2014 Kasım Anneleri

bunlardan 2 tane var bizde
biri hayvanları falan sayıyo diğeride
bebek şarkıları bunda ne var peki cnmm..
çok güzel oluo bunlarr..

bunlardan 2 tane var bizde
biri hayvanları falan sayıyo diğeride
bebek şarkıları bunda ne var peki cnmm..
çok güzel oluo bunlarr..

Canım bunda da şekilleri renkleri felan öğretiyor.. Mesela ilk sayfasını açıyorsun önce sesli okuyor kitabı her o baloncuğa bastım mı söylüyor işte mesela "kırmızı uğur böceğini bul", "top yuvarlaktır" " kedicik yeşil küplerle oynuyor küpler karedir" gibi şeyler var işte..

Hmm oda güzelmişş çok şeyler varya
bakarız artık bu arada eşim d.günü için davetiye yaptırdı
arkadaşına benm dememle ama poster gibi olmuş yani dikdötgen
üzerinde balonlar falan ufukhan 1 yaşında yazıo üzerinde arkası
boş elle yazarız dedik nasıl olur sence ben ufak katlanır içine küçük bişey yazarız demiştim
dedim madem böle büyük olıcak istediğimiz yazıyı yazardık ne bilim dedi bu vardı
falann...

Olsun babası düşünmüş yaptırmış... Ellerinizle istediğniz güzel şeyi yazın canım ne olacak... Hanginizin yazısı güzelse dolma kalemle güzel güzel yazarsınız... Sticker da yaptırırsan onu da yapıştırırsın renklenmiş olur.. Elle yazılması çok dikkat çekmez..

Öle gerçi hiç olmamasından iyidir dimi.
sticker da resim niyetine gibi mi olabilir aslında bakalım
artık nasıl olurr...bu simli kalemler varya onlarla da
yazılabilir dimi..

Öle gerçi hiç olmamasından iyidir dimi.
sticker da resim niyetine gibi mi olabilir aslında bakalım
artık nasıl olurr...bu simli kalemler varya onlarla da
yazılabilir dimi..

Evet sonuçta 1 yaş bebeiş davetiyesi.. Simli renkli kalemlerle de olur... Sticker yaptırmayı düşünüyorsan birer tane yapıştırırsın güzel olur

Evet sonuçta 1 yaş bebeiş davetiyesi.. Simli renkli kalemlerle de olur... Sticker yaptırmayı düşünüyorsan birer tane yapıştırırsın güzel olur

bilmem düşüdümde nerde kullanırım
başka gerek mi yok acaba da dedim bilmiorum ki yaa
bakalım magnetler kaldı bakalım daha bi sürü şey varya
eksiksiz olsun istiyorum sizin magnetler geldi mi...

bilmem düşüdümde nerde kullanırım
başka gerek mi yok acaba da dedim bilmiorum ki yaa
bakalım magnetler kaldı bakalım daha bi sürü şey varya
eksiksiz olsun istiyorum sizin magnetler geldi mi...

Geldi canım çoktan.. Magnet sticker lar hediye paketleri geldi... Çok güzel ben çok memnun kaldım gerçekten... Bundan sonra ne olsa güvenerek ordan alırım..

Geldi canım çoktan.. Magnet sticker lar hediye paketleri geldi... Çok güzel ben çok memnun kaldım gerçekten... Bundan sonra ne olsa güvenerek ordan alırım..

hadi ya ince mi yaptırmıştın peki sen
bide kalın falan var ya ondan soruorum
ince güzel mi yani.bende yaptırıcam ordan
hediye paketide almıştın dimi
sen magnetleri ona koyup vericen bende orda poşet gibi paket gördüm
ondan düşünüorumm..

Canim yeni gördüm mesajını. Biz inek sütüne geçtik evet. Bir sıkıntı olmadi. Hatta yumurta beyazı falanda yiyor 2 aydir.

