Ahahahaha harikasın ya çok güldümkardes galiba
Gorende heryil doguruyon sanar:)istedigin zamanda olur inşallah kardesde yalnız kalmasin hic bir bebekAhahahaha harikasın ya çok güldümo konuda inanılmaz beceriksiz olmak istiyorum artık
istanbulda misin bilmiuorum canim ama yinede soyliyim. ben maskodan can bebeden aldim.ablamda ayni yerden aldi ikimiz de cok memnun kaldik bu yuzden tavsiye ederim.Oglumun odasi yok
Oda almayi planliyrz
Henuz gezmedk ama bnm aklimda beyaz bi oda var,
Genc odasi seklinde calisma masali falan alalim diyrZ
Oda alan ya da yaptiran var mi bu tarz
Guzel model gorursm yaptirabilirim
Çok nadir . 1 kere uyuyor 1 saat uyuyor en az. Gündüz az uyrsa akşam erken uyutuyorum. En gec 7 de yatiriyorum.Iki kez uyumuyor mu hic
kardes galiba
Uuuuuuuuuuuuu... Unuttum canım yaaaaa... Telefonuma alarm kurayım eve gider gitmez çekeyim sabah atayım sana... Vaktin var di mi o kadar..?
Puhahhaa supersin cok guldumkardes galiba
Sen mi beceriksiz olcanAhahahaha harikasın ya çok güldümo konuda inanılmaz beceriksiz olmak istiyorum artık
Gecmis olsun cnmYazmadan gecemem simdi bu cok iyiydi mrymerhn igne yemekten kevgire dönmüş halimle hasta yatagimda güldürdün beni Allah iyiligini versin
ıı ıhh söylemem
Gunduz bebislerinizi kac kez uykuya yatiriyorsunuz
Çabuk sıkılıyor hepsi işte alıyoruz ama
Bizde her ay kendimizce çekimler yaptık doğum günü fotosu için biraz süs falan aldık bakalım ilerde öyle bir toparlayıp çerçeveletmek güzel olur
Oglumun odasi yok
Oda almayi planliyrz
El emeği birşey ama daha bi çalışmam yokçok tembelim
oyy gecmis olsunn yaa Rabbim acil.sifa versin azcik moral olmis iyi bari:)Yazmadan gecemem simdi bu cok iyiydi mrymerhn igne yemekten kevgire dönmüş halimle hasta yatagimda güldürdün beni Allah iyiligini versin
Ay cnm sorma esim bebek odasi gereksiz diyor, durmadan odami alicaz diyorvalla cnm sabah uyuyo 1 saat
falan birde öğleden sonra uyuyo yine 1 saat bazen geçio 1 saati
ama bazende hiç uyumuo yani..ozamanlar akşam erken uyuyoo
siz güzel şeyler yapıosunuz cnm eminim çok güzel olur yinee.
genç odası niye bebek odası gibi yaptırsan 4 5 yaşa
kadar kullanabilceği daha şirin olmazmı ben bi dolap yapıcam
büyüyen karyola istiyodum ma belli olmaz o okadar sonra
avize halı perdesi falan işte şirin bierşey olur heralde daha yapmadık ama
en yakın zamanda yapmamız lazım.
mesela örnekk versen çok seviniriz :):):)
Ay cnm sorma esim bebek odasi gereksiz diyor, durmadan odami alicaz diyor
Bende beyaz olsun haliyla avize perde ve stickerlarla bebek havasi katmayi dusunuyrm
Dolap sart cnm kiyafetler giderek artiyor
Ee kimseyede vermiyrm ikinci bebis icin sakliyrm
Heryer doldu tasti
Allah herkesin gonlune göre versin. Ayy ama ben öyle oldum gibi 2013 Elif 2014 zeynep oldu. geçen eşim Diyor ki ben sana kirginim 2015 i eş geçtin.. yani dedim üçüncü çocuğu istiyoruz da bu kadar erken de olmasınGorende heryil doguruyon sanar:)istedigin zamanda olur inşallah kardesde yalnız kalmasin hic bir bebek
Oglumun odasi yok
Oda almayi planliyrz
Çok zorlandınmı bende senin gibi olsun istiyorum yapmayı düşünüyorum yaşım geçiyo zaten ikisi birden büyür diyorum çok şükür kızım uslu birazda onun verdiği rahatlıkta var tabiAllah herkesin gonlune göre versin. Ayy ama ben öyle oldum gibi 2013 Elif 2014 zeynep oldu. geçen eşim Diyor ki ben sana kirginim 2015 i eş geçtin.. yani dedim üçüncü çocuğu istiyoruz da bu kadar erken de olmasın
Eki Görüntüle 1649114 Eki Görüntüle 1649115 Eki Görüntüle 1649117
Biz oğlumun odasına bunları aldık. Şuan park yatak kullandığım için yatağını almadık. 2 Yaşında bu Takımın yatağını ve bunlara uygun halı, abajur vs. alalım diyoruz.
benimki bazen iki bazen 3 kere uyuyorGunduz bebislerinizi kac kez uykuya yatiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?