2014 Kasım Anneleri

Antibiyotk yapti cnm
Mustafabin si mum uflerkebki suratu harikaa

Kizlar aklima ne geldi
Kuzulariniz birinxi sinifa basladigibda burda olurmuyuz hepimiz
Ne dersiniz
Ben girireim Allah nasip ederse

Ayyy İnşallah o gunleri görürüz yaa okulda bazen boncuk boncuk bakan ogrencilerimi goruyorum aklima. Geliyor kizim acaba benim.minigim nasil bir ogrenci olcak nasil bir karakteri olacak diye

Lutfen yanilgiya dusmeyelim onu eglendiren tahta kasik

Bence hep dizlerde dinlendirmesin sonra gelinler bizi cok kotu eder[/QUOTE]
maşallah oğluşuna. Allahım acılarını göstermesin

Anam başladılar bunlar kendilerinden beklenmedik hareketleri yapmaya.yarında kahvaltıyı hazırlarsa şaşırma

mustafa nice yıllara canım.maşallah çok yakışıklı olmuşsun.anne babada güzel ve mutlu görünüyorlar.Allahım sizi birbirinizden ayırmasın

pompanın ucuna sivri bir uç var onu takıyorsun sonrada altta küçük bir çıkıntı oluyor oraya takıp şişiriyorsun.o çıkıntıyı cep gibi düşün pompanın ucunu o cepten içeri sokucaksın.

Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
çok geçmiş olsun canım.inşallah bir an önce o küçük popiş iyileşir

kızlar 2014 kasım annelerinden ilk doğum yapan kimdi. annelerimizden birisi erken ikiz bebek dünyaya getirmişti. hatta ikizlerden birisi hastaydı.ambulans uçak falan durumu vardı.doğru mu hatırlıyorum.ilk annemiz o muydu.

Doğum günün kutlu olsun Mustafa. İyiki doğmuşsun çok tatlısınız allah bozmasın...

evet canım benim kız biraz erkeğe benziyo :)))

ay maşallah size ya çok tatlııı
duygulandırdı beni "dizlerimde dinlendir ruhunu"

yok canım ya hiç zorlanma falan olmuyo
hatta ben şeker hamurunu hiç sevmem ama çok daha şık duruyo diye öyle yaptırdım
yerken onu ayırıyorum normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…