2014 Kasım Anneleri

cnm boşver ya valla ağzımdan kırıcı birşey çıkacak diye korkuyorum
bak konunun üzerine yine soranlar oluo neler yaptınız falan die boşver sen ben yazmaya
devamm yani.evet çocuğum üzerinden etrafa atıorum varmı itirazı olannn..
ananesi babannesi dedeler halaları dayıları bunlara ufak bi hediyelik yapıoruz hepsi bu.
hiçte yaptığımız abartı birşey yok.ben çvremde arkadaşlarım yani lüx yerler tutup düğün gibi yapan okadar çok varki bizim yaptığımız neki yani.hiçte yorum yapmadım onlara durumu vardı yaptı ne güzel dedim.belki abartı geldi evet ama yorum yapamam ki.

Öyle tabi canım.. İmkanı olan hangi anne her şeyin en güzeli olsun istemez... İmkanları varmış yapmışlar ne güzel.. Biz de imkanlarımız kadar yapıcaz..

Öyle tabi canım.. İmkanı olan hangi anne her şeyin en güzeli olsun istemez... İmkanları varmış yapmışlar ne güzel.. Biz de imkanlarımız kadar yapıcaz..
Gecen gun dikkat ettim arkadasin konusmalarni ama tartsma yaratmmk icn bise demdim
sizlerinde dediginz gibi milyarlr vermiyrz ve herzamn olan seyler degil bu yapilnlar ilk yas gunu onemli benm icin kendimden feragt ederim cocuguma ozel seyler yaprim dediginz gibi gelen etraf degil ailem yani kimseye gosteris yapilmiyo cocuguma ani icin yapiliyo
mesela cogunz bebek arabasi fiyatlari konusurkn sasiryrdum bana gore ucuk fiyatlardi butcem ona yetmezdi ters bise soyledimmi ne haddime kimin neye gucu yeterse hersey imkanlar dogrultusunda oluyo zaten
banada itici kelimesi ters geldi evet ailemiz bizlere boyle bi d.gunu yapmms olablr ama bende yapmayacgm anlamna gelmz herkes biraz saygili olursa bunlr olmaz
burasi bizim paylasim alanmz herseyi paylasyrz
paylasimlar kimseyi rahatsiz etmemesi gerek yani

Tartışma değil canım.. Dediğin gibi her şeyi zamanı gelince burda paylaşıyoruz biz.. Araba zamanında da çoğu arkadaşımız 700 üstü arabalar aldı.. Ben dediğim bütçem en fazla 300 tl.. Ona göre aldım.. Alanlara paylaşanlara da tepkim olmadı.. Herkesin canı ciğeri ne iyisini yapmak ister elinden geldiğince... Yine inan ki bişi demezdim ama gerçekten "itici" kelimesi kırdı beni..
Mesela ailem ilk yaş günümü yapmış benim... Dİğer doğumgünlerini evde kendimiz kutlasak da ilk yaş günüme özen göstermişler.. Baktım sevdiklerim hep orda.. Ben minnacık kıvırcık bi bebek... Annemin o güzel geçnçliği babamın heybeti.. O kadar mutlu oluyorum ki her bakışımda.. Bu duygudan neden bebeğim mahrum olsun..

canım fikirlerine ihtiyacım var benim pek görsel zekam yoktur:) bana önerebileceğin süslemeler ve yapımları hakkında fikkir verebilir msiin?
canim instagramin varsa ipektosella yi takip et dogum günü susuyle ilgili birkac sey paylasmis anlatimli isine yarar belki..

