Zeyy88 di galiba? ??kızlar 2014 kasım annelerinden ilk doğum yapan kimdi. annelerimizden birisi erken ikiz bebek dünyaya getirmişti. hatta ikizlerden birisi hastaydı.ambulans uçak falan durumu vardı.doğru mu hatırlıyorum.ilk annemiz o muydu.
Sağlık bakanlığına ait Yalova Termal otelde kaldık ortalama bir oteldi güzeldi odalar yemekler güzel hamam ve havuz biraz eski ama tarihi Yapılar o Yüzden çok müdahale edilemiyor Ücret bizim Kaldığımız oda orman tarafına bakan kısımda geceliği 360 tl ama sağlıkçı Olduğum için bize %50 indirim uygulandıhobaaaaa süper yaaa anlat canım nerdesin memnun kaldınız mı ücret off anlat anlat da bende alayım
Tabi eşim pompayla şişirmiş ben ağzıyla sanıyordumSen söyledikten sonra hemen pipetle denedim, olduğunu gördüm, çok sağol. Sadece biraz yavaş ve zor şişiyor.
Maşallah eşine valla Sabırla şişirmiş. Balonu patlatması da ayrı bi komedi olmuş
Ben olurumKizlar aklima ne geldi
Kuzulariniz birinxi sinifa basladigibda burda olurmuyuz hepimiz
Ne dersiniz
Ben girireim Allah nasip ederse
Antibiyotik kullanıyor ya ondan pişik olmuştur Islak mendil kullanma sık sık havalandır madecasol krem efsane bence yaman pişik olunca çok hızlı iyileştiriyorKizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
[QUOTE "perikanadi, post: 43574233, member: 525112"]Dün oğlum ilk defa bağımsız 5-6 adım attı annesine..
Bir kaç kez tekrarladık... Cesur davrandı biraz maşallah... İnşallah 1 aya kalmaz yürür ya..
Evde dolaşan minik bir adam istiyorum ben : )
Eki Görüntüle 1690528 Eki Görüntüle 1690530 Aktivite masamızla çok eğleniyoruz biz... Sıkılmıyor pek..
Eki Görüntüle 1690526 Yaramazlık yaparken o kadar çok mutlu oluyor ki kıvırcığım benim
Eki Görüntüle 1690527 Annesinin kuzusu... Koca adam da olsan hep dizlerimde dinlendir ruhunu...
Merhaba cok gecmis olsun sağlıklı mutlu yaslarin olsun bebegim ☺☺.insallah duzelir istahi yerine gelir annesi allah şifa versinCevap veren hrkese allah raZi olsun
Dogum gunu olan bebislerimizide kutluyrm
Yarin oglum bir yasinda olacak
Hasta ve bi haftaya yakin anne sutu haric birsey girmiyr bogazina
Moralim bozuk
Bnde senin gibiyim aynen mesela poyrazzzz hasta olupta ilac icmezse cikdryom ve kiziyom kendsine sonra pisman oluyorum ve bakıyorum bir adım uzaklaşmışm ondan ister istemez. Sonra tekrar baglarmi kuvvetlendiriyorm bu seferde gece ağlamaları bitmiyo ve ben per perişan uykusuz onu gezdrym evde. Allahm sen bize anlayis ve sabir verHayal ettigimden saha sabirliyim ama bazen cok tahammulsuz oluyorum sonrada gelsin vicdan Azabii
Sen bana istek yolladın mıIyi geceler herkese.. Dogum günü gecen bebislere saglikli mutlu yaslar diliyorum.. Ne kadar da gececi bir anneyim...
evet canım benim kız biraz erkeğe benziyo :)))
ay maşallah size ya çok tatlııı
duygulandırdı beni "dizlerimde dinlendir ruhunu"
Merhaba oglun cok tatli yerim o saçlarını
Oyyy yerim ben bunu ya gülen suratt
kız ver biraz ya nolur ısırırım ama malesef
kibar sevememm benn:):):)
bebek diye cnm heralde sen nasıl aldıysan
onlarda alıcak maleseff :):):)mutlu olsunlarda
alsınlar yaa arada gelirler yanımıza yeter :):)
günaydınnn güzel annişlerr..
Yamanı da hep kıza benzetiyorlar ne alakaysa
Benimki de biraz kıza benziyor ondandır canım... Hala daha kız sananlar var yani : )
Teşekkür ederim canım...
Bazen içim öyle doluyor ki..
Ben yazmayı çok severim..
Kız ne kadar beyaz pamuk pamuk maşallah.. Yüzü gözü net... Allah esirgesin..
Teşekkür ederim canım
He ya benim oğlum Bay Gülücük : )
Ben de kibar sevemiyorum valla bazen dudaklarını büzüp ağlıyor kıyamam..
Canıma sokasım geliyor napim..
Allah o günlerini de hayırlısıyla göstersin inşallah..
Ben yine de kolay vermem oğlumu : )
Yamanı da hep kıza benzetiyorlar ne alakaysa
Benimki de biraz kıza benziyor ondandır canım... Hala daha kız sananlar var yani : )
Teşekkür ederim canım...
Bazen içim öyle doluyor ki..
Ben yazmayı çok severim..
Kız ne kadar beyaz pamuk pamuk maşallah.. Yüzü gözü net... Allah esirgesin..
Teşekkür ederim canım
He ya benim oğlum Bay Gülücük : )
Ben de kibar sevemiyorum valla bazen dudaklarını büzüp ağlıyor kıyamam..
Canıma sokasım geliyor napim..
Allah o günlerini de hayırlısıyla göstersin inşallah..
Ben yine de kolay vermem oğlumu : )
Demek ki gerçekten benziyorlar he : ) Kv peşine kız doğuracaksın dedi bana : )
Pastamız da az daha pamuk prenses olarak geliyordu doğumgününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?