 kişi olamicaz bu yüzden az öz olsun öyle yapıcam dedim... Aile arası.. Gelirse benim ailem gelirse eşimin ailesi bu kadar... Gelecek olanlar da benim canım ciğerim olduğu için ve oğlum onların da torunu olduğu için tabi ki onu hatırlatan ufak hediye vermek isterim... Yani senin "etraf" dediğin insanlar benim ailem canım ciğerim.. Abartı neresinde anlamadım.. Burda herkes birçok şey aldıkça paylaşıyor o an düşünüyor mu hiç "acaba alamayan var mıdır" diye ya da bi başkası "ya ben alamıyorum hiç durumum yok niye paylaşıp duruyor" diye bi tepki verildi mi bu zamana kadar? Hayır.. Çünkü kimse o zihniyette değil... Herkesin hayatı herkesin bütçesi herkesin bebeği... Bu yaptıklarım da ne kendim için ne çevrem için... İçimdeki o güzel heyecanın sonuçları bunlar.. Bebeğim de albümlere baktığında ya da sorduğunda çok güzel anısı olacak... Onun o zaman ki tebessümü de her şeye değer...
Sadece görselleri sana çok abartı geldi sanırım.. Şu ana kadar söylediklerimi o kadar az bi parayla hallettim ki... İnsan isterse her şeyi en güzeliyle yapar.. Bunu bile söylettin bana..

Yani anlamadığım şu.. Gelişim aşamasında örneğin bir ara her bebekte oldu pamukçuk konak onu konuştuk çünkü o zaman o vardı.. Gün geldi dişlerden konuştuk... Herkesin ki aynı mı oldu kimi erken çıkardı kimi geç.. Şimdi de ilk doğumgünleri.. Yaklaştı çok normal yani bu tarz paylaşımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…