Kizlar selam nasilsiniz :) artik tatil bitti burada takılacam kizlar bebisler nasil??

slm cnm iyiyiz sen ve bebişin nasıl
nerdeydin tatilde naptın biz hep buralardaydık takıldık
öle işte..bu arada süte nie bu kadar erken geçtin yumurta beyazı
tamam neysede sütte acele yoktu bence..

aynı benim oğlandan bahsetmişsin bizde ev çok sıcak oluyor yatak odasında klima yok park yatak yanımızdaydı, yazın salon klimalı diye yer yatağında yattık Can aramıza döne döne uyumaya alıştı sonra park yatakta çarptığı için uyumadı minnoşum 2 haftadır kendi odasında büyüyen beşiği var daha geniş tabi onda yatırmaya başladım tavsiye ederim orada rahat yatıyor ama tabi biz gece çok uyandığımız için ortalama 5-6 kez yat kalk bana zor oluyor

Canm benimde magnet stker afisim geldi dorun yok ama magneti 9×9 kalin istemistim dikkat etmemisim aldigim urunun kalini yokmus ince geldi kotu durmuyr yani ama alacksan kalin daha guzel yani bende yarin cikacm bardk felan alcm suslemeleri k.p alck alma dedi d.gunu pastasinida tek tek harfli olandan yaptiracam asil die
1 seklinde yaptrmaycm yani

Canim yeni gördüm mesajını. Biz inek sütüne geçtik evet. Bir sıkıntı olmadi. Hatta yumurta beyazı falanda yiyor 2 aydir.
Canm bende sut konusunda kararsizm versemmi acaba die benide emiyo acaba biraz dahami bekletsem bende yumurtayi tam veriyrum ayirmiyrum artik

Vallahi arkadasim sasirdik kaldik yani dedigin gibi bizim de yatak odasinda yoktu klima oturma odasina gectik biz kanepede yattik ogluma da yer yttagi yptim nerden bilcktim boyle olcgini kesinlikle ytmk istemiyor malesef yatgi cantsina koyup.kldrcgm kisa bir sure yer ytginda idare edcgm sonra alcgz ytk dedgnize de bkyim ne yplim rht etsinler de tek biz raxiyizz Allh kolylik versin arkdsim yat kalk zorr oluyorr bilmez miyim

incesi kötü durmuosa bende öyle yaptırırım ya
kalın bilmm nasıl olur.süslemeleri nerden alıcan ne alıcan balon falan mı
tek tek harfli pasta nasıl oluo ben baya büyük 1 şekli istiyorum ya
bizim adımız uzun masada hoş durmaz öle bişey yaptırsam bakalım
ya ben tabak almak da kararsızım büyüklere vercemiceksem onlarla gerek yok bizde
küçük çocuk yok çünkü öle.

Canm bende sut konusunda kararsizm versemmi acaba die benide emiyo acaba biraz dahami bekletsem bende yumurtayi tam veriyrum ayirmiyrum artik

süt için nie bu kadar erken davranıosunuz ki
senide emiomuş bak ne güzel zaten işlerde herşeyden
yiycek içecek ama anne sütünü bulamıcak ben şahsıma öle
düşünüorum yani herkesin kendi kararı tabi ama..

Emmktn kesmicem zaten arada vermk istiydum ama kararsizdim
evet canm balon felan banner d.gunu susleri iste tabk almm heralde ikram fazla yapcm o tabklara sigmaz zaten renkli bardk alcm 3 katli kek servisligindn alacm seker hamurundn alcm kurabiye yapcm ugur bocekli

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-16-23-19-05.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 213
Benim magnet boyle
digeride afisim kapi susum yani

Eklentiler

• received_539425919538435.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 230
  • 20150923_102157.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 237
Canim süt derken bizim inek sutu alerjimiz vardi inek sutunden olan hicbrseyi tüketemiyorduk. Şimdi yogurt tereyağı gibi şeyleri tuketmeye basladik manasinda.
slm cnm iyiyiz sen ve bebişin nasıl
nerdeydin tatilde naptın biz hep buralardaydık takıldık
öle işte..bu arada süte nie bu kadar erken geçtin yumurta beyazı
tamam neysede sütte acele yoktu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…