- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Tatlım eşim eve saç traşı makine sı aldı o sadece bebeğime özel olcak eline verdik bir önceeki gün çalıştrp,biraz ses var ve titreşimli. Sonrakı gün arkadaş eve geldi kocamın berberi banyoda babası kucakladı berber traş etti 4 e verdk.çok rahattı allah a şükür ağlama nedr bilmedi hoşuna gitti yani
İşinde ıyı olana yaptr saçı çeklmesin canı acırsa da BırakmaZzperikanadi :):):):)
İşinde ıyı olana yaptr saçı çeklmesin canı acırsa da BırakmaZzperikanadi :):):):)
Vay cok guzelmis onceden alistirma fikriniz :)Tatlım eşim eve saç traşı makine sı aldı o sadece bebeğime özel olcak eline verdik bir önceeki gün çalıştrp,biraz ses var ve titreşimli. Sonrakı gün arkadaş eve geldi kocamın berberi banyoda babası kucakladı berber traş etti 4 e verdk.çok rahattı allah a şükür ağlama nedr bilmedi hoşuna gitti yani
Oğlum şimdi boyle, daha alışamadım saçsız haline. İnşallah erken uzar. Annen kurban olsun sana
Vay cok guzelmis onceden alistirma fikriniz :)
Ya kizim elektrik süpürgesinden korktugu gibi sac kurutma makinesinden de cok korkuyor ben kendi sacimi kuruturken bile.. Artik onun saclarini da onunla kurutuyorum 1dk fln bile sürmüyor yikiyor ortaligi biliyorum zararli ama havluyla fln nemli kaliyor ne kadar az olsa da sacimiz.. Sizler nasil kurutuyorsunuz kizlar?
0 olmasın 4 e verin. Mak alın sizde yaparsınz evde. Marka olarakta biz bunu aldk roman beauty for Professionals rm-hc031Anladım canım inşallah benim oğlum da ağlamaz...
4 e... Sıfır yapmadınız yani saçını di mi..
Ben çok tuhaf oluyorum ya..
Bir kere bu zaman sıfıra yapalım diyoruz sonra hiç yaptırmammmm
Canm oğlum un sacını hiç kurutmadm küçük temz beyaz beZlerle ovalıyodm bır yasına kadar. Onun karşısında ben saçlarımı kurruudm cünkü sese alışsın dıye. Korku nedr bilmiyor.şimdide zaten sac kısaldı Kendlğnden kuruyoVay cok guzelmis onceden alistirma fikriniz :)
Ya kizim elektrik süpürgesinden korktugu gibi sac kurutma makinesinden de cok korkuyor ben kendi sacimi kuruturken bile.. Artik onun saclarini da onunla kurutuyorum 1dk fln bile sürmüyor yikiyor ortaligi biliyorum zararli ama havluyla fln nemli kaliyor ne kadar az olsa da sacimiz.. Sizler nasil kurutuyorsunuz kizlar?
0 olmasın 4 e verin. Mak alın sizde yaparsınz evde. Marka olarakta biz bunu aldk roman beauty for Professionals rm-hc031
perikanadi bende korkmustum aglick die ama hicc aglamadi sukur biz soyle yaptik babasinin kucaginda durdu ama makas kullandirdik belki ilk etapta makinadan korkar die bende saklabanliklar yaptim durdu yani berber tanidikti girdim yani esim sirun yapmadi keyfimden girmiyorum yani
diger 2sinde de makinada kestirdik onlardada aglamadi sadece fon tutamadk ben fon hic kullanmqmistim ondan rahatsiz oldu
sorunsz atlattik yani cok evham yapma yani insallh aglmz
ama suda var benim oglum hic yabancilik cekmiyor
Biz o ynden şanslıyz berber eşimin 10 yıllık arkadaşıŞimdi söyledim de yabancı bir erkeğin evimizde ne işi varmış...
Eve sokmam diyor...
Evet biraz pahalı resim yukleemeye çalştm olmuyo mp.si mi yüksek anlamadım. Sen bnce çocuğunu al berber e gotr güzel tras etsinler sonra eve gerrp yukarsın al sana mis. Benm eşim takıntılı biraz yoksa bnde götürürdm çünkü biz de küçükken kendmize özel neyimz vardı kiperikanadi
Biz o ynden şanslıyz berber eşimin 10 yıllık arkadaşı
Makineyi alırız diyor da işte yabancı birinin eve gelmesine aşırı karşı...
Bu konularda felaket bir insandır yani..
Düşün ki kardeşim oğluma hediye gönderdi niye evin adresini vermişmiş.
Kargocudan ben aldım ya adam yabancı ya....
Bazı konularda abartısı fazladır..
Ne yapayım makineyi alırız olmazsa onların memleketine gittiğimizde tanıdık bir berberleri var eve geliyor kp traş etmeye.. O ara oğlumu da traş eder...
Kar olsaydı öyle yapacaktık ama kar yokcarputi Yalova dan da bursa ya geçip bir de Uludağ yaparsan tam olur be
benim kizimda supurge sac kurutma makinesindenn korkuyordu calismyoken eline verdim.bakti iyce dokundu supurgeye beraber gttk dokunduk oynadik sonra actm o uzaktayken kendi gelmeyebasladi sonraa da alistiVay cok guzelmis onceden alistirma fikriniz :)
Anladım canım inşallah benim oğlum da ağlamaz...
4 e... Sıfır yapmadınız yani saçını di mi..
Ben çok tuhaf oluyorum ya..
Bir kere bu zaman sıfıra yapalım diyoruz sonra hiç yaptırmammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?