Amin canım .İnşallah yavrularımızı analı babalı birlikte büyütürüz.eşin kısa dönem mi uzun dönem mi gittiArkadaşlar tekrardan hamile olan oldumu forumu aylardır takip edemedim merak ettim Bu arada eşim askerde asker yolu bekliyorum çok zormuş kızlar... Eşlerinizin kıymetini bilin...İnsan iki kişi kızımla üç kişi olarak hayata devam edince bir kişi olmayınca kötü oluyorsunuz.Eşinin yaslandığınız dağ sığındığınız limanınızmış..Başımızdan eksik etmesin.
oğliş nasıl değişmiş benim kızımın hiç yok bu kadar bile yok kestirmez diye kestirmedim de
Arkadaşlar tekrardan hamile olan oldumu forumu aylardır takip edemedim merak ettim Bu arada eşim askerde asker yolu bekliyorum çok zormuş kızlar... Eşlerinizin kıymetini bilin...İnsan iki kişi kızımla üç kişi olarak hayata devam edince bir kişi olmayınca kötü oluyorsunuz.Eşinin yaslandığınız dağ sığındığınız limanınızmış..Başımızdan eksik etmesin.
çok geçmiş olsun.çok şükür ki iyileşmiş kuzu.Allah esirgesin
Amin canım..kısa dönem şafak 119Amin canım .İnşallah yavrularımızı analı babalı birlikte büyütürüz.eşin kısa dönem mi uzun dönem mi gitti
oy maşallah...tekrardan hiç gözüm kesmiyor hamileliğeDeğişti evet ya..
Bildiğin kel oldu : )
Var canım benim bildiğim 3 arkadaş var tekrar gebeler..
Allah sağ salim kavuştursun canım...
Tabi ki yokluklarında insan daha bir biliyor arıyor..
Benim eşim akşamları okula gidiyor onu bile deli gibi saat dakika sayıyorum ne zaman gelecek diye..
O evde olunca kendimi daha mutlu, daha güçlü, daha huzurlu hissediyorum..
Cnm çok çokkk geçmiş olsunn.rabbim bi daha yaşatmasınn.perikanadi .!.:Ateş düşürücüleri de sık vermek, antibiyotik kullanmak vs bu değeri düşürebilen şeylermiş.. Şükür bizim demekki bundan oldu ya da hastalıktan olmuş ki düzeldi şükürler olsun...
oy maşallah...tekrardan hiç gözüm kesmiyor hamileliğe
Cnm çok çokkk geçmiş olsunn.rabbim bi daha yaşatmasınn.
Benim kızda bıraktı naptıysam içiremedim zorlamak istemiyorum titsinmesin diyeKızlarrr oğlum biberon maması içmiyor üç gündürrr.
Doktor günlük 500 cc süt eğer içmiyorsa biberon maması demişti.bizimki sütte içmiyorr mamayıda bıraktııı.
Sütü nasıl sevdirebilirim sizce cicibebeli vermek istemiyorummm.
Kızlarrr oğlum biberon maması içmiyor üç gündürrr.
Doktor günlük 500 cc süt eğer içmiyorsa biberon maması demişti.bizimki sütte içmiyorr mamayıda bıraktııı.
Sütü nasıl sevdirebilirim sizce cicibebeli vermek istemiyorummm.
Bende sabah kalktığında veriyordum mamayı..Ben gündüz vermiyorum sütü canım...
Ya denk gelirse akşam uyumadan önce veriyorum bir de gece ya da sabaha karşı içiyor..
İtiraz etmedi henüz..
Bal karıştırıyorum ben
Hayırlı teskereler olsun sağ sağlim kavursunuz insallah babanıza...Arkadaşlar tekrardan hamile olan oldumu forumu aylardır takip edemedim merak ettim Bu arada eşim askerde asker yolu bekliyorum çok zormuş kızlar... Eşlerinizin kıymetini bilin...İnsan iki kişi kızımla üç kişi olarak hayata devam edince bir kişi olmayınca kötü oluyorsunuz.Eşinin yaslandığınız dağ sığındığınız limanınızmış..Başımızdan eksik etmesin.
Yamanın da Ateş'i var şuan 38.2 uyuyor ateş düşürücü vermedim gidip gelip bakıyorum birden Ateş'i çıktı çocuğun hiç bişeyi yoktu keşke hiç hasta olamasalarSelam kızlar. Biz hasta olduk. Dun sabaha kadar atesliydi. 3 kere calpol verdik.sabah dra gittik boğaz tahriş olmuşgenel durumu iyi ama genede bir antibiyotik verelim dedi dr.
Şimdi ise ateşi yok. Durumu iyi. Antibiyotik vermedik henüz ama durumu iyi diye ve dr da hani öylesine yazmış gibi konuşunca vermesek mi acaba diye düşündüm.boşuna ilaç alsin istemiyorum. Napicam bilemedim ben.
Yamanın da Ateş'i var şuan 38.2 uyuyor ateş düşürücü vermedim gidip gelip bakıyorum birden Ateş'i çıktı çocuğun hiç bişeyi yoktu keşke hiç hasta olamasalar
Antibiyotik Ateş'i yoksa genel durumu iyiyse neden vereceksin ki zaten bilmiyorum
Valla ya evde duran çocuğa nerden ne bulaşıyorsa şimdi uyandı yaman da yarım saat oyun oynadı çok terlemiş mama içti 2.5 cc de dolven verdim uyutuyorum yine sabaha kadar nöbet devam eşim de gece Çalışıyor yalnızızCanim cok geçmiş olsun. Bizimki de durup dururken ateslendi. 38.6 idi dun verdigimizde ates dusurucuyu.
Eşim vermeyelim dedi antibiyotigi.bende zaten vermemekten yanaydim. Şimdi ateşi hafif hatta yok 36.5 idi demin.
Yaman'a çok geçmiş olsun. Ayni zamanlarda hepsinin ateslenmesi cok garip ya..
Valla ya evde duran çocuğa nerden ne bulaşıyorsa şimdi uyandı yaman da yarım saat oyun oynadı çok terlemiş mama içti 2.5 cc de dolven verdim uyutuyorum yine sabaha kadar nöbet devam eşim de gece Çalışıyor yalnızız
Alarm kurucam ama daha tam düşmedi öyle uyuyamam bi Sürü Çekirdek yedim şimdi de nar yiyorum iste benim stilim izliyorumAllah kolaylik versin sifa versin. Bende nobetteyim. Ateşini kontrol etmem lazim gene. Ben alarmi kurup her saat başına öyle olcuyorum. Sende tek isen yapabilirsin hem aklın rahat olur.
Selam kızlar. Biz hasta olduk. Dun sabaha kadar atesliydi. 3 kere calpol verdik.sabah dra gittik boğaz tahriş olmuşgenel durumu iyi ama genede bir antibiyotik verelim dedi dr.
Şimdi ise ateşi yok. Durumu iyi. Antibiyotik vermedik henüz ama durumu iyi diye ve dr da hani öylesine yazmış gibi konuşunca vermesek mi acaba diye düşündüm.boşuna ilaç alsin istemiyorum. Napicam bilemedim ben.
Yamanın da Ateş'i var şuan 38.2 uyuyor ateş düşürücü vermedim gidip gelip bakıyorum birden Ateş'i çıktı çocuğun hiç bişeyi yoktu keşke hiç hasta olamasalar
Antibiyotik Ateş'i yoksa genel durumu iyiyse neden vereceksin ki zaten bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?