Cnm oluyor oyle arada sikma caniniValla yürüme değil de işte tutup kalkıyor öyle koltuğu bi baştan bi başa sıralıyor henüz bağımsız yürümedi..
Bizim gelmedi ya.. 2 dişi de zaten 2 ayda çıkardı.. Daha bişi yok.. Maşallah size.. Bilmiyorum valla artık boymuş kiloymuş düşünmek istemiyorum ama yemeyince moralim bozuluyor tabi...
Güle güle kullansın güzel bir seçim olmuş
Bende Oğluma bir doğum günü hediyesi düşünüyorum ama bakalım becerebilirsek paylaşırım
Ay sorma yaa cok uzun suruyorbizde yapıoz onu bazen nasıl gülüyo o güldükçe benm içim
erio resmennn:):)
aynen öle benimki öle çıkardı arka arkaya geldi
çok şükür daha da devam edio sıkıntı ama..
Vay cok guzel fikirSağol adaşım inşallah hakkını vererek oynar Erenim. Yamanın doğum günü hediyesini merakla bekliyorum. Ben bir de her ay çektiğim konsept fotoğraflarını çerçeveletip odasına asmayı düşünüyorum. Ileride Ilk yaş için anlamlı bir hediye olur
Becerebilirsek derkenGüle güle kullansın güzel bir seçim olmuş
Bende Oğluma bir doğum günü hediyesi düşünüyorum ama bakalım becerebilirsek paylaşırım
Benim oğlum çok aceleci maşallah. Dur yavrum yavaş yavaş büyü diyorum ama nafile; ))ayy maşallahh maşallah bizde daha emekleme bile yok çok tembeliz çok
Aynen bildiğin uçuyor velet :) eline bi de top alıyor bütün evi fildir fildir geziyorKızımda yürümeye başladı ve çok hoşuna gidiyor hiç oyurmuyor nerden geliyor bu kadar enerji anlamıyorum
Cok tatliiiAynen bildiğin uçuyor velet :) eline bi de top alıyor bütün evi fildir fildir geziyor
1 kere canım. Normalde bi sabah bi akşam 2 uyku uyumasi lazım bu cagdaki bebelerin ama benimki 1 tane uyuyor öğle uykusu.Gunduz bebislerinizi kac kez uykuya yatiriyorsunuz
Sağol canım. ..Cok tatliii
Çabuk sıkılıyor hepsi işte alıyoruz amaSağol adaşım inşallah hakkını vererek oynar Erenim. Yamanın doğum günü hediyesini merakla bekliyorum. Ben bir de her ay çektiğim konsept fotoğraflarını çerçeveletip odasına asmayı düşünüyorum. Ileride Ilk yaş için anlamlı bir hediye olur
El emeği birşey ama daha bi çalışmam yokBecerebilirsek derken
Iki kez uyumuyor mu hic1 kere canım. Normalde bi sabah bi akşam 2 uyku uyumasi lazım bu cagdaki bebelerin ama benimki 1 tane uyuyor öğle uykusu.
Nasil birsey ki acebaEl emeği birşey ama daha bi çalışmam yokçok tembelim
ıı ıhh söylemem
Nasil birsey ki aceba
Cnm oluyor oyle arada sikma canini
Yakisikli oglus :)
Gunduz bebislerinizi kac kez uykuya yatiriyorsunuz
kardes galibaBecerebilirsek derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?