Ay bayildim cok guzelEki Görüntüle 1649114 Eki Görüntüle 1649115 Eki Görüntüle 1649117
Biz oğlumun odasına bunları aldık. Şuan park yatak kullandığım için yatağını almadık. 2 Yaşında bu Takımın yatağını ve bunlara uygun halı, abajur vs. alalım diyoruz.
Ya esim pinti biri degildirdr, boyle seyleri gereksi buluyor, mantigina yatmayan birseydede ikna etmesi cok zor anlatamamAynen valla şuan dolap yok eşimin bi rafını oğluşuma açtım
oraya sığdırmaya çalışorum zaten çoğu küçüldü onları kaldırım
falan derken yetio şimdilik ama en yakın zamnda olması lazım
ben byüyen karyola yaparsam onu baya kullanır bazaya dönüo ya falan..
oyüzden baya gider ama sen nasıl diosa eşin tabi ona uydurcan dediğin de olur yani nie olmasın..
Ya esim pinti biri degildirdr, boyle seyleri gereksi buluyor, mantigina yatmayan birseydede ikna etmesi cok zor anlatamam
Cnm direk karyola alsan daha iyi degil mi? Besigi var zaten
Heryik bi cocuk ohh ne guzel hayat onlara guzel :)Allah herkesin gonlune göre versin. Ayy ama ben öyle oldum gibi 2013 Elif 2014 zeynep oldu. geçen eşim Diyor ki ben sana kirginim 2015 i eş geçtin.. yani dedim üçüncü çocuğu istiyoruz da bu kadar erken de olmasın
Canim bence kızın usluysa ikincı çocuk için geç kalma düşün derim.zorlandim elbette ama ustesinden gelinmicek gibi degildi kolikti zeynep o donem cok fena gecti neyseki üç ay sürdü gecti gitti simdi iyiki dogurmusum ardi ardina ikinci aradan cikiyor yasimiza girmek uzereyiz zaman geciyor üçüncü de dusunuyoruz calismasam evde olsam onuda hemen isterim de artik kv.le annemden utanirim elif krese gitsin öyle artık üçüncü..Çok zorlandınmı bende senin gibi olsun istiyorum yapmayı düşünüyorum yaşım geçiyo zaten ikisi birden büyür diyorum çok şükür kızım uslu birazda onun verdiği rahatlıkta var tabi
Oglusun besigi var cnm mobilya, onu kullaniyrm karyolasini takim olsun diye alicambeşiği küçüklerden ama canım sığmıo şuan:)
karyolada yatabiirmi bilmem ki 3 yaşına kadar falan
büyüyen karyola yada park yatak falan daha iyi olmaz mı..
Aynen onlara çok daha basit geliyor.hakkinda hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versinHeryik bi cocuk ohh ne guzel hayat onlara guzel :)
Belki okumamissindir gecen bende esimin yuzunden sikinti yasadm, dun test yaptim negatif cikti Allahtan, cok sinirlendirdi beni
Olsun ne olacak diyor, ne kadar basit onlar icin
Benim sıkıntım kv yok annemde biraz uzak yakınımda kimsem yok burada 2. Yi düşünen bitek benim galibaCanim bence kızın usluysa ikincı çocuk için geç kalma düşün derim.zorlandim elbette ama ustesinden gelinmicek gibi degildi kolikti zeynep o donem cok fena gecti neyseki üç ay sürdü gecti gitti simdi iyiki dogurmusum ardi ardina ikinci aradan cikiyor yasimiza girmek uzereyiz zaman geciyor üçüncü de dusunuyoruz calismasam evde olsam onuda hemen isterim de artik kv.le annemden utanirim elif krese gitsin öyle artık üçüncü..
yoo bende isterim Allah verirse kizim.oylee.usluda degil hala saat basi ayaktayız geceBenim sıkıntım kv yok annemde biraz uzak yakınımda kimsem yok burada 2. Yi düşünen bitek benim galiba
Canim bence kızın usluysa ikincı çocuk için geç kalma düşün derim.zorlandim elbette ama ustesinden gelinmicek gibi degildi kolikti zeynep o donem cok fena gecti neyseki üç ay sürdü gecti gitti simdi iyiki dogurmusum ardi ardina ikinci aradan cikiyor yasimiza girmek uzereyiz zaman geciyor üçüncü de dusunuyoruz calismasam evde olsam onuda hemen isterim de artik kv.le annemden utanirim elif krese gitsin öyle artık üçüncü..
