- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Cnm dra sormuştum 10 aylık olunca yaptırcaksn menenjıtı dedıEvet yaptırdık biz.hiç bir sorun olmadı .
Canm benimde 1defa oyle olmustu ama gece ruyamda bise istemisti canm ve yemedim ogun boyunca tas gibi oldu ve inanilmaz agridi ates yapti umma mi ne dediler bana hic bise yapmamistim ama gecti sık sık sagmistim sadecemerhabalar kizlar. dun geceden beri gogsum cok kotu. ici tas gibi ve kizardi. mastit oldum sanirim. yasayan varmi ve nasil tedavi edildi.? doktora gitmelimiyim ?
Cok tesekkur ederim cvpEki Görüntüle 1641497 Eki Görüntüle 1641493
Diğer büyük olan kızım 18 aylık tan beri o uyuyor büyüyen karyolaymis bizede eltim verdi eşim ön korkulugunu yaptırdı kendi inip çıksın diye memnunum kızım rahat uyuyor deli uyur hatta ilk yattığı gibi bulmam ama rahat ediyor suan 2,5 yaşında biraz daha idare ederiz gibi.kucuk kızım zeynepte asagida foto paylaştım normal bebek karyolasinda uyuyor onuda gece bıraktığım gibi bulmam deli uyur elif kardeşı dogana kadar bu karyolada uyudu bakalım zeynep ne zamana kadar uyur memnunum yani iki yataktanda
Arkadasim tesekkur ederim ben de bkayim boyle bir sey malessf park ytkta uyumuyor bakacagz hal caresine cok sagolEki Görüntüle 1641497 Eki Görüntüle 1641493
Diğer büyük olan kızım 18 aylık tan beri o uyuyor büyüyen karyolaymis bizede eltim verdi eşim ön korkulugunu yaptırdı kendi inip çıksın diye memnunum kızım rahat uyuyor deli uyur hatta ilk yattığı gibi bulmam ama rahat ediyor suan 2,5 yaşında biraz daha idare ederiz gibi.kucuk kızım zeynepte asagida foto paylaştım normal bebek karyolasinda uyuyor onuda gece bıraktığım gibi bulmam deli uyur elif kardeşı dogana kadar bu karyolada uyudu bakalım zeynep ne zamana kadar uyur memnunum yani iki yataktanda
Cnim ben de 1 ay oldu park yatagi kullnmayali yattigi odada klima olmdgi icn klimali odaya aldik yer ytgnda 1 aydr ytyordu e dedign gibi döne döne uyudugu icin rahatti iki gündr ugrasyrz malesef uyumuyr cok uyaniyor bn de dun tekrar yer ytgi yptim dun oyle guzel uyudu ki yani ben alstrblcgmzi sanmiyrm ya bklim genis bir yatak alcgz mecburen canları sağolsun ne yplim rahat etsinler deBen de su an aynı problemi yasıyorum canım yazın anneanne, babanne derken 1.5 ay evde yoktuk. Geniş geniş yatmaya alıştı. 1 ayı gectı geleli ama uyuyamıyor rahat dönemeyince.
aynen cok kotu durumdayim.insallah kendiliginden gecer benimkideCanm benimde 1defa oyle olmustu ama gece ruyamda bise istemisti canm ve yemedim ogun boyunca tas gibi oldu ve inanilmaz agridi ates yapti umma mi ne dediler bana hic bise yapmamistim ama gecti sık sık sagmistim sadece
maşallah yürüyen bebekleri öğrendikçe seviniyorum :)slm kızlar nasılsınız
bebişler nasıl bayram nasıldı neler yaptınız
biz biyere gitmedik
evlerdeydik genelde bi dün bayramın son günü oğluşu bıraktık
babanneye eşimle birlikte dışarı çıktık 3 saat falan gezdik iyi geldi
bayadır başbaşa çıkmamıştık onun dışında evde geçti yani.
bu arada oğluşum baya ayaklandı baya adım atıo yani yaşını karşıladı
yani çok şükür tam olmasada iyi gidiyor:):)
çok tatlı bu bebek..Hatunlarrrrrrrrr Merhabalar....
Daha bu sabah geldik... Öğlene kadar aradım şefi izin aldım perişan haldeydim ev eşyalar oyy... Yorucu ama güzel bir bayram geçti.. Tekrar bayramınız kutlu mutlu olsun...
