Dün oğlum ilk defa bağımsız 5-6 adım attı annesine..
Bir kaç kez tekrarladık... Cesur davrandı biraz maşallah... İnşallah 1 aya kalmaz yürür ya..
Evde dolaşan minik bir adam istiyorum ben : )
Eki Görüntüle 1690528 Eki Görüntüle 1690530 Aktivite masamızla çok eğleniyoruz biz... Sıkılmıyor pek..
Eki Görüntüle 1690526 Yaramazlık yaparken o kadar çok mutlu oluyor ki kıvırcığım benim
Eki Görüntüle 1690527 Annesinin kuzusu... Koca adam da olsan hep dizlerimde dinlendir ruhunu...
pumuckll
Evet tahta kaşıklara da bayılıyor ama normalde de oynuyor yaaaa
Ayakların takılıyken etrafında döne döne onlara basmaya bayılıyor : ))))
Ya ben kıyamıyorum oğlumu bi yabancı kıza emanet etmeye şimdi bebek diye mi bilmiyorum : ))))
Kizlar aklima ne geldi
Kuzulariniz birinxi sinifa basladigibda burda olurmuyuz hepimiz
Ne dersiniz
Ben girireim Allah nasip ederse
kızlar 2014 kasım annelerinden ilk doğum yapan kimdi. annelerimizden birisi erken ikiz bebek dünyaya getirmişti. hatta ikizlerden birisi hastaydı.ambulans uçak falan durumu vardı.doğru mu hatırlıyorum.ilk annemiz o muydu.
Merhaba Canlarım nihayet bugün aşı olduk stresınden hasta olmştm resmen. Oğlum çok ağladı hemşire kaba davrandı kavga etık. Değiştrcm doktorumu bu gidşle. Calpol içrdm çocuğa şimdi yeni yeni keyflendi.
Bu arada poyraz ın sacları çok beğenlmş,ama artk yok kel bi bebek oldu.
cnm senın oglus kıza benzıyor sankı degıl mı?
zey yaptı cnmkızlar 2014 kasım annelerinden ilk doğum yapan kimdi. annelerimizden birisi erken ikiz bebek dünyaya getirmişti. hatta ikizlerden birisi hastaydı.ambulans uçak falan durumu vardı.doğru mu hatırlıyorum.ilk annemiz o muydu.
cnm senın oglus kıza benzıyor sankı degıl mı?
kırpıkler dudaklar falan
mutlu yaslar kuzuyaa
ellerını yerım yerım yerım
an an dogum heyecanlarını yazıyorumBilmm cnm öle mi dersin ağzı burnu
ve gözleri bana benziyomuş belki ondandır:):)
sağol cnmm.
senin açtığın konu nedir cnm ben bilmiorum.
an an dogum heyecanlarını yazıyorum
şu sancı cekıyor
şunun bugun kontrolu var
şu dogrdu falan dıye :)
Tebrik ederim mutlu yıllarHerkese teşekkürler kızlar.
hobaaaaa süper yaaa anlat canım nerdesin memnun kaldınız mı ücret off anlat anlat da bende alayımBen Termal oteldeyim şuan havuzdan yazıyorumsoruları Alayım
pahalııııbulunduğunuz yere göre karar verebilirsiniz güral sapanca baya güzel mesela..
İlk anne olan ezelinur 2 ben 3 zey ikiz olan zeytin kizcelri sağlık durumları iyi demişti en sonkızlar 2014 kasım annelerinden ilk doğum yapan kimdi. annelerimizden birisi erken ikiz bebek dünyaya getirmişti. hatta ikizlerden birisi hastaydı.ambulans uçak falan durumu vardı.doğru mu hatırlıyorum.ilk annemiz o muydu.
İlk anne olan ezelinur 2 ben 3 zey ikiz olan zeytin kizcelri sağlık durumları iyi demişti en son
Çok sağol arkadaşımCanım pipetsiz düşmez zaten. Adam şişirip bantladi sonra ucunu
Sen söyledikten sonra hemen pipetle denedim, olduğunu gördüm, çok sağol. Sadece biraz yavaş ve zor şişiyor.Canım bende aldım satıcı pipetle sisirin dedi daha kolay oluyormuş
Maşallah eşine valla Sabırla şişirmiş. Balonu patlatması da ayrı bi komedi olmuşYo şişince öyle kalıyor eşime dedim sabah zor diyor şişirmek indirmedik bizde zaten geri dedim aa evet dur indireyim dedi balonu patlattı ya
Cevap veren hrkese allah raZi olsun
Dogum gunu olan bebislerimizide kutluyrm
Yarin oglum bir yasinda olacak
Hasta ve bi haftaya yakin anne sutu haric birsey girmiyr bogazina
Moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?