2014 Kasım Anneleri

1 yas asisindan sonra banyo yaptirabiliyor muyuz dun oldu hemsirede birsey soylemedi.benimde o an aglamasindan aklima.gelmedi sormak.s

bugün ve yarın yıkamayın demişti bize cnm
götürmeden yıkasaydın keşke bişey olur falan bide
ben aşı olduğu gün bide ertesi gün yıkamadım sonraki gün
yıkadım..

bugün ve yarın yıkamayın demişti bize cnm
götürmeden yıkasaydın keşke bişey olur falan bide
ben aşı olduğu gün bide ertesi gün yıkamadım sonraki gün
yıkadım..
tmm sagol canim.ya yikasamda.nerdeyse her yemekten sonra yikamalik oluyor.:)

tmm sagol canim.ya yikasamda.nerdeyse her yemekten sonra yikamalik oluyor.:)

Pis kokmadığı sürece sıorun yok cnm boşver :):):)
bişey falan olurda kış nasılsa yaz olsa ter falan kokardı
kötü olurduda şimdi öle bi dert de yok...

canım o halde sizin gittiğiniz yere gidemeyiz sadece sağlıkçıları alıyorlarsa
ücretler zaten o aralığa yakın tabi senin %50 indirim iyi olmuş canım ne güzel olmuş rahatlamışsınızdır birazcık bende çok istiyorum kısa bir tatil

canım bu arada eşler aynı havuzu kullanabiliyor mu? baktığım termallerde bay bayan ayrı termal havuz yazıyor ilk kez termal havuz bakıyorum

Yaa bu aralar ogluma biseler alasim var nedense hoppaliyi tavsiye etmedinz
aktivite masasi kullannlar hangi markayi tavsiye ediyorsunz ilk adim arabasi sekline girebiliyrmu bide

Aaa dinen mi ?gerekcesi ne acaba neden sifira vurulmaliymis bilgin varmi
Bende kestirmiycektim ama simdi sen boyle deyince kafam karisti

maşallah..nice yıllara

bizimkide bizim yürütmemizi hiç istemiyo.hemen yere yığılıyo elinden tutunca.1 yaşını doldurmaya bikaç gün kaldı..baya bekliycez anlaşılan

canım bu arada eşler aynı havuzu kullanabiliyor mu? baktığım termallerde bay bayan ayrı termal havuz yazıyor ilk kez termal havuz bakıyorum
Açık havuz ortak Kullanım kapalı havuz saatlere bölünmüş bazı saatler ortak bazı saatler ayrı

sıhhatler oluşun paşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…