Çocuğum üzerinden böyle şeylere girmek istemiyorum derken? Ben çocuğumun üzerinden çevreme hava mı atmaya çalışıyorum yani... Ben en başta da dedim ki zaten kimsemiz yok burda toplasan 10 kişi olamicaz bu yüzden az öz olsun öyle yapıcam dedim... Aile arası.. Gelirse benim ailem gelirse eşimin ailesi bu kadar... Gelecek olanlar da benim canım ciğerim olduğu için ve oğlum onların da torunu olduğu için tabi ki onu hatırlatan ufak hediye vermek isterim... Yani senin "etraf" dediğin insanlar benim ailem canım ciğerim.. Abartı neresinde anlamadım.. Burda herkes birçok şey aldıkça paylaşıyor o an düşünüyor mu hiç "acaba alamayan var mıdır" diye ya da bi başkası "ya ben alamıyorum hiç durumum yok niye paylaşıp duruyor" diye bi tepki verildi mi bu zamana kadar? Hayır.. Çünkü kimse o zihniyette değil... Herkesin hayatı herkesin bütçesi herkesin bebeği... Bu yaptıklarım da ne kendim için ne çevrem için... İçimdeki o güzel heyecanın sonuçları bunlar.. Bebeğim de albümlere baktığında ya da sorduğunda çok güzel anısı olacak... Onun o zaman ki tebessümü de her şeye değer...
Sadece görselleri sana çok abartı geldi sanırım.. Şu ana kadar söylediklerimi o kadar az bi parayla hallettim ki... İnsan isterse her şeyi en güzeliyle yapar.. Bunu bile söylettin bana..
Yani anlamadığım şu.. Gelişim aşamasında örneğin bir ara her bebekte oldu pamukçuk konak onu konuştuk çünkü o zaman o vardı.. Gün geldi dişlerden konuştuk... Herkesin ki aynı mı oldu kimi erken çıkardı kimi geç.. Şimdi de ilk doğumgünleri.. Yaklaştı çok normal yani bu tarz paylaşımlar...
cnm boşver ya valla ağzımdan kırıcı birşey çıkacak diye korkuyorum
bak konunun üzerine yine soranlar oluo neler yaptınız falan die boşver sen ben yazmaya
devamm yani.evet çocuğum üzerinden etrafa atıorum varmı itirazı olannn..
ananesi babannesi dedeler halaları dayıları bunlara ufak bi hediyelik yapıoruz hepsi bu.
hiçte yaptığımız abartı birşey yok.ben çvremde arkadaşlarım yani lüx yerler tutup düğün gibi yapan okadar çok varki bizim yaptığımız neki yani.hiçte yorum yapmadım onlara durumu vardı yaptı ne güzel dedim.belki abartı geldi evet ama yorum yapamam ki.
Gecen gun dikkat ettim arkadasin konusmalarni ama tartsma yaratmmk icn bise demdimÖyle tabi canım.. İmkanı olan hangi anne her şeyin en güzeli olsun istemez... İmkanları varmış yapmışlar ne güzel.. Biz de imkanlarımız kadar yapıcaz..
Gecen gun dikkat ettim arkadasin konusmalarni ama tartsma yaratmmk icn bise demdim
sizlerinde dediginz gibi milyarlr vermiyrz ve herzamn olan seyler degil bu yapilnlar ilk yas gunu onemli benm icin kendimden feragt ederim cocuguma ozel seyler yaprim dediginz gibi gelen etraf degil ailem yani kimseye gosteris yapilmiyo cocuguma ani icin yapiliyo
mesela cogunz bebek arabasi fiyatlari konusurkn sasiryrdum bana gore ucuk fiyatlardi butcem ona yetmezdi ters bise soyledimmi ne haddime kimin neye gucu yeterse hersey imkanlar dogrultusunda oluyo zaten
banada itici kelimesi ters geldi evet ailemiz bizlere boyle bi d.gunu yapmms olablr ama bende yapmayacgm anlamna gelmz herkes biraz saygili olursa bunlr olmaz
burasi bizim paylasim alanmz herseyi paylasyrz
paylasimlar kimseyi rahatsiz etmemesi gerek yani
Yarın doğum günümüz bizim
Boş ver hasılat nasıldı bayramda onu deyiver
canim instagramin varsa ipektosella yi takip et dogum günü susuyle ilgili birkac sey paylasmis anlatimli isine yarar belki..canım fikirlerine ihtiyacım var benim pek görsel zekam yoktur:) bana önerebileceğin süslemeler ve yapımları hakkında fikkir verebilir msiin?
evet canim az kaldi hafta icine geliyor o yüzden kimse gelemez haftasonu da kuzenimin nisani var sanirim erken kutlayacagimsizinde az kaldı cnm dimi
varmı planın neler yapıcağına dair..
Nasıl bi elbise diktin bende dikmeyi düşünüyorummerhabalar kizlar. dogum gunu yaklasan bebislerin dogum gunu kutlu olsun simdiden. benim kiziminda ekimin 24. yavastan basladim hazirliklara. cok buyuk degil en yakinlarla kutlanacak bir gun olacak insallah. mevlut yapmadigim icin mevlutunu de ogun okutmayi dusunuyorum. size tavsiyem dogum gunuyle ilgili en guzel fikirleri eger kullaniyorsaniz PİNTERESTten bulabilirsiniz. foto eklemeyi pek bilmiyorum yoksa ekliyecektim bulduklarimi. kizima dogum gunu elbisesini diktim simdiden. hediyelerini de ben hazirlayacam insallah.
