Antibiyotk yapti cnmcanım ekşi falan yedimi mandalina gibi..
musti ilk mandaline yediğinde berbat pişik oldu çok kötüydü..
ben hametan, sudocremi birleştirip sürdüm..1 günde baya düzelme oldu..
2 saate bir bez değiştirdim ve kremledim
Kizlar aklima ne geldi
Kuzulariniz birinxi sinifa basladigibda burda olurmuyuz hepimiz
Ne dersiniz
Ben girireim Allah nasip ederse
Kizlar aklima ne geldi
Ne dersiniz
[QUOTE "perikanadi, post: 43574233, member: 525112"]Dün oğlum ilk defa bağımsız 5-6 adım attı annesine..
Bir kaç kez tekrarladık... Cesur davrandı biraz maşallah... İnşallah 1 aya kalmaz yürür ya..
Evde dolaşan minik bir adam istiyorum ben : )
Eki Görüntüle 1690528 Eki Görüntüle 1690530 Aktivite masamızla çok eğleniyoruz biz... Sıkılmıyor pek..
Eki Görüntüle 1690526 Yaramazlık yaparken o kadar çok mutlu oluyor ki kıvırcığım benim
Eki Görüntüle 1690527 Annesinin kuzusu... Koca adam da olsan hep dizlerimde dinlendir ruhunu...
okul muKizlar aklima ne geldi
Ne dersiniz
Anam başladılar bunlar kendilerinden beklenmedik hareketleri yapmaya.yarında kahvaltıyı hazırlarsa şaşırmaBiz bu sabah bomba gibiyiz....15 i Atlatttik ya hemen abi oldukdemin 8 de eşimin alarmi caliyor mutfakda masanin ustundeydi kalkamadik hemen, akif paşada uyuyor diye gozumu acip bakmadim bile oh dedim bu saate kadar uyumuş...birde baktimki alarm sesi yanima yaklasio baktim bizim oğlan elinde telefonla gelmiş koptuk resmen , kendi odasında beşiğinde rahat yatmiodu bizim odada küçük olduğu için yatagini aldim bavulun üstüne koydum bizimkinden 20 santim falan asagida hemen yanimda ordann inmis normalde dusuodu
mustafa nice yıllara canım.maşallah çok yakışıklı olmuşsun.anne babada güzel ve mutlu görünüyorlar.Allahım sizi birbirinizden ayırmasınDddEki Görüntüle 1690317
Eki Görüntüle 1690318 Eki Görüntüle 1690319 Eki Görüntüle 1690320 Eki Görüntüle 1690321 Eki Görüntüle 1690322 Eki Görüntüle 1690323
doğum günümü ve diş bulgurumuzu yaptık..
büyük aksiliklerde olsa çok güzel geçti..
pastamız gelirken rabada yuvarlandı..çok fena bir durumdu pasta gitti yanii..misafirler gelmeye başlamıştır..acil pastane arayısına girdij yeni bir pasta yaptrdık şükür yetişti 1 saat içinde..gerisi çok güzel geçti ama..sizlerede elimde olan fotolardan atayım dedim canlar..
oğluşum 1 yaşında artık
2 kutlama yaptık biri gündüz sadece kadınlar ve arkdaşlarım..
diğeride akşam erkekler aileler desem daha doğru..
gündüzki pastamız baya fazla gelince akşama küçük bir pasta aldık onu kestik :)
pompanın ucuna sivri bir uç var onu takıyorsun sonrada altta küçük bir çıkıntı oluyor oraya takıp şişiriyorsun.o çıkıntıyı cep gibi düşün pompanın ucunu o cepten içeri sokucaksın.Doğum günü pastasını şeker hamurlu yapan arkadaşlar, ikram etmek için keserken zorladınız mı? Dün tam siparişimizi verecekken, pastanedeki adam kafamızı karıştırdı. Keserken çok zor olur hatta şeker hamurunu komple çıkarıpta servis edebilirsiniz falan dedi
Bir de netten 1 şeklinde folyo balonumuz geldi ama şişirme yeri çok garip. Sanırım pompayla şişirilmesi gerekir ama içeriye hava gidecek delik vs yok. Sanırım I icmimarmelike sende folyo balon kullanmıştın, nasıl şişirdiniz yardımcı olabilir misin?
