- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Bence hepsini vermeyelim, belki 2. Bebişlerde erkek olursa giydiririz. Geçen gün ev temizliğine gelen ablanın yeni torunu olmuş. Ben Eren'in birkaç kıyafetini verdim, hediye gelipte giydirmeden küçülenler vardı, onları da ekledik. Bir de Muhtarlar alıyor sanırım, onlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.Arkadaslar bebislerin küçülen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz yeni oturduğum yerde erkek bebeği olan yok ihtiyacı olan birileri de yok açıkçası isine yarayan birilerine vermek istiyorum belediye yada sosyal hizmetler falan alıyor mu bilginiz var mı bu konuda
cnm bu sıtede ıkıncı el bebek kıyafetlerı satılıyorArkadaslar bebislerin küçülen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz yeni oturduğum yerde erkek bebeği olan yok ihtiyacı olan birileri de yok açıkçası isine yarayan birilerine vermek istiyorum belediye yada sosyal hizmetler falan alıyor mu bilginiz var mı bu konuda
neden evde giymeli rahatsiz olmaz miBen yurudugunden beri çıkamıyorum ayakkabıları.. Çünkü diger turlu disarda cok zorlanıyor yuruyemiyor evde de giydirmelisin benceperikanadi
Sağol tatlım bugün geldi kargom çok şükür yine aklımda olsuncanım aliexprese gir sayfayı Türkçe yap.Orda kargo takip var.çinden çıktığı limanlara kadar kargo takip nosu da dahil göre biliyorsun.Oradaki kargo takip nosunu ptt yurtdışı kargo takipe yaz Türkiye de nerde olduğunu görürsün.
Eki Görüntüle 1694131 Eki Görüntüle 1694132
Bayıldım ayakkabılarına ama çok ikilemde kaldım.. Biz lcw dan bot almıştık 23 numara..
Evde yürürken zaten bot felan giyemez de ilk adım ayakkabılarını bir tek dışarda mı giyiyorlar ki..
Bu konuda kafa acaip karıştı ya.. Aldıımız bot yalan mı oldu yani şimdi : )
Doğru hem güzel hem çok zor annelik... Öğlen gittim doya doya öptüm öptüm öptüm koklaştık..
Teşekkür ederim canım...
Bakayım giydireyim keyfi iyi olduğunda da foto çekeyim atarım bburaya...
Bizimkinin ayağı kaç numara ben anlamam ki.. Giydirsem nasıl bilicem...
20 numara bi ayakkabısı vardı o çok olmuştu doğumgününde demekki 21 ya da 22..
Hangi modellerdi acaba canım ya... Bizim aldığımız botlar bunlar olmaz o zaman herhalde..
Bir de aldığın botları evin içinde de mi giyecek bizimki daha yürümüyor..
Eki Görüntüle 1694138
cnm ben evde gıydırmek ıyı degıl dıye bılıyorumBen yurudugunden beri çıkamıyorum ayakkabıları.. Çünkü diger turlu disarda cok zorlanıyor yuruyemiyor evde de giydirmelisin benceperikanadi
Çok tatlılar.bunları nerden aldınn[QUO post: 43637466, member: 492607"]Eki Görüntüle 1694156 Eki Görüntüle 1694157
cok guzel modelmıs gercektenİlk adım ayakkabısı bi tek hoşuma gidenn vicco netteEki Görüntüle 1694394
aynen canım oluyormuş sezeryan sonrası normal doğum acaba benim olur mu denesem mi bir daha ki gebelikteMalesef canım ilki sezeryan olunca buda sezeryan oldu
belki ilk sezeryan dogumumdan sonra uzun bi zaman gecseydı normal olurdu sancim da vardı,öyle duymuştum hayırlısı böyleymis artık
neden evde giymeli rahatsiz olmaz mi
Kizlar ben de disarda zorlanmasin alissin diye giydiriyodum yanlis mi yapıyorum neden giydirmemeliyim?cnm ben evde gıydırmek ıyı degıl dıye bılıyorum
Nerden aldım güzelmiş Aklımızda olsunKızlar bugün bebeğime diş fırçası aldım. Daha önce gazlı bezle siliodum ama sanirim çok etkili olmadifikir olsun diye paylaşayım dedim.
Ben eczaneden aldim ama internette de var. Rocs baby diye geciodu sanırım. Yutulabilen diş macunu da var Rocs'un . Ben bulamadim eczanede ama sizinde bilginiz olsun...Nerden aldım güzelmiş Aklımızda olsun
Ayakların altındaki pofidik dokunun basarak incelmesı gerekiyormuş hatta çıplak ayakla gezsin diyor doktor ancak ben üşür diye hiç bırakmadım çorapsızKizlar ben de disarda zorlanmasin alissin diye giydiriyodum yanlis mi yapıyorum neden giydirmemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?