2014 Kasım Anneleri

Arkadaslar bebislerin küçülen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz yeni oturduğum yerde erkek bebeği olan yok ihtiyacı olan birileri de yok açıkçası isine yarayan birilerine vermek istiyorum belediye yada sosyal hizmetler falan alıyor mu bilginiz var mı bu konuda

Biz ilk adım ayakkabısı almadık. Adidas'ın Dragon modeli var, Prof. Onaylı, onu aldık. Severek giyiyoruz şimdilik. Ama tabi biraz tuzlu oldu

Bence hepsini vermeyelim, belki 2. Bebişlerde erkek olursa giydiririz. Geçen gün ev temizliğine gelen ablanın yeni torunu olmuş. Ben Eren'in birkaç kıyafetini verdim, hediye gelipte giydirmeden küçülenler vardı, onları da ekledik. Bir de Muhtarlar alıyor sanırım, onlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

cnm bu sıtede ıkıncı el bebek kıyafetlerı satılıyor
o forumda, ıhtıyacı olan bırılerıne ulasmayı denesen nasl olur?

Sağol tatlım bugün geldi kargom çok şükür yine aklımda olsun

Arkadaslar bebislerin küçülen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz yeni oturduğum yerde erkek bebeği olan yok ihtiyacı olan birileri de yok açıkçası isine yarayan birilerine vermek istiyorum belediye yada sosyal hizmetler falan alıyor mu bilginiz var mı bu konuda[/QUOTE]
Geçen sene biz belediyeyi aradık kıyafet için gelip almışlardı cnm

ohh ne güzel bak bitti bu kadar
üzülemey gerek yok unutuR onlar daha bebişler
annesi:):):)

Malesef canım ilki sezeryan olunca buda sezeryan oldu
belki ilk sezeryan dogumumdan sonra uzun bi zaman gecseydı normal olurdu sancim da vardı,öyle duymuştum hayırlısı böyleymis artık
aynen canım oluyormuş sezeryan sonrası normal doğum acaba benim olur mu denesem mi bir daha ki gebelikte
gerçi arası uzun olması mı lazım onu da bilmiyorum
dikiş yerleri acıyormuş ikinci gebelikte öyle dediler

perikanadi , canım dün uğraştm yükleyemedim. Şimdi tekrar denedim traş mak size göstermeyi oldu nihayet. Çok güzel, bebegim rahat durdu eğer alırsnz tavsıye ederim.

Eklentiler

• DSC_1017.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar ben de disarda zorlanmasin alissin diye giydiriyodum yanlis mi yapıyorum neden giydirmemeliyim?
Ayakların altındaki pofidik dokunun basarak incelmesı gerekiyormuş hatta çıplak ayakla gezsin diyor doktor ancak ben üşür diye hiç bırakmadım çorapsız
ilk adım ayakkabisı sadece disarda giydiriyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…