Eki Görüntüle 1644562 Bende bu siselerden yapicam
Aynısını yapıcam benim pembe kolonya olucak artık üstünü nasıl süslersemçok şık aynı yapıcan mı yoksa şişesi
için paylaştın resmi.içine ne koyucan peki canım.
Yaa benim istediğim gibi olmuşoluyor sanki.:) elbise tam bitmedi.daha kemerini takmadim. ve etek kisalip uclari suslenicek
mevlütte yaptım onu cnm ben keseler falan görmüştüm belki ondan olabilir
de nasıl süslerim onları ya dikmek kolayda.
aynen bunu düşündüm işte kese çok yerde gördüm ama nasıl süslerim onu ya
hadi dikim kolayda kolonya evet güzel oluo renkli kolonyolar var o şişeler için
güzel oluo.telefona nasıl inio kayıt olmadan olurmu facem yok çünkü benim.
okadar çok site varki ya nereye girip bakıcağımı şaırdım
valla sağol bunada bakalım maliyeti az oluo böle şeyler
olunca güzel oluo...
:) netten bakmistim hazir aliyim diye cok yuksek fiyatlar soylediler. o yuzden diktim acikcasi. simdi eteklerini dantel yada taslarla suslemek istiyorum. ayrica istedigim kolonya siseleri de senin yolladiklarna cok benziyor:)Yaa benim istediğim gibi olmuş
Ellerine sağlıkbunlarida arkadasimin oglu icin hazirladim.pembelerini de kizim dogdugunda yapmistim.
Yazdiklarina tüm kalbimle katılıyorum arkadasim burda birçok şey öğrenmemize vesile oldun bu topiği açarak iyidileklerinin yani sıra bunun içinde ayrıca teşekkülerGünaydın doğum günü çocuğu
doğum gününüz kutlu olsun ve canım seninde anneliğinin yıl dönümü kutlu olsun
burada sizden önce doğanlar olsada sizin ki yinede ilk heyecandı her anı burada yaşamak seninle birlikte heyecanlanmak ilk resmini görmek kendi doğumunu hayal etmek hepsi bir arada yaşanmıştı
çok şükür bugünleride gördük Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Müsait olursa nasıl yaptığını biraz anlatırmışım kalıp olarak ne kullandınoluyor sanki.:) elbise tam bitmedi.daha kemerini takmadim. ve etek kisalip uclari suslenicek
Bende baktım elbise 150 lira dediler kolonya şişesinden 7.5 lira dediler gitti gidiyorda şişesi 2.5 tl ordan Alıp kendim Yaparım diye düşündüm sizin D.gününüz bizden önce yapınca paylaşırsın inşallah:) netten bakmistim hazir aliyim diye cok yuksek fiyatlar soylediler. o yuzden diktim acikcasi. simdi eteklerini dantel yada taslarla suslemek istiyorum. ayrica istedigim kolonya siseleri de senin yolladiklarna cok benziyor:)
oluyor sanki.:) elbise tam bitmedi.daha kemerini takmadim. ve etek kisalip uclari suslenicek
Aynısını yapıcam benim pembe kolonya olucak artık üstünü nasıl süslersem
bunlarida arkadasimin oglu icin hazirladim.pembelerini de kizim dogdugunda yapmistim.
Eki Görüntüle 1644577 Ben bunları doğumda yapmıştım
Yazdiklarina tüm kalbimle katılıyorum arkadasim burda birçok şey öğrenmemize vesile oldun bu topiği açarak iyidileklerinin yani sıra bunun içinde ayrıca teşekküler
Kızlar sticker i kendiniz yapabilirsiniz bastıra bilirsiniz zazzle den ben öyle yapıcam kürdanlarına takıcam
Alt kısımda yazı Yazılan yeray denedim cnm çok güzel oluo da resim komple kaplıo mesela
yazı falan nasıl yazılıo acaba...
Benimkinin içinde elyaf var yapması çok kolayay kızlar ya nasıl şanslı
baksana ne şirin allahım fiyomkuna ölürü senn
maşallah sana çok güzel olmuş cnm ellerine
sağlıkk.
çok iyi cnm ben mevlütte şişe yapmıştım daha doğrusu arkadaşım yaptı
onun için şişe olmaz bana ama lavanta keseleri olabilir sanki alırsam
çok pahalıda kendim dikersem falan iyi olur ya ama nasıl hiç el becerim yoktur :):)
nedir bunlar cnm çok güzel ama.
içinde sabun falan mı var.senn baya el becerin var
maşallahh valla.yapıcağın süs eşyalarını falanda paylaş bize tam 1 ay 1 hafta var.
çok güzel olmuş cnm ne var içinde
lavantayla yapabilirmyim bu şekilde birşeyy..
Alt kısımda yazı Yazılan yer Eki Görüntüle 1644607 bak ben bunu deneme Amaçlı yapmıştım ordan
Benimkinin içinde elyaf var yapması çok kolay
Tabi Güzelce giydirip saçlarımızda yapıp resim çekicem onu koycamAlt kısımda yazı Yazılan yer Eki Görüntüle 1644607 bak ben bunu deneme Amaçlı yapmıştım ordan
Kumaşım benim çeyizden kalmıştı kumaşın üstüne pasta tabağını koyup yuvarlak çizdim ve kestim sonra kenarlarında teğel Alıp büzdürdüm sıkılaştırıp diktim üstünede istediğin süsü ya dikersin yada silikon tabancasıyla yakıştırırsınkumaşı nerden nasıl bi kumaş alıosun peki
içine elyaf koyup dikiosun yani sonrada süsü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?