2014 Kasım Anneleri

Ohh ne güzel..
Doya doya harca bebeğin için ne güzell...
Harika ya...
Yüzleri gülsün hep mutlu olsun bebişler, çocuklar..

Hahaha bitanede bende var aynından ama bizimki tam tersi canım babasını kıskanıuor yaa nasıl erkek çocugu anlamadım beni pek sallamıyor yanyana geldiğimz anda basıyor çığlığı gelip hemen sarılıyo babasına sen git der gibi sabh uyanınca beşiğinden bize bakıyor babasıyla bizi görünce yanyana kak kak diye bağırıyo bana yaa

benim kizzimda daha cok kitaplariyla ilgileniyor öneririm d&r da kucuk kitaplar var ilk kitap seti heryerde onlar elinde

benim kizzimda daha cok kitaplariyla ilgileniyor öneririm d&r da kucuk kitaplar var ilk kitap seti heryerde onlar elinde
Canım yiğit de seviyor kitapları ama aradada parçalıyor o ilk kitap setinden bizde almıştık inan 3günde hepsini birbirinden ayırığ parçaladı bi süre kitap almıycam oyuzden

Oğlum da şimdilerde sürekli bir şeylerin üstünde bişiler gösteriyor bu der gibi bşi diyor sürekli açıklama istiyor..
Akvaryum bardağı var mesela sürekli tek tek o balıkları gösteriyor tek tek anlatıyorum saati gösteriyor dergideki dikkatini çeken her şeyi gösteriyor açıklama istiyor bu yüzden aldım bu seti bakalım inşallah güzeldir..

Canım be nde geçenlerde bunu sipariş verdim hala gelecek bakalım iyi mi yaptım bilemedim çok araştırdm başta mantıklı gelen bu oldu..

Eki Görüntüle 1729947
bence sever boyutu eline uygun ya kizim seviyor buyyuk.kitaplarida var onlarla bukadar ilgilenmedi lego nerden aldin ya bizde var az parcali daha cok parcali istiyorum da

Nerde giricez depresyona vakit mi var bunlardan

Inanır mısın öyle ağladığı anda sinirden kendimi fena sıkıyorum. Herşeye Ağlar oldu ya, bu kadarı da fazla ama. Bir de ciddi ciddi ağlıyor Gözyaşları boncuk boncuk dökülüyor, gözler kıpkırmızı. Bizleri oynattıkları kesin zaten ama milletin eşyalarını istemesin ya, ona çok üzülüyorum

Bende kitap oyuncak ve evde yaptığımız etkinlikleri paylaşayım fikir olsun sizlere

Bunlar kitaplarımız

Bunlar da belli başlı oyuncaklarımız bul tak ışıklı müzikli giden araba uğur böceği masal anlatan kuzu falan gibi şeylerde var ama onları çekmedim

Bunlar da evde yaptığımız aktiviteler
Prima kutusunu farklı renkli keçelerle kapladım top atmaca oynamak için hemde renkleri öğrenir diye
Parmak kuklaları ben Yaptım el kuklası İKEA dan aldım hikaye okurken kullanmak için
Ponponlar her aktivite de kullanılır çift Taraflı bantla duvara yapıştır toplasın kaptan kaba aktarma yapsın vb.
Vazodan mandal Çıkarma el kasları için güzel bir oyun
Kutuya pipet takıp Çıkarma ve deliklerden Çubukları atma kumbaraya tavla pulu veya Düğme atma el göz koordinasyonu için güzel bir aktivite
Birde kilitli poşete jöle doldurmuştum içine sim boncuk küçük parlak Balıklar falan atıp duyusal poşet yapmıştım eğlenceli oluyor

Tabi ağlamaktan oynamaya fırsat bulan var mı yok ama ben yinede yapıyorum aklıma geldikçe bir Şeyler

Süpersin adaşım, evdeki aktivitelerini mutlaka denicem. Çocuklarla beraber oynadığımızda daha istekli ve mutlu oluyorlar.

Antibiyotik kullanınca Ereninde göğüs kısmında ve boynunda döküntü olmuştu. Yemek konusunda ben de çok dertliyim. Kahvaltımız hiç yok, çok üzülüyorum. Önceden yumurtanın sarısını yerdi şimdi onu da yemiyor. Pankek, krep neler denedim yok yemiyor. Bir gariplik var bu işte. Farklı hiçbirŞey yemiyor. Tarhana çorbası içiyor, birkaç Kaşık içip ağzını kilitliyor. Başka hiçbir çorbayı yutmuyor, ağzından geri çıkarıyor. Bu arada son 1,5 aydır falan bu kadar iştahsız.
Bu arada diş ağrısını iyi bilirim, çoook geçmiş olsun ya birşeye benzemez ağrısı

Wuwww bayıldım hepsine kukla ve pompaları denicem çok hoş ellerine saglik fikirler süper...ne güzelde dizmişsin KCK şeysi gibi insan eşi polis olunca böyle oluyor demek :))

carputi bu Kitapları nasıl bu kadar temiz koruyabildin arkadaşım maşallah diyim de Eren parçaladı hep bizimkileri. Sanırım ellerine vermek için erken, okuyunca da illa alacak, yine ağlama krizi

Canım sıkma kendini çocuk bunlar yapcak bişey yok olcak böyle şeyler, sen rahatlamaya çalış eren paşa da belki bunu hisseder ve daha sakinleşir, çünkü gerçkten bizi sinirlendirmk hoşlarına gidiyor ve sinirlendiğimizi görünce inatla yapıyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…