Günaydın annişlerrr.
Pek giremiyorum bu aralar bizimki yürümek istiyor hep elimide tutmuyor bütün gün o önde ben arkada evin içini dolaşıyoruzz
Eki Görüntüle 1691281 Eki Görüntüle 1691282 Eki Görüntüle 1691282 Fazla süslememiz yoktu.masayı tabakları bile hazırlayamadım hastaydı.ama gülerken bi poz yakaladılar.çekerken herkes yusufu güldürmek için şebeklik yapıyordu.
Demek ki gerçekten benziyorlar he : ) Kv peşine kız doğuracaksın dedi bana : )
Pastamız da az daha pamuk prenses olarak geliyordu doğumgününde
Günaydın annişlerrr.
Pek giremiyorum bu aralar bizimki yürümek istiyor hep elimide tutmuyor bütün gün o önde ben arkada evin içini dolaşıyoruzz
Eki Görüntüle 1691281 Eki Görüntüle 1691282 doğumgününden resim koymamıştım aklıma geldi.tam istediğim gibi olmadı ama hatırası yeterr.Fazla süslememiz yoktu.masayı tabakları bile hazırlayamadım hastaydı.ama gülerken bi poz yakaladılar.çekerken herkes yusufu güldürmek için şebeklik yapıyordu.öyle böyle atlattık.rabbim diğer yaşlarınıda görmemizi nasip etsin.
sağol cnmmm amin hepimiznki inşallahh.,
mecbur vericez şimdi kvler kızarız oğullarına biraz
faza düşsseler ozamanda bize kızar gelinler :):):)
inşallah kızımız olurr arkasındann
yok kız seninki bariz erkekk paşammm:):):)
bal suratt
perikanadi gunaydinn:) benim telefon sinir ediyor alinti yapinca cildirtio gidip basina yaziyor alintinin, ondan öyle saçma.oluyor alintilarim
CNN
O degilde bide ustunde bariz erkek kiyafeti varken bile soruyorlaronu anlayamiyorum
Bizde öyle üstünde Eşofman boynunda kolye olunca ilk sordukları kız dimi oluyor birde saçlar uzun kıvırcık bizim seninde oğlunun suratı kız gibi güzel maşallah bizimki de öyle isteBen genelde ortak renklerden giydiririm öyle bariz erkek gibi giydirdiğim çok olmadı ondan da olabilir : )
Düşün daha yeni yeni pantolon jean kazak felan giydiriyorum o da dışarı çıkarken...
Onun dışında rahat olsun diye hep eşofman tulum vs.. Bazen pijama : )))
Bizde öyle üstünde Eşofman boynunda kolye olunca ilk sordukları kız dimi oluyor birde saçlar uzun kıvırcık bizim seninde oğlunun suratı kız gibi güzel maşallah bizimki de öyle iste
Ya bende toplatmaya bile kiyamadim kulaklarinin üstünü falan çok yavaş uzuyo giidikliyo arada....baharda falan sifira vurdurmayi dusunuyorum kiyabilirsem yoksa birakcan uzuycak bebek saçlar ipek gibi
perikanadi aynen bende öyle düşünüyorum vurdurmak lazim bir kere ama kafayi usutur diye korkuyorum
Aaaa ilk defa gördüm yakinmisiz bizde tam altinizda gölün kenarindayiz:)
Yürümeye başlayan bebeklere özeniyorum.Allah yaş uzunluğu versinGünaydın annişlerrr.
Eki Görüntüle 1691281 Eki Görüntüle 1691282 doğumgününden resim koymamıştım aklıma geldi.tam istediğim gibi olmadı ama hatırası yeterr.Fazla süslememiz yoktu.masayı tabakları bile hazırlayamadım hastaydı.ama gülerken bi poz yakaladılar.çekerken herkes yusufu güldürmek için şebeklik yapıyordu.öyle böyle atlattık.rabbim diğer yaşlarınıda görmemizi nasip etsin.
Biz de 13.ayimizi dolduracagiz hala tik yok.. Gec de emeklemisti zaten.. Ancak tutuna tutuna yürüyor her yeri.. Asla kendini yurutmemizi istemiyor hemen kiriyor dizlerini artik kendi ne zaman yürümek isterse.. Gerci yürüyünce de bugunlerini arariz..Yürümeye başlayan bebeklere özeniyorum.Allah yaş uzunluğu versin
Ya kestirmesek olmaz mi sıfıra ? Benimkinin daha saçı yok doğru düzgün ama ben bunu düşününce garip oldum ya :) ağlarım ben herhalde Kıyamam o güzel saçlarına ♥♥Canım bir kere muhakkak sıfıra kestirmek lazım sonra ben de uzatmak istiyorum ama şimdi bebek saçları yani çok güçsüz bir kere lazım o yüzden baharı beklersek buraya çok geç geliyor : )
Daha fazla kış gelmeden kestirsek de bahara yaza uzasa diyorum ben de bakalım..
İlk bir de çok korkar nasıl yapıcaz bilmiyorum..
Canım bir kere muhakkak sıfıra kestirmek lazım sonra ben de uzatmak istiyorum ama şimdi bebek saçları yani çok güçsüz bir kere lazım o yüzden baharı beklersek buraya çok geç geliyor : )
Daha fazla kış gelmeden kestirsek de bahara yaza uzasa diyorum ben de bakalım..
İlk bir de çok korkar nasıl yapıcaz bilmiyorum..
Yürümeye başlayan bebeklere özeniyorum.Allah yaş uzunluğu versin
Biz de 13.ayimizi dolduracagiz hala tik yok.. Gec de emeklemisti zaten.. Ancak tutuna tutuna yürüyor her yeri.. Asla kendini yurutmemizi istemiyor hemen kiriyor dizlerini artik kendi ne zaman yürümek isterse.. Gerci yürüyünce de bugunlerini arariz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?