2014 Kasım Anneleri

Ddd

doğum günümü ve diş bulgurumuzu yaptık..
büyük aksiliklerde olsa çok güzel geçti..
pastamız gelirken rabada yuvarlandı..çok fena bir durumdu pasta gitti yanii..misafirler gelmeye başlamıştır..acil pastane arayısına girdij yeni bir pasta yaptrdık şükür yetişti 1 saat içinde..gerisi çok güzel geçti ama..sizlerede elimde olan fotolardan atayım dedim canlar..
oğluşum 1 yaşında artık
2 kutlama yaptık biri gündüz sadece kadınlar ve arkdaşlarım..
diğeride akşam erkekler aileler desem daha doğru..
gündüzki pastamız baya fazla gelince akşama küçük bir pasta aldık onu kestik :)

Biz tek mi iki olsa diye bocalıyoruz... İkiye düşürse babane daha iyi olmaz mı?

Sabah erken kalkiyo cnm oraya biraktigimiz icin sabahan bi uyuyo 10 gibi sonra oglen uyuyomus 1 saat falan aksamda iste aglio durmuo diye uyutmaya calisiyolar oda bazen uyuyo ole oluncada aksam gec yatio soyluyorum napim cocuk iykudan durmuyo diyo aglatayim mi diyo...

Bugün bizim doğum gunumuzdu. O kadar şey paylaştık ama kimse kutlamamis.

Mutlu yillar cnm hafta sonu ben giremedim icin gormedim nice güzel seneleri olsun insallah pasanin..

Mutlu yillar cnm sizede iyid ogmus kuzucugun saglikli nice guzel seneler olsun insallah...

Gunaydinlarr
Bugunde bizim dogum gunumuz ama şarklarda kimsesiz kaldik , artik ankaraya gidince ufak bi kutlama yapalim diyoruz

Mutlu yillar cnm rabbim saglikli guzdl seneler nasip etsin insallah..

Dun gece oglum dogru duzgun uyumadi bende ara ara soylendim
Off pismanim
Yavrumkimbilr ne sikintilar yasiyorduda uyumuyordu
Ben kotu bi anneyim ya
Nasil bencil olup uyku pesine dusuyrm
Cnm aciyor

Gecmis olsun cnm hastami oldu kuzucuk
Oluo nm bazen bizde insaniz sonra oynasioz baridioz ama ya takma bu kadar dun benimde gogsunu ole bi isirdiki agzina vurasim geldi bide ay fala yaptigimda iyin sanio guluo bidaha yapio ama napalim ya bolr oluo bazen..

Sizede mutlu yilar cnmm rabbim daha guzel senelr nasip etsin..olsun cnm siz size bile yetersiniz onemli olan birlikte mutlu olmak...

Benimkide seker hamrluydu mecbur benimki uzaktan geldi gayet guzeldi hic zorlanmadim keserken isteen yedi istemeyen ayirdi ama pasta goruntusu cok sık oluo ole...

Günaydın arkadaşlar...
Nasılsınız?

Gunaydin cnm iyiyzi sen nasilsin
Hata sonu karisya annemlere gittim daha dogrusu abimlere annem benden oraya gecmisti aksam gcc dondum guEl gecti yani...

yerim ben onu muzurluk olursa
düşerlermi hiç çok akıllıllar valla maşallah..

Son düzenleme:
Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm

canım ekşi falan yedimi mandalina gibi..
musti ilk mandaline yediğinde berbat pişik oldu çok kötüydü..
ben hametan, sudocremi birleştirip sürdüm..1 günde baya düzelme oldu..
2 saate bir bez değiştirdim ve kremledim

Oyyy ne olursa olsun her şey çok güzel görünüyor canım benim.. Vallahi en güzel en yakışıklı da Mustafa duruyor ne yalan söyleyeyim..
Maşallah ona ya..
Yavrum benim..
Rabbim sevdiklerinizle daha nice nice yaşlarını göstersin inşallah..

Bizim pastada da sıkıntı olmuştu ama ufaktı yani.. (Pamuk Prens yazılacaktı adama o kadar da söyledim ağız alışkanlığı prenses yazmasınlar demiştim olur mu buraya yazıyorum öyle bir sıkıntı olmaz demişti.. Eşim almaya gittiğinde Pamuk prenses yazmışlardı onlar bile kız dedi oğluma sonra düzelttiler.. )

Allah esirgesin çok güzelsiniz valla..

Ne güzel..
Ben de valla stresliydim reglim 8 gün gecikmişti dün akşam oldum şükür.. Çok düzenli olurdum neden böyle gecikti anlamadım..
Oğluşum da iyi şükür...

ohh sende atlattın mutlu yıllar cnm
rabbim daha güzellerini göstersin inş.
herşey çok güzel görünüyor.mustafa da çok yakışıklı olmuş
aksilikler olur cnmm pasta boşa gitmiş kısmet oymuş herşeyde vardır bi hayırr..
bende 2 gün yaptım ölmüştüm yani çok zor oluyo..
kalabalıkmıydı peki cnm

Canım bende aldım satıcı pipetle sisirin dedi daha kolay oluyormuş

Daha guzel uzun yillariniz olsun yakışıklı mustiyle beraber

hahahaha sizinkide komik olmuş ama neyseki düzeltilmiş...
yaşları uzun olsun hepsinin inş..
Rabbim hepsini korusun

şükür canım atlattım yaa..
gündüz 33 kişiydik akşam 21 kişi ama şükür güzelldi..
yorgunluk hissetmedim mutluuktan diyebilirim..

