2014 Kasım Anneleri

olsun cnm hepimiz öleydik
az öz bişeyler yaptık düşünülmesi yeter boşver
iyiki doğdu kuzucuk mutlu senerl olsun inş..
tişörtler de yıkılıoyorr güzel olmuşş...

Ay çok tatlısınız ya maşallah..
Yavrum ne tatlı gülmüş..
Allah güzel ömür versin miniğe..

Ay şimdi anlıyorum erkek analarını yaaa : )))

Valla ben ikiz kızım olsun çok istiyorum yaaaaaaa...
Ay ne bileyim babyface bir delikanlı olacak demekki : )

perikanadi gunaydinn:) benim telefon sinir ediyor alinti yapinca cildirtio gidip basina yaziyor alintinin, ondan öyle saçma.oluyor alintilarim

Anlıyorum canım sıkıntı yok : )

CNN

O degilde bide ustunde bariz erkek kiyafeti varken bile soruyorlar onu anlayamiyorum

Ben genelde ortak renklerden giydiririm öyle bariz erkek gibi giydirdiğim çok olmadı ondan da olabilir : )
Düşün daha yeni yeni pantolon jean kazak felan giydiriyorum o da dışarı çıkarken...
Onun dışında rahat olsun diye hep eşofman tulum vs.. Bazen pijama : )))

Bizde öyle üstünde Eşofman boynunda kolye olunca ilk sordukları kız dimi oluyor birde saçlar uzun kıvırcık bizim seninde oğlunun suratı kız gibi güzel maşallah bizimki de öyle iste

Bizde öyle üstünde Eşofman boynunda kolye olunca ilk sordukları kız dimi oluyor birde saçlar uzun kıvırcık bizim seninde oğlunun suratı kız gibi güzel maşallah bizimki de öyle iste

Allah esirgesin hepsini canım...
Saçlarını kestirelim diyor babası ama ben de kış geldi ya üşür hasta olur diyorum ama buranın baharını beklersek çok bekleyeceğiz..
Daha fazla soğumadan kestirsek mi diyorum...

Arkadaşlar bebeğinin saçlarını kestiren var mı ya? Berraq arkadaşımız kestirmişti biz de kestirsek bahara uzardı ne kadar zamanda uzuyor acaba oğlumu öyle düşünemiyorum : )))

Ya bende toplatmaya bile kiyamadim kulaklarinin üstünü falan çok yavaş uzuyo giidikliyo arada....baharda falan sifira vurdurmayi dusunuyorum kiyabilirsem yoksa birakcan uzuycak bebek saçlar ipek gibi

Ya bende toplatmaya bile kiyamadim kulaklarinin üstünü falan çok yavaş uzuyo giidikliyo arada....baharda falan sifira vurdurmayi dusunuyorum kiyabilirsem yoksa birakcan uzuycak bebek saçlar ipek gibi

Canım bir kere muhakkak sıfıra kestirmek lazım sonra ben de uzatmak istiyorum ama şimdi bebek saçları yani çok güçsüz bir kere lazım o yüzden baharı beklersek buraya çok geç geliyor : )
Daha fazla kış gelmeden kestirsek de bahara yaza uzasa diyorum ben de bakalım..
İlk bir de çok korkar nasıl yapıcaz bilmiyorum..

perikanadi aynen bende öyle düşünüyorum vurdurmak lazim bir kere ama kafayi usutur diye korkuyorum
Aaaa ilk defa gördüm yakinmisiz bizde tam altinizda gölün kenarindayiz:)

Yürümeye başlayan bebeklere özeniyorum.Allah yaş uzunluğu versin

Biz de 13.ayimizi dolduracagiz hala tik yok.. Gec de emeklemisti zaten.. Ancak tutuna tutuna yürüyor her yeri.. Asla kendini yurutmemizi istemiyor hemen kiriyor dizlerini artik kendi ne zaman yürümek isterse.. Gerci yürüyünce de bugunlerini arariz..

Anneler ya benim oglumun alt dislerinde siyahliklar var. Et ile birlestigi yere doğru. İnternete baktim kan ilacindan diyor ama ben kan ilaci kullanmıyorum. Aranizda böyle bir durum yaşayan var mi? Çocuk druna mi almam lazim yoksa direk dis doktoruna mi?

Kizlar oncelikle yurumeye heveslenmeyin derim cok zor oluyrlar her dk dibinde olmk zorunda kaliyrsnz ben yerinde saydgi gunleri ariyr oldm yada hemencecik yuruse dusmden:))sac konusuna gelunce biz 3 defa tiras ettirdik cabuk uzuyt zaten ama artik kestrmm soguk hava usutr yani ama sifira vurdurmm yaaa yakismaz yani arkadas yaptrmisti hicc yakismamisti yada benimjinn saclari cok ondanmi bilmiyrum ama vurdurmm yani
ama duydum dinende 1 defada olsa sifira vurulmasi gerekmis

Ya kestirmesek olmaz mi sıfıra ? Benimkinin daha saçı yok doğru düzgün ama ben bunu düşününce garip oldum ya :) ağlarım ben herhalde Kıyamam o güzel saçlarına ♥♥

1 yas asisindan sonra banyo yaptirabiliyor muyuz dun oldu hemsirede birsey soylemedi.benimde o an aglamasindan aklima.gelmedi sormak.s

üşür cnm bekle derim ben
bizde yazın yapıcaz ama zaten bizim bu kadar saçık yok
keloş hala :):):)

benimki baya oldu yürüdü valla
ama çok zor oluo sölim sürekli peşinde koşıcan durmuo
çünkü heryere giriyor.

Valla cnm çok aranıyor çok zor yürüyen bebiş
heryere giriyo valla sürekli peşinde olıcan.
yürür zaten merak etme zorlama düşer falan
korkar falan kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…