2014 Kasım Anneleri

Herkese teşekkürler kızlar.
Aaa allah hayirli huzurlu saglikli güzel bir omur nasip etsin inşallah:)

Iyi ki doğdun Erwan Miran nice senelerin olsun Kuzucum
Bacım ben tatildeydim ya anca girdim Rabbim Oğluna uzun sağlıklı bir Ömür versin Acısını göstermesin vatana millete hayırlı bi evlat olsun inşallah

Nice senelere olsun insallh canim dogum gunu kutku olsun ervan miranin adiyla buyusun

aaa doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaslarınız olsunnnn

Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm

Dun gece oglum dogru duzgun uyumadi bende ara ara soylendim
Off pismanim
Yavrumkimbilr ne sikintilar yasiyorduda uyumuyordu
Ben kotu bi anneyim ya
Nasil bencil olup uyku pesine dusuyrm
Cnm aciyor

lilippost: 43564686 .!.:
Dun gece oglum dogru duzgun uyumadi bende ara ara soylendim
Off pismanim
Yavrumkimbilr ne sikintilar yasiyorduda uyumuyordu
Ben kotu bi anneyim ya
Nasil bencil olup uyku pesine dusuyrm
Cnm aciyor

Ya canm hic oyle düşünme...bende yapiyorum onu sikintisi var veya yok bizde siradan insanlariz evliya derviş değiliz...ztn uyudugumuz 3 5 saat 10 kere kalkinca insan söyleniyor tabiki...bende tabi kizmsasaydim diyorum ama vicdan azabi olacak bir durum yok..çünkü hepimiz ayniyiz yalniz değilsin:)

Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
Hametan krem sur en iyisidr

Doğum günü pastasını şeker hamurlu yapan arkadaşlar, ikram etmek için keserken zorladınız mı? Dün tam siparişimizi verecekken, pastanedeki adam kafamızı karıştırdı. Keserken çok zor olur hatta şeker hamurunu komple çıkarıpta servis edebilirsiniz falan dedi

Bir de netten 1 şeklinde folyo balonumuz geldi ama şişirme yeri çok garip. Sanırım pompayla şişirilmesi gerekir ama içeriye hava gidecek delik vs yok. Sanırım I icmimarmelike sende folyo balon kullanmıştın, nasıl şişirdiniz yardımcı olabilir misin?

Fotoğraf çekimini için maket pasta Alıp sonra normal pasta da ikram edebilirsin ama kesmek çok zor değil
Folyo balonu eşim ağzıyla şişirdi direkt pompa kullanmadı ama sönmüyor tabi öyle kalıyor sabah eşime sorarım nasıl şişirdi çünkü şişirme yeri bi tuhaf cidden bende anlamamıştım

canım eger pasta tazeyse zaten seker hamuru yumusak oluyor hiç sorun olmadı keserken. ısteyen dışını yemedi ama yenilebilir bir hamurdu acıkcası. ben bir tane folyo balon kullandım onu evimizin orda bir parti evinde şişirttim helyumla. dedigin gibi girip yeri garipti ama şişti. onda sorun yok ama normal balonları ucan balon yaptırma tavsiyem. cünkü onlar hemen iniyor ve pahalıya geliyor. ben renkli balonları şişirip tavana incecik bantla yapıştırdım. ucan balon gibi olular zaten.

profilinde senın oğlunu gördükçe kızım aklıma düşüyor :)
aynı benim kızıma benziyo çok tatlı maşallah

Teşekkür ederim canım...
Kızına çok mu benziyor : )
Gelinim olur belkim

İyi aksamlar annişlerrbiz bugun ilk defa salincaga bindik parkimiza bakim yaptik birazEki Görüntüle 1689128

Maşallah bereni sevsinler senin...
Fotomontajlar da bir harika olmuş gerçekten : )

Iyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..

Maşallah ne yakışıklı saçlarını sevsinler.. Nice nice yaşlara inşallah küçük bey..

Gunaydinlarr
Bugunde bizim dogum gunumuz ama şarklarda kimsesiz kaldik , artik ankaraya gidince ufak bi kutlama yapalim diyoruz

Kimsesiz deme kız... Eşin yanında bebişin yanında.. Berabersiniz Allah ayırmasın.. İnşallah gecikmeli de olsa güzel bir kutlama yaparsınız sevdiklerinizle.. Doğumgününüz kutlu olsunnnnn..

Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi

Merhaba canım...
Çok geçmiş olsun hasta mı bebiş ya?
Kuzenimin oğlu da bronşit demişlerdi bi kaç ilaç kullandı canım sonra bebeğinin önce poposunda başlamış kızarıklıklar.. Yayılmış vücuduna.. Pişik olmuştu çok kötü dedi.. Doktora götürdüler bir sürü alerji testi kan testi vs.. Doktor demiş bu ilaçları 5 günden fazla kullanmamalıydın 7 gün olmuş o daha minik yan etkisi fazla olmuş demiş.. Muhtemelen bebişinde de öyledir.. Bir de kansızlığı aşırı varmış 7 lerdeymiş.. Bir tek kan ilacı ve bi pişik kremi yazmış başka hiçbişi kullanma demiş geçmeye başlamış şükür..

Canım bizim pastamızın üstünde bir tane taç vardı bir tek onu aldım ben keserken diğerlerini de bazı yerde aldım bazı yerde almadım ama keserken çok zorlanmadım.. Bebişler onları hep yedi çok beğendiler : )

Gunaydnlar folyo baonlarin uc kisimda bi yerde minicik acilan bi yer var uflendiginde sisiyo ve kendi kapaniyo oyle pompaya gerek yok yani

perikanadi
Genede dayanamadik kendimiz birşeyler yapip,yaptik iki arkadasimizi cagirdik ufakda olsa ani olarak kalacak fotolar çektik hamd olsun ya:) asil mesele ztn bunların pastasina bile para vermek istemedik...insan düşündükçe ekmek bile alasi kalmiyo ama birseyelri mecbur aliyoruz...

perikanadi .!.:
Günaydın arkadaşlar...
Nasılsınız?
Biz bu sabah bomba gibiyiz....15 i Atlatttik ya hemen abi olduk demin 8 de eşimin alarmi caliyor mutfakda masanin ustundeydi kalkamadik hemen, akif paşada uyuyor diye gozumu acip bakmadim bile oh dedim bu saate kadar uyumuş...birde baktimki alarm sesi yanima yaklasio baktim bizim oğlan elinde telefonla gelmiş koptuk resmen , kendi odasında beşiğinde rahat yatmiodu bizim odada küçük olduğu için yatagini aldim bavulun üstüne koydum bizimkinden 20 santim falan asagida hemen yanimda ordann inmis normalde dusuodu

Gunaydin canm valla bizde sikinti yok sukurler olsun afacan bi oglum var ugras dur

Aman Allah iyilik versin de canım uğraşalım hep minik yaramazlarla..

Canım öyle düşünüp düşünüp kasma kendini.. Ufak da olsa bi kutlama yapmışsınız ne güzel.. Annesi babası yanında daha nasıl güzel hatıra olsun... İyi ki doğmuş minik..

Maşallah...
Yerim yaaa bi de yürüyor heee gidip saati alıyor... Yerim onu ben... : )))
Yaramazlık olunca çok dikkatliler valla düşerler mi hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…