slm canlar şükür erişim engeli kalktı...
artık aranızdayımmmm
Paylasimlar pek sarmiyor artik gelenler varsa da benim gibi yazmadan Şöyle bir bakıp cikiyorlardirfarkettim bende ciddi bi azalma olmuş buralarda...
slm canlar şükür erişim engeli kalktı...
artık aranızdayımmmm
Kizlar doğum günün de oğluma ne yapsam bilemedim size bi danisayim.Durum şöyle biz şuan Izmirdeyiz aileler burda degil. Manisa da esimin kardeşi var esi ile birlikte. Benim kardesim Aydin da üniversite okuyor. Esimin kiz kardeside Denizli de Üniversite okuyor. Şimdi ben doğum günü yapsam nasil birsey yapiyim sizce? Ya da sadece ben eşim ve oglum mu kutlasak ?
Paylasimlar pek sarmiyor artik gelenler varsa da benim gibi yazmadan Şöyle bir bakıp cikiyorlardir
Aynen walla bi doğumgünü muhabbtidr gidiyo:)Paylasimlar pek sarmiyor artik gelenler varsa da benim gibi yazmadan Şöyle bir bakıp cikiyorlardir
Aynen walla bi doğumgünü muhabbtidr gidiyo:)
He yaaPaylasimlar pek sarmiyor artik gelenler varsa da benim gibi yazmadan Şöyle bir bakıp cikiyorlardir
teşekkür ederiz teyzesi26 sına girdik ilk ben yazayım dedim bu gün ilk bebeğimizin doğum günü Betül'e uzun,sağlıklı ve mutlu nice seneler diliyorum iyi ki doğdun prenses...
Boş ver hasılat nasıldı bayramda onu deyiverHe yaa
Merhaba. :) maşallah minik prensese. merak etmiştim siziuzunca bi aradan sonra hepinize selam kızlar:)dogum günü zamanları gelmiş ilk doğum günü bizimdi:)..
ilk doğum günümüz olunca eşim ne yapmak istiyosan yap dedi malum biz erken gelip biraz nazlı büyüdük azcık şımartalım dedik:) onu mu yapayım şunu da mı yapayım derken memleket meselesine döndü ruh halim..
dayısı ikea dan mammut masa sandalye takımını aldı dogum gunu hediyesi..Bende o masayı süsledim pastasını seker hamurlarıyla ben yaptım.. ztn tayındeyız akrabalardan kimse yok burda..yeni tanıştıgım insanları cagırıp külfet altına sokmak istemedim....ben babası ve küçük hanım doğum gününü kutladık:) kimsede olmayınca çekinmeden fotolar cekıldık komik komik:) küvezli günlerini anımsadık duygulandıkO yapacagımız masrafa da bizim minik prensesin adına kurban bağışladı babası Afrikaya ..:)
bizim minnak 7 eylülde yürümeye basladı suan evde bağımsız olarak yürüyor bütün gün peşinde koşturuyorum
uyku düzenini tracy hogg la düzene soktuk arada bi ınatlaşsada:) aksam 7 de yatagna koyup biberonunu eline veriyorum ninnisini açıp odadan çıkıyorum 10 dk içinde uykuya dalıyo kendi 2-3 kere mamaya uyanıyor sabah 6 6.30 gibi uyanıyor...(ilk zamanlar çok zorladı ama 4.günden sonra uyum sağladı..bu yöntem çok ii gercekten
4 dişimiz çıktı 5. ve 6. yolda..
boyumuz 75 cm kilosu 9000 başçevremz 44 cm
saçlarımız hala erkeğimsi:)
baba dede diyo arada bide koridorda aleeee diye bagırarark yanıma geliyo:)
müzik duydu mu dayanamıyo oynuyo:)
bide babasına daha düşkün:))
bizden şimdilik böyle teyzeleri:)
Şimdiden -gerçi saat 12 yi geçmişYarın doğum günümüz bizim
Boş ver hasılat nasıldı bayramda onu deyiver
bizimki de bir kere yataktan düşmüştü çok korktuk..2 ay kadar önceGunaydin kizlar cok kotuyum oglum yanimda yatagimdan dustu
Gece bile dedik esim dedi yanina al rahat raht uyusun bende dedim duser bak die almadim sabaha karsi emmesi icin yanima koydum emdi uyudu bende uyumusum nasil uyumussam patt die bi ses elim ayagim bosaldi bende bayilmisim
Cok kotu hissediyrum kendimi nasil uyurum ya ben sebep oldum
Cok sukur ki bise olmadi cok aglamdi keyfi hemen geldi yerine
Evet Teşekkürler bizden de size sevgiler Paşadan haberdar et bizi aradaŞimdiden -gerçi saat 12 yi geçmiş- sağlıklı hayırlı uzun ömürler Eren paşaya Sevgiler...
allah sağlıklı uzun ömürler versinYarın doğum günümüz bizim
Boş ver hasılat nasıldı bayramda onu deyiver
Amin teşekkür ederiz hepimizin kuzularina insallahallah sağlıklı uzun ömürler versin
Günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?