Güzelmiş gerçekten adı neki oyuncağın kendiside çok tatlı Maşsllahbabam bizim miniğe yurt dışından bi at getirdi inanılmaz seviyo ve ilgisini çekiyo çok değişik bi oyuncak kulakları kuyruğu tepkili ağzına havucunu koyunca yemeye başlıyo uzun süre oynayıp eğleniyoEki Görüntüle 1730400 Eki Görüntüle 1730401
ya bende tam bu konu hakkında soracaktım ne yapıyorsunuz bebişlere ben kızıma birşey yediremiyorum çok inatçı yemek yedirmek işkence.Balığı nasıl pişirdin canım yaa anlatırmısın bi denerdimKızlar sizin tarifinizle kızıma somon balık yaptım severek yedi başka hangi balıkları öneriyorsunuz balık yemeyen ve anlamayan bir aileyiz
Keşke kızımda yese dökse yaa bende yediremiyorumemegine saglik.arkadasim.cok.guzel.hepsi kitaplarimiz hemen hemen ayni:)doldur bosalt oyunlarini kizimda seviyor ama oynadigimiz gunden beri yemeginide kasikla yemek istiyoraz once yemek.yedrdim omu yedi mutfakmi belli degil.yarim saat yemek yap 1 bucuk.saat mutfak temizle olacak is degil:)ama oluyor canlarii sagolsunda yeterki.mutlu olsunlar napalim.katlaniriz:)))
Hepside çok güzelmiş canımBenim oğlumun en beğendiği çok oynadığı oynarken çok zevk aldığı oyuncakları bunlar canım
Eki Görüntüle 1729888 Çok seviyor artık nerdeyse öğrenecek sarı arı deyince bile artık kendisi dızzzzzaa diyor : )
Eki Görüntüle 1729889 Buna da bayılıyor ilk olarak daire olanları takıyor yerini ezberlemiş sonra da diğerlerini takmaya çalışıyor
Eki Görüntüle 1729890 Küçükken bunu sadece biz yapardık o bozardı şimdi çok güzel diziyor eğleniyor
Eki Görüntüle 1729891 Küçükken pek oynamazdı ama şimdi tuşlarına tek tek o güzel minik parmağıyla basıyor alo yapıyor dolanıyor evin içinde ceo gibi : )
Eki Görüntüle 1729892 Bu tarz oyuncakları çok sevdi sanırım benim oğlum bunları da dizdiğimde çıkarıyor bir tek daire olanı takabiliyor diğerlerini tam yerleştiremiyor ama yine de güzel oynuyor toplarken felan basket oyunu oynuyoruz kutuya basket atarak oyuncaklarını toplatmış oluyorum : )))
Eki Görüntüle 1729900 Bunun da müziklerini kelebeğini seviyor ritim tutuyor ama ayaklarını çıkarıp takmak daha çok dikkatini çekiyor : )
Eki Görüntüle 1729902 Biz de şimdi bundan almayı düşünüyoruz fisher price elektrik süpürgesi
Evde vuuu vuuuu diyip duruyor elektrik süpürgesiyle aşk yaşıyor nerdeyse belki hoşuna gider diye..
Sanırım bu dönemler başlıyor bu huylar canım..
1-2 haftadır bizde de var o..
Tutturma huyu.. Ben de deli olurum öyle çocuklara..
Şu sıkıntılı 10 gün içinde alışmıştık ama ne telefon ne kumanda elinde hijyenik olmadığını düşündüğüm ne varsa vermedim..
Tamam tutturuyor ama çocuk sonuçta dikkatini başka şeye çekebiliyorsun yani aslında istesek fazla tutturmazlar..
Teşekkür ederim canım benim sağol...
benim kzimda hala 8 bucuk kilo yemeyen bir cocuk eline veriyorum ne sokarsa agzina kardir diye versende nekaar yerse artik bazen hepsi yerde bazende sokuyor brkac lokma oarada kandirarark.ne verirsem agzinaKeşke kızımda yese dökse yaa bende yediremiyorum
Vitamin şurubu veriyormusunbenim kzimda hala 8 bucuk kilo yemeyen bir cocuk eline veriyorum ne sokarsa agzina kardir diye versende nekaar yerse artik bazen hepsi yerde bazende sokuyor brkac lokma oarada kandirarark.ne verirsem agzina
Çipura yapabilirsin canım. Etli ve lezzetli bir baliktir. Barbun da çok güzeldir.Kızlar sizin tarifinizle kızıma somon balık yaptım severek yedi başka hangi balıkları öneriyorsunuz balık yemeyen ve anlamayan bir aileyiz
sadece balik.yagi ve d vitamini veriyorumVitamin şurubu veriyormusun
Ben hiç vermedim doktorda hiçbişe demedi kilosu az dedi hiperaktif ddm ozaman normal dedisadece balik.yagi ve d vitamini veriyorum
Bende kitap oyuncak ve evde yaptığımız etkinlikleri paylaşayım fikir olsun sizlere
Bunlar kitaplarımız Eki Görüntüle 1730003
Bunlar da belli başlı oyuncaklarımız bul tak ışıklı müzikli giden araba uğur böceği masal anlatan kuzu falan gibi şeylerde var ama onları çekmedimEki Görüntüle 1730009
Bunlar da evde yaptığımız aktiviteler
Prima kutusunu farklı renkli keçelerle kapladım top atmaca oynamak için hemde renkleri öğrenir diye
Parmak kuklaları ben Yaptım el kuklası İKEA dan aldım hikaye okurken kullanmak için
Ponponlar her aktivite de kullanılır çift Taraflı bantla duvara yapıştır toplasın kaptan kaba aktarma yapsın vb.
