2014 Kasım Anneleri

Anladım canım inşallah benim oğlum da ağlamaz...
4 e... Sıfır yapmadınız yani saçını di mi..
Ben çok tuhaf oluyorum ya..
Bir kere bu zaman sıfıra yapalım diyoruz sonra hiç yaptırmammmm

Vay cok guzelmis onceden alistirma fikriniz :)
Ya kizim elektrik süpürgesinden korktugu gibi sac kurutma makinesinden de cok korkuyor ben kendi sacimi kuruturken bile.. Artik onun saclarini da onunla kurutuyorum 1dk fln bile sürmüyor yikiyor ortaligi biliyorum zararli ama havluyla fln nemli kaliyor ne kadar az olsa da sacimiz.. Sizler nasil kurutuyorsunuz kizlar?

Oğlum şimdi boyle, daha alışamadım saçsız haline. İnşallah erken uzar. Annen kurban olsun sana

Canım ya böyle de maşallah çok karizma olmuş valla...
Sıfır değil yani kısaltmışsınız...
Ben bebek saçları gitsin istiyorum sıfıra şimdi yapalım ki büyüyünce daha tuhaf olur bahara uzasın : )

Ya canım makineyle hiç yapma ya..
En fazla radyasyon yayan ev aletlerinden biri..
Tehlikeli baya..
Ben havlusuyla bol bol kuruluyorum sonra penye beresini takıyorum bir süre eğer izin vermezse de sıcak odasından çıkarmıyorum hiç kuruyana kadar...

perikanadi bende korkmustum aglick die ama hicc aglamadi sukur biz soyle yaptik babasinin kucaginda durdu ama makas kullandirdik belki ilk etapta makinadan korkar die bende saklabanliklar yaptim durdu yani berber tanidikti girdim yani esim sirun yapmadi keyfimden girmiyorum yani
diger 2sinde de makinada kestirdik onlardada aglamadi sadece fon tutamadk ben fon hic kullanmqmistim ondan rahatsiz oldu
sorunsz atlattik yani cok evham yapma yani insallh aglmz
ama suda var benim oglum hic yabancilik cekmiyor

0 olmasın 4 e verin. Mak alın sizde yaparsınz evde. Marka olarakta biz bunu aldk roman beauty for Professionals rm-hc031

Canm oğlum un sacını hiç kurutmadm küçük temz beyaz beZlerle ovalıyodm bır yasına kadar. Onun karşısında ben saçlarımı kurruudm cünkü sese alışsın dıye. Korku nedr bilmiyor.şimdide zaten sac kısaldı Kendlğnden kuruyo

0 olmasın 4 e verin. Mak alın sizde yaparsınz evde. Marka olarakta biz bunu aldk roman beauty for Professionals rm-hc031

Baya pahalıymış ya..
Daha uygunları acaba aynı işi görmez mi bilemedim..

Canım inşallah oğlum da panik yapmaz...
O yabancı bir ortamı sevmiyor..
Yabancı gördüğü an saklanıyor bana yapışıyor öyle değildi küçükken şimdilerde böyle oldu..

Bizim tirasimizda babasiyla ayni model kestirdik ustlerde biraz kaldi yanlar iyice kisalmisti bizede cok tuhaf gelmisti baslarda ama alisiyr zamnla

Evet biraz pahalı resim yukleemeye çalştm olmuyo mp.si mi yüksek anlamadım. Sen bnce çocuğunu al berber e gotr güzel tras etsinler sonra eve gerrp yukarsın al sana mis. Benm eşim takıntılı biraz yoksa bnde götürürdm çünkü biz de küçükken kendmize özel neyimz vardı ki perikanadi

Makineyi alırız diyor da işte yabancı birinin eve gelmesine aşırı karşı...
Bu konularda felaket bir insandır yani..
Düşün ki kardeşim oğluma hediye gönderdi niye evin adresini vermişmiş.
Kargocudan ben aldım ya adam yabancı ya....
Bazı konularda abartısı fazladır..

Biz o ynden şanslıyz berber eşimin 10 yıllık arkadaşı

Ne yapayım makineyi alırız olmazsa onların memleketine gittiğimizde tanıdık bir berberleri var eve geliyor kp traş etmeye.. O ara oğlumu da traş eder...

evet biraz değil fazlaca abartiyor. Yani kusura bakma da evden dışarı cikmana izin veriyor Allah'tan :)

Aliexpresten alışveriş yapan arkadaşlar ürünleriniz ne kadar sürede geldi 1 ay oldu sipariş vereli ama hala gelmedi

benim kizimda supurge sac kurutma makinesindenn korkuyordu calismyoken eline verdim.bakti iyce dokundu supurgeye beraber gttk dokunduk oynadik sonra actm o uzaktayken kendi gelmeyebasladi sonraa da alisti

Ben 8 aylıkken kestirmiştim babasının berberinde kestirdş babası. Benim oğlum zaten yabancılamsyan bir çocuk babasının kucagına oturdu makına sesini de cok sever napıyor diye bakmaya çalışırken meraklı meraklı kesildi bitti. Ben 10 gun alışamsdım tabi bsşkasının cocugu gıbı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…