Canim bence kızın usluysa ikincı çocuk için geç kalma düşün derim.zorlandim elbette ama ustesinden gelinmicek gibi degildi kolikti zeynep o donem cok fena gecti neyseki üç ay sürdü gecti gitti simdi iyiki dogurmusum ardi ardina ikinci aradan cikiyor yasimiza girmek uzereyiz zaman geciyor üçüncü de dusunuyoruz calismasam evde olsam onuda hemen isterim de artik kv.le annemden utanirim elif krese gitsin öyle artık üçüncü..
Oglusun besigi var cnm mobilya, onu kullaniyrm karyolasini takim olsun diye alicam
Ben senin bebisin var saniyrdum o zaman buyuyen karyolalar guzel olur tabisi
hamsteŕ alinti yapmamisim canim sana yazmistim ama Benim cocuklarimin arası 16 ay ve o kadar zorlandım ki hala da öyleyim ailelere çok uzagiz kimse yok yanımızda ve çocuklarımın ikiside çok hareketli uykusuz mizmiz bizimki süpriz oldu planlı bişey değildi uyuduklarinda ikisine bakıp bakıp seviyorum gün içinde bana kriz gecirtselerde iki çocuk sevgisi bambaşka bişey hangini sevecegini şaşırıyorsun büyük oğlum kardeşini çok kiskaniyo ve zarar veriyo küçük sanki az mı o da sürekli abisini taklit ediyo gündüz taş catlasin en fazla 1 saat uykumuz var akşam 10 dan önce asla uyumazlar sabaha kadar saat başı uyanır sabah 4 den sonra doğru düzgün uykumuz yok benim için çok zor geçiyo ama iyi ki olmuş diyorum çünkü sevgisi herseyi unutturuyo
ben de ıkıncıye hamile kalmadan once uc olabılır dıyordum ama su an dıyorum allah olmayanlara versin. Kazara olursa kabulüm tabiki doğururum ama şu an markete bile gıdemezken düşüncesi bile beni strese sokuyor. İsteyerek yaptım Ben ama yanlız oldugum için mi bilmiyorum. çok zorlandım 3.5 yaş olmasına ragmen arada. Okula gondermek bile öyle zor ki kucugu de ındırıyorum kucagımda mecburen servise 3 aylıktan beri. Hasta olacak dıye korkuyorum.
Annem yakın olsaydı ben de arka arkaya yapardım senin gibi canım. Kızların çok şanslı yaşları yakın cok ıyı ıkı arkadas olacaklar.
Benim gözüm korktu valla.hamsteŕ alinti yapmamisim canim sana yazmistim ama Benim cocuklarimin arası 16 ay ve o kadar zorlandım ki hala da öyleyim ailelere çok uzagiz kimse yok yanımızda ve çocuklarımın ikiside çok hareketli uykusuz mizmiz bizimki süpriz oldu planlı bişey değildi uyuduklarinda ikisine bakıp bakıp seviyorum gün içinde bana kriz gecirtselerde iki çocuk sevgisi bambaşka bişey hangini sevecegini şaşırıyorsun büyük oğlum kardeşini çok kiskaniyo ve zarar veriyo küçük sanki az mı o da sürekli abisini taklit ediyo gündüz taş catlasin en fazla 1 saat uykumuz var akşam 10 dan önce asla uyumazlar sabaha kadar saat başı uyanır sabah 4 den sonra doğru düzgün uykumuz yok benim için çok zor geçiyo ama iyi ki olmuş diyorum çünkü sevgisi herseyi unutturuyo
Dişler 0 km ya ondan sanirim. :/11ayı doldurunca 2günde 2diş çıkaran oğlum kudurmuş gibi ağzına nere gelirse sürekli ısırıyor halı kenarı da dahil.
akşam mahvetti beni öyle bi ısırdı ki göğsümü 2-3yerden kesti ve acaip kanadı. Bu dişler ne kadar keskin böyle zamanla mı keskinliği azalıyor kendi dişim böyle degil jilet gibi adamın dişleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?