Daha guzel uzun yillariniz olsun yakışıklı mustiyle beraber

saol canımm çok tşk ederizz..

Yardım edenin varmıydı gerçi senin annen
yanında ..ohh ohh hediyelerinizde gelmiştir paşanın
bayaa bu doğum günleri bu yüzden güzel :):):):)

Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
Cnm islak mendil kullanıyorsanız onu birak. Altini yikayip kurulayin bi 5dk da bezsiz hava alacak şekilde bırakın. Pijama giudirin sadece. Hametan çok işe yarıyor krem olarak.

Ya peri çok güldürdün beni pamuk prenses mi yazmışlar çok güzel anlatmışsın

Amin canım aminn

Ya peri çok güldürdün beni pamuk prenses mi yazmışlar çok güzel anlatmışsın

Ya evet zaten son dakika pastamızı değiştirdik düşün mavi renk kral tacı var üstünde.. Dedim ki kartona da iyi ki doğdun pamuk prens yazılsın... 3 kere de uyardım dedim ki altını çizin bişiler yapın ağız alışkanlığıdır pamuk prenses yazmasınlar dedim.. Yok olur mu buraya yazıyorum öyle bir sıkıntı olmaz gibi açıklama yaptı.. Eşim kartona koyarlarken son dk farketmiş.. Pamuk prenses : )))))) Bu şekilde masamıza koyulduğunu düşünsene : ))
Orda demiş pasta mavi en azından ondan anlasalarmış diye.. Baya mahçup olmuşlar pasta içecek ikramlar felan : ) Neyse ki düzeltildi onu bekledik biz de bi yarım saat..

Canım bende aldım satıcı pipetle sisirin dedi daha kolay oluyormuş

Şişirmeye çalışıyoruz, içeriye hava gitmiyor ya. Anlamadım ben bu işi. Pipetle deneyelim bir de. Diyelim ki şişti ucunu herhangi bişeyle bağlıyomuyuz kızlar

Maşallah yakışıklı Musti çok tatlısın, herşey çok güzel görünüyor. Rabbim nice hayırlı sağlıklı seneler nasip etsin.

Dün oğlum ilk defa bağımsız 5-6 adım attı annesine..
Bir kaç kez tekrarladık... Cesur davrandı biraz maşallah... İnşallah 1 aya kalmaz yürür ya..
Evde dolaşan minik bir adam istiyorum ben : )

Aktivite masamızla çok eğleniyoruz biz... Sıkılmıyor pek..

Yaramazlık yaparken o kadar çok mutlu oluyor ki kıvırcığım benim

Annesinin kuzusu... Koca adam da olsan hep dizlerimde dinlendir ruhunu...

Şişirmeye çalışıyoruz, içeriye hava gitmiyor ya. Anlamadım ben bu işi. Pipetle deneyelim bir de. Diyelim ki şişti ucunu herhangi bişeyle bağlıyomuyuz kızlar
Yo şişince öyle kalıyor eşime dedim sabah zor diyor şişirmek indirmedik bizde zaten geri dedim aa evet dur indireyim dedi balonu patlattı ya

Yardım edenin varmıydı gerçi senin annen
yanında ..ohh ohh hediyelerinizde gelmiştir paşanın
bayaa bu doğum günleri bu yüzden güzel :):):):)

hediteler bir yana sağolsun yardımcım çoktu canım hiç zorlanmadım o yüzden

[QUOTE "perikanadi, post: 43574233, member: 525112"]Dün oğlum ilk defa bağımsız 5-6 adım attı annesine..
Bir kaç kez tekrarladık... Cesur davrandı biraz maşallah... İnşallah 1 aya kalmaz yürür ya..
Evde dolaşan minik bir adam istiyorum ben : )

Eki Görüntüle 1690528 Eki Görüntüle 1690530 Aktivite masamızla çok eğleniyoruz biz... Sıkılmıyor pek..

Eki Görüntüle 1690526 Yaramazlık yaparken o kadar çok mutlu oluyor ki kıvırcığım benim

Eki Görüntüle 1690527 Annesinin kuzusu... Koca adam da olsan hep dizlerimde dinlendir ruhunu...
[/QUOTE]

Lutfen yanilgiya dusmeyelim onu eglendiren tahta kasik

Bence hep dizlerde dinlendirmesin sonra gelinler bizi cok kotu eder

pumuckll
Evet tahta kaşıklara da bayılıyor ama normalde de oynuyor yaaaa
Ayakların takılıyken etrafında döne döne onlara basmaya bayılıyor : ))))

Ya ben kıyamıyorum oğlumu bi yabancı kıza emanet etmeye şimdi bebek diye mi bilmiyorum : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…