- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın ve çok yardımcı oldun e-bebekten 250 tl hediye çekimiz var da onunla almayı planlıyorum benim oğlumda lego yapmayı, kuleleri birde bul takları seviyor , şu telefon ve halkalardan alabilirim diğerleri bizde var, bu süpürgeyi bende gördüm ama incelemedim pek nedense yarın gidince bakayım bi
Hahaha bitanede bende var aynından ama bizimki tam tersi canım babasını kıskanıuor yaa nasıl erkek çocugu anlamadım beni pek sallamıyorAl benden de o kadar.. hic bişey yapasim yok gecen hormon tahlili yaptirdim dr depresyonda misin diye sordu.. 13 aylik oglumla depresyona girmek mümkün değil dedim:)) Ali de herseye ağlıyor cok kıskanç kimsey bana dokundurmuyor babasıyla sarilinca kuduruyor deneyin kızlar cok komik oluyorlar:)
benim kizzimda daha cok kitaplariyla ilgileniyor öneririm d&r da kucuk kitaplar var ilk kitap seti heryerde onlar elindeCanım teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın ve çok yardımcı oldun e-bebekten 250 tl hediye çekimiz var da onunla almayı planlıyorum benim oğlumda lego yapmayı, kuleleri birde bul takları seviyor , şu telefon ve halkalardan alabilirim diğerleri bizde var, bu süpürgeyi bende gördüm ama incelemedim pek nedense yarın gidince bakayım bi
Amin canım Rabbim acılarını göstermesin sağlık sıhhat versin inş hepsineOhh ne güzel..
Doya doya harca bebeğin için ne güzell...
Harika ya...
Yüzleri gülsün hep mutlu olsun bebişler, çocuklar..
Canım yiğit de seviyor kitapları ama aradada parçalıyorbenim kizzimda daha cok kitaplariyla ilgileniyor öneririm d&r da kucuk kitaplar var ilk kitap seti heryerde onlar elinde
bence sever boyutu eline uygun ya kizim seviyor buyyuk.kitaplarida var onlarla bukadar ilgilenmedi lego nerden aldin ya bizde var az parcali daha cok parcali istiyorum daCanım be nde geçenlerde bunu sipariş verdim hala gelecek bakalım iyi mi yaptım bilemedim çok araştırdm başta mantıklı gelen bu oldu..
Eki Görüntüle 1729947
Çıkmışlar mıydı sankiBizim bebeler 2yaş sendromuna erken girdiler zaar
Nerde giricez depresyona vakit mi var bunlardanAl benden de o kadar.. hic bişey yapasim yok gecen hormon tahlili yaptirdim dr depresyonda misin diye sordu.. 13 aylik oglumla depresyona girmek mümkün değil dedim:)) Ali de herseye ağlıyor cok kıskanç kimsey bana dokundurmuyor babasıyla sarilinca kuduruyor deneyin kızlar cok komik oluyorlar:)
Yaman iyileşirler kendime garanti veremiyorumaman bacım bir an önce iyileşin Yaman da sende . daha bize lazımsınız.Öyle tükenmişlik sendromu falan
Inanır mısın öyle ağladığı anda sinirden kendimi fena sıkıyorum. Herşeye Ağlar oldu ya, bu kadarı da fazla ama. Bir de ciddi ciddi ağlıyor Gözyaşları boncuk boncuk dökülüyor, gözler kıpkırmızı. Bizleri oynattıkları kesin zaten ama milletin eşyalarını istemesin ya, ona çok üzülüyorumCanım aynı durum bizdede mevcut maalesef ama sen olabildiğince sakin ol ve tavrın her zaman aynı olsun, artık her dediğimizi bir güzsl anlıyorlar ama işlerine gelmiyorben yiğit aglayarak istediğinde şuanda ağladıgın için veremem eger sakinleşirsen alabilirsin diyorum(tabi verilebilcsk bişeyse çünkü herşeye ağlıyor) sonra bakıyor ben tepki vermiyorum susuyor söz verdiğim bende almasına izin veriyorum parmağında oynatıyo bunlar bizi yaa
Süpersin adaşım, evdeki aktivitelerini mutlaka denicem. Çocuklarla beraber oynadığımızda daha istekli ve mutlu oluyorlar.Bende kitap oyuncak ve evde yaptığımız etkinlikleri paylaşayım fikir olsun sizlere
Bunlar kitaplarımız Eki Görüntüle 1730003
Bunlar da belli başlı oyuncaklarımız bul tak ışıklı müzikli giden araba uğur böceği masal anlatan kuzu falan gibi şeylerde var ama onları çekmedimEki Görüntüle 1730009
Bunlar da evde yaptığımız aktiviteler
Prima kutusunu farklı renkli keçelerle kapladım top atmaca oynamak için hemde renkleri öğrenir diye
Parmak kuklaları ben Yaptım el kuklası İKEA dan aldım hikaye okurken kullanmak için
Ponponlar her aktivite de kullanılır çift Taraflı bantla duvara yapıştır toplasın kaptan kaba aktarma yapsın vb.
