2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... Öyle bir 10 gün geçirdim ki anlatacağım hepsini...

Herkes iyidir inşallah Rabbim esirgesin yavruları, bizleri...

Canim okudum yazdığını. Rabbim acısını göstermesin. Geçmiş olsun çok. Çok sevindim gerçekten. Ohhh.!

Herkesin kandili mubarek olsun tum dualarnz kabul olsun
Kizlar bu aralar oglum asiri dedigm dedik diyor ne yapacagimi bilmiyorum illa dedigi olack yani
Birde beni asiri kiskaniyor birini ugurlarken opersin ya ona bile kusup gidiyor agliyor kucagima alip sen benim canmsin sen benim askimsin diyorum boynuma sarilip susuyor cok hosuma gidiyor ama baska birine yaklasamiyorum bile o derece:)))

tatlım geçmiş olsun umarım beni yanlış anlamazsin ama nazar dinen haktır bilimsel de ispatlanmistir eskiler de nazar deveyi kazana ... demisler. Allah esirgesin ama ben oğluna nazar dediğini düşünüyorum. sürekli dua et lütfen. gözünden bile sakin minigi.

Erkek cocuklari oyle olurmus
Benim kizimda babasina bayiliyo
Bu durum bazen beni sinir etmiyo degil :)))

Offf dün yamanın parmağını Kapıya sıkıştırdım Ağla Ağla bi hal oldum sonra bu haberi gördüm iyice bi kötü oldum Allah'ım sabır versin yazarken bile ağlıyorum ne zor bişey ya
geçmiş olsun dikkat etmek zor oluyo bizimkininde hareketi çok arttığı için devamlı yüzüne filan bişeyler çarpıyo hem ağlıyo hem devamlı iz oluyo suratında

çok tatlı Maşallah

Gecmis olsun perikanadi butun cocuklara Allah sifa versin

cok gecmis olsun!Allah kimseyi evladiyla sinamasin!

Allah bebeklerin hepsini korusun.bi daha göstermesin inşallah.çok geçmiş olsun

Allah bi daha göstermesin çok geçmiş olsun

Amin kızlar çok teşekkür ederim sağolun...

çok yakışıyordu saçları ben bayılıyordum umut arasın saçlarına neden kestirdiniz çok kızdım sana ama öylede çok tatlı olmuş

: ) Aynı babamın verdiği tepkiyi verdin o da dedi çok kısa kesmişsiniz ne yapmışsınız diye : ) Ya canım çok kaşıyordu rahatsız oluyordu terliyordu... Zaten seyrek ve güçsüzdü kışın böyle yapalım dedik hem rahat eder hem de yaza uzar dedik.. Yazın keltoş olmasın dedik : ) Teşekkür ederim sağol..

Kurutma makinesi kullanma canım ya...
Kestireceksen kısa olmasın ama kestir yine istersen kışın zaten evde, dışarı da çıksa bere felan takacak geçer gider günler bahara kadar yaza kadar uzar...

Çok ağladım okuyunca. Rabbim korusun yavrularımızı. Umut unu sana bagislasin.

Aminn Allah razı olsun sağol canım..

Çok yakışmış maşallah

Teşekkür ederiz.. Ben de şimdi tam erkek seviyor gibiyim hoşuma gitmedi değil yani : )

Canim okudum yazdığını. Rabbim acısını göstermesin. Geçmiş olsun çok. Çok sevindim gerçekten. Ohhh.!

Canım benim sağol.. Gerçekten ben de pazartesi öyle bir ohh çektim ki.. Şükürler olsun Rabbim'e..

Estağfurullah canım neden yanlış anlayayım... Genelde herkes öyle düşündü aslında.. Arkadaşım whatsapa bile resim koymama kızıyor en başından beri.. Göze geliyor diye.. Haklısın... Sürekli dualıyım özellikle onu uyuturken bol bol okurdum hep hala daha öyleyim.. Sağolasın..

Senin gebelik nasıl gidiyor sen nasılsın??

çok tatlı Maşallah

Teşekkür ederim canım..

Pericim çok geçmiş olsun
inan ağlayarak okudum çok kötü oldum
bununla geçmiş gitmiş olsun Allah başka dertler hastalıklar vermesin
Öpüyorum her haliyle yakışıklı Umut Aras'ı

Pericim çok geçmiş olsun
inan ağlayarak okudum çok kötü oldum
bununla geçmiş gitmiş olsun Allah başka dertler hastalıklar vermesin
Öpüyorum her haliyle yakışıklı Umut Aras'ı

Canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim... İnşallah.. Kimseye böyle imtihan vermesin Allah... Evlat bambaşkaymış..

canım cok çok gecmiş olsun.çok zor zaman gecirmişsin.sükür normale dönmüş degerleri.allah meleklermizle sınamasn bizleri

yazinci, post: 44208193, member: 139494"]Günaydın bizimki hala kulağını çekiştiriyor, antibiyotiğimiz bitti ama sanırım kulağı ağrıyor hala Perşembe günü randevumuz var, inşallah bir sıkıntı yoktur. Stresle o günü bekliyorum senin Kuzucuk nasıl iyidir inşallah[/QUOTE]
Gnaydınn.bugün doktora gidicektin merak ettimmm cnm.
Biz iyiyiz şimdilik çok şükürr.

oğliş nasıl değişmiş benim kızımın hiç yok bu kadar bile yok kestirmez diye kestirmedim de

Arkadaşlar tekrardan hamile olan oldumu forumu aylardır takip edemedim merak ettim Bu arada eşim askerde asker yolu bekliyorum çok zormuş kızlar... Eşlerinizin kıymetini bilin...İnsan iki kişi kızımla üç kişi olarak hayata devam edince bir kişi olmayınca kötü oluyorsunuz.Eşinin yaslandığınız dağ sığındığınız limanınızmış..Başımızdan eksik etmesin.

çok geçmiş olsun.çok şükür ki iyileşmiş kuzu.Allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…