Eki Görüntüle 1641182 Oğlum hep yanımda uyudu...Eki Görüntüle 1641187
Bayram şekerim oldu benim güzel oğlum
Eki Görüntüle 1641183 Eki Görüntüle 1641184 Eki Görüntüle 1641185
Şapşik bakışlım : )
Eki Görüntüle 1641186
Evet alışacak gıbı gorunmuyor. Ben de bır sure yer yatagı yapıcam. Anlamadıgım şey o yatakta kızım 2.5 yaşına kadar yattı. 2.5 yaşında aldım genc odasını. Cok da deli yatar aslında ama oğluma bakınca diyorum bu kız nasıl yatmış :)Cnim ben de 1 ay oldu park yatagi kullnmayali yattigi odada klima olmdgi icn klimali odaya aldik yer ytgnda 1 aydr ytyordu e dedign gibi döne döne uyudugu icin rahatti iki gündr ugrasyrz malesef uyumuyr cok uyaniyor bn de dun tekrar yer ytgi yptim dun oyle guzel uyudu ki yani ben alstrblcgmzi sanmiyrm ya bklim genis bir yatak alcgz mecburen canları sağolsun ne yplim rahat etsinler de
çok tatlı bu bebek..
Gunaydinlar herkese biz omletimizi 2dilimde elmamizi yedik yatcaz tekrardan:)disin olmasida ayri bi kolaylikmis rahatlikla yiyor herseyi
Canim benim büyük oglumda 8 aydan sonra park yatakta uyumak istemedi ikea dan uzayan karyola almıştım onu çok seviyor şimdi 27 aylık 8 aylık tan beri onda yatıyor ne hikmetse kardeşi de park yatakta yatamiyor halbuki geniş olanlardan almıştık küçük oğluma da karyola alıcam artık bi Bak istersen begenirsen öyle bişeyde alabilirsinCnim ben de 1 ay oldu park yatagi kullnmayali yattigi odada klima olmdgi icn klimali odaya aldik yer ytgnda 1 aydr ytyordu e dedign gibi döne döne uyudugu icin rahatti iki gündr ugrasyrz malesef uyumuyr cok uyaniyor bn de dun tekrar yer ytgi yptim dun oyle guzel uyudu ki yani ben alstrblcgmzi sanmiyrm ya bklim genis bir yatak alcgz mecburen canları sağolsun ne yplim rahat etsinler de
Cnm cok tesekkur ederim cvbin icin biz de öyle bir sey bkcgz ikeayada bakyim vllhi sasrdk ya 7.aya kadar ne guzel uyuyrdu yee ytginda ytmya alsnca boyle oldu hicbir sekilde uyumk istmiyr cocuk ordn alip yere koydgm anda daliyor:))canlari sagolsun ne yplim bkcgz hal caresine sagolasin arkdsimCanim benim büyük oglumda 8 aydan sonra park yatakta uyumak istemedi ikea dan uzayan karyola almıştım onu çok seviyor şimdi 27 aylık 8 aylık tan beri onda yatıyor ne hikmetse kardeşi de park yatakta yatamiyor halbuki geniş olanlardan almıştık küçük oğluma da karyola alıcam artık bi Bak istersen begenirsen öyle bişeyde alabilirsin
Cnm bn de anlayamiyrm yigenlrimin ytgi da kraftin bizdeki kullndgmz modeliydi ki birisi 4 yasina yeni girdi hala uyuyor:)daha bu yil alicklr odasini ki o da cok deli yatar bn de çözemedim.bu işi mis gibi yatak ama yatmiyir yer yatagina bayiliyir enteresann:))Evet alışacak gıbı gorunmuyor. Ben de bır sure yer yatagı yapıcam. Anlamadıgım şey o yatakta kızım 2.5 yaşına kadar yattı. 2.5 yaşında aldım genc odasını. Cok da deli yatar aslında ama oğluma bakınca diyorum bu kız nasıl yatmış :)
Gunaydin hatunlarrrrr.
Bebişlere kitap alan annisler biraz arastirmalarim sonucu hosuma giden en guzel kitap ve serisi Eki Görüntüle 1642028 resimler buyuk ve sade
Siz neler aldinizz
Gunaydın arkadaşlar. Bıze 9. Ay aşısı yapmadılar. Risklı bolgedekılere yapıyoruz dedıler. Bır yaşında üç aşı olucak bır tanesı bu ay yapmadıgımz aşı olucak dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?