Valla yürüme değil de işte tutup kalkıyor öyle koltuğu bi baştan bi başa sıralıyor henüz bağımsız yürümedi..
Bizim gelmedi ya.. 2 dişi de zaten 2 ayda çıkardı.. Daha bişi yok.. Maşallah size.. Bilmiyorum valla artık boymuş kiloymuş düşünmek istemiyorum ama yemeyince moralim bozuluyor tabi...
Sağol adaşım inşallah hakkını vererek oynar Erenim. Yamanın doğum günü hediyesini merakla bekliyorum. Ben bir de her ay çektiğim konsept fotoğraflarını çerçeveletip odasına asmayı düşünüyorum. Ileride Ilk yaş için anlamlı bir hediye olur
Sağol adaşım inşallah hakkını vererek oynar Erenim. Yamanın doğum günü hediyesini merakla bekliyorum. Ben bir de her ay çektiğim konsept fotoğraflarını çerçeveletip odasına asmayı düşünüyorum. Ileride Ilk yaş için anlamlı bir hediye olur
Çabuk sıkılıyor hepsi işte alıyoruz ama
Bizde her ay kendimizce çekimler yaptık doğum günü fotosu için biraz süs falan aldık bakalım ilerde öyle bir toparlayıp çerçeveletmek güzel olur
Oglumun odasi yok
Oda almayi planliyrz
Henuz gezmedk ama bnm aklimda beyaz bi oda var,
Genc odasi seklinde calisma masali falan alalim diyrZ
Oda alan ya da yaptiran var mi bu tarz
Guzel model gorursm yaptirabilirim
Sabah 7,30-8,00 gibi kalkarsa günde iki kez uyuyor canım... Genelde 2 kez uyuyor.. Haftasonu bazen gece geç yatmışsa 10 da felan kalıyor o zaman bir kere uyuyor..
Doğumgünü için biz de eğitici güzel bir oyuncak felan düşünüyoruz ama bakalım böyle büyükçe uzun süre kullanabileceği bişi olsun diyoruz..
Oda bizde de yok canım... Biraz daha büyüsün sonra yapıcaz ona özel güzel.. Şimdi bile kış gelmeden odasını ayıralım diyorum "olmaazzzz" onun gözünün önünde yatacakmış oğluşu.. Ağlarsa duymazsak daha çok ufak vs... Bence zamanı yani... Nasıl ikna edicez babamızı bilmiyorum..