Demi ya cisimi tutamiyorum sanmıştım :) hasılat azmis ama olsun bizde o da yok iyi günlerde harcasin Yaman pasaAy iyiki doğdun minik horoz maşallah ya suyun geldiği gün ne heyecan yapmıştık 1 yıl oldu demek vay be
Hasılat 30 tl anca oyuncak araba oldu
Daha nice güzel uzun yıllarınız olsun horozunla beraberKutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz alıntı yapamıyorum telden kusura bakmayın bu gün kendimi daha bir sorumluluk altında hisset
canim instagramin varsa ipektosella yi takip et dogum günü susuyle ilgili birkac sey paylasmis anlatimli isine yarar belki..
evet canim az kaldi hafta icine geliyor o yüzden kimse gelemez haftasonu da kuzenimin nisani var sanirim erken kutlayacagimyani dogum gununden onceki haftasonu.. mevludunu gec yapip cok ugrastigim icin dogum gunune heves kalmadi süs olarak sadece kizimin fotograflariyla duvara 1 rakami yazacagim.. Pasta aliriz sevdiklerimizi davet ederiz ikramliklar olur.. Balon fikrini yaptigim icin yapamiyorum ama siz yapabilirsiniz balonlari sisirip uclarindan ip sarkitin iplere arkali onlu fotograf yapistirin sonra balonu kagit bantla tavana yapistirin cok guzel goruntu oluyor herkes helyumlu balon saniyor :))
merhabalar kizlar. dogum gunu yaklasan bebislerin dogum gunu kutlu olsun simdiden. benim kiziminda ekimin 24. yavastan basladim hazirliklara. cok buyuk degil en yakinlarla kutlanacak bir gun olacak insallah. mevlut yapmadigim icin mevlutunu de ogun okutmayi dusunuyorum. size tavsiyem dogum gunuyle ilgili en guzel fikirleri eger kullaniyorsaniz PİNTERESTten bulabilirsiniz. foto eklemeyi pek bilmiyorum yoksa ekliyecektim bulduklarimi. kizima dogum gunu elbisesini diktim simdiden. hediyelerini de ben hazirlayacam insallah.
Lavantayı küçük şişelerde koyabilirsinolsun cnm erken bişey olmaz nolcak ki hafta içi evet kötü oluo ya
biz şanslıyız cumartesi doğdu :)
resimlerle 1 yapmak da güzelmiş canım
benim pazara gelio bu yüzden şanslıyım rahat rahat yapıcam
balonla süs güzel de nasıl olıcağını anlamadım ya sen mevlütde mi
yaptın onu.
Sağol cnm..
dediğin yere baktım kayıtlı girilio sanırım
face falan gibi ama malesef ben kullanmadığım için bakamadım
resim falan atabilirsen bakarım.
elbiseyi kendin diktin ne güzel valla hediyelik ne yapıcan.
bende lavanta mevlütten kalan onu nasıl değerlendirebilirim ya
şimdi aklıma geldi :):)
canim simdi telefondan ggiriyorum. aksam atabilirsem pc den atarim foto.Nasıl bi elbise diktin bende dikmeyi düşünüyorum
Bekliyorum payetli elbise istiyorum çok Pahalı o kadar para vermek istemiyorum çünkü bir kere giyecekcanim simdi telefondan ggiriyorum. aksam atabilirsem pc den atarim foto.
evet kayit oluyorsun ve telefona uygulama yukleyebiliyorsun. her konuda bir cennet pinterest ben cok kullaniyorum:) kizim dogdugunda sabun dikmistim kadifeden. simdi de cok guzel kolonya siseleri gordum onlardan yapmayi dusunuyorum. lavantan varsa lavanta keseleri dikebilir yada diktirebilirsin.el emegi olan hersey guzel ve anlamli oluyorSağol cnm..
dediğin yere baktım kayıtlı girilio sanırım
face falan gibi ama malesef ben kullanmadığım için bakamadım
resim falan atabilirsen bakarım.
elbiseyi kendin diktin ne güzel valla hediyelik ne yapıcan.
bende lavanta mevlütten kalan onu nasıl değerlendirebilirim ya
şimdi aklıma geldi :):)
Bekliyorum payetli elbise istiyorum çok Pahalı o kadar para vermek istemiyorum çünkü bir kere giyecek
Lavantayı küçük şişelerde koyabilirsin
evet kayit oluyorsun ve telefona uygulama yukleyebiliyorsun. her konuda bir cennet pinterest ben cok kullaniyorum:) kizim dogdugunda sabun dikmistim kadifeden. simdi de cok guzel kolonya siseleri gordum onlardan yapmayi dusunuyorum. lavantan varsa lavanta keseleri dikebilir yada diktirebilirsin.el emegi olan hersey guzel ve anlamli oluyor
Kızlar sticker i kendiniz yapabilirsiniz bastıra bilirsiniz zazzle den ben öyle yapıcam kürdanlarına takıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?