Aaa allah hayirli huzurlu saglikli güzel bir omur nasip etsin inşallah:)
Iyi ki doğdun Erwan Miran nice senelerin olsun Kuzucum
Bacım ben tatildeydim ya anca girdim Rabbim Oğluna uzun sağlıklı bir Ömür versin Acısını göstermesin vatana millete hayırlı bi evlat olsun inşallah
Nice senelere olsun insallh canim dogum gunu kutku olsun ervan miranin adiyla buyusun
Merhaba kızlar. 14 kasım oğlumun doğum günüydü kutlama yaptık herşey çok güzel gecti. Bunları bize veren allaha binlerce şükür. Çok fazla giremiyorum buraya ama yazdğm mesajlara sordgm sorulara cevap veren herkesr çok teşekkür ediyorum. Ayrıca B belindamm onlarında doğum güni ondört kasımmış.allah uzun ömürlü sağlıklı günlere bıraksın. İyi geceler
aaa doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaslarınız olsunnnn
B belindamm bazen gözden kaçabiliyor, yoksa çok seviliyosunOğluşunun doğum günü kutlu olsun, Rabbim hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin
berraq oğlun çok tatlı maşallah, hayırlı sağlıklı seneler. Nice güzel yaşlarını görün inşallah
Violet Life sizinde doğum gününüz kutlu olsun, inşallah seneye gönlünüzdeki gibi bir doğum Gününü sevdiklerinizle kutlarsınız
Cnm ven pek yazamiyrm ama okuyorumViolet Life canım doğum günü kutlu olsun yavrunun.
lilippost: 43564686 .!.:Dun gece oglum dogru duzgun uyumadi bende ara ara soylendim
Off pismanim
Yavrumkimbilr ne sikintilar yasiyorduda uyumuyordu
Ben kotu bi anneyim ya
Nasil bencil olup uyku pesine dusuyrm
Cnm aciyor
Hametan krem sur en iyisidrKizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
Fotoğraf çekimini için maket pasta Alıp sonra normal pasta da ikram edebilirsin ama kesmek çok zor değilDoğum günü pastasını şeker hamurlu yapan arkadaşlar, ikram etmek için keserken zorladınız mı? Dün tam siparişimizi verecekken, pastanedeki adam kafamızı karıştırdı. Keserken çok zor olur hatta şeker hamurunu komple çıkarıpta servis edebilirsiniz falan dedi
Bir de netten 1 şeklinde folyo balonumuz geldi ama şişirme yeri çok garip. Sanırım pompayla şişirilmesi gerekir ama içeriye hava gidecek delik vs yok. Sanırım I icmimarmelike sende folyo balon kullanmıştın, nasıl şişirdiniz yardımcı olabilir misin?
canım eger pasta tazeyse zaten seker hamuru yumusak oluyor hiç sorun olmadı keserken. ısteyen dışını yemedi ama yenilebilir bir hamurdu acıkcası. ben bir tane folyo balon kullandım onu evimizin orda bir parti evinde şişirttim helyumla. dedigin gibi girip yeri garipti ama şişti. onda sorun yok ama normal balonları ucan balon yaptırma tavsiyem. cünkü onlar hemen iniyor ve pahalıya geliyor. ben renkli balonları şişirip tavana incecik bantla yapıştırdım. ucan balon gibi olular zaten.Doğum günü pastasını şeker hamurlu yapan arkadaşlar, ikram etmek için keserken zorladınız mı? Dün tam siparişimizi verecekken, pastanedeki adam kafamızı karıştırdı. Keserken çok zor olur hatta şeker hamurunu komple çıkarıpta servis edebilirsiniz falan dedi
Bir de netten 1 şeklinde folyo balonumuz geldi ama şişirme yeri çok garip. Sanırım pompayla şişirilmesi gerekir ama içeriye hava gidecek delik vs yok. Sanırım I icmimarmelike sende folyo balon kullanmıştın, nasıl şişirdiniz yardımcı olabilir misin?
profilinde senın oğlunu gördükçe kızım aklıma düşüyor :)
aynı benim kızıma benziyo çok tatlı maşallah
İyi aksamlar annişlerrbiz bugun ilk defa salincaga bindik parkimiza bakim yaptik biraz Eki Görüntüle 1689128
Iyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..
Gunaydinlarr
Bugunde bizim dogum gunumuz ama şarklarda kimsesiz kaldik , artik ankaraya gidince ufak bi kutlama yapalim diyoruz
Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
Doğum günü pastasını şeker hamurlu yapan arkadaşlar, ikram etmek için keserken zorladınız mı? Dün tam siparişimizi verecekken, pastanedeki adam kafamızı karıştırdı. Keserken çok zor olur hatta şeker hamurunu komple çıkarıpta servis edebilirsiniz falan dedi
Günaydın arkadaşlar...
Nasılsınız?
Gunaydin canm valla bizde sikinti yok sukurler olsun afacan bi oglum var ugras durGünaydın arkadaşlar...
Nasılsınız?
Biz bu sabah bomba gibiyiz....15 i Atlatttik ya hemen abi oldukperikanadi .!.:Günaydın arkadaşlar...
Nasılsınız?
Gunaydin canm valla bizde sikinti yok sukurler olsun afacan bi oglum var ugras dur
perikanadi
Genede dayanamadik kendimiz birşeyler yapip,yaptik iki arkadasimizi cagirdik ufakda olsa ani olarak kalacak fotolar çektik hamd olsun ya:) asil mesele ztn bunların pastasina bile para vermek istemedik...insan düşündükçe ekmek bile alasi kalmiyo ama birseyelri mecbur aliyoruz...
Biz bu sabah bomba gibiyiz....15 i Atlatttik ya hemen abi oldukdemin 8 de eşimin alarmi caliyor mutfakda masanin ustundeydi kalkamadik hemen, akif paşada uyuyor diye gozumu acip bakmadim bile oh dedim bu saate kadar uyumuş...birde baktimki alarm sesi yanima yaklasio baktim bizim oğlan elinde telefonla gelmiş koptuk resmen , kendi odasında beşiğinde rahat yatmiodu bizim odada küçük olduğu için yatagini aldim bavulun üstüne koydum bizimkinden 20 santim falan asagida hemen yanimda ordann inmis normalde dusuodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?