2014 Kasım Anneleri

merhabalar kizlar. dun geceden beri gogsum cok kotu. ici tas gibi ve kizardi. mastit oldum sanirim. yasayan varmi ve nasil tedavi edildi.? doktora gitmelimiyim ?

merhabalar kizlar. dun geceden beri gogsum cok kotu. ici tas gibi ve kizardi. mastit oldum sanirim. yasayan varmi ve nasil tedavi edildi.? doktora gitmelimiyim ?
Canm benimde 1defa oyle olmustu ama gece ruyamda bise istemisti canm ve yemedim ogun boyunca tas gibi oldu ve inanilmaz agridi ates yapti umma mi ne dediler bana hic bise yapmamistim ama gecti sık sık sagmistim sadece

Cok tesekkur ederim cvp
Arkadasim tesekkur ederim ben de bkayim boyle bir sey malessf park ytkta uyumuyor bakacagz hal caresine cok sagol

Ben de su an aynı problemi yasıyorum canım yazın anneanne, babanne derken 1.5 ay evde yoktuk. Geniş geniş yatmaya alıştı. 1 ayı gectı geleli ama uyuyamıyor rahat dönemeyince.
Cnim ben de 1 ay oldu park yatagi kullnmayali yattigi odada klima olmdgi icn klimali odaya aldik yer ytgnda 1 aydr ytyordu e dedign gibi döne döne uyudugu icin rahatti iki gündr ugrasyrz malesef uyumuyr cok uyaniyor bn de dun tekrar yer ytgi yptim dun oyle guzel uyudu ki yani ben alstrblcgmzi sanmiyrm ya bklim genis bir yatak alcgz mecburen canları sağolsun ne yplim rahat etsinler de

maşallah yürüyen bebekleri öğrendikçe seviniyorum :)

çok tatlı bu bebek..

Evet alışacak gıbı gorunmuyor. Ben de bır sure yer yatagı yapıcam. Anlamadıgım şey o yatakta kızım 2.5 yaşına kadar yattı. 2.5 yaşında aldım genc odasını. Cok da deli yatar aslında ama oğluma bakınca diyorum bu kız nasıl yatmış :)

Gunaydinlar herkese biz omletimizi 2dilimde elmamizi yedik yatcaz tekrardan:)disin olmasida ayri bi kolaylikmis rahatlikla yiyor herseyi

Canim benim büyük oglumda 8 aydan sonra park yatakta uyumak istemedi ikea dan uzayan karyola almıştım onu çok seviyor şimdi 27 aylık 8 aylık tan beri onda yatıyor ne hikmetse kardeşi de park yatakta yatamiyor halbuki geniş olanlardan almıştık küçük oğluma da karyola alıcam artık bi Bak istersen begenirsen öyle bişeyde alabilirsin

Gunaydin hatunlarrrrr.
Bebişlere kitap alan annisler biraz arastirmalarim sonucu hosuma giden en guzel kitap ve serisi resimler buyuk ve sade
Siz neler aldinizz

Cnm cok tesekkur ederim cvbin icin biz de öyle bir sey bkcgz ikeayada bakyim vllhi sasrdk ya 7.aya kadar ne guzel uyuyrdu yee ytginda ytmya alsnca boyle oldu hicbir sekilde uyumk istmiyr cocuk ordn alip yere koydgm anda daliyor:))canlari sagolsun ne yplim bkcgz hal caresine sagolasin arkdsim

Cnm bn de anlayamiyrm yigenlrimin ytgi da kraftin bizdeki kullndgmz modeliydi ki birisi 4 yasina yeni girdi hala uyuyor:)daha bu yil alicklr odasini ki o da cok deli yatar bn de çözemedim.bu işi mis gibi yatak ama yatmiyir yer yatagina bayiliyir enteresann:))

Gunaydin hatunlarrrrr.
Bebişlere kitap alan annisler biraz arastirmalarim sonucu hosuma giden en guzel kitap ve serisi Eki Görüntüle 1642028 resimler buyuk ve sade
Siz neler aldinizz

Canım ben şimdilik sadece bunu aldım... Bu da sesli kitap çok güzel... Yönlendirme de var.. Daha araştırmadım fisher price ürünlerine güvendiğim için direk alıyorum ama biraz araştırma yapmam da lazım...

Gunaydın arkadaşlar. Bıze 9. Ay aşısı yapmadılar. Risklı bolgedekılere yapıyoruz dedıler. Bır yaşında üç aşı olucak bır tanesı bu ay yapmadıgımz aşı olucak dedı.

Gunaydın arkadaşlar. Bıze 9. Ay aşısı yapmadılar. Risklı bolgedekılere yapıyoruz dedıler. Bır yaşında üç aşı olucak bır tanesı bu ay yapmadıgımz aşı olucak dedı.

9.ayda kızamık aşısıyok mu ya biz
onu yaptırdık başkada bilmiorum valla
menenjt falan bilgim yok valla.1 yaşında
var onu biliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…