2014 Kasım Anneleri

hobaaaaa süper yaaa anlat canım nerdesin memnun kaldınız mı ücret off anlat anlat da bende alayım
Sağlık bakanlığına ait Yalova Termal otelde kaldık ortalama bir oteldi güzeldi odalar yemekler güzel hamam ve havuz biraz eski ama tarihi Yapılar o Yüzden çok müdahale edilemiyor Ücret bizim Kaldığımız oda orman tarafına bakan kısımda geceliği 360 tl ama sağlıkçı Olduğum için bize %50 indirim uygulandı
Ormanın içinde bir otel Atatürk'ün Köşk'ü var içinde yürüyüş yapmak için güzel açık sıcak su dolu havuzu var kışın açık havuzda yüzdük yamanla güzel oldu
Haftaiçi gitmeni tavsiye ederim çünkü havuzları haftasonu dışarıdan gelenlerde Ücret ödeyerek kullanabiliyor ve çok kalabalık oluyor biz hafta içi kaldık
Personeli çok yardımcı oldu yaman a sabah peynirli Omlet Yaptılar haşlanmış yumurta yemiyor diye ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar öyle işte tatil yapmadığımız için yazın bize çok iyi geldi dinlendik

Kizlar merhaba
Ogljm hasta
Agumentin kullaniyrz
Cok fena pisikoldu
Bu durumu yasayan var mi
Nasil atlattiniz
Hic boyle olmamisti
Cok feci
İxim acidi
Yarin doktorunu aramayi dusunuyem ama ona ilasana kadar napabilirim nolcak bilmiyrm
Antibiyotik kullanıyor ya ondan pişik olmuştur Islak mendil kullanma sık sık havalandır madecasol krem efsane bence yaman pişik olunca çok hızlı iyileştiriyor

Ii gecelr kizlar bise soracam sizinkilerde boylemi die soruyorum
benim oglum 5dk oturup biselerle oynamiyo dogru koltuklari tutup yurumeye basliyo hicmi oyalanmaz biseyle yaa dusecek die bende orumcege koyuyorum aslinda baya baya yuruyoda yinede dusuyo arkasinda olmazsam

Bugün asi yaptrdigimizi söylemiştim kızlar iki kol bir bacak hemsire gaddardi boyle oluncada poyrazzzz cok agladi sikayet edecem yarın onu. Neyse kilo 9 çıktı boy 172 cm. Yazın hic kilo alamadi aksine zayfladi hem sıcaktı hemde dis derken...sağlıklı olsnr ama bıraz da Tomris olsnlar bu arada 3 3oo gr dogmstu

Lutfen yanilgiya dusmeyelim onu eglendiren tahta kasik

Bence hep dizlerde dinlendirmesin sonra gelinler bizi cok kotu eder[/QUOTE]
Merhaba oglun cok tatli yerim o saçlarını

Cevap veren hrkese allah raZi olsun
Dogum gunu olan bebislerimizide kutluyrm
Yarin oglum bir yasinda olacak
Hasta ve bi haftaya yakin anne sutu haric birsey girmiyr bogazina
Moralim bozuk
Merhaba cok gecmis olsun sağlıklı mutlu yaslarin olsun bebegim ☺☺.insallah duzelir istahi yerine gelir annesi allah şifa versin

Kizlar poyrazzzz bu ara oyuna cok düşkün olmus ama beraber oynarsak keyif alıyo kendi kendine zevk almıyor fazla. Evde acmadigi cekmece kalmadi☺kaleme cok düşkün her tarafimizzi ısırıyor. Sac cekmeeye de bayiliyo.

Hayal ettigimden saha sabirliyim ama bazen cok tahammulsuz oluyorum sonrada gelsin vicdan Azabii
Bnde senin gibiyim aynen mesela poyrazzzz hasta olupta ilac icmezse cikdryom ve kiziyom kendsine sonra pisman oluyorum ve bakıyorum bir adım uzaklaşmışm ondan ister istemez. Sonra tekrar baglarmi kuvvetlendiriyorm bu seferde gece ağlamaları bitmiyo ve ben per perişan uykusuz onu gezdrym evde. Allahm sen bize anlayis ve sabir ver

evet canım benim kız biraz erkeğe benziyo :)))

Benimki de biraz kıza benziyor ondandır canım... Hala daha kız sananlar var yani : )

ay maşallah size ya çok tatlııı
duygulandırdı beni "dizlerimde dinlendir ruhunu"

Teşekkür ederim canım...
Bazen içim öyle doluyor ki..
Ben yazmayı çok severim..

Eki Görüntüle 1690764 Eki Görüntüle 1690765
oğluşumun doğum günü karesinden teyzoşlarr:):)

Kız ne kadar beyaz pamuk pamuk maşallah.. Yüzü gözü net... Allah esirgesin..

Merhaba oglun cok tatli yerim o saçlarını

Teşekkür ederim canım

He ya benim oğlum Bay Gülücük : )
Ben de kibar sevemiyorum valla bazen dudaklarını büzüp ağlıyor kıyamam..
Canıma sokasım geliyor napim..

Allah o günlerini de hayırlısıyla göstersin inşallah..
Ben yine de kolay vermem oğlumu : )

Yamanı da hep kıza benzetiyorlar ne alakaysa

Günaydın annişlerrr.
Pek giremiyorum bu aralar bizimki yürümek istiyor hep elimide tutmuyor bütün gün o önde ben arkada evin içini dolaşıyoruzz
doğumgününden resim koymamıştım aklıma geldi.tam istediğim gibi olmadı ama hatırası yeterr.Fazla süslememiz yoktu.masayı tabakları bile hazırlayamadım hastaydı.ama gülerken bi poz yakaladılar.çekerken herkes yusufu güldürmek için şebeklik yapıyordu.öyle böyle atlattık.rabbim diğer yaşlarınıda görmemizi nasip etsin.

sağol cnmmm amin hepimiznki inşallahh.,
mecbur vericez şimdi kvler kızarız oğullarına biraz
faza düşsseler ozamanda bize kızar gelinler :):):)

Demek ki gerçekten benziyorlar he : ) Kv peşine kız doğuracaksın dedi bana : )
Pastamız da az daha pamuk prenses olarak geliyordu doğumgününde

inşallah kızımız olurr arkasındann
yok kız seninki bariz erkekk paşammm:):):)
bal suratt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…