2014 Kasım Anneleri

Hafta sonları kimse topiğe giremiyor diye dşünüyordum bende bu hafta sonu hiç internete giremedim.akrabalar filan kalabalık koşturmaca..kızım şu sıralar iyi çok şükür hava çok soğuyacakmış dikkat edelim bebekerimize

Kızlar sizin tarifinizle kızıma somon balık yaptım severek yedi başka hangi balıkları öneriyorsunuz balık yemeyen ve anlamayan bir aileyiz
ya bende tam bu konu hakkında soracaktım ne yapıyorsunuz bebişlere ben kızıma birşey yediremiyorum çok inatçı yemek yedirmek işkence.Balığı nasıl pişirdin canım yaa anlatırmısın bi denerdim

Keşke kızımda yese dökse yaa bende yediremiyorum

Hepside çok güzelmiş canım

Keşke kızımda yese dökse yaa bende yediremiyorum
benim kzimda hala 8 bucuk kilo yemeyen bir cocuk eline veriyorum ne sokarsa agzina kardir diye versende nekaar yerse artik bazen hepsi yerde bazende sokuyor brkac lokma oarada kandirarark.ne verirsem agzina

Ellerine sağlık :) çok güzel olmuşlar. Ponponlari nerden bulabilirim ? Cubuklarla oynuyor o da bazen tehlikeli olabiliyor.

Aleyküm selam canım, nasılsın?

Hoşgeldin dogumdas nerelerdeydin. Instagramda da yoksun uzun zamandır.

merhaba anneler... bir sorum olacakti sezaryen ile dogum yapanlarin dikis acilari, agrilari ne zaman gecmisti acaba? benim 20 gun oldu hala acım var.. dik yurumede fln zorlanyrm da :/

Canim yani bence 1 ay surmesi normal. Ben hiç ağrı çekmedim ama etrafimdakiler genelde 1 aya kadar cekiolar. Buarada soğuk almamaya özen göster. Dikiş yerleri soğuk alınca daha beter oluyor.

Bi yerde sordum ponponu tanesi 1 lira Kv dem dedi ben Yaparım 30 tane yaptı

Uzun zamandır girmiyordum canım, instagrama giryrm ama paylaşım yapmıyorum

Kızlar sizin tarifinizle kızıma somon balık yaptım severek yedi başka hangi balıkları öneriyorsunuz balık yemeyen ve anlamayan bir aileyiz
canım omega 3 somonda çok fazla.çok faydalı balık bu nedenle yemeye devam. levrek , çipura gibi balıklar genelde balık çiftliklerin de suni yem ile üretiliyorlar bu nedenle daha doğal balıkları tavsiye ederim.(hamsi-istarvit,kalkan,mezgit,palamut,mercan)

Zargana , barbun gibi balıklar da uzun ve dipte yaşamasından dolayı etinde toksin maddeler fazladır. çok sıklıkla yedirmemek gerekir. Bu kadar bilgiyi kocama sordum ondan alıntı yaptım canım.

benim kzimda hala 8 bucuk kilo yemeyen bir cocuk eline veriyorum ne sokarsa agzina kardir diye versende nekaar yerse artik bazen hepsi yerde bazende sokuyor brkac lokma oarada kandirarark.ne verirsem agzina
merhaba ne yaparsan yap canım yemeyen çocuk yemiyor benim büyük kızım 9 yaşına girecek 23 kilo okula giderken bir yumurtayı yedirene kadar akla karayı seçiyorum resmen gözleri büyüyor.ama 13 aylık kızımın maşallahı var ne verirsem vereyim seçmeden yiyor ablasına nispet yaparcasına 2 yumurta yiyor 13 kiloya yaklaştı.

Koca bi maşallah ona

Kizlar simdi dr geldim soklardayim resmn kendi dr doluydu die baskasina gittik
Dedigi sey bu sigara kullann varmi evet dedim ikimzde kullnyrz ama evde iclmiyr dedim anlatmm tepkisini hicccc bise vermedi ve dediki siz once ruh sagligina gidin dedi densiz sey cocugun biseyi yok dedi ama cok fena oksryr ve 1aydr gecmedi dedim yaptklarimi soyledim bal neyms pekmez neyms dedi sigara iciyrsan oldur bu covugu dedi yada dogurmican dedi
Evet haklida boylemi olmali yani tepkisi zerre ilac vermedi azarladi gonderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…