2014 Kasım Anneleri

bunlarida arkadasimin oglu icin hazirladim.pembelerini de kizim dogdugunda yapmistim.

Eklentiler

• IMG_20150826_222452.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20150826_222452.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 98
Ben bunları doğumda yapmıştım

Yazdiklarina tüm kalbimle katılıyorum arkadasim burda birçok şey öğrenmemize vesile oldun bu topiği açarak iyidileklerinin yani sıra bunun içinde ayrıca teşekküler

:) netten bakmistim hazir aliyim diye cok yuksek fiyatlar soylediler. o yuzden diktim acikcasi. simdi eteklerini dantel yada taslarla suslemek istiyorum. ayrica istedigim kolonya siseleri de senin yolladiklarna cok benziyor:)
Bende baktım elbise 150 lira dediler kolonya şişesinden 7.5 lira dediler gitti gidiyorda şişesi 2.5 tl ordan Alıp kendim Yaparım diye düşündüm sizin D.gününüz bizden önce yapınca paylaşırsın inşallah

oluyor sanki.:) elbise tam bitmedi.daha kemerini takmadim. ve etek kisalip uclari suslenicek

ay kızlar ya nasıl şanslı
baksana ne şirin allahım fiyomkuna ölürü senn
maşallah sana çok güzel olmuş cnm ellerine
sağlıkk.

Aynısını yapıcam benim pembe kolonya olucak artık üstünü nasıl süslersem

çok iyi cnm ben mevlütte şişe yapmıştım daha doğrusu arkadaşım yaptı
onun için şişe olmaz bana ama lavanta keseleri olabilir sanki alırsam
çok pahalıda kendim dikersem falan iyi olur ya ama nasıl hiç el becerim yoktur :):)

bunlarida arkadasimin oglu icin hazirladim.pembelerini de kizim dogdugunda yapmistim.

nedir bunlar cnm çok güzel ama.
içinde sabun falan mı var.senn baya el becerin var
maşallahh valla.yapıcağın süs eşyalarını falanda paylaş bize tam 1 ay 1 hafta var.

Eki Görüntüle 1644577 Ben bunları doğumda yapmıştım

çok güzel olmuş cnm ne var içinde
lavantayla yapabilirmyim bu şekilde birşeyy..

Yazdiklarina tüm kalbimle katılıyorum arkadasim burda birçok şey öğrenmemize vesile oldun bu topiği açarak iyidileklerinin yani sıra bunun içinde ayrıca teşekküler

birşeyler yaptınız mı cnmm
yada akşam mı yapıcaksınız nedir plan
doğum günü paşasınaa :)

Kızlar sticker i kendiniz yapabilirsiniz bastıra bilirsiniz zazzle den ben öyle yapıcam kürdanlarına takıcam

ay denedim cnm çok güzel oluo da resim komple kaplıo mesela
yazı falan nasıl yazılıo acaba...

Benimkinin içinde elyaf var yapması çok kolay

kumaşı nerden nasıl bi kumaş alıosun peki
içine elyaf koyup dikiosun yani sonrada süsü.
Kumaşım benim çeyizden kalmıştı kumaşın üstüne pasta tabağını koyup yuvarlak çizdim ve kestim sonra kenarlarında teğel Alıp büzdürdüm sıkılaştırıp diktim üstünede istediğin süsü ya dikersin yada silikon tabancasıyla yakıştırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…