2014 Kasım Anneleri

Cnm oluyor oyle arada sikma canini
Yakisikli oglus :)

Güle güle kullansın güzel bir seçim olmuş
Bende Oğluma bir doğum günü hediyesi düşünüyorum ama bakalım becerebilirsek paylaşırım

Sağol adaşım inşallah hakkını vererek oynar Erenim. Yamanın doğum günü hediyesini merakla bekliyorum. Ben bir de her ay çektiğim konsept fotoğraflarını çerçeveletip odasına asmayı düşünüyorum. Ileride Ilk yaş için anlamlı bir hediye olur

bizde yapıoz onu bazen nasıl gülüyo o güldükçe benm içim
erio resmennn:):)

aynen öle benimki öle çıkardı arka arkaya geldi
çok şükür daha da devam edio sıkıntı ama..
Ay sorma yaa cok uzun suruyor
Mesela hala yemiyor bisiler
Yavrum benim

Vay cok guzel fikir
Bakalim aktivite masasini sevecek mi

Baska dogum gunu hediye fikri olan var mi
Babamiz gorevden gelirse uclu foto cekilebiliriz belki
Ama ne alsam oglusuma hmmm
Guzel fikirler bekliyrm

Çabuk sıkılıyor hepsi işte alıyoruz ama
Bizde her ay kendimizce çekimler yaptık doğum günü fotosu için biraz süs falan aldık bakalım ilerde öyle bir toparlayıp çerçeveletmek güzel olur

Oglumun odasi yok
Oda almayi planliyrz
Henuz gezmedk ama bnm aklimda beyaz bi oda var,
Genc odasi seklinde calisma masali falan alalim diyrZ
Oda alan ya da yaptiran var mi bu tarz
Guzel model gorursm yaptirabilirim

Cnm oluyor oyle arada sikma canini
Yakisikli oglus :)

Çabuk geçsin bu dönem ya.. Her şeyi yesin oğlum az ye diye sitem edeyim : )

Gunduz bebislerinizi kac kez uykuya yatiriyorsunuz

Sabah 7,30-8,00 gibi kalkarsa günde iki kez uyuyor canım... Genelde 2 kez uyuyor.. Haftasonu bazen gece geç yatmışsa 10 da felan kalıyor o zaman bir kere uyuyor..

Doğumgünü için biz de eğitici güzel bir oyuncak felan düşünüyoruz ama bakalım böyle büyükçe uzun süre kullanabileceği bişi olsun diyoruz..
Oda bizde de yok canım... Biraz daha büyüsün sonra yapıcaz ona özel güzel.. Şimdi bile kış gelmeden odasını ayıralım diyorum "olmaazzzz" onun gözünün önünde yatacakmış oğluşu.. Ağlarsa duymazsak daha çok ufak vs... Bence zamanı yani... Nasıl ikna edicez babamızı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…