Vazodan mandal Çıkarma el kasları için güzel bir oyun
Kutuya pipet takıp Çıkarma ve deliklerden Çubukları atma kumbaraya tavla pulu veya Düğme atma el göz koordinasyonu için güzel bir aktivite
Birde kilitli poşete jöle doldurmuştum içine sim boncuk küçük parlak Balıklar falan atıp duyusal poşet yapmıştım eğlenceli oluyorEki Görüntüle 1730010
Tabi ağlamaktan oynamaya fırsat bulan var mı yok ama ben yinede yapıyorum aklıma geldikçe bir Şeyler
Sen Nerelerdesin bakim hanımkızMerhabalar
Kızlar oyuncak tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim oğluma oyuncak alıcam ama kararsız kaldım birde fsher price eğitici scooter kullanan varmı fikirlerinize ihtiyacım var yardım lütfen
Ay bana bu anlattığın çok sevimli geldi ya alacak tabi merak ediyor ne yapsın
Yaman da artık çığırından çıktı hastalık çok agresif yaptı sürekli ağlıyor sürekli birşeyler istiyor yemeklerde devamlı ağlıyor yemiyor sabrım tükendi artık yüzü ve göbeği ilaç mı dokundu neyse acayip döküntü oldu harita gibi içim acıyor öyle gördükçe benim de diş ağrım Geçmiyor bir türlü doktora gidesim bile yok tükenmişlik sendromuna giricem böyle giderse
Ayy baktım hanımkız çizgimden çıkıyorum gerginlikten biraz ara vereyim dedimSen Nerelerdesin bakim hanımkız
Wuwww bayıldım hepsine kukla ve pompaları denicem çok hoş ellerine saglik fikirler süper...ne güzelde dizmişsin KCK şeysi gibi insan eşi polis olunca böyle oluyor demek :))Bende kitap oyuncak ve evde yaptığımız etkinlikleri paylaşayım fikir olsun sizlere
Bunlar kitaplarımız Eki Görüntüle 1730003
Bunlar da belli başlı oyuncaklarımız bul tak ışıklı müzikli giden araba uğur böceği masal anlatan kuzu falan gibi şeylerde var ama onları çekmedimEki Görüntüle 1730009
Bunlar da evde yaptığımız aktiviteler
Prima kutusunu farklı renkli keçelerle kapladım top atmaca oynamak için hemde renkleri öğrenir diye
Parmak kuklaları ben Yaptım el kuklası İKEA dan aldım hikaye okurken kullanmak için
Ponponlar her aktivite de kullanılır çift Taraflı bantla duvara yapıştır toplasın kaptan kaba aktarma yapsın vb.
Vazodan mandal Çıkarma el kasları için güzel bir oyun
Kutuya pipet takıp Çıkarma ve deliklerden Çubukları atma kumbaraya tavla pulu veya Düğme atma el göz koordinasyonu için güzel bir aktivite
Birde kilitli poşete jöle doldurmuştum içine sim boncuk küçük parlak Balıklar falan atıp duyusal poşet yapmıştım eğlenceli oluyorEki Görüntüle 1730010
Tabi ağlamaktan oynamaya fırsat bulan var mı yok ama ben yinede yapıyorum aklıma geldikçe bir Şeyler
Canım sıkma kendini çocuk bunlar yapcak bişey yok olcak böyle şeyler, sen rahatlamaya çalış eren paşa da belki bunu hisseder ve daha sakinleşir, çünkü gerçkten bizi sinirlendirmk hoşlarına gidiyorInanır mısın öyle ağladığı anda sinirden kendimi fena sıkıyorum. Herşeye Ağlar oldu ya, bu kadarı da fazla ama. Bir de ciddi ciddi ağlıyor Gözyaşları boncuk boncuk dökülüyor, gözler kıpkırmızı. Bizleri oynattıkları kesin zaten ama milletin eşyalarını istemesin ya, ona çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?