çok geçmiş olsun canım.inşallah bir an önce o küçük popiş iyileşirKizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
bunun adına insanlık hali diyoruz. herkes aynı.sıkıntı yok yaniDun gece oglum dogru duzgun uyumadi bende ara ara soylendim
Off pismanim
Yavrumkimbilr ne sikintilar yasiyorduda uyumuyordu
Ben kotu bi anneyim ya
Nasil bencil olup uyku pesine dusuyrm
Cnm aciyor
maşallah.nice senelere mutlu mesut yaşayın.çok cici görünüyorsunuz.Allahım mutluluğunuzu bozmasınIyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..
Şişirmeye çalışıyoruz, içeriye hava gitmiyor ya. Anlamadım ben bu işi. Pipetle deneyelim bir de. Diyelim ki şişti ucunu herhangi bişeyle bağlıyomuyuz kızlar
Allah razı olsun çok teşekkürler cümleten inşallahmaşallah.nice senelere mutlu mesut yaşayın.çok cici görünüyorsunuz.Allahım mutluluğunuzu bozmasın
evet canım benim kız biraz erkeğe benziyo :)))Teşekkür ederim canım...
Kızına çok mu benziyor : )
Gelinim olur belkim
Maşallah bereni sevsinler senin...
Fotomontajlar da bir harika olmuş gerçekten : )
Maşallah ne yakışıklı saçlarını sevsinler.. Nice nice yaşlara inşallah küçük bey..
Kimsesiz deme kız... Eşin yanında bebişin yanında.. Berabersiniz Allah ayırmasın.. İnşallah gecikmeli de olsa güzel bir kutlama yaparsınız sevdiklerinizle.. Doğumgününüz kutlu olsunnnnn..
Merhaba canım...
Çok geçmiş olsun hasta mı bebiş ya?
Kuzenimin oğlu da bronşit demişlerdi bi kaç ilaç kullandı canım sonra bebeğinin önce poposunda başlamış kızarıklıklar.. Yayılmış vücuduna.. Pişik olmuştu çok kötü dedi.. Doktora götürdüler bir sürü alerji testi kan testi vs.. Doktor demiş bu ilaçları 5 günden fazla kullanmamalıydın 7 gün olmuş o daha minik yan etkisi fazla olmuş demiş.. Muhtemelen bebişinde de öyledir.. Bir de kansızlığı aşırı varmış 7 lerdeymiş.. Bir tek kan ilacı ve bi pişik kremi yazmış başka hiçbişi kullanma demiş geçmeye başlamış şükür..
Canım bizim pastamızın üstünde bir tane taç vardı bir tek onu aldım ben keserken diğerlerini de bazı yerde aldım bazı yerde almadım ama keserken çok zorlanmadım.. Bebişler onları hep yedi çok beğendiler : )
ay maşallah size ya çok tatlıııDün oğlum ilk defa bağımsız 5-6 adım attı annesine..
Bir kaç kez tekrarladık... Cesur davrandı biraz maşallah... İnşallah 1 aya kalmaz yürür ya..
Evde dolaşan minik bir adam istiyorum ben : )
Eki Görüntüle 1690528 Eki Görüntüle 1690530 Aktivite masamızla çok eğleniyoruz biz... Sıkılmıyor pek..
Eki Görüntüle 1690526 Yaramazlık yaparken o kadar çok mutlu oluyor ki kıvırcığım benim
Eki Görüntüle 1690527 Annesinin kuzusu... Koca adam da olsan hep dizlerimde dinlendir ruhunu...
yok canım ya hiç zorlanma falan olmuyoDoğum günü pastasını şeker hamurlu yapan arkadaşlar, ikram etmek için keserken zorladınız mı? Dün tam siparişimizi verecekken, pastanedeki adam kafamızı karıştırdı. Keserken çok zor olur hatta şeker hamurunu komple çıkarıpta servis edebilirsiniz falan dedi
Bir de netten 1 şeklinde folyo balonumuz geldi ama şişirme yeri çok garip. Sanırım pompayla şişirilmesi gerekir ama içeriye hava gidecek delik vs yok. Sanırım I icmimarmelike sende folyo balon kullanmıştın, nasıl şişirdiniz yardımcı olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?