Vazodan mandal Çıkarma el kasları için güzel bir oyun
Kutuya pipet takıp Çıkarma ve deliklerden Çubukları atma kumbaraya tavla pulu veya Düğme atma el göz koordinasyonu için güzel bir aktivite
Birde kilitli poşete jöle doldurmuştum içine sim boncuk küçük parlak Balıklar falan atıp duyusal poşet yapmıştım eğlenceli oluyorEki Görüntüle 1730010
Tabi ağlamaktan oynamaya fırsat bulan var mı yok ama ben yinede yapıyorum aklıma geldikçe bir Şeyler
Aleyküm selam canım, nasılsın?
merhaba anneler... bir sorum olacakti sezaryen ile dogum yapanlarin dikis acilari, agrilari ne zaman gecmisti acaba? benim 20 gun oldu hala acım var.. dik yurumede fln zorlanyrm da :/
Bi yerde sordum ponponu tanesi 1 lira Kv dem dedi ben Yaparım 30 tane yaptıEllerine sağlık :) çok güzel olmuşlar. Ponponlari nerden bulabilirim ? Cubuklarla oynuyor o da bazen tehlikeli olabiliyor.
Hoşgeldin dogumdasnerelerdeydin. Instagramda da yoksun uzun zamandır.
Canim yani bence 1 ay surmesi normal. Ben hiç ağrı çekmedim ama etrafimdakiler genelde 1 aya kadar cekiolar. Buarada soğuk almamaya özen göster. Dikiş yerleri soğuk alınca daha beter oluyor.
nettede var yapılışıBi yerde sordum ponponu tanesi 1 lira Kv dem dedi ben Yaparım 30 tane yaptı
çok sağol canım. deniyeceğim tarifiniGec
Geçmiş olsun canım yapar misin bilmiyorum ama nisastayi suyla muhallebi yap iki kaşık ver ishale cok iyi geliyor tabi tahlili temiz çıkmışsa
Ellerine sağlık :) çok güzel olmuşlar. Ponponlari nerden bulabilirim ? Cubuklarla oynuyor o da bazen tehlikeli olabiliyor.
Canim yani bence 1 ay surmesi normal. Ben hiç ağrı çekmedim ama etrafimdakiler genelde 1 aya kadar cekiolar. Buarada soğuk almamaya özen göster. Dikiş yerleri soğuk alınca daha beter oluyor.
Uzun zamandır girmiyordum canım, instagrama giryrm ama paylaşım yapmıyorumEllerine sağlık :) çok güzel olmuşlar. Ponponlari nerden bulabilirim ? Cubuklarla oynuyor o da bazen tehlikeli olabiliyor.
canım omega 3 somonda çok fazla.çok faydalı balık bu nedenle yemeye devam. levrek , çipura gibi balıklar genelde balık çiftliklerin de suni yem ile üretiliyorlar bu nedenle daha doğal balıkları tavsiye ederim.(hamsi-istarvit,kalkan,mezgit,palamut,mercan)Kızlar sizin tarifinizle kızıma somon balık yaptım severek yedi başka hangi balıkları öneriyorsunuz balık yemeyen ve anlamayan bir aileyiz
merhaba ne yaparsan yap canım yemeyen çocuk yemiyor benim büyük kızım 9 yaşına girecek 23 kilo okula giderken bir yumurtayı yedirene kadar akla karayı seçiyorum resmen gözleri büyüyor.ama 13 aylık kızımın maşallahı var ne verirsem vereyim seçmeden yiyor ablasına nispet yaparcasına 2 yumurta yiyor 13 kiloya yaklaştı.benim kzimda hala 8 bucuk kilo yemeyen bir cocuk eline veriyorum ne sokarsa agzina kardir diye versende nekaar yerse artik bazen hepsi yerde bazende sokuyor brkac lokma oarada kandirarark.ne verirsem agzina
Koca bi maşallah onamerhaba ne yaparsan yap canım yemeyen çocuk yemiyor benim büyük kızım 9 yaşına girecek 23 kilo okula giderken bir yumurtayı yedirene kadar akla karayı seçiyorum resmen gözleri büyüyor.ama 13 aylık kızımın maşallahı var ne verirsem vereyim seçmeden yiyor ablasına nispet yaparcasına 2 yumurta yiyor 13 kiloya yaklaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?