sizinde az kaldı cnm dimi
varmı planın neler yapıcağına dair..
evet canim az kaldi hafta icine geliyor o yüzden kimse gelemez haftasonu da kuzenimin nisani var sanirim erken kutlayacagim yani dogum gununden onceki haftasonu.. mevludunu gec yapip cok ugrastigim icin dogum gunune heves kalmadi süs olarak sadece kizimin fotograflariyla duvara 1 rakami yazacagim.. Pasta aliriz sevdiklerimizi davet ederiz ikramliklar olur.. Balon fikrini yaptigim icin yapamiyorum ama siz yapabilirsiniz balonlari sisirip uclarindan ip sarkitin iplere arkali onlu fotograf yapistirin sonra balonu kagit bantla tavana yapistirin cok guzel goruntu oluyor herkes helyumlu balon saniyor :))

merhabalar kizlar. dogum gunu yaklasan bebislerin dogum gunu kutlu olsun simdiden. benim kiziminda ekimin 24. yavastan basladim hazirliklara. cok buyuk degil en yakinlarla kutlanacak bir gun olacak insallah. mevlut yapmadigim icin mevlutunu de ogun okutmayi dusunuyorum. size tavsiyem dogum gunuyle ilgili en guzel fikirleri eger kullaniyorsaniz PİNTERESTten bulabilirsiniz. foto eklemeyi pek bilmiyorum yoksa ekliyecektim bulduklarimi. kizima dogum gunu elbisesini diktim simdiden. hediyelerini de ben hazirlayacam insallah.

Nasıl bi elbise diktin bende dikmeyi düşünüyorum

Ay iyiki doğdun minik horoz maşallah ya suyun geldiği gün ne heyecan yapmıştık 1 yıl oldu demek vay be
Hasılat 30 tl anca oyuncak araba oldu
Demi ya cisimi tutamiyorum sanmıştım :) hasılat azmis ama olsun bizde o da yok iyi günlerde harcasin Yaman pasa

olsun cnm erken bişey olmaz nolcak ki hafta içi evet kötü oluo ya
biz şanslıyız cumartesi doğdu :)
resimlerle 1 yapmak da güzelmiş canım
benim pazara gelio bu yüzden şanslıyım rahat rahat yapıcam
balonla süs güzel de nasıl olıcağını anlamadım ya sen mevlütde mi
yaptın onu.

Sağol cnm..
dediğin yere baktım kayıtlı girilio sanırım
face falan gibi ama malesef ben kullanmadığım için bakamadım
resim falan atabilirsen bakarım.
elbiseyi kendin diktin ne güzel valla hediyelik ne yapıcan.
bende lavanta mevlütten kalan onu nasıl değerlendirebilirim ya
şimdi aklıma geldi :):)

Lavantayı küçük şişelerde koyabilirsin

evet kayit oluyorsun ve telefona uygulama yukleyebiliyorsun. her konuda bir cennet pinterest ben cok kullaniyorum:) kizim dogdugunda sabun dikmistim kadifeden. simdi de cok guzel kolonya siseleri gordum onlardan yapmayi dusunuyorum. lavantan varsa lavanta keseleri dikebilir yada diktirebilirsin.el emegi olan hersey guzel ve anlamli oluyor

Kızlar sticker i kendiniz yapabilirsiniz bastıra bilirsiniz zazzle den ben öyle yapıcam kürdanlarına takıcam

Lavantayı küçük şişelerde koyabilirsin

mevlütte yaptım onu cnm ben keseler falan görmüştüm belki ondan olabilir
de nasıl süslerim onları ya dikmek kolayda.

aynen bunu düşündüm işte kese çok yerde gördüm ama nasıl süslerim onu ya
hadi dikim kolayda kolonya evet güzel oluo renkli kolonyolar var o şişeler için
güzel oluo.telefona nasıl inio kayıt olmadan olurmu facem yok çünkü benim.

Kızlar sticker i kendiniz yapabilirsiniz bastıra bilirsiniz zazzle den ben öyle yapıcam kürdanlarına takıcam

okadar çok site varki ya nereye girip bakıcağımı şaırdım
valla sağol bunada bakalım maliyeti az oluo böle şeyler
olunca güzel oluo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…