2014 Kasım Anneleri

slm canlar şükür erişim engeli kalktı...
artık aranızdayımmmm

hoşgeld,in cnmm
özlemiştik valla neler yaptın bakalımm
nie engellendi nie kalktı peki özellikler burası mı engellendi yani
genel olarak netmii.neyseki dönmüşünn..

slm canlar şükür erişim engeli kalktı...
artık aranızdayımmmm

Nerelerdesin sen yaaaaaaaaa.... Beğenip beğenip kayboluyordun... Mümkünse gitme artık ya... Neler neler paylaştık konuştukkkkk gitmeyin bu topikten

Valla biz bi ara baya bi doğumgünü muhabbeti yaptık canım aldılarımızı yapacaklarımız paylaştık... Dağınık sanırım herkes bulunamayacaksa kendi aranızda güzel biş iyapın... İlk doğumgünü güzel hatırası kalsın..

Sagolun kizlar esim yanimizda yatmiyo bnle oglum yatyrz yatkta ve yatagm yukskte kafa ustu dustu sisti ama bise olmadi kusma felan
Az once yatktn assaga sarkiyrdu sarkarkn korktu agladi kuzum
Alahtn esim evdeydi onada nasil seslendiysem korkudan rengi dondu onunda ben kotu oldum ama
Mevlam kimseye yastmasin cok kotu bi durum

Aynen walla bi doğumgünü muhabbtidr gidiyo:)

Aynen yakında doğum günü olduğu yada yaklaştığı
için deyim ondan konuşuoruz malum hazırlıklar uzun sürecek
paylaşıyoruz herşeyi olduğu gibi başka ne olsun ki..

Arkadaş sarmıyo muhabbet demiş bende kendmce neden sarmadgını yazdım belki tuhaf olan benim ama niyeyse bu sonradan ülkemze gelen adetleri abartılı şeyleri ve herkesin aynı yaptıgı şeyleri pek benimseyemedim niye bilmiyorum ama ilgimi çekmiyo allah izin verirse ben de kendi çapımda bişeler yapmak istiyorum tabi annelermz gbi pastasını fln kendm yaparım inş,ama davetye fln itici geliyo şahsi fikrim saygı duyarım yapana.belki de bnm içim geçmiştr

uzunca bi aradan sonra hepinize selam kızlar:)dogum günü zamanları gelmiş ilk doğum günü bizimdi:)..
ilk doğum günümüz olunca eşim ne yapmak istiyosan yap dedi malum biz erken gelip biraz nazlı büyüdük azcık şımartalım dedik:) onu mu yapayım şunu da mı yapayım derken memleket meselesine döndü ruh halim..
dayısı ikea dan mammut masa sandalye takımını aldı dogum gunu hediyesi..Bende o masayı süsledim pastasını seker hamurlarıyla ben yaptım.. ztn tayındeyız akrabalardan kimse yok burda..yeni tanıştıgım insanları cagırıp külfet altına sokmak istemedim....ben babası ve küçük hanım doğum gününü kutladık:) kimsede olmayınca çekinmeden fotolar cekıldık komik komik:) küvezli günlerini anımsadık duygulandık O yapacagımız masrafa da bizim minik prensesin adına kurban bağışladı babası Afrikaya ..:)
bizim minnak 7 eylülde yürümeye basladı suan evde bağımsız olarak yürüyor bütün gün peşinde koşturuyorum
uyku düzenini tracy hogg la düzene soktuk arada bi ınatlaşsada:) aksam 7 de yatagna koyup biberonunu eline veriyorum ninnisini açıp odadan çıkıyorum 10 dk içinde uykuya dalıyo kendi 2-3 kere mamaya uyanıyor sabah 6 6.30 gibi uyanıyor...(ilk zamanlar çok zorladı ama 4.günden sonra uyum sağladı..bu yöntem çok ii gercekten
4 dişimiz çıktı 5. ve 6. yolda..
boyumuz 75 cm kilosu 9000 başçevremz 44 cm
saçlarımız hala erkeğimsi:)
baba dede diyo arada bide koridorda aleeee diye bagırarark yanıma geliyo:)
müzik duydu mu dayanamıyo oynuyo:)
bide babasına daha düşkün :))
bizden şimdilik böyle teyzeleri:)

Merhaba. :) maşallah minik prensese. merak etmiştim sizi nice sağlıklı uzun ömürler diliyorum :) Sevgiler..

bizimki de bir kere yataktan düşmüştü çok korktuk..2 ay kadar önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…