1 yas asisindan sonra banyo yaptirabiliyor muyuz dun oldu hemsirede birsey soylemedi.benimde o an aglamasindan aklima.gelmedi sormak.s
tmm sagol canim.ya yikasamda.nerdeyse her yemekten sonra yikamalik oluyor.:)bugün ve yarın yıkamayın demişti bize cnm
götürmeden yıkasaydın keşke bişey olur falan bide
ben aşı olduğu gün bide ertesi gün yıkamadım sonraki gün
yıkadım..
Buraya girmiyorum demişti epey oluyor yazalıda@zeyy88 hiç yazdı mı merak ediyorum doğrusu
tmm sagol canim.ya yikasamda.nerdeyse her yemekten sonra yikamalik oluyor.:)
canım o halde sizin gittiğiniz yere gidemeyiz sadece sağlıkçıları alıyorlarsaSağlık bakanlığına ait Yalova Termal otelde kaldık ortalama bir oteldi güzeldi odalar yemekler güzel hamam ve havuz biraz eski ama tarihi Yapılar o Yüzden çok müdahale edilemiyor Ücret bizim Kaldığımız oda orman tarafına bakan kısımda geceliği 360 tl ama sağlıkçı Olduğum için bize %50 indirim uygulandı
Ormanın içinde bir otel Atatürk'ün Köşk'ü var içinde yürüyüş yapmak için güzel açık sıcak su dolu havuzu var kışın açık havuzda yüzdük yamanla güzel oldu
Haftaiçi gitmeni tavsiye ederim çünkü havuzları haftasonu dışarıdan gelenlerde Ücret ödeyerek kullanabiliyor ve çok kalabalık oluyor biz hafta içi kaldık
Personeli çok yardımcı oldu yaman a sabah peynirli Omlet Yaptılar haşlanmış yumurta yemiyor diye ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar öyle işte tatil yapmadığımız için yazın bize çok iyi geldi dinlendik
canım bu arada eşler aynı havuzu kullanabiliyor mu? baktığım termallerde bay bayan ayrı termal havuz yazıyor ilk kez termal havuz bakıyorumSağlık bakanlığına ait Yalova Termal otelde kaldık ortalama bir oteldi güzeldi odalar yemekler güzel hamam ve havuz biraz eski ama tarihi Yapılar o Yüzden çok müdahale edilemiyor Ücret bizim Kaldığımız oda orman tarafına bakan kısımda geceliği 360 tl ama sağlıkçı Olduğum için bize %50 indirim uygulandı
Ormanın içinde bir otel Atatürk'ün Köşk'ü var içinde yürüyüş yapmak için güzel açık sıcak su dolu havuzu var kışın açık havuzda yüzdük yamanla güzel oldu
Haftaiçi gitmeni tavsiye ederim çünkü havuzları haftasonu dışarıdan gelenlerde Ücret ödeyerek kullanabiliyor ve çok kalabalık oluyor biz hafta içi kaldık
Personeli çok yardımcı oldu yaman a sabah peynirli Omlet Yaptılar haşlanmış yumurta yemiyor diye ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar öyle işte tatil yapmadığımız için yazın bize çok iyi geldi dinlendik
Aaa dinen mi ?gerekcesi ne acaba neden sifira vurulmaliymis bilgin varmiKizlar oncelikle yurumeye heveslenmeyin derim cok zor oluyrlar her dk dibinde olmk zorunda kaliyrsnz ben yerinde saydgi gunleri ariyr oldm yada hemencecik yuruse dusmden:))sac konusuna gelunce biz 3 defa tiras ettirdik cabuk uzuyt zaten ama artik kestrmm soguk hava usutr yani ama sifira vurdurmm yaaa yakismaz yani arkadas yaptrmisti hicc yakismamisti yada benimjinn saclari cok ondanmi bilmiyrum ama vurdurmm yani
ama duydum dinende 1 defada olsa sifira vurulmasi gerekmis
Benim o :)))Sen bana istek yolladın mı
Canim ogrenir sana soylerim bi arkds demisti aciklamasinida yapmisti ama aklumda kalmms ogrenir yazarimAaa dinen mi ?gerekcesi ne acaba neden sifira vurulmaliymis bilgin varmi
Bende kestirmiycektim ama simdi sen boyle deyince kafam karisti
hafta arası hafta sonu değişiyo..150-200 arasıpahalıııı
maşallah..nice yıllaraGünaydın annişlerrr.
Pek giremiyorum bu aralar bizimki yürümek istiyor hep elimide tutmuyor bütün gün o önde ben arkada evin içini dolaşıyoruzz
Eki Görüntüle 1691281 Eki Görüntüle 1691282 doğumgününden resim koymamıştım aklıma geldi.tam istediğim gibi olmadı ama hatırası yeterr.Fazla süslememiz yoktu.masayı tabakları bile hazırlayamadım hastaydı.ama gülerken bi poz yakaladılar.çekerken herkes yusufu güldürmek için şebeklik yapıyordu.öyle böyle atlattık.rabbim diğer yaşlarınıda görmemizi nasip etsin.
bizimkide bizim yürütmemizi hiç istemiyo.hemen yere yığılıyo elinden tutunca.1 yaşını doldurmaya bikaç gün kaldı..baya bekliycez anlaşılanBiz de 13.ayimizi dolduracagiz hala tik yok.. Gec de emeklemisti zaten.. Ancak tutuna tutuna yürüyor her yeri.. Asla kendini yurutmemizi istemiyor hemen kiriyor dizlerini artik kendi ne zaman yürümek isterse.. Gerci yürüyünce de bugunlerini arariz..
Açık havuz ortak Kullanım kapalı havuz saatlere bölünmüş bazı saatler ortak bazı saatler ayrıcanım bu arada eşler aynı havuzu kullanabiliyor mu? baktığım termallerde bay bayan ayrı termal havuz yazıyor ilk kez termal havuz bakıyorum
Senin isim ne ile Başlıyor belindam ona göre bakayımBenim o :)))
Benim bildiğim 40 ı çıkmadan yapılması sonrası için öyle bişey yokAaa dinen mi ?gerekcesi ne acaba neden sifira vurulmaliymis bilgin varmi
Bende kestirmiycektim ama simdi sen boyle deyince kafam karisti
doğru canım zeyy88 di. Onun bebeklerinin durumu çok etkilemişti beni. şu bir yıllık maziyi düşünürken aklıma geldi birden.İnşallah herkes iyidir ailesiyle bebeğiyle mutludur.
sıhhatler oluşun paşamaMerhaba Canlarım nihayet bugün aşı olduk stresınden hasta olmştm resmen. Oğlum çok ağladı hemşire kaba davrandı kavga etık. Değiştrcm doktorumu bu gidşle. Calpol içrdm çocuğa şimdi yeni yeni keyflendi.
Bu arada poyraz ın sacları çok beğenlmş,ama artk yok kel bi bebek oldu.
sabah sabah güldürdün beni canım. Allah ta seni güldürsün.Bi de Kasım annesi olacağını sanıp bebeği bi türlü çıkmak bilmeyenler var2 Aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?